2:58 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 استاندار برتر و مردمان الکی خوش !

دنیای عجیبی است یا بقول شاعر روزگار غریبی است نازنین ! از یک طرف استانی داریم با نرخ بالای بیکاری ، طلاق ، خودکشی و رتبه اول زد و بند اداری و پایین بودن درآمد سرانه مردم استان و از طرف دیگر استاندارمان " استاندار برتر " کشور اعلام می گردد!! یا للعجب ! هیچکدام از ما منتقدین را به آن جلسه معروف راه ندادند که از جناب زینی وند معاون محترم سیاسی وزیرکشور بپرسیم که ..

 اخبار عمومی
درخواست فوری جبهه اصلاحات از پزشکیان
همسر معاون رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت
هم میهن: مردم در جنگ 12روزه کنار نظام ایستادند چون باور داشتند که ایران دنبال مذاکره است
رسانه عراقی از آماده شدن اسرائیل برای حمله به ایران خبر داد
جعفرزاده نماینده پیشین رشت: به جای خرید هواپیمای اطفای حریق «اندیشکده حکمرانی» ساختند
افشای قرارداد 5 هزار میلیارد تومانی شهرداری زاکانی با صداوسیمای جبلی!
المیادین: تکذیب حمله موشکی ایران به اقلیم کردستان عراق
ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم
هدیه تهرانی استاد دانشگاه تهران شد!
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق برای ادعای مربوط به نامه رئیس جمهور به ترامپ
حمید رسایی هم مخالف فیلترینگ شد: ما معتقد به اینترنت آزاد هستیم
سخنگوی وزارت خارجه: محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد سعودی، منحصرا راجع به موضوع حج بود
آذری جهرمی: اینترنت سفید را تکخوری نکنید، هات اسپات کنید که به خیر نزدیکتر است!
ورود پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس به کرمانشاه
آیت الله اختری: وضعیت فرهنگی از بدحجابی به برهنگی رسیده است
حمله کیهان به منتقدان انتصاب سقاب اصفهانی
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: واکنش به خباثت‌های گروسی نباید محدود به یک هشدار بماند
سکینه سادات پاد: امیدوارم طرح جدید مهریه را مانند قانون حجاب در پستو‌ها جلو نبرند
ادعای رئیس‌جمهور لبنان: به علی لاریجانی «سخنان بسیار تندی» گفتم که او را ناراحت کرد
سخنگوی دولت: با توجه به آسیبی که به فرآیند‌های هسته‌ای ایران وارد شده، امکان غنی‌سازی وجود ندارد
کرباسچی: اصلاحات بدون رابطه با دنیا ممکن نیست
غضنفری: عارف باید به منزل برود و استراحت کند/ حضور او در دولت وجاهت قانونی ندارد
ابطحی: انتظار داشتیم بعد از جنگ خودخواهی‌ها و قلدری‌ها کمتر شود
هرمز شجاعی‌مهر: دیگر دل کسی برای تلویزیون نمی‌سوزد/ فامیل‌بازی صداوسیما را به این روز انداخت
آذری جهرمی: پیرمردهای بی خاصیت دولت، پشت پرده حملات اخیر به سقاب هستند
واکنش علی مطهری به ابراهیم فیاض که گفته بود «مطهری آخوند شاهنشاهی بود» : یک روانکاو نسخه درمان برای او بنویسد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ بعدی با رژیم صهیونیستی جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است
وزیر رفاه در آستانه خروج از کابینه/ دولت پزشکیان به‌دنبال جایگزین میدری است
آذری جهرمی: دولت را پیرمردهای بی‌خاصیت منفعل و ناکارآمد کردند!
فیاض زاهد: خیلی با خودم‌کلنجار رفتم که چیزی نگویم اما شرافتم در گرو بیان حقیقت است
علی اکبر صالحی: رویکرد فعلی سیاست خارجی، خطر انزوای استراتژیک ایران را در پی دارد
علم‌الهدی: تولید محتوا در فضای مجازی نباید آزاد گذاشته شود / آزادی فضای مجازی از آزادی دزدها و قاتلین بدتر است
تولیت آستان امامزاده صالح (ع) تکذیب کرد: سرداب امامزاده پناهگاه نیست
مقام ارشد اسرائیل: هدف ما سرنگونی حکومت ایران تا پایان دوره ترامپ است
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت؛ پایان دو هفته سفر پرحاشیه
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
 گفتــگو
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند

کد مطلب 31520           تاریخ ارسال : 1402/08/28                         نسخه چاپی
همسر رئیسی : در گام دوم انقلاب به عنوان الگو باید رهبری زنان جهان را به دست بگیریم

همسر رئیسی با اشاره به مقام و جایگاه زن در دیدگاه خداوند، گفت: یکی از جنبه‌های انقلاب اسلامی که مورد غفلت قرار گرفته است همین موضوع است که زن را آنچنان که خداوند می‌خواهد، معرفی نکرده‌ایم.


جشن ولادت حضرت زینب(س)، ویژه بانوان علمی و اداری دانشگاه علامه‌طباطبائی به همت دفتر مشاوره و امور بانوان و خانواده و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه با عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، جمیله علم‌الهدی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، فخرالسادات نصیری، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، عباسعلی وفائی، معاون توسعه و مدیریت منابع، مهدی واحدی، معاون دانشجویی، محمدعلی اسلامی، معاون فرهنگی و اجتماعی و جمعی از بانوان علمی و اداری دانشگاه علامه‌طباطبائی، در سالن آمفی تئاتر دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی برگزارشد.
 
به گزارش ایسنا؛ جمیله علم‌الهدی با اشاره به مقام و جایگاه زن در دیدگاه خداوند، گفت: یکی از جنبه‌های انقلاب اسلامی که مورد غفلت قرار گرفته است همین موضوع است که زن را آنچنان که خداوند می‌خواهد، معرفی نکرده‌ایم. هر از چند گاهی به الگویی از زنان که در تفکرهای دیگر هست اعتماد کردیم و دچار خطاهایی شدیم. بنابراین ساختن اندیشه‌های نو و خلاق در حوزه زنان معطوف به تالیف دقیق‌تری از زن و زنانگی در دیدگاه قرآن مجید و همچنین از منظر الهیات اسلامی است.
 
 
وی ادامه داد: ما همچنان در حوزه زنان و خانواده جزو مصرف کنندگان اندیشه‌های ترجمه‌ای هستیم و هنوز نتوانسته‌ایم با خلاقیت، ابتکار، نواندیشی و ظرفیت‌های خوبی که در این کشور وجود دارد کار زیادی انجام دهیم. البته بانوان ما در حوزه کارآفرینی، فناوری و تولید علم، نقش زیادی داشته‌اند ولی در بخش الگو دهی همچنان جای کار داریم.
 
 
 
 
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه بانوان به برکت انقلاب اسلامی کنشگری‌های فعالی در حوزه علم، فرهنگ و هنر دارند و نقش‌های خوبی ایفا کرده‌اند، افزود: ما به مرحله‌ای رسیده‌ایم که در گام دوم انقلاب نیاز به معرفی الگو به جهان داریم. باید از مرحله فعال بودن عبور و در شروع گام دوم انقلاب جهان را رهبری کنیم. ما به عنوان الگو باید رهبری زنان جهان را به دست بگیریم نه اینکه همچنان پیرو بمانیم.
 
وی تاکید کرد: برای اینکه رهبری زنان جهان را در دست بگیریم کارهای خیلی زیادی داریم که مهم‌ترین کارها، ایجاد بنیه‌های فکری است. بنیه‌های فکری قوی باید در دانشجویان، نسل جدید و در مدرسه ایجاد کنیم. کاری که حضرت زینب(س) کردند راهبری اجتماعی بود و ما هم به همین راهبری نیاز داریم.
 
علم‌الهدی در ادامه با اشاره به مقام علامه طباطبائی (ره) گفت: ایشان یک شخص معمولی و یک دانشمند عادی نیست. علامه طباطبائی یک تحول اساسی در اندیشه ایجاد کرده است. ایشان یک فیلسوف و مفسر معمولی نیست بلکه زمینه تحولات عظیم علمی را پدید آورده است. علامه طباطبائی انقلاب فلسفی ایجاد کرده است. ایشان جریان تفسیر را عوض کرد و به وجودشناسی اتصال داد.
 
وی افزود: «تقسیر المیزان» با تفاسیری که قبل و بعد از آن نوشته شده است تفاوت اساسی دارد، چون جریان جدید ایجاد کرد و این جریان باید ادامه پیدا کند.
 
وی پیشنهاد راه‌اندازی دپارتمان تحقیقاتی علوم انسانی متاثر از دیدگاه‌های علامه طباطبائی را مطرح کرد و افزود: یکی از نظریه‌های علامه طباطبائی ظرفیت بسیار بالایی دارد و می‌تواند کل فلسفه و علوم انسانی را زیر و رو کند.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: از علوم انسانی که در ایران تولید می‌شود، در هیچ جای دنیا گزارش نمی‌شود. این از مشکلات کشور ما است که بخشی از علوم انسانی که فقط در ایران تولید می‌شود گزارش جهانی نمی‌شود و این هم به دلیل استعمار علم است که در رنکینگ‌های جهانی نمی‌آید.
 
معتمدی نیز در سخنانی گفت: حضرت زینب(س) الگویی به تمام معنا برای بانوان ما است. یکی از بهره‌هایی که ما از شخصیت حضرت زینب(س) می‌گیریم این است که وقتی در بدترین مصائب و مشکلات زندگی قرار می‌گیریم و به مصائب و مشکلات حضرت زینب(س) نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که فاصله چقدر زیاد است و از این طریق هم شرایط ما التیام پیدا می‌کند و هم می‌فهمیم که این انسان بزرگ چقدر عظمت روح داشت که توانست آن مشکلات و مصائب عظیم را در واقعه عاشورا تحمل کند.
 
وی ادامه داد: امروز چیزی که از غرب در مورد زن، تحت تاثیر دیدگاه فمینیستی به جهان صادر شده نه تنها کمکی به احقاق حقوق زنان نکرده است بلکه جایگاه زن را از لحاظ شخصیت انسانی و تفکر، مخدوش کرده است. با این دیدگاه زن به ابزاری تبدیل شده است که در اختیار مطامع سرمایه‌داری قرار می‌گیرد.
 
رئیس دانشگاه علامه‌طباطبائی خاطرنشان کرد: زنان جامعه ما به یمن آموزه‌های اسلامی و میراث زنان بزرگی که در قرآن و تاریخ داریم، به دنبال این هستند که فعال و صاحب اندیشه باشند و در عین فعال بودن، نقش‌های همسری و مادری را به خوبی ایفا می‌کنند.
 
وی گفت: وضعیتی که امروز در جامعه ما وجود دارد، مشارکت اجتماعی زنان در شکل گسترده، حضور دانشجویان دختر در دانشگاه‌های مختلف و حضور زنان در فعالیت‌های اجتماعی همه نشان می‌دهد که جایگاه زن در نظر جمهوری اسلامی بسیار والا است.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی ،در پایان این آیین از پرستاران و زنان علمی و اداری دانشگاه علامه‌طباطبائی تقدیر شد.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب