7:46 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  " رتبه عالی " و استانی که به قهقراء رفته است.

من نمیدانم مقامات استانداری کرمانشاه و روابط عمومی آن مردم و نخبگان آن را چه فرض کرده اند ؟ که هر از گاهی به روح و روان خسته این مردم نیشتری فرو می کنند و زخم آنان را تازه می نمایند! آخر کدام آدم عاقلی باور می کند در استان مفلوکی مانند کرمانشاه که الحمدالله در تمام مولفه ای منفی مانند بیکاری و اعتیاد و درآمد سرانه و طلاق و امید به زندگی و هزار زهرومار دیگر همیشه در رده های اول قرار دارد ، یکباره اعلام شود که استانداری آن " رتبه عالی " را کسب کرده است؟!

 اخبار عمومی
تکذیب اعلام نظر رهبر انقلاب برای رسیدگی مجدد به پرونده رسایی
انتخابات فراکسیون اهل سنت مجلس
قالیباف: رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند
گروسی: ایران باید اجازه بازرسی از تاسیسات هسته‌ای را بدهد
زارعی، نماینده مجلس: رئیس صداوسیما دروغ می‌گوید و اختلاف‌افکنی می‌کند
علی مطهری: احتمال توافق آمریکا با ایران از حمله قوی‌تر است
واکنش ظریف به سفر مقامات پاکستان، عربستان و ترکیه به ایران: از این «وصل» بهره بگیریم
ادعای رقیب انتخاباتی نتانیاهو: من می‌دانم چگونه برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنم!
کیهان: تمام عقاید سیاسی و مذهبی در تجمعات شبانه حضور دارند
پیمان جبلی بی‌ سروصدا وارد دوره دوم ۵ ساله ریاست بر صداوسیما شد
نتانیاهو: رقیب من مخالف حمله به ایران است
نخست‌وزیر عراق: بستن مرزها با ایران به معنای محاصره اقتصادی خودمان است / در هیچ جنگی مشارکت نمی کنیم
سخنگوی سپاه: جنگ امروز، جنگ بر سر موجودیت کشور است
روایت فرزند شهید تنگسیری از لحظه شهادت پدرش: مشغول نماز شب بود
امام جمعه اهواز: اگر احیاناً شنیدید که دشمن عملیاتی انجام داده، ماندن زن و مرد ما در خانه حرام است
ادعای ترامپ: گزینه مطلوب، تصاحب نفت ایران است
روح‌الامینی: لاریجانی و شمخانی قبل از ترور، با قضاوت ها به شهادت رسیده بودند/ شمخانی بدون سر دفن شد
روزنامه جمهوری اسلامی می گوید؛ آمریکا و اسرائیل می خواهند احمدی‌نژاد را به حکومت برسانند
محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد
ادعای روبیو: توافق با ایران بسیار دشوار است
واکنش عراقچی به ادعا‌های نتانیاهو: می‌خواهید کار ایران را تمام کنید؟ مراقب باشید؛ ما نیز کار‌های ناتمامی داریم
مخبر: با جانشینی آیت الله مجتبی خامنه ای، کشور در آرامش است/ مادر بمب ها در خود آمریکا منفجر شده است
ادعای روبیو: اگر ایرانی‌ها سلاح هسته‌ای داشتند، می‌توانستند بگویند «تنگه هرمز متعلق به ماست!
اژه‌ای: نباید کسانی که صرفا نگاه و نظر متفاوت دارند را از دایره‌ی خودی‌ها بیرون بدانیم
جانشین فرمانده کل سپاه: نیروهای سرگردان آمریکایی ۷۰۰ کیلومتر از ما فاصله گرفته‌اند/ روزبه‌روز در حال پیشرفت هستیم
سخنگوی سپاه: در واکنش به عهدشکنی دشمن، ماشه را چکاندیم
مخالفت دفتر رهبر شهید انقلاب با تغییر نام خیابان‌های قدیمی به نام ایشان
روزنامه کیهان: حمله به کوه کلنگ یعنی انهدام تأسیسات هسته‌ای اسرائیل
عنوان اولین آهنگ «تتلو» پس از آزادی مشخص شد: درباره «پهلوی» است!
«مهرداد اخلاقی» وزیر دفاع شد
سردار نقدی: نیمی از بمب ۱۴ تنی آمریکا در جنگ ۱۲ روزه عمل نکرد و امروز غنیمت ماست
وزیر دفاع اسبق آمریکا: جنگ با ایران "راه خروج آسانی" ندارد
معاون وزیر خارجه: ایران در حال نهایی‌کردن پاسخ خود به دیدگاه‌های آمریکا است
تشکر دختر رضا پهلوی از روبیو برای توهین به تاریخ ایران
باهنر: زینب ابوطالبی، مجری جنجالی از کشور رفته است!
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی: سلاح هسته‌ای، کاخ سفید را به پودر سیاه تبدیل می‌کند
قالیباف و سه مقام ارشد ایران در لیست ترور اسرائیل
محسن رضایی: دیگر به دیپلماسی گذشته برنمی‌گردیم/ ما با یک مجموعه بی‌سواد و احمق در آمریکا مواجه هستیم
نماینده مجلس: رئیس‌جمهور به وعده خود درباره رفع «فیلترینگ» عمل کند/ برخوردهای قهری در موضوع حجاب نتیجه معکوس دارد
هواپیمای توقیفی کاسپین در ترکیه به ایران بازگشت
 گفتــگو
حقیقت پور: فتنه احمدی نژاد هنوز ادامه دارد/ شهید لاریجانی «عاقل فتنه» بود، نه «ساکت فتنه»/ توهین به عراقچی و قالیباف عین رفتار خوارج است
علی‌اکبر صالحی: اگر جنگی رخ دهد، در نهایت یک سرزمین سوخته در منطقه پدید می‌آید و شاید تا ۴۰ سال کشور را عقب بیندازد
انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است
باجناق رهبر شهید: غذا اشکنه کشک بود / سفر خانوادگی با آیت الله خامنه ای در نوروز 56 و دیدار با پدر خاتمی
قالیباف: یک ساعت بعد از بمباران متوجه شهادت آقا شدیم / اول قرار شد 8 صبح فردا خبر شهادت اعلام شود اما بعد از گفتگو با شهید لاریجانی، در سحر اعلام شد
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد

کد مطلب 35719           تاریخ ارسال : 1405/08/05                         نسخه چاپی
قالیباف: رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

محمد باقر قالیباف در ابتدای جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس در نطق پیش از دستور خود گفت: معمولا یکی از پرسش‌هایی که مطرح می کنند درباره سلامتی رهبر انقلاب است؛ خدمت نمایندگان عرض می‌کنم که آقا در سلامت کامل هستند.


 رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره دیدار خود با رهبر انقلاب، گفت: حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای در سلامت کامل هستند.

به گزارش ایرنا، محمد باقر قالیباف در ابتدای جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس در نطق پیش از دستور خود گفت: معمولا یکی از پرسش‌هایی که مطرح می کنند درباره سلامتی رهبر انقلاب است؛ خدمت نمایندگان عرض می‌کنم که آقا در سلامت کامل هستند.

رهبر انقلاب با اشراف کامل و آرامش قلبی مسائل را دنبال می کنند

وی با اشاره به دیدار اخیرش با رهبر انقلاب، افزود: آنچه در این ملاقات مشاهده کردم و برای خود من که از نزدیک با ایشان آشنایی داشتم، برجستگی ویژه‌ای داشت، روحیه‌ قوی، پرنشاط، باامید و با صلابت و آرامش قلبی ایشان بود؛ وقتی با حضرت آقا صحبت می‌کردم، این ویژگی‌ها در وجود ایشان کاملا ملموس بود.

 


رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مباحث مطرح شده در دیدار با رهبر انقلاب، گفت: انصافا ایشان اشراف کامل به مسائل در کلیات و جزئیات دارند. البته من از قبل هم نسبت به این موضوع مطلع بودم.

قالیباف همچنین اظهار کرد: واقعیت تلخ این است، در شرایطی قرار داریم که امام شهید ما به شهادت رسیدند و این جنایت، غم بزرگی را بر همه ما وارد کرد و ثلمه بزرگی بود اما به هر حال امام شهید برای رهبر انقلاب، هم رهبر و هم پدر بود و این غم بزرگ مصیبتی برای نزدیکان و خانواده ایشان است، لذا در این شرایط حساس روحیه ایشان بسیار قابل توجه است.

وی گفت: صلابت و آرامش قلبی رهبر انقلاب نشان دهنده ایمان قوی به خدا و اعتقاد عمیق به مردم است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروز مصداق عینی این فرمایش امام کبیر است که «همه اسلام در مقابل همه کفر ایستاده است»؛ من با تمام وجودم احساس کردم که این صلابت و آرامش قلبی، نشان‌دهنده ایمان قوی به خداوند متعال و اعتقاد عمیق به مردم است.

جزئیات دیدار با رهبر انقلاب

قالیباف با اشاره به مباحث مطرح‌شده در این دیدار گفت: در این جلسه، موضوعاتی مطرح شد و ایشان با دقت موضوعات را پیگیری و رهنمودهایی در موضوعات مختلف ابلاغ کردند. در این رفت‌وبرگشت‌ها، آنچه برای من بسیار اثرگذار بود، اینکه ایشان نسبت به چشم‌انداز و افق پیش رو بسیار امیدوار بودند و بر موضوعات رو به جلو تأکید داشتند تا به این سمت حرکت کنیم.

وی یکی از موضوعات مهم مطرح شده در دیدار با رهبر انقلاب را مسائل اقتصادی عنوان و اظهار کرد: یکی از نکاتی که ایشان با دقت به آن توجه داشتند، شاخص‌های کلان اقتصادی بود و اینکه بیش‌برآوردی و کم‌برآوردی اتفاق نیفتد.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: موضوع مهم دیگر، ایمن‌سازی زنجیره‌های تولید بود. این سومین بار بود که ایشان به‌طور جدی این موضوع را از من به طور جدی پیگیری می‌کردند. در طول جنگ رمضان، برای سومین بار است که ایشان این موضوع را پیگیری می کردند چه در زمینه مواد اولیه، چه در چرخه‌های تولید و چه در حوزه کالاهای اساسی که اهمیت بسیار زیادی دارد. همچنین موضوع حفظ قدرت خرید مردم و تأمین معیشت، به‌ویژه معیشت نیروهای مسلح و رزمندگانی که در میدان حضور دارند که بدون شک همه ملت می‌دانند که این عزیزان باید در اولویت ما قرار داشته باشند.

 
 
 

یکی از نکات مورد تأکید ایشان، آخرین وضعیت روابط و مباحث ما با شرکای راهبردی ما به‌ویژه کشور چین بود؛ که این موارد از جمله مسائلی است که ایشان مرتباً درباره آن پیگیر هستند و در این زمینه نیز رهنمودهایی ارائه و ابلاغ فرمودند تا این موضوع دنبال شود.

قالیباف افزود: ایشان نکاتی نیز درباره برنامه هفتم داشتند که این موضوع در پیامشان به مجلس در اجلاسیه سوم هم مطرح شده بود؛ به‌ویژه در حوزه بازسازی که اقداماتی در این زمینه در حال انجام است.

وی اظهار کرد: بخشی از مباحث نیز به مسائل نظامی و مسائل جنگ و جبهه مقاومت اختصاص داشت که از موضوعات قابل توجه بود. بخشی دیگر در حوزه دیپلماسی و بحث مذاکرات مطرح شد. همچنین رهبر انقلاب درباره جنگ اقتصادی، به‌ویژه ترد اقتصادی و محاصره دریایی، نکات مهمی بیان کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأکید رهبر انقلاب بر خدمت‌رسانی به مردم، گفت: ایشان بر خدمت‌رسانی به مردم، به‌خصوص در حوزه تاب‌آوری و وحدت حداکثری میان مسئولان، اتخاذ مواضع محکم و یکپارچه در موضوعات مختلف، به‌ویژه در میان مسئولان و به طریق اولا در سطح سران، تأکید داشتند که الحمدلله این هماهنگی نیز وجود دارد.

قالیباف با اشاره به دیگر محورهای این دیدار اظهار کرد: یکی از نکات مورد تأکید ایشان، آخرین وضعیت روابط و مباحث ما با شرکای راهبردی ما به‌ویژه کشور چین بود؛ که این موارد از جمله مسائلی است که ایشان مرتباً درباره آن پیگیر هستند و در این زمینه نیز رهنمودهایی ارائه و ابلاغ فرمودند تا این موضوع دنبال شود. ایشان بر همکاری دولت و مجلس تأکید داشتند و ان‌شاءالله همه ما نیز باید به این موضوع توجه کنیم.

وی گفت: اگر بخواهم همه این موضوعات را در یک کلام بیان کنم، همان‌طور که بارها گفته‌ام، این در واقع کلام امام کبیر ما، کلام امام شهید ما و تأکید امام حاضر ماست که رمز پیروزی و موفقیت و عبور از این تنش‌ها و چالش‌ها، وحدت ما در کلام و در عمل است. هم بگوییم و هم عمل کنیم و مشمول این آیه شریفه «لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ» نشویم. بایستیم و در این مسیر پیش برویم و در تبعیت از اوامر ایشان به‌عنوان ولی امر خود و فرمانده معظم کل قوا، در ایامی که در جنگ به سر می‌بریم، لحظه‌ای درنگ نکنیم و پیش برویم و همیشه در گوش و وجودمان باشد که امام کبیرمان فرمودند پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. انشالله در این مسیر حرکت کنیم و پیش برویم. 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب