4:47 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  افکار عمومی کیلویی چند؟

وقتی قرار است دولت دکتر پزشکیان یک دوره ای باشد ( که قرائن زیاد همین را می گوید ) دیگر چه نیازی به افکار عمومی و رای مجدد در انتخابات بعدی هست ؟ آن دو پزشک انحصارگر دوست رئیس جمهور در کرمانشاه دیگر چه نیازی به رای اقوام و مذاهب برای دوست رئیس جمهورشان دارند که در تابستان پارسال آرای خود را به بنام دکتر پزشکیان به صندوق ریختند ؟! دیگر چه نیازی به آرای روستائیان و عشایر دارند ؟

 اخبار عمومی
علم الهدی: حزب موتلفه‌ برای مبارزه با مفاسد اقتصادی به میدان‌ بیاید
زیدآبادی: آقای رئیس جمهور؛ اقتدار دارید یا نه؟
وزیر اقتصاد: اصلاحات اقتصادی ۴ تا ۸ سال طول می‌کشد/ ما در سوئیس نیستیم که یک امضا کنیم و فردا همه چیز درست شود
هشدار نماینده یهودی مجلس به جامعه کلیمیان ایران: از رسانه‌های اجتماعی اسرائیلی دوری کنید
استعفا و عذرخواهی یک امام جمعه بعد از گفتن این جمله: هر کسی نسبت به رهبری اظهار تنفر کند، حرام‌زاده است
نماینده آموزش و پرورش در ستاد ۹ دی: با دانش‌آموزانی مواجه هستیم که می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت است، می‌گویند خب چه شده؟
توهین جنسی سخیف رائفی پور به زنان: «سهل‌الوصول شده‌اند»
انتقاد نماینده مجلس از تقطیع سخنان رئیس‌جمهور؛ چرا فضای کشور را علیه دولت نشان می‌دهید؟
پزشکیان: ۵۰ درصد مردم رای ندادند، آنها هم که دادند با اکراه بود؛ این پیام روشنی برای ما دارد/ دستور دادم سیم‌کارت‌های سفید را سیاه کنند/
معاون امور زنان رئیس‌جمهور: مصوبه کاهش مهریه به ۱۴ سکه با قانون اساسی و سیاست‌های رهبری در تضاد است
واکنش ولایتی به اهدای عضو دختر سقاب اصفهانی
قالیباف: من بیشترین وقت را برای تدوین و بررسی لایحه عفاف و حجاب گذاشتم
شمشیر استیضاح مجلس بر سر وزاری دولت چهار دهم؛ تندروها چه نقشه ای کشیده اند؟
عراقچی: آماده از سرگیری مذاکرات با آمریکا در مورد مسائل هسته‌ای هستیم
نماینده ویژه آمریکا: ترامپ موافق تغییر رژیم ایران نیست
محمد مهاجری: آقای قالیباف! باز هم برای انتخابات ریاست‌جمهوری کت و شلوار دوخته‌اید؟!
نطق تند نماینده مجلس: قالیباف و پزشکیان جلوی ابلاغ قانون حجاب را گرفته اند
قالیباف: اگر وزیری دچار مشکل بود، بهتر است با توافق دولت تغییر کند، نه با استیضاح
قوه قضاییه: وثیقه ۹۰ میلیارد تومانی شبنم نعمت زاده به خاطر غیبت از زندان دارد ضبط می شود
حجت الاسلام علی سعیدی: چه بخواهیم و چه نخواهیم جهان به دو بخش ولایت اهل بیت و اهل یهود تقسیم شده
زیدآبادی: فیلترینگ را برندارید!
گزارش محرمانه وزارت اطلاعات به مجلس، پس از جنگ ۱۲ روزه
درخواست فوری جبهه اصلاحات از پزشکیان
همسر معاون رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت
هم میهن: مردم در جنگ 12روزه کنار نظام ایستادند چون باور داشتند که ایران دنبال مذاکره است
رسانه عراقی از آماده شدن اسرائیل برای حمله به ایران خبر داد
جعفرزاده نماینده پیشین رشت: به جای خرید هواپیمای اطفای حریق «اندیشکده حکمرانی» ساختند
افشای قرارداد 5 هزار میلیارد تومانی شهرداری زاکانی با صداوسیمای جبلی!
المیادین: تکذیب حمله موشکی ایران به اقلیم کردستان عراق
ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم
هدیه تهرانی استاد دانشگاه تهران شد!
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق برای ادعای مربوط به نامه رئیس جمهور به ترامپ
حمید رسایی هم مخالف فیلترینگ شد: ما معتقد به اینترنت آزاد هستیم
سخنگوی وزارت خارجه: محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد سعودی، منحصرا راجع به موضوع حج بود
آذری جهرمی: اینترنت سفید را تکخوری نکنید، هات اسپات کنید که به خیر نزدیکتر است!
ورود پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس به کرمانشاه
آیت الله اختری: وضعیت فرهنگی از بدحجابی به برهنگی رسیده است
حمله کیهان به منتقدان انتصاب سقاب اصفهانی
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: واکنش به خباثت‌های گروسی نباید محدود به یک هشدار بماند
سکینه سادات پاد: امیدوارم طرح جدید مهریه را مانند قانون حجاب در پستو‌ها جلو نبرند
 گفتــگو
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!

کد مطلب 26074           تاریخ ارسال : 1399/09/04                         نسخه چاپی
انتقاد سلیمی نمین از عکس جنجالی میرحسین موسوی و ترامپ: لج یگدیگر را در نیاوریم / چرا به زخم کهنه ناخن می کشید؟

خود من این موضوع(مقایسه) را نمی پسندم؛ اما نه به دلیل اینکه آقای موسوی امکان دفاع از خودش را ندارد، بلکه ایشان ارتباطاتشان را دارند.


فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به عکس جنجالی موسوی و ترامپ در صفحه اول این روزنامه، این قیاس را «قطعا غلط» خواند.

به گزارش جماران، عباس سلیمی نمین- که خود یک دوره مدیر مسؤول همین روزنامه بوده- در واکنش به عکس جنجالی صفحه یک روزنامه تهران تایمز در مقایسه مهندس میرحسین موسوی و ترامپ، اظهار داشت: من ناخن کشیدن به زخم های کهنه را منطقی نمی دانم. در عین حال معتقدم که نباید خیلی خودمان را غیر قابل انعطاف نشان دهیم.

فعال سیاسی اصولگرا افزود: مقایسه ها به معنای این نیست که صد در صد انطباق داده می شود بلکه در ارتباط با عدم پذیرش ساختارهای قانونی، غیر از تهران تایمز در جاهای دیگر و فضای مجازی مکرر دیده ام که مقایسه هایی صورت گرفته است.

وی با ابراز این ادعا که «حصری به آن معنا وجود ندارد» در عین حال گفت: خود من این موضوع(مقایسه) را نمی پسندم؛ اما نه به دلیل اینکه آقای موسوی امکان دفاع از خودش را ندارد، بلکه ایشان ارتباطاتشان را دارند.

وی گفت: اگر از سوی دیگر نگاه کنیم، بعد از انتخابات سال ۸۸ غرب تلاش کرد که چاهی را برای ما بکند. در رأس آن آمریکایی ها بودند و رسانه های همسو با آنها هم در این زمینه نقش جدی ایفا کردند تا در جامعه ما چند پارچگی ایجاد کنند. خودخواهی بعضی از کسانی که علی القاعده از آنها انتظار نمی رفت به این امر کمک کنند، باعث شد که راه برای بدخواهان ملت باز شود.

سلیمی نمین با تأکید بر اینکه کسانی که مقایسه می کنند خطابشان به غرب است، تصریح کرد: غرب این قضیه را در دستور کار خودش قرار داد و امروز خودش گرفتار همین مسأله است و به طور جدی تر دارد با این مسأله مواجه می شود. ولی خود من این مسأله را نمی پسندم که غیر استدلالی سخن بگوییم و یا به نوعی فقط سعی داشته باشیم همدیگر را ناراحت کنیم. اما این استدلال ایراد ندارد که بگوییم غربی ها همین شیوه ها را در ایران دنبال کردند.

وی ادامه داد: من هم این مطلب را قبول دارم که ما باید از مسائل سیاسی درس بگیریم و فراموش نکنیم، ولی اگر به همدیگر دهان کجی کنیم نه تنها درس نمی گیریم، بلکه بیشتر نسبت به یک موضوع تعصب می ورزیم. کما اینکه همان آقایان امروز دارند رفتار سیاسی خودشان را اصلاح می کنند. یعنی آقای کروبی دوباره به همان ساختار انتخاباتی بر می گردد و به این جمع بندی رسیده که نمی شود ساختار را نفی کرد و بعد خواست که در انتخابات مشارکت مؤثر صورت بگیرد. آقای کروبی دارد به ساختار بر می گردد. یعنی در همین ساختار می خواهند کاندیدا بدهند و دارند با دیگران رایزنی می کنند تا در انتخابات موقعیت مؤثرتری پیدا کنند. در حالی که سال ۸۸ همه ساختارها و نظم جامعه را به هم ریختند.

این فعال سیاسی اصولگرا تأکید کرد: من معتقدم که به صورت استدلالی و منطقی مقصرین سال ۸۸ را معرفی کنیم که موجب شدند جامعه دو بخش شود و جامعه را تا مرز درگیری با هم پیش بردند. امروز هم در بیرون از جامعه خودمان به خوبی می توانیم غلط بودن این موضوع را دریابیم و هم در جامعه خودمان از طریق بازگشت افراد به قانون می توانیم این موضوع را بفهمیم.

وی یادآور شد: آقای خاتمی در سال ۹۰ بلافاصله صف خودش را از اغتشاشگران جدا کرد. به دلیل اینکه رأی داد و عملا اعلام کرد که من رویکرد آنها را قبول ندارم و باید از طریق همین صندوق های رأی اصلاحات صورت بگیرد. بعد هم تلاش کردند و توانستند آقای روحانی را به ریاست جمهوری برسانند. طبیعتا از همان ساختار استفاده کردند و نامزد مورد نظر خودشان را به کرسی ریاست جمهوری نشاندند.

سلیمی نمین با بیان اینکه سعی نکنیم لج همدیگر را در بیاوریم، اظهار داشت: می توانیم منطقی ارائه دهیم که به خوبی بد بودن اصل موضوع روشن شود. ما به این دلیل از تجربیات تاریخی استفاده می کنیم که آنها را تکرار نکنیم. زمانی می رسیم به اینکه نباید آن را تکرار کنیم که به بد بودن آن وقوف پیدا کنیم. تحلیل و بحث کردن به منظور وقوف بر موضوع خیلی خوب است اما لج در آوردن به نفع مصالح کشور نیست.

وی ادامه داد: لج در آوردن خیلی به فضای جامعه کمک نمی کند و من این را نمی پسندم. این موضوع نتیجه خوبی را به جامعه نمی دهد. قطعا باید تجزیه و تحلیل کنیم ولی اینکه بخواهیم چنین تطبیق هایی بدهیم قطعا غلط است

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب