10:20 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  وقتی تن " آدام اسمیت " در گور می لرزد !

آیا با نفی واژه " شاخص فلاکت " یا حذف آن توسط مسوولان محترم یا حتی اگر جناب دکتر حدادعادل در فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی واژه دیگری را بجای آن اختراع کند فلاکت مردم استان کرمانشاه کم می شود ؟ روزگاری جناب گالیله به حکام آن زمان گفته بود : حالا شما من را بکشید اما بدانید زمین از حرکت خود به دور خورشید باز نمی ایستد.

 اخبار عمومی
رضایی کوچی: انتخابات هفتمین دوره شوراها اواخر آبان برگزار می‌شود
پزشکیان: رهبر ایران در صحت و سلامتی کامل هستند/ 2 بار با ایشان ملاقات کردم
نماینده ایران در مجمع سازمان ملل: مقاومت در DNA ماست
احمد خاتمی: بی حجاب ها هم شهروند این ملت هستند و حضور آنها در تجمعات کار خوبی است
مخبر: پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ‌کس
کتائب حزب‌الله: محاصره ایران شبیه شعب ابی‌طالب است
پزشکیان امروز سه شنبه بدون تیم رسانه ای و هیات بلندپایه ایرانی عازم نیویورک می‌شود
سپاه: آماده پاسخ‌های قاطع و ویرانگر به دشمن فرسوده و متجاوز هستیم
ارائه طرح سه فوریتی خروج از NPT به هیات رئیسه مجلس/ حاجی دلیگانی: NPT جز ضرر برای ما عایدی ندارد
هشدار قرارگاه خاتم‌ به آمریکا و کشورهای منطقه: خطا کنید هدف حملات دردناک قرار می‌گیرد
آذری جهرمی: منفعت عدم حضور در سطح رئیس‌جمهور در نیویورک، بیش از حضور آن است
پزشکیان به نیویورک می‌رود
ساعت کاری ادارات از اول مهر تا پایان سال تغییر کرد
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
واکنش عضو کمیسیون امنیت به سامانه «علاج»: نباید مردم را به جاسوسی علیه هم دعوت کرد
معاون مراسم و تشریفات دفتر رئیس جمهور: پزشکیان یک خط قرمز برای خودش دارد و آن این است که دعوا نشود و اختلاف ایجاد نشود.
علم‌الهدی: دستگاه قضایی و امنیتی جلوی ورود دختر بی‌حجاب به دانشگاه را بگیرند
قالیباف: دورانی که اف-۳۵ و اف-۱۵ها هدف قرار می‌گیرند، آغاز شده است
مخبر: آنان که دیروز همراه نبودند، امروز با آغوشی گشوده به صف ملت پیوسته‌اند س
طعنه زیدآبادی به چمران: اگر شوراها برای مردم آب نداشته، برای او نان داشته است
انهدام چهارمین پهپاد MQ-۱ آمریکا بر فراز تنگه هرمز توسط سپاه
پشت پرده تغییر شعارهای شبانه/ محسن هاشمی: دیگر نمی‌شود نام این جریان را فقط «انقلابی» گذاشت
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: حجاب را جرم‌انگاری نکنیم، اکثریت بانوانِ بدون حجاب، لجاجتی با نظام ندارند/ مردم تلویزیون را کنار گذاشته‌اند!
ظریف: در صحنه واقعیت موفق بودیم اما در روایت بازنده شدیم
پشت پرده استیضاح وزیر اقتصاد
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا؛ جنگ علیه ایران ادامه ندارد
اعلام صریح فرمانده فراجا؛ علیرضا بیرانوند از اول مهر سرباز می‌شود
درگیری کیهان و معاون پزشکیان بر سر حجاب
شکایت بنیاد آیت‌الله رئیسی از کارشناسی که گفته بود اقتصاد را با انیمیشن های ۳ دقیقه ای به او یاد می دادند
حسام الدین آشنا درباره دکترین بازدارندگی: با این همه نفوذ، آیا می توانیم تا «روز تست»، همه چیز را پنهان و امن نگه داریم؟
اتهام های حسین شریعتمداری علیه دو رئیس جمهور سابق کشور
کارت زرد مجلس به وزیر ارتباطات؛ خدا وکیلی به خاطر آنتن‌دهی بود یا اتصال اینترنت؟!
معاون اول رئیس‌جمهور: مبلغ کالابرگ به‌زودی افزایش می‌یابد
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا؛ جدی می‌فرمایید؟!
صفارهرندی: با حفظ اصول می‌توانیم تاکتیک‌های خود را تغییر دهیم/ احزاب بی‌تابلو بلای جان جامعه هستند/ با شرایط جدیدی مواجه هستیم
سفر هیات ستاد کل به قطر برای پیگیری 3 خلبان ایرانی / تفاهم ایران و عمان درباره تنگه هرمز ثبت بین المللی می شود
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: ما بمب اتم نمی سازیم اما اگر حمله کنید تمامی مراکز هسته ای شما را خواهیم زد
کیهان از عراقچی عصبانی شد: چرا می‌گویی اسرائیل، آمریکا را فریب داد؟
مهاجری: جبلی واقعاً آدم چندان توانمندی در حوزه خبر نبوده؛ در میان مدیران صداوسیما یک مدیر درجه سه بود/ تقریبا محال است کسی علاقمند به ابقای جبلی باشد
نایب رئیس مجلس: شیطنت‌های آمریکا حداقل ۶۳ روز دیگر ادامه خواهد داشت/ باید آمریکا را محاصره کنیم
 گفتــگو
انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است
باجناق رهبر شهید: غذا اشکنه کشک بود / سفر خانوادگی با آیت الله خامنه ای در نوروز 56 و دیدار با پدر خاتمی
قالیباف: یک ساعت بعد از بمباران متوجه شهادت آقا شدیم / اول قرار شد 8 صبح فردا خبر شهادت اعلام شود اما بعد از گفتگو با شهید لاریجانی، در سحر اعلام شد
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته

کد مطلب 35622           تاریخ ارسال : 1405/07/03                         نسخه چاپی
احمد خاتمی: بی حجاب ها هم شهروند این ملت هستند و حضور آنها در تجمعات کار خوبی است

خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: حجاب از مقدسات این ملت است و کسانی که می‌خواهند وحدت در جامعه حفظ شود، نباید در مسیر بی‌حجابی گام بردارند. به‌گونه‌ای سخن نگویید که تصور شود نظام حامی بی‌حجاب‌هاست؛ نظام حامی بی‌حجابی نیست.


 امام جمعه موقت تهران با تأکید بر ضرورت تقویت توان نیروهای مسلح اظهار کرد: جمهوری اسلامی حتی در شرایط آتش‌بس نیز برای لحظه‌ای از موشک‌سازی و تقویت توان موشکی خود غافل نیست.

به گزارش فارس، حجت الاسلام سیداحمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران که امروز (۳ مهر) برگزار شد، با اشاره به ضرورت حفظ آمادگی مؤمنان برای حضور در میدان اظهار کرد: یکی از پرسش‌های مهم این است که پیامبر اکرم(ص) چگونه جامعه مؤمنان را در طول سال‌های درگیری و جنگ، همواره آماده نگه می‌داشت؛ مسئله‌ای که امروز نیز به آن نیاز داریم.

وی افزود: پیامبر اکرم(ص) برای این منظور پنج اقدام اساسی انجام داد؛ نخست فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن فرهنگ جهاد، دوم تقویت مبانی اعتقادی، سوم امیدآفرینی در میان لشکریان، چهارم ایجاد رعب در دل دشمن و پنجم مقابله قاطعانه با جنگ روانی دشمن.

 
 

خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: پیامبر اکرم(ص) فرهنگ جهاد را در جامعه نهادینه کرد؛ همان‌گونه که امروز عزاداری برای سیدالشهدا(ع) به یک فرهنگ عمومی تبدیل شده است.

خاتمی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در تقویت روحیه مقاومت گفت: رسانه‌های دیداری و شنیداری باید بدانند که ستون فقرات مقاومت، تقویت روحیه و امیدآفرینی است و این مسئله باید در اولویت فعالیت رسانه‌ای قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به نقش عنایات الهی و همراهی مؤمنان در پیروزی‌های صدر اسلام خاطرنشان کرد: در جنگ‌های گذشته، عنایات خداوند و همراهی مؤمنان حرف اول را می‌زد و این مؤلفه‌ها در کنار یکدیگر زمینه‌ساز حفظ آمادگی جامعه برای حضور در میدان بود.

نیروهای مسلح ایران روزبه‌روز در حال قدرتمندتر شدن هستند

امام جمعه موقت تهران با تأکید بر اینکه آنچه موجب ارعاب دشمن می‌شود، نیرومند شدن نیروهای مسلح است، افزود: به حمدالله نیروهای مسلح ما روزبه‌روز در حال قدرتمندتر شدن هستند.

وی افزود: مردم بدانند که حتی در عرصه آتش‌بس نیز نظام جمهوری اسلامی ایران برای لحظه‌ای از موشک‌سازی و تقویت توان موشکی خود غافل نیست.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری مراسم بزرگداشت حضرت معصومه(س) در قم اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت، مراسم بزرگداشت حضرت معصومه(س) در قم برگزار شد که مراسم خوبی بود.

خطیب نماز جمعه تهران همچنین با اشاره به درگذشت آیت‌الله شبیری زنجانی گفت: روز دوشنبه گذشته، روز ارتحال عالم بزرگوار آیت‌الله شبیری زنجانی بود؛ انصافاً ایشان عالمی بزرگ بودند و حدود یک قرن عمر کردند و از ارکان متین حوزه علمیه به شمار می‌رفتند و در علم رجال نیز حرف اول را می‌زدند.

 
 
 

وی افزود: فقدان این شخصیت ممتاز، خلأ و خللی در میان محققان تراز اول شیعه ایجاد کرده است.

سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل منطق ایران را به دنیا مخابره کرد

امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به سخنرانی رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد اظهار کرد: نطق رئیس‌جمهور در سازمان ملل انصافاً نطقی منطقی، حماسی و شجاعانه بود؛ به‌گونه‌ای که سازمان ملل را به دادگاه تبدیل کرد.

وی افزود: این سخنرانی در واقع ترجمان شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» مردم بود و شایسته ملتی بود که هفت ماه است خیابان را ترک نکرده و تا زمین‌گیر شدن دشمن نیز خیابان را ترک نخواهد کرد.

خاتمی تصریح کرد: رئیس‌جمهور در این سخنرانی منطق جمهوری اسلامی ایران را به دنیا مخابره کرد و مواضع ملت ایران را به‌روشنی بیان کرد.

وی ادامه داد: خبرگزاری‌های دنیا نیز این بخش از سخنان رئیس‌جمهور را مورد توجه قرار دادند و تیتر کردند که ایران با زور تسلیم نخواهد شد.

امام جمعه موقت تهران گفت: رئیس‌جمهور کشورمان پاسخ دندان‌شکنی به رئیس‌جمهور آمریکا داد. ترامپ ملت خودش را نشناخته و بلایی بر سر آمریکا آورده که محبوبیت خود را از بین برده است؛ در تاریخ رؤسای جمهور آمریکا، چنین میزان منفوریتی سابقه نداشته است.

وی افزود: ترامپ ملت ایران را هم نشناخته است و با وجود این همه شکست‌های پیاپی، هنوز به این شعور نرسیده که ملت ایران، ملتی عاشورایی است و زیر بار ذلت و تسلیم نمی‌رود.

وحدت محور می‌خواهد و محور آن ولی‌فقیه است

خاتمی با بیان اینکه «هیهات من‌الذله» در وجود ملت ایران عجین شده است، ادامه داد: امام راحل و امام شهید بر وحدت تأکید داشتند و اکنون رهبر انقلاب نیز به‌طور مستمر بر وحدت تأکید دارند، چراکه وحدت یک ضرورت است.

وی گفت: وحدت محور می‌خواهد و محور آن ولی‌فقیه است؛ ولایتمداری حرف اول را می‌زند، نه ولایت‌شعاری. باید نبض کار به دست کسانی باشد که این مردم را قبول دارند و جان‌فدا هستند.

خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: غرب‌زده‌ها نمی‌توانند محور وحدت باشند و سنخیتی با این مردم ندارند و نباید پست‌های کلیدی در اختیار آنها باشد.

وی در ادامه با اشاره به موضوع حجاب گفت: حجاب از مقدسات این ملت است و کسانی که می‌خواهند وحدت در جامعه حفظ شود، نباید در مسیر بی‌حجابی گام بردارند. به‌گونه‌ای سخن نگویید که تصور شود نظام حامی بی‌حجاب‌هاست؛ نظام حامی بی‌حجابی نیست.

خاتمی افزود: کسانی که حجاب را رعایت نمی‌کنند نیز شهروند این ملت هستند و حضور آنها در تجمعات و همراهی با مردم کار خوبی است، اما دهن‌کجی به حجاب و مقابله با بدیهیات دین، خلاف وحدت است.

پیام رهبر انقلاب برای آغاز سال تحصیلی بسیار مهم بود

خطیب نماز جمعه تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز سال تحصیلی گفت: پیام رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال تحصیلی، پیام بسیار مهمی بود و خوشبختانه در اخبار شنیدم که برخی از مسئولان در پی اجرایی کردن این پیام هستند. 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب