10:33 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 مردم خالص

"عزیز از دست رفته " که قرار بود پیکرپاکش در این مراسم تشیع شود یعنی زنده یاد حاج اسدالله نجفی هم ، نه آیت الله بود و نه "حجت الاسلام والمسلمین " و نه وزیر و نه نماینده مجلس و نه حتی عضو شورای شهر و نه سلبریتی بود و نه پهلوان و ورزشکار و نه سید و شیخ ، نه امیر بود و نه سردار و نه شهید تازه تفحص شده و نه جانبازی که عاقبت به رفقای شهیدش پیوسته باشد و نه دکتر و نه مهندس و نه پروفسور . بلکه او تنها خودش بود وخودش

 اخبار عمومی
ورود پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس به کرمانشاه
آیت الله اختری: وضعیت فرهنگی از بدحجابی به برهنگی رسیده است
حمله کیهان به منتقدان انتصاب سقاب اصفهانی
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: واکنش به خباثت‌های گروسی نباید محدود به یک هشدار بماند
سکینه سادات پاد: امیدوارم طرح جدید مهریه را مانند قانون حجاب در پستو‌ها جلو نبرند
ادعای رئیس‌جمهور لبنان: به علی لاریجانی «سخنان بسیار تندی» گفتم که او را ناراحت کرد
سخنگوی دولت: با توجه به آسیبی که به فرآیند‌های هسته‌ای ایران وارد شده، امکان غنی‌سازی وجود ندارد
کرباسچی: اصلاحات بدون رابطه با دنیا ممکن نیست
غضنفری: عارف باید به منزل برود و استراحت کند/ حضور او در دولت وجاهت قانونی ندارد
ابطحی: انتظار داشتیم بعد از جنگ خودخواهی‌ها و قلدری‌ها کمتر شود
هرمز شجاعی‌مهر: دیگر دل کسی برای تلویزیون نمی‌سوزد/ فامیل‌بازی صداوسیما را به این روز انداخت
آذری جهرمی: پیرمردهای بی خاصیت دولت، پشت پرده حملات اخیر به سقاب هستند
واکنش علی مطهری به ابراهیم فیاض که گفته بود «مطهری آخوند شاهنشاهی بود» : یک روانکاو نسخه درمان برای او بنویسد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ بعدی با رژیم صهیونیستی جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است
وزیر رفاه در آستانه خروج از کابینه/ دولت پزشکیان به‌دنبال جایگزین میدری است
آذری جهرمی: دولت را پیرمردهای بی‌خاصیت منفعل و ناکارآمد کردند!
فیاض زاهد: خیلی با خودم‌کلنجار رفتم که چیزی نگویم اما شرافتم در گرو بیان حقیقت است
علی اکبر صالحی: رویکرد فعلی سیاست خارجی، خطر انزوای استراتژیک ایران را در پی دارد
علم‌الهدی: تولید محتوا در فضای مجازی نباید آزاد گذاشته شود / آزادی فضای مجازی از آزادی دزدها و قاتلین بدتر است
تولیت آستان امامزاده صالح (ع) تکذیب کرد: سرداب امامزاده پناهگاه نیست
مقام ارشد اسرائیل: هدف ما سرنگونی حکومت ایران تا پایان دوره ترامپ است
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت؛ پایان دو هفته سفر پرحاشیه
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
 گفتــگو
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد

کد مطلب 26374           تاریخ ارسال : 1399/10/18                         نسخه چاپی
وزیر بهداشت: واکسن ایرانی کرونا با حجم بالا بهار ۱۴۰۰ در اختیار مردم است

وزیر بهداشت با بیان این‌‌که در اواخر بهار سال آینده، واکسن داخلی کرونا در حد تولید بالا در دسترس مردم خواهد بود، گفت: عزت ملی مان را فراتر از این دیدیم که تبدیل به آزمایشگاه برخی از واکسن‌‌سازهای دنیا شویم.


به گزارش تسنیم؛ دکتر سعید نمکی در دهمین گردهمایی مجازی ائمه جمعه سراسر کشور اظهار داشت: تاکید ما بر ساخت واکسن کرونا در داخل کشور است چون عزت ملی از مسیر تولید ملی می‌‌گذرد و در درون کشور دانشمندان بزرگی داریم که قابل احترام هستند. به عنوان یک متخصص رشته ایمونولوژی، چند دهه است که اعتلای واکسن در کشور را دنبال می‌‌کنم.

وی افزود: خوشبختانه تیم‌‌هایی برای ساخت واکسن در کشور تشکیل شده است. ائمه جمعه مستحضر باشید شاید مطالبی را از کانال‌‌های مختلف بشنوید اما آنچه را که از بنده می‌‌شنوید، از دو جهت مورد عنایت و توجه قرار دهید. اول، فردی این سخنان را می‌‌گوید که متخصص این رشته است و دوم اینکه فردی این سخنان را مطرح می‌‌کند که سکان وزارت بهداشت را در دست دارد و روند بیماری را به دقت مطالعه و بررسی می‌‌کند.

وزیر بهداشت یادآور شد: تردید نکنید که به لطف خدا در اواخر بهار سال آینده، واکسن داخلی کرونا در حد تولید بالا در دسترس مردم خواهد بود چون از همه پلتفرم‌‌ها و زیرساخت های متنوع ساخت واکسن دنیا، در داخل کشور استفاده می‌‌کنیم. در حال حاضر با 5 تا 6 روش برای کووید19 واکسن تولید می‌‌شود که در کشور با همه این روش‌‌ها، زیرساخت را آماده و نتایج را ارزیابی می‌‌کنیم و در آینده‌‌ای بسیار نزدیک، دومین و سومین گروه از واکسن داخلی، مطالعات بالینی انسانی خود را آغاز می‌‌کنند.

نمکی ادامه داد: تردید نکنید که سال آینده یکی از واکسن سازهای مطرح جهان برای کووید19 خواهیم بود. الان اگر سایت‌‌های بین المللی مانند یونیسف یا سازمان جهانی بهداشت را مشاهده کنید، ایران را به عنوان یکی از واکسن سازهای مطرح نشان می‌‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: تا قبل از اینکه واکسن داخلی تایید و روانه بازار شود، باید گروه‌‌های آسیب پذیر را در مقابل بیماری واکسینه کنیم. در این راستا تلاش کردیم که شتاب زدگی نداشته باشیم، از مطمئن‌‌ترین منابع دنیا، واکسن مورد نیاز را تهیه کنیم و آنچه در ترکیه و امارات و برخی کشورهای منطقه به عنوان شروع واکسیناسیون مطرح می‌‌شود، شروع واکسیناسیون از آن نوعی نیست که ما مطرح می‌‌کنیم. آن یک مطالعه بالینی فاز سه است که با کمک یکی دو واکسن ساز بیرونی این کشورها به آن پیوسته‌‌اند و اجازه داده‌‌اند که مردم شان تحت آزمایش بالینی این شرکت‌‌ها قرار گیرند.

وزیر بهداشت یادآور شد: به هیچ تولیدکننده خارجی واکسن اجازه ندادیم که مردم را وارد آزمایش بالینی واکسن خود کنند و عزت ملی مان را فراتر از این دیدیم که تبدیل به آزمایشگاه برخی از واکسن‌‌سازهای دنیا شویم. یک شرط گذاشتیم و گفتیم زمانی مطالعه بالینی را با شرکت‌‌های خارجی آغاز می کنیم که تعهد کنید در داخل ایران بتوانیم واکسن تولید مشترک را بسازیم که یک کشور این مورد را پذیرفته و الان گروهی را به خارج از کشور فرستاده‌‌ایم که مذاکره می‌‌کنند و به زودی این کار را به سرانجام می‌‌رسانیم تا فاز سه مطالعات بالینی را در کشور خودمان پس از گذراندن دو فاز اول در آن کشور خارجی، شروع کنیم.

نمکی گفت: مستحضر باشید که در فشارهای رسانه‌‌ای و جوسازی که در خارج از کشور برای ما می کنند و متاسفانه بلندگوهایی هم در داخل کشور دارند که در دام این تبلیغات سوء رسانه‌‌های بیگانه افتاده اند، اما ما برای مردم مان از مطمئن‌‌ترین منابع تایید شده، واکسن را تهیه و برای گروه‌‌های آسیب پذیر آغاز می‌‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در مورد ویروس جدید جهش یافته دیروز اعلام کردم که اولین مورد از این ویروس که توسط یکی از هموطنان ما از انگلیس وارد شده بود را شناسایی کردیم. خوشبختانه حال عمومی وی، خوب است و وخامتی هم ندارد. این ویروس، جوان‌‌ترها را بیشتر گرفتار می‌‌کند و از یک جهت حُسن است که شاید مرگ و میر کمتری داشته باشد اما با مرگ و میر وحشتناکی که در اروپا و انگلیس می‌‌بینیم، نمی توانیم به این مورد هم خیلی اطمینان داشته باشیم.

وزیر بهداشت بیان داشت: در کشور به غیر از اولین موردی که شناسایی کردیم و موردی از نزدیکان وی که تست‌‌های پیگیری آن انجام می‌‌شود، هنوز موردی از ویروس جدید انگلیسی در کشور نداشته‌‌ایم. تردید ندارم که با همدلی، وفاق و صمیمیتی که بین ما، ائمه جمعه و روحانیت معزز کشور برقرار است به عنوان یاران و یاوران قدیمی نظام، انقلاب و مردم، این طوفان را پشت سر خواهیم گذاشت.

نمکی تصریح کرد: در مورد بازگشایی مراسم نماز جمعه خوشبختانه در شهرهای زرد، نماز جمعه برگزار می‌‌شود و امروز تقریبا همه شهرهای کشور به سمت زرد شدن حرکت می‌‌کنند. 160 شهر قرمز و تعداد قابل توجهی شهرهای نارنجی تبدیل به شهرهای زرد شده‌‌اند و اگر پروتکل‌‌ها را خوب رعایت و وفاق و همدلی و صمیمیت را حفظ کنیم، قطعا شهرهای زرد به شهرهای سفید تبدیل خواهند شد و امیدوارم که هرچه زودتر مراکز دینی و زیارتی را بر روی مشتاقان اهل بیت بگشاییم.

وی تاکید کرد: خودمان و همکاران مان نگرانی‌‌های بسیار جدی در مورد بیماری کووید19 داریم. یکی از نگرانی‌‌های ما، تغییرات جهشی در ویروس است. الان مرتب در قسمت‌‌های مهم ویروس، دچار جهش می‌‌شود. هر روز گزارش‌‌های جهش ویروس را در کل جهان می‌‌خوانیم و در کشور خودمان نیز جهش های متنوعی از ویروس دیده ایم اما تا چند روز پیش که انگلیسی‌‌ها جهش در قسمت پروتئینی یا اسپایک ویروس که می تواند به مخاط بچسبد و خودش را در بخش‌‌های مختلف بدن جایگزین کند را گزارش کنند، جهش ها در قدرت بیماری زایی و مرگ زایی ویروس خیلی نقش عمده نداشت.

وزیر بهداشت ادامه داد: جهش‌‌ها تا پیش ازگزارش ویروس انگلیسی، قدرت سرایت را بالا می برد اما در بیماری زایی و مرگ زایی، نقش مهم و حساسی نداشت اما امروز متاسفانه اتفاقاتی که برای ویروس می‌‌افتد، جهش در قسمت‌‌هایی از ویروس است که می‌‌تواند به مرگ زایی و بیماری زایی ویروس بسیار کمک موثری کند. یکی از نگرانی‌‌های ما و همکاران این است که جهش های ویروس، ما را گرفتارتر کند اما تنها کاری که می‌‌توانیم انجام دهیم، تشدید رعایت پروتکل ها است. از ائمه جمعه و جماعات که در کشور مورد وثوق مردم هستند، تقاضا دارم که راهبری را در هدایت مردم به رعایت دستورالعمل ها، کماکان ادامه دهند و ما را همراهی کنند.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب