3:18 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 کیان اصلاح طلبی مهم است یا " کیان " اصلاح طلب ؟

اگر جوالدوزی به جریان رقیب می زنیم چرا حاضر نیستیم یک سوزن هم به خودمان بزنیم ؟ چرا هنوز فکر می کنیم که این مردم بدبخت به ما اصلاح طلبان برای همیشه چک سفید امضاء داده اند ؟ چرا درس و عبرت نمی گیریم یا اولی الابصار ؟ مگر مردم را پای صندوق نیاوردیم با وعده تغییر و اصلاح ؟ مگر مردم ما با اسم ها مشکل داشتند یا رسم ها ؟ قرار بود فقط اسامی مدیران تغییر کند اما همان رسم ها و شیوه های رانت خواری و باندبازی و محفل گرایی دوباره با اسمها و عناوین جدید باقی بماند و بازتولید شود ؟

 اخبار عمومی
«حسین ذوالفقاری» دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر شد
شهرام یزدانی مشاور آموزشی رئیس‌جمهور شد
خبرنگار صداوسیما با اعتراض مانع از ادامه سخنرانی رئیس جمهور شد
ظریف: دولت تصمیم گرفته با خانم های بی حجاب مدارا شود/ قرار بود با آمریکایی‌ها درباره برجام در نهم اکتبر دیدار داشته باشیم
پزشکیان: ناترازی را ما به وجود نیاورده ایم و وارثش بوده ایم/ تلاش خواهیم کرد سال بعد قطعی انرژی رخ ندهد
احضار حسین شریعتمداری کیهان به دادسرا
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه: رفع تحریم‌ها به مذاکره نیاز ندارد و راه‌حل، خنثی کردن و دورزدن تحریم‌هاست
وزیر خارجه عربستان: باید مانع درگیری ایران و اسرائیل شویم
واکنش عباس عبدی به ماجرای اهدای کفن در تلویزیون ؛ صداوسیما را با مسجد و هیات اشتباه گرفته‌اند
عارف : کل فروش نفت ایران از درآمد فروش اسباب‌بازی برخی کشورها کمتر است
رئیس دفتر رهبر انقلاب: شهید رازینی شب شهادت تا صبح نخوابید و گریه کرد و دعا خواند
کیهان : ترامپ جنایتکار به تهران بیاید و قصاص شود
سخنگوی وزارت خارجه: اتباع ایرانی به سوریه سفر نکنند
رئیس جمهور: آماده گفتگو با آمریکا هستیم، اما با حفظ عزت و حکمت
دستور پزشکیان بر معرفی آمران و عاملان ترور ۲ قاضی شهید در اسرع وقت
موسویان: ترامپ حمایت خود را از مذاکره با ایران اعلام کرده/ برای یک توافق عادلانه هر دو طرف باید منافع مشروع یکدیگر را به رسمیت بشناسند
پیام تسلیت مقام معظم رهبری در پی شهادت دو قاضی
عارف: از دولتی شدن مراسم سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پرهیز شود
وزیر ارشاد: قانون ممیزی کتاب باید اصلاح شود / با نسل جوان چه کرده ایم که موسیقی کره ای می پسندند؟
حسن روحانی: شورای عالی امنیت ملی هیچ مصوبه‌ای درباره خاتمی ندارد
آموزش زبان انگلیسی در کودکستان‌ها «ممنوع» شد
امام جمعه‌ای که شهرتش جهانی است/ وحشت حاکم آذربایجان از یک آیت‌الله ایرانی
توصیه آذری جهرمی به دولت : با مردم آسیب دیده از آتش سوزی لس آنجلس همدردی کنید
عطاءالله مهاجرانی: روسیه بشار اسد را بازی داد؛ همین بازی را با ایران هم می‌کند، با این تفاوت که تکیه‌گاه ایران، روسیه نیست
کیهان: آتش لُس‌آنجلس، آهِ کودکان غزه است
ظریف : پزشکیان توانست مانع جنگ و اجرای قانون حجاب شود / گناه من این است که بازی برخی‌ها برای به قهر کشاندن مردم را به هم زدم
محمد مهاجری : جریان تندرویی که دنبال انتقام از دولت پزشکیان است، سال‌هاست از حاشیه امن برخوردار است
قانع شدن نمایندگان از پاسخ‌های وزیر اقتصاد به جز یک مورد
نقش سعید جلیلی در حوادث سال ۱۳۸۸؛ چه کسی مانع تفاهم جناح‌های انقلاب شد؟
نماینده مجلس : استیضاح وزیر نفت را فعلا متوقف کردیم
واکنش علی مطهری به توهین یک مداح به اهل سنت: مجازات او باید به اطلاع مردم برسد
سخنگوی سپاه درباره حمله اسرائیل به ایران: سامانه های پدافند کشور کاملا زنده و در بسیاری موارد ارتقاء یافته اند
وزیر اقتصاد در پاسخ به سوال خبرنگار در خصوص وضعیت دلار: راجع به دلار جواب نمی دهم
کنگره آمریکا پیروزی ترامپ در انتخابات را تأیید کرد
عباس عبدی : زورتان به ماهواره نمی‌رسد ، گریبان نویسندگان داخلی را می گیرید؟
پیشنهاد توافق هسته‌ای جدید اروپا به ایران/ تهدید به بازگشت تحریم‌ها در صورت عدم توافق تا تابستان
رسانه جبهه پایداری: ادامه دار شدن وقایع ۸۸ ربطی به سعید جلیلی نداشت؛ روزنامه کیهان عاملش بود
استیضاح وزرای اقتصاد و نفت در انتظار تصمیم هیئت رئیسه مجلس
آقای جلیلی! شما که ترور سردار سلیمانی را به گردن دولت روحانی انداختید بگویید چرا در زمان شما سه دانشمند هسته‌ای ترور شدند؟
انتقاد امام جمعه اردبیل از سخنان نامناسب یک مداح علیه الهام علی اف
 گفتــگو
عباس عبدی: دلیلی برای پرهیز از مذاکره با آمریکا وجود ندارد، یا زنگی زنگ، یا رومی روم/ پزشکیان در تعامل با رهبری، تندروها را جا بگذارد
چراغ سبز به پزشکیان برای مذاکره با آمریکا به روایت فیاض زاهد/ سعید جلیلی و یارانش، یک جریان بادکنکی و کاریکاتوری هستند
حسین مرعشی: رهبری اخیرا درباره مذاکره با آمریکا سخنی نگفته اند اما احتمالا سخن خواهند گفت / وقتی رهبری تصمیم بگیرند، تندروها هم ساکت می شوند
سخنگوی جبهه اصلاحات: لازم باشد از پزشکیان انتقاد هم می کنیم/ او باید پاسخگوی مردم باشد
محسن هاشمی : نان برخی ها در همین افراطی‌گری است/ بعضی افراد ۱۰۰ درصد فقیرتر شده‌اند
واکنش آزادی ارمکی به اعتراض‌ها علیه رفع فیلترینگ: اقلیت نمی‌تواند برای اکثریت تصمیم بگیرد
عباس عبدی: تندروها به شدت از رفع فیلترینگ و آزادی مردم می ترسند/ تندروها دیر یا زود پزشکیان را عصبانی خواهد کند
جهانگیری: روزهای سختی در پیش است/ راهی جز مذاکره نداریم/ به پزشکیان گفتم خودت باش
وزیر ارتباطات دولت خاتمی: فیلترینگ کنونی، ضد امنیت کشور است/ زمان ما با ورود اینترنت هم مخالفت کردند، اما مگر موفق شدند؟
آیت‌الله قاضی‌زاده مدرس حوزه علمیه قم: باید بین حجاب شرعی و حجاب حکومتی فرق بگذاریم /در صدر اسلام حجاب سر برای کنیزها ممنوع بوده است

کد مطلب 33314           تاریخ ارسال : 1403/09/18                         نسخه چاپی
مقابله پزشکیان با تمامیت خواهی

درباره واژه‌ «وفاق ملی» که این روزها بحث رسانه ها و در بحث گفتگوی مابین جریانات مختلف و حتی احزاب بیان و تشریح می شود، دیدگاه های مختلف و گاه متناقضی گفته شده و در واقع نطقه مقابل نفاق است.


 یعنی در واقع تمام تلاشی که دولت چهاردهم تا الآن معطوف بر آن داشته که بتواند از تمام نیروهای موجود در کشور اعم از نیروهای راست، چپ و معتدل استفاده کند، چنین معنایی را خواهد داد. 

بنابراین، آن چیزی که مورد نظر آقای پزشکیان بوده این است که همه نیروهای موجود را به عرصه حضور بکشاند و از فعالیت های آنان استفاده کند. یعنی در واقع عدم خروج هیچ حزبی یا نهادی از فعالیت های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و حتی فرهنگی است. من معتقدم که حتی باید یک گام فراتر از این رفت در عرصه دیپلماسی خارجی هم از آنان استفاده کرد. 

شفاف نشدن از جانب رئیس جمهوری، شاید به این سبب است که تاکنون فردی مانند آقای پزشکیان پیدا نشده که بخواهد چنین وفاقی را ایجاد کند و باب مخالف را برای مخالفان باز کرده است. این به این منزله نیست که بخواهیم از رئیس جمهور دفاع کنیم. 

نگاهی که در واقع آقای پزشکیان برای وفاق ملی دارد، نگاه هوشمندانه ای است که سعی می کند از حداکثر توان و حضور نیروهای مختلف استفاده کند. بدون آنکه آنان را در مقابل همدیگر قرار بدهد. یکی از ویژگی های بارزی که متاسفانه در برخی از احزاب و رسانه‌ها وجود دارد این است که حضور خودشان را به شکل تمامیت خواه در واقع مطرح می کنند. وفاقی که در دولت چهاردهم فعلا مطرح شده به معنای مقابله با تمامیت خواهی یک گروه، یک حزب، یک نهاد خاص رسمی یا غیر رسمی است. 

به همین دلیل، با وجود آنکه از جانب دولت چهاردهم به حزب اعتدال و توسعه چندان سهمی داده نشده و حتی می توان گفت که آقای رئیس جمهوری به این حزب پشت کرده است اما این نگاه ایشان را صبورانه پذیرفته ایم و از آن هم حمایت می کنیم چرا که معتقد هستیم که این یک شعار واقع گرایانه است؛ یعنی صبوری به جهت ایجاد فرصت برای تمام نیروهای موجود در نظام.

حال ممکن است یک تجدید کارگاهی در ماه های اول در دولت نیاز باشد که بتواند به این رفاه برسد و متاسفانه یکی از مهم ترین اهرم های مخالف با شعار وفاق، گروه های خالص ساز یا تمامیت خواه هستند که در مقابل این نگاه شایسته سالاری دم از مخالفت می زنند. 

یا به تعابیر مختلف، در حالی که ادبیات فارسی ما معنای وفاق را به روشنی بیان کرده است، اگر ما انتقادی دلسوزانه هم در این مسیر انجام می دهیم، خودش معنای همراهی باید داشته باشد. به همین جهت هم ما در حزب اعتدال و توسعه به هیچ چشم داشتی به دنبال این هستیم که شعار وفاق دولت چهاردهم، اخبار خرسند کننده ای در عرصه داخلی، اقتصادی و خارجی مانند رفع تحریم ها، FATF، صلح جهانی و ارتباط و تعامل با دولت های بزرگ مانند ایالات متحد آمریکا داشته باشد. 

ما هم استقبال می کنیم از آن سخنی که وفاق دولت چهاردهم در عرصه سیاست خارجی با آن آغاز شد و وزارت خارجه رسما اعلام کرد که ایران به حق مردم آمریکا برای انتخاب رئیس جمهور مورد نظرشان احترام می گذارد. این سخن نشان می دهد که دولت چهاردهم چه در عرصه داخلی و چه در ورطه خارجی قصد دارد که تعامل گسترده تر به جهت کسب نتایج بهتر ایجاد کند.  

با تقسیم بندی افراد به تعبیر موافق و مخالف در تعاریفی که برای مناسب رده های بالای مدیریت می کنیم، موافق نیستم و آن را قبول ندارم. با شناختی که ما از آقای دکتر پزشکیان داریم، ایشان بدون هیچ ادعایی وارد میدان شده که بتواند از همه ظرفیت ها استفاده کند. لذا من تصور می کنیم در عینک آقای پزشکیان موضوعی به معنای مخالفت وجود ندارد و به همین جهت هم است که شما مسئله وفاق را از منظر بعضی از گروه ها، رسانه ها به عنوان یک امر تازه و شگفت انگیز می بینید. در حالی که به درستی باید این مسئله وفاق معنای جدی در کشور ما پیدا می کرد.  

من معتقد هستم که یکی از مهم‌ترین دلایل پیشرفت در کشور ما عدم ضرب آهنگ وفاق تاکنون بوده است، یعنی به رسانه های مختلف، گروه‌های سیاسی افراد سیاسی و ... سعی کردند که بر طبل مخالفت و انشقاق مابین گروه‌های سیاسی و اجتماعی بی افزایند. هنر دولت چهاردهم در این هست که برخلاف دهل ناموزون زدن ،بر طبل وفاق می کوبد و تلاش می کند که همه را جمع کند و این شاید نویدی بر شایسته سالاری است که تاکنون کمتر شکل عملی به خودش گرفته است. 

* سخنگوی حزب اعتدل و توسعه

جواد هروی
نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده  
متن  
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب