2:0 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 متهم همیشه به صحنه جرم بر می گردد !

" رو " که رو نیست ، سنگ پای قزوین است . گیرم در دیزی باز باشد حیای گربه کجا می رود ؟ خطابم به حضرات شورای شهر منحله کرمانشاه بخصوص بزرگواران بازداشتی است که هفته گذشته نیز با کمال پررویی برای این دوره از انتخابات شورای شهر کرمانشاه ثبت نام نمودند ! نمی دانم این مردم اگر شمایان را نخواهند و بخواهند از شرتان راحت بشوند باید کی را ببینند؟ از درب آنها را بیرون می کنی از پنجره وارد می شوند !

 اخبار عمومی
معاون فراجا: پلیس در مقابله با فتنه‌گران خویشتن داری کرد
نامه سرگشاده زیباکلام به وزیر علوم: اساسا مسئولان باور ندارند کشور مشکل دارد
عباس عبدی: دیگر نخواهم نوشت
ادعای رسانه قطری: تهران و واشنگتن پیام‌های تهدید آمیز رد و بدل کردند
کدام چهره های سیاسی، فرهنگی و ورزشی برای انتخابات شورای شهر به میدان آمدند (+ اسامی)
اخراج دختر لاریجانی از دانشگاه آمریکا
پیغام دولت به جبلی و رفقا: خرجتان را دربیاورید/ مرکز پژوهش‌های مجلس: کاهش بودجه صدا و سیما تصمیم مناسبی نبود
قطع اینترنت، صرافی ها را از کار انداخت / انتقال بسته های پول از دبی با کشتی
محسن برهانی: آنان که بر تنوره خشونت می‌دمند، دلسوز ایران و ایرانی نیستند
حمله حسین شریعتمداری به مجلس: به جای تعیین مکان برای اعتراضات، مجازات‌های سخت وضع کنید
هشدار سخنگوی نیروهای مسلح: اگر تعرضی به رهبر معظم انقلاب شود دنیا به آتش کشیده خواهد شد
هم‌میهن توقیف شد / سایت روزنامه از دسترس خارج شد
استیضاح‌ وزرا از دستور کار مجلس خارج شد
هشدار عضو موتلفه: برای پیشگیری از اعتراضات دوباره، قیمت ها را کنترل و اعتماد مردم را جلب کنید
سردار رادان: به‌نوبت سراغ همه اغتشاشگران خواهیم رفت
معاون علمی رئیس‌جمهور: اینترنت تا پایان هفته به حالت عادی بر می‌گردد
پیش‌بینی سمت و سوی قیمت دلار در شرایط کنونی
پزشکیان: تعرض به رهبری معظم، به‌منزله جنگ تمام عیار با ملت ایران است
وزارت اطلاعات: شناسایی و بازداشت ۳۰۰ تروریست با گزارش‌های مردم تهران
عراقچی: تهدید آمریکا برای حمله به ایران نشانه تبانی با اغتشاشگران برای ناامن‌سازی است
کمیسیون کشاورزی مجلس : گوشت گوسفندی باید 7 دلار باشد !
توصیه روزنامه جمهوری اسلامی به ستاداجرایی، بنیادمستضعفان، سازمان تبلیغات و نهادهای مذهبی: داوطلبانه از ردیف بودجه دولت خارج شوید
هاشمی‌طبا: مشکلات اقتصادی با از این جیب به آن جیب کردن حل نمی شود!
هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: دنیا را برایتان نا امن خواهیم کرد
نماینده مجلس: وابستگی ۴۵ درصدی به نفت، بودجه را آسیب‌پذیر کرده است
شمس‌الواعظین: اجازه دهند یک شبکه تلویزیونی مستقل راه‌اندازی کنم/ به صداوسیما پول می‌دهم/ حتی تیم من هم آماده است
دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ از این هفته/ هر نفر یک میلیون تومان ماهانه
نماینده مجلس: بیش از ۱۰۰ نماینده پای سؤال از رئیس‌جمهور ایستاده‌اند
پاسخ تند لاریجانی به اظهارات ترامپ درباره اعتراضات در ایران: مراقب سربازان خود باشید!
سردار رادان: پلیس ایران، سناریوهای آشوب را با شرافت و نجابت نقش برآب می‌ کند
حمایت صریح پزشکیان از وزیر کشاورزی در برابر «تخریب سازمان‌یافته»
رئیس جبهه اصلاحات: هر شکل از دخالت خارجی را صریح و قاطع محکوم می‌کنیم
قالیباف خطاب به ترامپ: معترضین را -چون فرزندان عزیز خود- در آغوش می‌کشیم
موافقت کمیسیون شوراها با طرح یک وزارتخانه جدید
ادعای رسانه‌های صهیونیستی؛ هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو، جنگ روانی ایران است
پاسخ فرزند آیت الله موسوی خوئینی به محمدرضا باهنر: انتساب دستور آزادی اسیدپاش ها درست نیست
انتقاد امام جمعه اصفهان از افزایش تعطیلی ها: دشمن می‌خواهد ما کم‌کار باشیم یا اصلاً کار نکنیم/
هشدار جمعیتی وزیر کشور: با ادامه روند فعلی، جمعیت ایران تا سال ۱۴۸۰ به زیر ۴۰ میلیون نفر می‌رسد!
حمید رسایی: لایحه بودجه در مجلس رد می شود
 گفتــگو
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!

کد مطلب 33321           تاریخ ارسال : 1403/09/19                         نسخه چاپی
سخنگوی دولت : مشکلات چندین ساله ، ۱۰۰ روزه حل نمی‌شوند/ به شدت نیاز به حمایت مردم داریم/ نیاز داریم با دنیا حرف بزنیم

سخنگوی دولت یادآور شد: بدانیم بدون حمایت مردم هیچ دولتی نمی‌تواند موفق شود. ما به‌شدت نیاز به حمایت مردم داریم؛ باید با مردم پیش برویم. باید با همراهی مردم برای مردم حکومت کرد. ما قیم مردم نیستیم و با همراهی مردم مسائل را حل خواهیم کرد.


سخنگوی دولت با تأکید بر اینکه اقتصاد علم است همانطور که مهندسی، روابط بین‌الملل و پزشکی علم است، اظهار کرد: ما باید این علوم را درک کنیم و بدانیم نمی‌توانیم در بسیاری از موضوعات بدون بکارگیری ظرفیت‌های بین‌المللی، از جمله بریکس حرکت کنیم؛ ما نیاز داریم با دنیا حرف بزنیم.
 
به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه ملی مهارت دکتر شریعتی به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، اظهار کرد: ما اگر با یکدیگر حرف نزنیم مشکلات حل نخواهد شد. حرف زدن گوش شنوا می‌خواهد و فقط به معنای باز کردن دهان نیست. حرف زدن جایی به معنای بستن دهان و سکوت کردن و شنیدن است. اگر درست نشنویم، درست حرف نخواهیم زد؛ گفت‌وگو حلال مسائل در جامعه است.
وی با طرح این پرسش که چرا دولت مجبور به قطع برق مقطعی شد، اظهار کرد: ما برای نیروگاه‌هایمان نیاز به سوزاندن سوخت داریم. نیروگاه باید سوخت بسوزاند که پره‌های توربین بگردد تا از طریق آن بتواند برق تولید کند. ذخایر گازوئیل طبق اعلام وزیر نفت در اول شهریور ۱۴۰۳، بین ۴۰ تا ۴۵ درصد بوده است که این میزان یعنی حدود ۶۰ یا حداقل ۵۵ درصد نسبت به سال پیش ذخیره کمتری داشته‌ایم.
 
 
 
 
سخنگوی دولت یادآور شد: عدد به ما دروغ نمی‌گوید؛ جمعیت زیادتر شده است و انشعابات گاز بیشتر شدند و میزان مصرف بالاتر رفته است. مردم صدای ما را نمی‌شنوند وقتی می‌گوییم به ازای هر ۱ درجه افزایش دمای خانه‌های ما چند میلیون مترمکعب باید گاز بیشتری  بسوزانیم.
 
مهاجرانی گفت: مردم صدای ما را نمی‌شنوند بنابراین صرفه‌جویی نمی‌کنند و طبیعی است که به هرحال باید به شکلی این ظرفیت مدیریت شود. ما که نمی‌توانیم کل کشور را در خاموشی ببریم، ولی به هر حال اگر پالایشگاه بخواهد کار کند باید سوخت داشته باشد.
 
وی ادامه داد: وقتی ذخایر کم بوده است. وقتی ذخایر گازوئیل ما خالی است چه کار کنیم؟ مگر راه دیگری داریم؟ وقتی میزان مصرف سوخت خانگی ۷۵ درصد از میزان مصرف تولید گاز را در بر می‌گیرد، چه کار کنیم؟ راهی جز این نداریم و شاید مجبور شویم تصمیمات سخت‌تر از این هم بگیریم.
 
سخنگوی دولت تأکید کرد: اقتصاد علم است همانطور که مهندسی و روابط بین‌الملل و پزشکی علم است. ما باید این علوم را درک کنیم. ما نمی‌توانیم در بسیاری از موضوعات بدون به‌کارگیری ظرفیت‌های بین‌المللی، از جمله بریکس حرکت کنیم؛ ما نیاز داریم با دنیا حرف بزنیم.
 
مهاجرانی در واکنش به اظهارات دانشجویان مبنی بر تحقق نیافتن وعده رفع فیلترینگ، تصریح کرد: درست می‌گویید؛ آقای رئیس‌جمهور در بعضی وعده‌ها هنوز به موفقیت نرسیده‌اند و واقعاً قبول داریم و این موضوع از جمله وعده‌هایی است که در حال تلاش برای تحققش هستیم. امیدوارم بتوانیم وعده‌ها را محقق کنیم.
 
وی در پاسخ به پرسش برخی دانشجویان درباره قطع‌شدن وام فرزندآوری، اظهار کرد: وام فرزندآوری قطع نشده است. وام‌ها سرجای خودشان است اما فرایندها طولانی است.
 
سخنگوی دولت در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه وفاق اصلی وفاق با مردم است، گفت: وفاق با دانش، وفاق با دانایی و خردمندی است، اصل وفاق ما اینجاست. حتما سخنان دکتر عراقچی درباره تحولات سوریه را شنیدید که گفت دولت سوریه و ارتش آن کشور به هر دلیل، کاری که باید را انجام نداد و اینجاست که باید بفهمیم باید با مردم گفت‌وگو کنیم. باید مشکلات را به مردم شرح داد.
 
مهاجرانی یادآور شد: بدانیم بدون حمایت مردم هیچ دولتی نمی‌تواند موفق شود. ما به‌شدت نیاز به حمایت مردم داریم؛ باید با مردم پیش برویم. باید با همراهی مردم برای مردم حکومت کرد. ما قیم مردم نیستیم و با همراهی مردم مسائل را حل خواهیم کرد.
 
وی ادامه داد: حل مسائل جامعه و حل ناترازی‌های بزرگی که با آن مواجه هستیم و ناترازی‌های موجود نیازمند همکاری است. اگر به استان مازندران و گیلان سفر کنید حتماً تجمع زباله را در آنجا می‌بینید. معلوم است که چنین شرایطی ناترازی محیط زیست ایجاد می‌کند و معلوم است که باید این مسائل را حل کنیم.
 
سخنگوی دولت تأکید کرد: مشخص است که این موضوع اصلا نه مربوط به ۱۰۰ روز اخیر است نه صرفاً مربوط به دولت شهید رئیسی است و نه صرفا متعلق به هشت سال دولت روحانی می‌شود. این مسائل در طول سال‌ها پیش آمده است و ما آن‌ها را حل نکردیم. ما در طول این سالها به قول دکتر پزشکیان مُسکن داده‌ایم و امروز به جایی رسیدیم که مُسکن کمتر کار می‌کند. پس باید مسئله‌ها را حل کنیم.
 
مهاجرانی گفت: مسئله را باید روی میز بیاوریم و به مردم بگوییم مشکل انرژی داریم؛ نباید دروغ به مردم بگوییم. عدد و رقم دروغ نمی‌گوید. کارشناسان هم این موارد را می‌دانند.
 
وی با بیان اینکه امروز به وفاق ملی نیاز داریم، اظهار کرد: رهبری فرمودند هرکسی باور دارد باید به نظام کمک کند امروز باید به دولت کمک کند و امروز همه مکلفند به این دولت کمک کنند. حتما هرجا مشکلی دیدیم باید بگوییم ولی یادمان باشد ما مشکلات چند دهه را در طول ۱۰۰ روز نمی‌توانیم حل کنیم؛ حل مشکل زمان می‌خواهد.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب