9:14 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  احضاریه ای برای ترامپ !

با شنیدن فرمایشات جناب متکی و داستان فرستادن این احضاریه برای ترامپ و نتانیاهو من فکر می کنم که سطح شعور سیاسی فردی مانند امیرخان متقی وزیرخارجه طالبان خیلی بیشتر از امثال متکی است که زمانی سکاندار وزارت خارجه این کشور بزرگ بوده اند ! بارها و بارها نوشته ام : برخی افراد اگر حرف زدن بلد نیستند حداقل حرف نزدن که بلدند ؟ چرا باید یک مقام مثلا دیپلمات و نماینده پارلمان و عضو مهمترین کمیسیون مجلس طوری حرف بزند که مضحکه خاص و عام شود؟

 اخبار عمومی
فلاحت‌پیشه خطاب به ولایتی: ایران تاوان جنگ‌هایی را می‌دهد که هیچ ربطی به منافع ملت ندارد/ ما یک کشور دوست نداریم
حدادعادل: رهبر معظم انقلاب با سه فرزند در یک آپارتمان ۱۰۰ متری زندگی می‌کرد
سانسور به پزشکیان رسید/ صداوسیما را نجات دهید
پاسخ صداوسیما به اعتراض دولت: این اتهام ناروا است! /«مواضع انقلابی» روسای محترم قوا منتشر و تبیین می شود
قالیباف: ما آماده‌ایم/ روی هوش ما اندازه آی‌کیوی خودتان حساب کردید؟
سخنگوی دولت: دولت برنامه‌ای برای تغییر نرخ بنزین ندارد
رئیس قوه قضاییه: به هیچ وجه در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی، سوگیری سیاسی نداریم
محسن رضایی: شرایط «هم مذاکره و هم جنگ» تمام شده است/ ایران وارد فاز تهاجمی می شود
سناتور آمریکایی: صدها سرباز مجروح وخیم در جنگ علیه ایران داریم
عضو کمیسیون اجتماعی: چه کرده‌ایم که به سراغ فیلترینگ می رویم/ یک مافیای بسیار پرسود در حوزه فیلترینگ شکل گرفته
وزیر جنگ پیشین اسرائیل: تل آویو به هیچ یک از اهداف اعلامی خود علیه ایران دست پیدا نکرد
غریب آبادی: همه تعهدات‌مان را متوقف کرده‌ایم و الان هیچ یک از آنها را اجرا نمی‌کنیم
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
ظریف خطاب به ترامپ: مشاورانِ بی‌مقدارت را برکنار کن
سرلشکر صفوی: سال ۷۶، ما ۲۰۰۰ موشک داشتیم، حضرت آقا آن زمان فرمودند باید چند ده هزار موشک برای چندین ماه جنگ داشته باشیم
نماینده مجلس: زمان آن رسیده که ایران بمب هسته‌ای را بسازد
احمدی‌نژاد با دوستان و همکارانش دیدار کرد (+ عکس)
ظریف: عافیت‌طلبی یعنی برای حفظ جایگاه خود نگذاری مشکل کشور حل شود
ادعای ترامپ: بر تنگه هرمز کنترل خواهیم داشت؛ ما همه چیز را از ایران می‌گیریم
سپاه: به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در واکنش به ترامپ: نیازی به کارگر خارجی نداریم
روزنامه همشهری: نهادهای نظامی و امنیتی واحدهایی را برای کشتن قاتلان رهبر شهید ایجاد کنند
سپاه: حمله سنگین به سکوهای سوخت‌گیری ناوهای آمریکایی در عمان
ضرغامی، علت مرگ لیندسی گراهام را اعلام کرد
علی ربیعی تندروها با مجاهدین خلق و داعش مقایسه کرد
کیهان : «پل ملک فهد» عربستان را با موشک بزنید
«فارس» خطاب به مخالفان مذاکره و مذاکره کنندگان : نباید جای رزمنده و دشمن را اشتباه بگیریم
تشکیل پرونده قضایی برای فیروز کریمی به دلیل حضور در شبکه ماهواره‌ای
اسرائیل به آمریکا هشدار داد: ایران نقشه جدیدی برای کشتن ترامپ دارد
جلیلی: ترامپ بوزینه‌ای است که نام انسان را سرقت کرده و مانند یزید، به زباله‌دان تاریخ خواهد افتاد
پاسخ کنایه‌آمیز آشنا به جلیلی درباره انتقام از ترامپ
امام جمعه اهواز: از هرکسی که موشک و پهپاد دارد می‌خواهیم که ترامپ را ترور کند
واکنش محمد مهاجری به شعارها علیه عراقچی و قالیباف: این فتنه اسرائیلی است
اعتراض وزیر فرهنگ به برخی رفتارها در مراسم تشییع رهبر شهید
حسین شریعتمداری: سر ترامپ را می‌خواهیم!
ادعای ترامپ: ما به تنگه هرمز نیازی نداریم
جزئیات تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد و لغو برنامه وداع
یک مقام مسئول: استقبال رسمی از پیکر مطهر رهبر شهید در نجف با حضور هیأت‌های رسمی دو کشور برگزار می‌شود
هشدار عارف درباره ضعف امنیت سایبری بانک ها: حملات بعدی می‌تواند ده‌ها برابر شدیدتر باشد
قطر: پول‌های بلوکه‌شده ایران برای خریدهای بشردوستانه در نظر گرفته شده است
 گفتــگو
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد

کد مطلب 33090           تاریخ ارسال : 1403/08/04                         نسخه چاپی
خشم امام جمعه کرج از احتمال رفع فیلترینگ

امام جمعه کرج با تأکید بر اهمیت استقلال کشور، خاطرنشان کرد: دشمنان خارجی و برخی نفهم‌های داخلی این استقلال را تضعیف می‌کنند مثلاً اصرار بر پیوستن به fatf را نمی‌فهمیم که چه اهدافی پشت آن است.


حسینی همدانی، امام جمعه کرج با تأکید بر اهمیت استقلال کشور، خاطرنشان کرد: دشمنان خارجی و برخی نفهم‌های داخلی این استقلال را تضعیف می‌کنند مثلاً اصرار بر پیوستن به FATF را نمی‌فهمیم که چه اهدافی پشت آن است یا مگر استقلال کشور ارزان به دست آمده که شورای همکاری خلیج فارس و سه کشور اروپایی نسبت به جزایر ایران ادعا‌های گزاف و واهی داشته باشند. دستگاه دیپلماسی این جریان را برای همیشه حل کند.
 
به گزارش ایسنا، امام جمعه کرج با تأکید بر اهمیت استقلال کشور، خاطرنشان کرد: دشمنان خارجی و برخی نفهم‌های داخلی این استقلال را تضعیف می‌کنند مثلاً اصرار بر پیوستن به fatf  را نمی‌فهمیم که چه اهدافی پشت آن است یا مگر استقلال کشور ارزان به دست آمده که شورای همکاری خلیج فارس و سه کشور اروپایی نسبت به جزایر ایران ادعاهای گزاف و واهی داشته باشند. دستگاه دیپلماسی این جریان را برای همیشه حل کند.
 سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه چهارم آبان ماه کرج با اشاره به سالگرد اعتراض امام خمینی(ره) به قرارداد کاپیتولاسیون، گفت: این موضوع در ایران از زمان فتحعلیشاه شروع شد و با فراز و نشیب ادامه داشت تا اینکه بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ دوباره به جریان افتاد و در ۱۳ مهرماه ۴۲ و بعد ۲۱ مهرماه ۴۳ برای مصونیت مستشاران و تبعه‌های آمریکا در ایران توسط مجلس شورا و مجلس سنا دوباره تصویب شد. اینجا بود که حضرت امام(ره) اعلامیه داد و در برابر آن موضع گرفت. بعد امام دستگیر و به ترکیه تبعید شدند.
 
 
 
 
وی با بیان اینکه اگر سیره و خط امام را دنبال کنیم متوجه می‌شویم که از اول روی استکبارستیزی و استقلال کشور تاکید داشتند؛ افزود: یکی از شعارهای مهم انقلاب هم استقلال همه جانبه بوده و تا امروز هم رهبر معظم انقلاب این را دنبال کرده‌اند بعد حالا می‌بینیم متأسفانه عده‌ای با روش‌های مختلف و با برنامه تلاش دارند این استقلال را از بین ببرند. اگر با برخی کنواسیون‌ها و اسناد بین‌المللی مخالفت شود که عضو آنها نشویم چون استقلال کشور را از بین می‌برد مثل سند ۲۰۳۰ که خیلی خطرناک است. وقتی خودمان می‌توانیم سند آموزشی بنویسیم نباید از بیرون برای ما سند نوشته شود.
 
امام جمعه کرج با تأکید بر اهمیت استقلال کشور، خاطرنشان کرد: دشمنان خارجی و برخی نفهم‌های داخلی این استقلال را تضعیف می‌کنند مثلاً اصرار بر پیوستن به fatf  را نمی‌فهمیم که چه اهدافی پشت آن است یا مگر استقلال کشور ارزان به دست آمده است که شورای همکاری خلیج فارس و سه کشور اروپایی نسبت به جزایر ایران ادعاهای گزاف و واهی داشته باشند. دستگاه دیپلماسی این جریان را برای همیشه حل کند هر وقت یک قصه‌ای در منطقه پیش می‌آید آنها بحث جزایر را مطرح می‌کنند در این خصوص از برخی کشورها که ادعای دوستی با ایران دارند اما بیانیه آنها را امضا می‌کنند انتظار بیشتری است.
 
وی ادامه داد: دولت با شعار وفاق ملی عرصه اداره کشور را در دست دارد توصیه اکید این است که محور حرکت خود را بر مبنای بیانیه گام دوم و حفظ استقلال کشور مد نظر قرار دهد و براساس آن حرکت کند. قطعا معنای وفاق ملی از دست دادن استقلال کشور، زیر پا گذاشتن استقلال، تسلیم آمریکا شدن، تضعیف عمق راهبری ایرن در منطقه و جهان و به کار گرفتن افراد معلوم الحال نیست. بیایید وفاق ملی را روی حل مشکلات معیشتی ایران ببرید.
 
نماینده ولی فقیه در البرز گفت: مسائل مهم کشور را جدی بگیرید الان دچار معضلات اقتصادی، تورم، گرانی و ... هستیم. اینکه در این شرایط مسئول اقتصادی کشور بگوید اگر از اینترنت رفع فیلتر شود کارها درست می‌شود حرف سخیفی است و نشانی غلط دادن است. رئیس جمهور محترم مواظب اطرافیان باشند، مسئولین اقتصادی دشمن شاد کن سخن نگویند دستگاه‌های نظارتی به فکر حال مردم باشند و به وظیفه خود عمل کنند. چرا مجلسیان درباره گرانی هیچ عکس‌العملی ندارند. الان لایحه بودجه به مجلس تقدیم شده است در بررسی‌ها مواظب باشند چیزی تصویب نشود که مشکلات معیشتی مردم بیشتر شود.
 
آیت الله حسینی همدانی در ادامه خطبه‌های امروز به اوضاع منطقه اشاره و اعلام کرد: بعد از طوفان‌الاقصی رژیم غاصب دچار شکست راهبردی و جدی شده است و نمی‌تواند به قدرت اولیه برگردد. از طرف دیگر جبهه مقاومت چنان قدرتمند شده که نمی‌توان آن را شکست داد. صهونیست‌ها گمان می‌کردند با شهادت رهبران مقاومت کار تمام می‌شود اما می‌بینیم  همین روزها که شهادت سنوار و صفی‌الدین اعلام شد خللی ایجاد نشده، روحیه حزب الله و مقاومت تضعیف نشده و راه خود را ادامه می‌دهند و کار با شدت و قدرت بیشتر ادامه دارد.
 
وی افزود: صهیونیست‌ها با همه ادعایی که دارند نتوانستند حتی یک روستا در لبنان را اشغال کنند. آنها اهل مبارزه نیستند و ما یقین داریم اسرائیل نابود خواهد شد. تجمعاتی که علیه آنها در جهان برپا می‌شود نشان می‌دهد که نظم جهان در آینده ازآن تمدن اسلامی است ولی یک عده بی فهم و کج فهم و با عناوین و اسامی جعلی با تحلیل غلط، بعضاً عمامه به سر عنوان محقق بر روی خود گذاشته و بیانیه می‌دهند و زبونانه رژیم صهیونیستی را به رسمیت می‌شناسند. الان بچه‌ها هم می‌دانند اسرائیل غاصب است و حقیقتی ندارد. رژیم غاصب ددمنش جعلی و نامشروع است و نباید آن را به رسمیت شمرد و این بیانیه‌ها قابل قبول نیست.

 


نظرات خوانندگان
؟  در تاریخ  5 /8 / 1403  در ساعت 14 : 10 متن زیر را ارسال کرده است
یه خورده هم از فلاکت،بیکاری،گرانی،فقر وفساد،اختلاس ودزدی مسئولان وآقازاده ها،عملکردکاسبان تحریم و ... خشکمین بشوید.



نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب