10:38 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 هشدار ! افسران موساد در اینجا مشغول کارند.

والله گناه مدیران و کارگزارانی که رانت خواری و اختلاس و ....می کنند و مردم عزیز ما را نه فقط از نظام بلکه از دین و مذهب هم بدبین می کنند کمتر از افسران سرویس جاسوسی موساد در اسرائیل نیست ، کارمندان و کارشناسانی که در راهروهای ادارات کار مردم را به بهانه مرخصی و قطع بودن سیستم و هزار بهانه دیگر معطل کرده و اعصاب ارباب رجوع را خرد می کنند جرمشان کمتر از منافقین آلبانی نشین نیست چون اینان هستند که با عملکرد سوء خود ، مردم را به ستوه آورده که...

 اخبار عمومی
انتقاد تند کرباسچی از پزشکیان: به وعده‌هایتان عمل نکردید، لااقل داغ دل‌ها را تازه نکنید!
معاون وزیر ارتباطات: در صورت قطع اینترنت، شبکه ملی اطلاعات دو هفته هم دوام نمی‌آورد
هشدار ارتش آمریکا به ترامپ: پیامدهای جنگ با ایران جبران‌ناپذیر است
سخنگوی قوه قضائیه: تعداد اندکی از افراد زیر ۱۸ سال که مرتکب اقدامات جنایتکارانه شده بودند، همچنان بازداشت هستند
سیدمحمد خاتمی: همه دستگیرشدگانی که جز درماندگی از زندگی و اعتراض اتهامی ندارند را آزاد کنید/ احضارها و صدور احکام نامناسب متوقف شود
گزارش نیویورک تایمز از تدابیر آیت الله خامنه ای برای مقاومت در جنگ با آمریکا: تشکیل 4 لایه جانشینی برای مقامات ارشد ایرانی
تورهای نوروزی اروپا، افغانستان را جایگزین ایران کردند
عراقچی خطاب به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم
رد صلاحیت چهره‌های اصلاح‌طلبان در انتخابات شورا
نماینده مجلس: برای تولید محتوا در یوتیوب و اینستاگرام باید از صداوسیما مجوز گرفت
خسروپناه: معترضان در مساجد اعتراضات خود را بیان کنند
سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا: لیندزی گراهام، «زاکانیِ سیاست آمریکا»ست
پزشکیان: موقعی که ما سرکار آمدیم وعدۀ سرمایه‌گذاری‌ هزار میلیاردی دادند اما معلوم شد که ما را سرکار گذاشته‌اند
سخنگوی قوه قضاییه: احراز توبه تتلو هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است
حجت الاسلام ابوترابى: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم
ایرنا: مذاکرات جدی بود و بر روی برخی مباحث کلی تفاهم شد
آیت‌الله جوادی آملی: حفظ نظام، با حضور مردم امکان‌پذیر است
نماینده مجلس: حدود ۲۸ درصد از افراد بازداشتی در حوادث اخیر، زیر ۲۰ سال دارند
بروجردی: مذاکره با آمریکا برای «اتمام حجت» است / توانمندی موشکی قابل مذاکره نیست
گفتگوی صریح رئیس‌جمهور درباره مذاکرات آمریکا و وقایع دی‌ماه
خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از افکار عجیب رئیس مجلس
ترامپ آماده دیدار با رهبر ایران است/ این دیدار راهی برای حل مشکلات جهان است
استقبال شریعتمداری کیهان از سخنان پزشکیان علیه شکوری راد
عیدی ۱۰ میلیون تومان برای همه کارکنان
محسن امين زاده آزاد شد
روبیو: جهان در آستانه درگیری جدید است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: صداوسیما را نمی بخشم
محسن رضایی: ایران می‌توانست حیفا را با خاک یکسان کند
محسنی اژه‌ای: از دست بعضی خون دل می‌خوریم اما متنبه‎شان می‌کنیم
واکنش حزب اتحاد ملت به بازداشت فعالان سیاسی اصلاح‌طلب: موجب شگفتی و تاسف است
میزان: حکم قطعی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی اجرا شد
هشدار آمریکا به کشتی‌هایش: تا حد امکان از آب‌های سرزمینی ایران فاصله بگیرید
نامه ثابتی به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیروهای امنیتی آتش زده اند و الا محاکمه می شوید
عیدی کارمندان ۱۰ میلیون شد
آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند/ وکیل: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست
قوه قضاییه: اعلام جرم علیه برخی عناصر سیاسی/ ۴ نفر بازداشت و‌ تعدادی احضار شدند
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
 گفتــگو
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم

کد مطلب 24530           تاریخ ارسال : 1398/11/03                         نسخه چاپی
ائتلاف اصولگرایان منهای پایداری/ تکرار قصه اختلاف در اردوگاه راست

در شرایطی که اصلاح‌طلبان به دلیل رد صلاحیت‌ها کاندیدای چندانی ندارند که بتوانند لیست ارائه کنند اصولگرایان انچنان با تعدد کاندیداهای تائید شده مواجه شده‌اند که برای بستن لیست دچار اختلاف و انشقاق شده‌اند و نقطه شروع آن هم باز به ساز ناکوک پایداری باز می‌گردد.


به گزارش خبرآنلاین، رد صلاحیت‌ اکثریت کاندیداهای اصلاح طلب، سایه رقیب را تا حد زیادی از سر اصولگرایان دور کرده و به نظر می رسد در یک رقابت درون جناحی، همان داستان انتخابات مجلس نهم قرار است گریبان اصولگرایان را بگیرد و بار دیگر قصه تکراری اختلاف در درون اردوگاه اصولگرایی از نو نوشته شود.

از همان ابتدا هم که اهالی این جناح گرد میز شورای ائتلاف جمع شدند تا زیر لوای آن طعم «وحدت» را بچشند این پیش‌بینی وجود داشت که در نتیجه برخی تک روی ها و یکه تازی های تکراری، آتش اختلاف به جانشان‌ بیفتد یا به قول مهدی چمران «از روی خودخواهی برای خودشان تفقه و اجتهاد کنند»

حال در شرایطی که اصلاح‌طلبان به دلیل رد صلاحیت‌ها کاندیدایی چندانی در میدان انتخابات اسفندماه ندارند، اصولگرایان آنچنان با تعدد کاندیداهای تائید شده مواجه شده‌اند که بعید به نظر نمی رسد برای بستن لیست دچار اختلاف و انشقاق شده‌ و حتی از دل این اختلافات چندین لیست اصولگرا بیرون بیاید، استارت و کلید ماجرا را اینبار هم پایداری ها زده اند.

ائتلاف منهای پایداری

 «جبهه پایداری از ائتلاف اصولگرایان انصراف داده است» این خبری بود که چند روز پیش «حسن بیادی» از فعالان سیاسی اصولگرا مطرح می‌کند. البته از همان زمان که مرتضی آقاتهرانی از الگوی پایداری برای حضور در انتخابات سخن گفت، قابل پیش‌بینی بود نتایج این مذاکره‌ها و جلسات شورای ائتلاف با اعضای جبهه پایداری که حتی کار را به میانجیگری «جامعه روحانیت مبارز» هم کشانده بود نتواند چندان افاقه کند و حالا درست در چند قدمی مانده تا انتخابات مجلس، پایداری‌ها می‌گویند راه خود را از شورای ائتلاف جدا می‌کنند.

البته آنطور که اعضای جبهه پایداری ادعا می‌کنند اساسا بحث انصراف دادن نبوده و ازابتدا پایداری به «شورای ائتلاف اصولگرایان» دعوت نشده است.سقای بی‌ریا از اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری به نامه نیوز می‌گوید:«ما از ابتدا هم درشورای  وحدت نبودیم که اکنون بخواهیم از این ائتلاف انصراف دهیم. در رویکرد ما هیچ تغییری ایجاد نشده است و بر همان منوال سابق حرکت می‌کنیم». او در پاسخ به این پرسش که آیا این احتمال وجود دارد که در آینده به این شورا بپیوندید و ائتلاف با سایر طیف‌های اصولگرایی را بپذیرید، اعلام می‌کند: «جبهه پایداری بر اساس یک الگوی خاصی حرکت می‌کند که در آن الگو وحدت با تعامل میسر می‌شود، یعنی ما با همه طیف‌ها تعامل داریم و این مسیر هم ادامه دارد».

«فاطمه آلیا» از دیگر اعضای جبهه پایداری نیز به باشگاه خبرنگاران جوان می‌گوید: «جبهه پایداری از ابتدا هم توسط شورای ائتلاف دعوت نشده بود که حال بخواهد از آن خارج شود؛ بنابراین نه ورود و نه خروج آن صحت ندارد.»

آنطورکه آلیا می‌گوید مدلی که جبهه پایداری آن را مطرح کرده بود ازابتدا درجلسات مختلف به بحث گذاشته شده است اما گویا چندان مورد استقبال اصولگرایان قرارنگرفته است. او می‌گوید:«خود جبهه پایداری به ابتکار عمل خود یک مدلانتخاباتی و یک سری شاخص هایی را تعین کرده و یک سلسله گفت‌وگو با چند نفر از سران شورای ائتلاف و برخی احزاب دیگر از جمله روحانیت مبارز برگزارکرد و در این نشست‌ها مدل انتخاباتی خودرا پیشنهاد کردتا همه سعی کنند به یک وحدت و هم‌گرایی حداکثری برسند که این مدل بعضا هم مورد استقبال برخی از شخصیت ها قرار گرفت.»

در این میان غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیز در صحبت‌های خود تلویحا به این موضوع که جبهه پایداری در جلسات شورای وحدت حضور نداشته است اشاره می‌کند. آنطور که او می‌گوید تنها اصولگرایان تلاش کرده‌اند تا اعضای پایداری را با خود همراه کنند. حدادعادل در نشست مجمع عمومی شورای ائتلاف که روز دوشنبه (30 آذر) برگزار شده بود گفت: «اعضای شورای ائتلاف با جبهه پایداری جلساتی نیز داشته و گفتگوهایی انجام شد تا در این فرایند شورای ائتلاف را همراهی کنند

پایداری یکی از چهار لیست اصولگرایان

در میان حرف و حدیث‌ها درباره لیست احتمالی اصولگرایان تنها این نغمه جدایی پایداری‌ها نیست که به گوش می‌رسد بلکه برخی دیگر از احزاب و طیف‌های جناح راست نیز چندان بدشان نمی‌آید خرج خود را از شورای ائتلاف جدا کنند. موسوی لارگانی نماینده اصولگرای مجلس دهم درباره وحدت اصولگرایان به ایلنا می‌گوید: «متاسفانه گروه‌های اصولگرا که به دسته‌های مختلفی تقسیم شده‌اند در دوره‌های مختلف انتخابات، آنجایی که باید با هم وفاق داشته‌ باشند و کنار هم بنشینند و تصمیمی واحد بگیرند تا الان اینگونه نبوده است.» او ادامه می‌دهد: «الان نیز تا آنجایی که من اطلاع دارم، لیست معمولا در کلان‌ شهرها و به ویژه تهران تاثیرگذار است که آن هم قرار است چند لیست داده شود.» لارگانی در پاسخ به این سوال که چه گروه‌هایی قرار است لیست بدهند بر احتمالات درباره لیست مستقل جبهه پایداری مهر تایید می زند و می گوید: «تا آنجایی که من می‌دانم جبهه پایداری می‌خواهد لیست دهد، مجمع اصولگرایان و یکی دو گروه دیگر نیز شنیده‌ام می‌خواهند لیست جداگانه بدهند. شاید در بعضی موارد افرادی که در لیست‌های متفاوت هم هستند همان افراد باشند اما بالاخره این یک نوع اختلاف است و این اختلاف باعث می‌شود تا طرف مقابل بتواند نتیجه بگیرد لیست واحدی بدهد.»

انکار اختلاف

در شرایطی که حتی اعضای جبهه پایداری صراحتا اعلام می‌کنند که با لیست جداگانه‌ای پا در میدان انتخابات می‌گذارند اما حسن  غفوری‌فرد از اعضای موتلفه اسلامی و عضو شورای ائتلاف می‌گوید اختلافی در میان نیست. او عنوان می‌کند: «جمعی هستند که قصد دارند از بین ۳۰۰۰ نفر، ۳۰ نفر را انتخاب کنند که طبیعتا به یک سری کارها نیاز دارد و زمان می‌برد تا این اتفاق صورت بگیرد. اینکه فکر کنیم مشکلی وجود دارد اصلا چنین چیزی نیست.» غفوری‌فرد ادامه می‌دهد: «با پایداری‌ها هم جلساتی برگزار شده، امیدواریم که بتوانیم با آن‌ها هم بر سر یک لیست واحد به تفاهم برسیم تا کار به خوبی به سرانجام برسد. وقتی تصمیم می‌گیریم که چنین برنامه‌ای را برای انتخابات به اجرا در بیاوریم، طبیعتا بحث‌ها و گفت‌وگوهایی صورت می‌گیرد و ممکن است قیل و قال‌های بزرگ هم اتفاق بیفتد، ولی من مشکلی نمی‌بینم و امیدوارم به نتیجه برسیم.»

خط و نشان شورای ائتلاف

با زمزمه‌هایی که از سوی جبهه پایداری و برخی احزاب و شخصیت‌های اصولگرا به گوش می‌رسد می‌توان گفت خطر انشقاق خیلی بیشتر از گذشته به اصولگرایان نزدیک شده است و حالا شورای ائتلاف دیگر ادبیات تعارف‌مابانه خود را کنار گذاشته است و به آنها هشدار می‌دهد که در صورت ارائه یک لیست جداگانه،لیست آنها با استقبال روبه‌رو نخواهد شد و در این صورت شانس‌شان را برای حضور در مجلس یازدهم از دست خواهند داد. «مرتضی طلایی» فعال سیاسی اصولگرا و عضو سابق شورای شهر تهران احتمال ایجاد اختلاف از سوی پایداری در جبهه اصولگرایان را رد نمی‌کند و حتی معتقد است این احتمال وجود دارد که این اختلاف‌افکنی تشدید هم بشود. وی درباره لیست جداگانه پایداری می‌گوید: «پیش‌بینی من این است که ملاک عمل بدنه نیروهای انقلاب لیست شورای ائتلاف و نه لیست پایداری خواهد بود. اتفاقا برخلاف آنچه ادعا می‌شود جبهه پایداری موقعیت و سرمایه اجتماعی زیادی ندارد و به تنهایی داری وزن خاصی نیستند اما شورای ائتلاف به‌نوعی نمایندگی اکثر تشکل‌های اصولگرایی را می‌کند و مردمی که به سمت نیروهای اصولگرا گرایش دارند بی‌تردید در انتخابات اسفندماه مجلس به لیست شورای ائتلاف رأی خواهند داد.»

محمدرضا باهنر نیز پیش از این گفته بود تنها یک لیست از اصولگرایان وارد مجلس خواهد شد و آن لیست شورای ائتلاف است و دیگر لیست ها شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارند.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب