4:8 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 روزهای بلاتکلیفی .....

در کشور ما ظاهرا همه بلاتکلیفند از دانش آموز دبستانی گرفته که نمی داند آیا مهرماه آینده کلاسهای مدرسه اش حضوری است یا مجازی ؟ تا آن نماینده مجلس شورای اسلامی که نمی داند هفته آینده درب مجلس باز می شود و جلسه علنی در کارهست یا نه ؟ حتی آن روستایی عزیز و تریاک کار در منطقه ما هم بلاتکلیف است که بالاخره نرخ تریاک بالا می رود یا همچنان در نوسان است ؟! خلاصه از چغال و بقال و وزیر و نماینده و استاندار و حتی رئیس جمهورش همه در بلاتکیفی بسر می برند ، و عجب دردی است این بلاتکلیفی ؟

 اخبار عمومی
ادعای ترامپ: بر تنگه هرمز کنترل خواهیم داشت؛ ما همه چیز را از ایران می‌گیریم
سپاه: به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در واکنش به ترامپ: نیازی به کارگر خارجی نداریم
روزنامه همشهری: نهادهای نظامی و امنیتی واحدهایی را برای کشتن قاتلان رهبر شهید ایجاد کنند
سپاه: حمله سنگین به سکوهای سوخت‌گیری ناوهای آمریکایی در عمان
ضرغامی، علت مرگ لیندسی گراهام را اعلام کرد
علی ربیعی تندروها با مجاهدین خلق و داعش مقایسه کرد
کیهان : «پل ملک فهد» عربستان را با موشک بزنید
«فارس» خطاب به مخالفان مذاکره و مذاکره کنندگان : نباید جای رزمنده و دشمن را اشتباه بگیریم
تشکیل پرونده قضایی برای فیروز کریمی به دلیل حضور در شبکه ماهواره‌ای
اسرائیل به آمریکا هشدار داد: ایران نقشه جدیدی برای کشتن ترامپ دارد
جلیلی: ترامپ بوزینه‌ای است که نام انسان را سرقت کرده و مانند یزید، به زباله‌دان تاریخ خواهد افتاد
پاسخ کنایه‌آمیز آشنا به جلیلی درباره انتقام از ترامپ
امام جمعه اهواز: از هرکسی که موشک و پهپاد دارد می‌خواهیم که ترامپ را ترور کند
واکنش محمد مهاجری به شعارها علیه عراقچی و قالیباف: این فتنه اسرائیلی است
اعتراض وزیر فرهنگ به برخی رفتارها در مراسم تشییع رهبر شهید
حسین شریعتمداری: سر ترامپ را می‌خواهیم!
ادعای ترامپ: ما به تنگه هرمز نیازی نداریم
جزئیات تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد و لغو برنامه وداع
یک مقام مسئول: استقبال رسمی از پیکر مطهر رهبر شهید در نجف با حضور هیأت‌های رسمی دو کشور برگزار می‌شود
هشدار عارف درباره ضعف امنیت سایبری بانک ها: حملات بعدی می‌تواند ده‌ها برابر شدیدتر باشد
قطر: پول‌های بلوکه‌شده ایران برای خریدهای بشردوستانه در نظر گرفته شده است
نامه وزیر کشور اصلاحات به وزیر کشور پزشکیان: تداوم کار شوراها تا انتخابات آینده بدعتی خطرناک است
بقائی: اروپایی‌ها برای شرکت در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب دعوت نشده‌اند
هیات منصفه دادگاه‌ مطبوعات «صادق زیبا کلام» را مجرم دانست
وزیر خارجه اسبق آمریکا: پول زمان شاه را به ایران بازگرداندیم
آیت‌الله علوی بروجردی خطاب به پزشکیان: شخصیت‌های اصلاح‌گر همواره با کارشکنی‌ مواجه‌اند
سخنگوی وزارت امور خارجه: هنوز وارد مرحله مذاکره برای توافق نهایی نشده‌ایم
فعال سیاسی اصلاح‌طلب: پیش‌نویس تفاهم با آمریکا ۲۳ بار در حاکمیت چرخیده است/ پیام رهبری تذکر برای عدم خوش‌باوری بود
تندروها از مشهد به تهران رفتند و محل عزاداری و نماز را به تعطیلی کشاندند/ آنجا تجهیزات مستقر کرده بودند!
عارف: مهمانان خارجی از جمعه برای حضور در مراسم تشییع رهبر شهید وارد ایران می‌شوند
انتقاد "دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری" از بیانیه "برخی خبرگان" درباره مذاکرات
نماینده ولی فقیه در سپاه: کسانی که مذاکره‌کنندگان را افرادی خائن می‌خوانند، برخلاف نگاه رهبر انقلاب عمل می‌کنند
کیفرخواست رضا پهلوی و عوامل اینترنشنال و من‌وتو صادر شد
استاندار خراسان رضوی: محل خاکسپاری رهبر شهید در حرم رضوی هنوز قطعی نشده
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید در تهران
رحیم‌پور ازغدی: تُف بر روزگاری که رهبر ما را شهید کردند و ما از صلح با آمریکا حرف بزنیم
روزنامه جمهوری اسلامی: در مملکت حسینقلی خانی ما مداح و مجری حتی چاقو بر گلوی رئیس جمهور می‌گذارند!
عراقچی: تحریم صادرات نفت و پتروشیمی تعلیق شد/ برخی پول های مسدود شده آزاد شدند / طرح بزرگ بازسازی و توسعه اقتصادی ایران اجرایی شد
معاون ترامپ: بنیان بسیار خوبی برای توافق نهایی با ایران گذاشته شده
 گفتــگو
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد

کد مطلب 35290           تاریخ ارسال : 1405/03/25                         نسخه چاپی
توافق ایران و آمریکا به صورت الکترونیک امضا شد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در دیدار با امانوئل مکرون اعلام کرد که توافق با ایران به‌طور کامل به صورت الکترونیک امضا شده است. وی ضمن ابراز امیدواری برای برقراری روابط مناسب با تهران، وعده داد تنگه هرمز تا روز جمعه به‌طور کامل بازگشایی شود.


 «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا در دیدار با «امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه اعلام کرد توافق با ایران به‌طور کامل امضا (الکترونیکی) شده و تنگه هرمز نیز تا حدودی بازگشایی شده است.

به گزارش ایرنا، ترامپ روز دوشنبه به وقت محلی در شهر اویان-له-بن فرانسه، در حالی که در کنار مکرون حضور داشت، گفت: «این توافق به‌طور کامل امضا شده و تنگه نیز هم‌اکنون تا حدی بازگشایی شده است.»

رئیس جمهوری آمریکا وعده داد که این آبراه تا جمعه «کاملاً باز» خواهد شد.

 
 

ترامپ ادامه داد: «ما در مذاکرات با ایران بسیار خوب با یکدیگر کنار آمدیم.»

رئیس جمهوری آمریکا درباره حملات قبل از توافق نیز گفت: «متاسف شدم که ناچار شدیم برای دو شب دوباره حملات را از سر بگیریم.»

ترامپ درباره برنامه هسته ای ایران نیز بار دیگر گفت که ایران «به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. آن‌ها با این موضوع موافقت کرده‌اند» و «نظارت و اجرای سخت‌گیرانه» ضامن اجرای این توافق خواهد بود.

وی همچنین با تکرار تهدیداتش مدعی شد: «امیدوارم این موضوع به یک رابطه خوب منجر شود... و اگر چنین نشود، به همان شرایطی بازخواهیم گشت که پیش از این در آن قرار داشتیم.»

رئیس‌جمهور آمریکا در عین حال مدعی شد که ایران تنها در صورتی از رفع تحریم‌ها برخوردار خواهد شد که «به تعهدات خود عمل کند.»

ترامپ ادعا کرد: «این مساله در واقع به رفتار بستگی دارد. اگر آن‌ها آنچه را که باید انجام دهند انجام دهند، روند رفع تحریم‌ها آغاز خواهد شد.»

وی درباره احتمال حضور خود در مراسم رسمی امضای توافق با همچنین گفت که احتمالا در مراسم رسمی امضای توافق با ایران که قرار است روز جمعه در سوئیس برگزار شود، شرکت نخواهد کرد.

 
 
 

ترامپ در حاشیه نشست سران «گروه ۷» (G۷) در کنار رئیس‌جمهوری فرانسه گفت که جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، برای این مراسم به ژنو خواهد رفت.

وی افزود: «در ابتدا قرار بود او این کار را انجام دهد. احتمالا تا آن زمان من دیگر آنجا نخواهم بود.»

پیشتر، یک مقام ارشد آمریکایی در گفتگو با سی ان ان اعلام کرد که ترامپ و ونس هر دو توافق را به‌صورت مجازی (از راه دور) امضا کرده‌اند.

متن توافق آمریکا و ایران «به‌زودی» منتشر خواهد شد

ترامپ اعلام کرد که متن یادداشت تفاهم بین ایالات متحده و ایران، احتمالاً پس از مراسم رسمی امضای توافقنامه که برای روز جمعه برنامه‌ریزی شده است، به صورت عمومی منتشر خواهد شد.

وی در دیدار دوجانبه با امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه، در پاسخ به این پرسش که چه زمانی متن توافق منتشر می‌شود، گفت: «فکر می‌کنم خیلی زود. باید بگویم که من می‌خواهم این متن منتشر شود، چون سندی بسیار قدرتمند است.»

ترامپ افزود: «این یک سند بسیار مهم و قدرتمند است و من می‌خواهم منتشر شود. بنابراین احتمالاً خیلی زود؛ فکر می‌کنم مدتی پس از روز جمعه.»

ترامپ درباره تنگه هرمز نیز گفت که «هم‌اکنون تا حدی باز شده است» و روز جمعه، هم‌زمان با امضای رسمی یادداشت تفاهم میان آمریکا و ایران، به‌طور کامل بازگشایی خواهد شد و نیازی به فرانسه نداریم

وی در حاشیه نشست «گروه ۷» (G۷) توضیح داد : «آن‌ها در حال جست‌وجوی چند مین هستند که تعدادی از آن‌ها را نیز پیدا کرده‌اند، اما کشتی‌ها اکنون در حال آغاز خروج و عبور هستند. روز جمعه این مسیر به‌طور کامل باز خواهد شد.»

رئیس‌جمهوری آمریکا در حالی که پیشتر از عدم تمایل رهبران اروپایی برای مشارکت در جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران انتقاد کرده بود، گفت که برای بازگشایی تنگه هرمز احتمالاً نیازی به کمک زیاد فرانسه نخواهد بود.

وی گفت: «فکر نمی‌کنم به کمک زیادی نیاز داشته باشیم، زیرا توافقی داریم که بر اساس آن این مسیر باز خواهد بود و عبور و مرور در آن بدون دریافت عوارض انجام می‌شود. درباره این موضوع اختلاف‌نظر کوچکی داشتیم، اما در نهایت عبور از آن رایگان خواهد بود.»

ترامپ در عین حال افزود: «البته فکر نمی‌کنم بد باشد که یکی دو کشتی از چند کشور مختلف نیز در منطقه حضور داشته باشند.»

«اتفاقات بزرگی» قرار است رخ دهد

ترامپ در حالی که صدایش گرفته بود، در کنار امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه، در حاشیه نشست «گروه ۷» (G۷)مدعی شد: اتفاقات بزرگی قرار است رخ دهد.

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «من فکر می‌کنم اتفاقات بسیار خوبی در خاورمیانه در حال رخ دادن است و از همه مهم‌تر، قیمت نفت در حال سقوط است و بازار سهام امروز مانند موشک در حال افزایش است.»

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا عصر یکشنبه به وقت محلی (۱۴ ژوئن ۲۰۲۶ برابر با ۲۵ خرداد ۱۴۰۵) در شبکه تروث سوشال خود پس از دو جنگ علیه ایران اعلام کرد: توافق با جمهوری اسلامی ایران اکنون کامل شده است.

پیش از این، شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان اعلام کرد که تفاهم‌نامه میان دو کشور حاصل شده و در روز جمعه ۱۹ ژوئن (۲۹ خرداد) در سوئیس امضا خواهد شد.

دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران نیز با صدور بیانیه‌ای درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا تاکید کرد که بر اساس توافقات انجام شده، جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها از جمله لبنان از امشب به صورت فوری و دائمی پایان یافته و به علاوه، محاصره دریایی علیه ایران بلافاصله و به طور کامل خاتمه می‌یابد.

ترامپ برای شرکت در نشست سران «گروه ۷» (G۷) در اروپا به سر می‌برد. 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده  
متن  
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب