0:58 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درس‌های یک برکناری زودهنگام

جناب استاندار باید به افکار عمومی پاسخ دهند به چه علت از میان صدها نیروی پرتوان و البته پاکدست و باسواد استان مانند امثال دکتر دل‌انگیزان، بهزاد باباخانی، هدایت حاتمی و کثیری دیگر که هم دارای سواد و هم تجربه در حوزه اقتصادی هستند می‌رود و دقیقا دست می‌گذارد روی نیرویی که دستگاه‌های نطارتی بر عملکرد وی «ان قلت» دارند؟

 اخبار عمومی
عباس عبدی : جهنم و پل صراط را شبیه‌سازی می کنند چون نشان دادن نهرهای عسل و حوری پرهزینه است
سفیر ایران در عربستان سعودی: هیچ‌کس سخن یا رفتار توهین‌آمیز را نمی‌پذیرد / عربستان سعودی حجاج را تکریم می کند
هشدار ترامپ به نتانیاهو: به مذاکرات هسته‌ای با ایران ضربه نزنید
پزشکیان : این‌طور نیست که اگر نخواهند با ما مذاکره کنند از گرسنگی بمیریم
پورمحمدی: ما روحانیون در همه چیز دخالت می‌کنیم، اقتصادیون برای نظامیان نسخه می‌پیچند و بالعکس
نماینده مجلس: پیشنهاد می‌کنم برای اینکه هزینه بیت‌المال هدر نرود، مسئولان از جهنم ساختگی عبور کنند/ بهشت ایران چرا باید تبدیل به جهنم شود؟
خبرگزاری مهر: قاسمیان، داور برنامه محفل، در عربستان سعودی دستگیر شد
قالیباف: قانون حجاب و عفاف بنا بر الزام قانونی شورای عالی امنیت ملی فعلا ابلاغ نشده
سخنگوی هواپیمایی: پول سفر خانم وزیر از حقوقش کسر می‌شود
یک مقام سپاه: نامه ترامپ به رهبر انقلاب، مودبانه بود
استیضاح خانم وزیر کلید خورد
پیش گویی احمد زیدآبادی: روزهای سختی در پیش است؛ تحلیل آزاد دربارهٔ وقایع محدود خواهد شد
وزارت کشور با همزمانی انتخابات ریاست‌جمهوری و مجلس موافقت کرد
نماینده مجلس مدعی شد : شمخانی و خانواده‌اش متهم به کاسبی تحریم هستند؛ این کشتی‌ها و مالکیت‌ها از کجا آمده؟ ؛ رئیس قوه قضاییه رسیدگی کند
روحانی: می توانستیم مسأله هسته ای را در سال ۸۴ تمام کنیم اما انتخابات ۸۴، ماجرا را تغییر داد
عباس عبدی: آقای پزشکیان، ۱۲۰ هزار مراسم برای آقای رییسی چه توجیه عقلی و شرعی دارد؟
پزشکیان: توافق با آمریکا دست‌یافتنی است؛ شرط آن پرهیز از تحمیل است
رفع ایراد مجمع تشخیص در لایحه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها؛ دولت مجاز به ۵ روز کاری شد
موسی غنی‌نژاد ، اقتصاددان: ۸۳۰۰ قانون زائد و فسادزا داریم؛ ماموریت اصلاح یا حذف آنها را به عهده مجلس بگذارید
اسماعیلی، وزیر ارشاد دولت سیزدهم: به دلیل نوع حادثه، بخشی از بدن شهید رئیسی همچنان در محل سقوط بالگرد است
ترامپ: ایران «هوشمندانه» مذاکره می‌کند و رفتار آنها تاکنون «بسیار معقول» بوده/ اتفاقات بسیار خوبی در حال رخ دادن است
رائفی‌پور:اسم خلیج فارس راعوض می‌کردیم،برنده بودیم!
معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد
کاخ سفید: هر دور از گفت‌و‌گو‌ها با ایران، نسبت به قبل، جزئی‌تر و دقیق‌تر شده
سران قوا برای بررسی پیامک‌های حجاب جلسه گذاشتند
پیام قاطع ایران به آمریکا و اسرائیل: با زبان تهدید صحبت نکنید؛ پایگاه‌های منطقه‌ای در صورت حمله، هدف ما هستند
تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد
بازداشت ۲ مدیر در حادثه انفجار بندر شهید رجائی
گزارش عضو هیئت اعزامی رئیس مجلس به بندر رجایی: قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی محرز شد
عرب‌سرخی: حکومت بدون اصلاح سیاست داخلی نمی‌تواند در مذاکرات موفق شود
ترامپ: در دومین دوره ریاست‌جمهوری‌ هم کشور را اداره می‌کنم و هم جهان را
کاخ سفید: «ترامپ» ترجیح می‌دهد با ایران به توافق برسد
نتانیاهو: تنها با توافقی موافقت می‌کنیم که ظرفیت ایران برای غنی‌سازی اورانیوم را از بین ببرد
جای خالی هوش‌مصنوعی در تیم مذاکره ایران
محتمل‌ترین گزینه وزارت اقتصاد از زبان نماینده مجلس
عراقچی: امیدوارم به نتیجه مذاکرات ولی محتاطم/ مذاکرات خیلی جدی تر از گذشته بود و به تدریج وارد بحث‌های جزئی‌تر، فنی‌تر و تکنیکی‌تر شد
عمان: دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا شنبه آینده برگزار می‌شود
اطلاعیه شورای اطلاع‌رسانی دولت درپی انفجار در اسکله بندر عباس
فرزند مهدی کروبی : روز گذشته نیرو‌های امنیتی به حضور فیزیکی خود در منزل پدرم پایان دادند
سعید محمد در واکنش به تمسخر مقامات عربستان در صداوسیما: نفوذی‌ها را پیدا کنید
 گفتــگو
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است
عباس عبدی: پزشکیان نقطه اصلی وفاق و چارچوبش را باید با رهبری حل کند
جلایی پور: مذاکره با آمریکا اگر «برد-برد» باشد، پیش می‌رود / مگر ایران چلاق است که قطر یا روسیه میانجی شوند؟
محمود صادقی : پزشکیان باید حامیانش را از این حالت دلزدگی خارج کند / لایحه بودجه ۱۴۰۴ انگار با رد پای دولت مرحوم رئیسی تهیه شد
کرباسچی: استیضاح همتی سیاسی بود، ممکن است وضعیت بدتر شود / پزشکیان هرچقدر کوتاه بیاید و سهم بدهد، طرف مقابل جری تر می شود
بیژن عبدالکریمی : بخشی از جامعه ایرانی به مقاومت در برابر غرب اعتقاد ندارند ؛ تا کجا زورمان می رسد؟

کد مطلب 33931           تاریخ ارسال : 1404/03/05                         نسخه چاپی
پورمحمدی: ما روحانیون در همه چیز دخالت می‌کنیم، اقتصادیون برای نظامیان نسخه می‌پیچند و بالعکس

رییس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: امروز انقلاب اسلامی یک توانایی تمدنی و هماوردی پیدا کرده است. بنده حتماً مثل شما به مشکلات، کمبودها، نارسایی‌ها و ضعف‌ها واقف هستم و نگرانیم و به صورت ملموس با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنیم این‌ها را می‌فهمیم، می‌خوانیم، مطالعه می‌کنیم و روزانه مرور می‌کنیم، اما آنچه اتفاق افتاده نشان‌دهنده میزان تاثیرگذاری و اهمیت این حادثه بزرگ جهانی است.


رییس سازمان حفظ اثار و نشر دفاع مقدس با بیان اینکه برخی از ما خارج از حوزه مسئولیت خود دخالت می‌کنیم، گفت: هر تخصصی باید به صاحب تخصص خودش سپرده شود و در کلان نظام باید این‌ها جمع‌آوری شود.
 
به گزارش ایلنا؛ مصطفی پورمحمدی در آیین رونمایی از دایرةالمعارف ۸ جلدی دفاع مقدس در ارتش جمهوری اسلامی ایران ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، شهدای جنگ، شهدای سوم خرداد و شهدای مقاومت و همچنین امام شهیدان گفت: داستان جنگ ما داستان عجیبی است و به دنبال داستان انقلاب که خود حادثه‌ای بسیار بزرگ در تاریخ معاصر ماست رخ داد، حادثه‌ای که نه تنها سرنوشت ملت ما را کاملاً دگرگون کرد، بلکه سرنوشت منطقه را هم تحت تاثیر قرار داد و باعث شد ایران در نقشه معادلات جهانی به عنوان یک بازیگر موثر و تعیین کننده شناخته شد.
 
وی ادامه داد: امروز انقلاب اسلامی رقیب و بدیل تمدن معاصر است. این نکته، نکته بسیار اساسی است. دنیای امروز، دنیای رقابت‌هاست؛ رقابت نظامی، رقابت سیاسی، رقابت اقتصادی، رقابت علمی و رقابت فرهنگی. اما هر کدام از این رقابت‌ها در بلوکی تعریف می‌شود. یعنی امروز مهم‌ترین رقابت دنیا، رقابت اقتصادی است که بین آمریکا و چین تعریف می‌شود. رقابت آمریکا و غرب و روسیه و چین هم به همین صورت است و حوزه‌های علمی و مباحث علمی و فناورانه هم همین‌طور اما یک نکته اساسی وجود دارد دنیا یک رقابت اساسی و محوری دارد و آن رقابت تمدنی است. رقابت تمدنی مستجمع همه این ظرفیت‌هاست که باید تبدیل به یک گفتمان، یک رویکرد و یک پیام روشن، جذاب و دلنواز برای انسان‌ها و نسل امروز و نسل‌های آینده شود. شما می‌توانید قوی‌ترین قدرت اقتصادی و نظامی باشید، اما اگر پیام نداشته باشید و جذابیت نداشته باشید و همه از شما بترسند و نگران حال شما و توان شما باشند، به شما عشق نورزند و شما را دوست نداشته باشند، شما برایشان الهام‌بخش نخواهید بود. این خواسته و مسئله جدی انسان‌ها در طول تاریخ بوده و به امروز هم اختصاص ندارد و فرداها هم تحت تاثیر این مقوله خواهد بود.
رییس مرکز اسناد انقلاب اسلامی گفت: امروز انقلاب اسلامی یک توانایی تمدنی و هماوردی پیدا کرده است. بنده حتماً مثل شما به مشکلات، کمبودها، نارسایی‌ها و ضعف‌ها واقف هستم و نگرانیم و به صورت ملموس با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنیم این‌ها را می‌فهمیم، می‌خوانیم، مطالعه می‌کنیم و روزانه مرور می‌کنیم، اما آنچه اتفاق افتاده نشان‌دهنده میزان تاثیرگذاری و اهمیت این حادثه بزرگ جهانی است.
 
وی با اشاره عدم ساخت سلاح هسته‌ای گفت: یک سوال ساده مطرح است دغدغه بزرگی که امروز سردمداران به اصطلاح بزرگ‌ترین قدرت نظامی، اقتصادی، سیاسی و فناورانه جهان، یعنی آمریکا، از جانب جمهوری اسلامی دارند، چیست؟ می‌گویند شما شاید بتوانید سلاح هسته‌ای بسازید نمی‌گویند در حال ساختید، بلکه می‌گویند شاید بتوانید. واقعاً این مسئله برای امروز که دنیا حداقل نزدیک به ۱۰ هزار جنگ‌افزار هسته‌ای و سر جنگی هسته‌ای با قدرت ویرانگری ده‌ها برابر زمین دارد، مهم است.
 
 
 
 
پورمحمدی ادامه داد: ما در مشکلات اقتصادی قدم می‌زنیم، مشکلاتی که دشمنان هر روز برای ما تحمیل می‌کنند. ما در مرکز اسنادی کتابی تهیه کردیم که میزان تحریم‌ها از اول انقلاب را نشان می‌دهد. این کتاب دو سال پیش تهیه شده و هنوز هم بیش از ۲۰۰۰ تحریم را جمع‌آوری کرده‌ایم؛ تحریم‌های موردی و تحریم‌های جامع و پیوسته. ما می‌دانیم که در برابر این گردش سنگین مالی و تداوم ثروت عظیمی که در دنیا در حال وقوع است، یک چشمه کوچک آن‌ها به خودشان اختصاص داده‌اند. در جنوب کشور ما، حاشیه جنوبی خلیج فارس، نزدیک به دو تریلیون دلار یعنی ۲۰۰۰ میلیارد دلار گفت‌وگو انجام می‌شود. البته بخشی از این گفت‌وگوها خیلی واقعی و عملیاتی نیست، اما حداقل برای تقابل و گفت‌وگو و نوشتار تنظیم شده است. این‌ها فقط یک چشم‌انداز است. آیا ما این‌ها را نمی‌بینیم و نمی‌فهمیم که چه جایگاهی در این گردش و در این منظومه داریم؟ اما قدرت رسانه‌ای ما چقدر است؟
 
وی ادامه داد: این‌ها اندازه و وزن کمی دارند اما اتفاقاتی که در دنیا می‌افتد و رقم می‌خورد، متفاوت از این آمارها و ارقام است. اینکه جنگ نرم می‌گویند، قوی‌ترین و موثرترین و کاراترین مبارزه و هم‌موردی بین همه کشورها و ملت‌هاست، چون تأثیرگذاری بر روان انسان‌ها دارد. شمشیر و دلار و زرق و برق‌های گوناگون در این راه تأثیرگذار نیستند؛ پیام‌های واقعی و صادقانه است که در عمق وجود انسان‌ها تأثیر می‌گذارد. 
 
وی با اشاره به غزه گفت: تحولاتی که در دنیای تمدن و حقوق بشر رخ می‌دهد، دانشجویانی که برای دفاع از مظلومان فلسطینی غزه‌ای گرسنه و بی‌پناه تحت فشار بمباران‌ها هستند، نشان‌دهنده این واقعیت است. وقتی می‌گویند پنج جوان می‌خواهند از این‌ها دفاع کنند و از دانشگاه معتبر آمریکایی ابلاغ می‌شود که آن‌ها را بیرون کنید، سوال اینجاست که چگونه شما تحمل اعتراض چند جوان دانشجو را در دانشگاه خود ندارید و در عین حال از حقوق بشر و آزادی صحبت می‌کنید؟ مردم مظلوم غزه سرافرازانه ۶۰ هزار شهید داده‌اند و بیش از صد هزار مجروح و جانباز دارند، در حالیکه خانه‌هایشان ویران شده است اما امروز تاریخ را رقم می‌زنند. کاخ‌های زیادی در دنیا ساخته شده که فرو ریخته و اثری از آن‌ها باقی نمانده، اما اثر از جاودانگی‌ها، استواری‌ها، پاکی‌ها و ایثارها باقی مانده است. تاریخ را این‌ها رقم می زنند. 
 
پورمحمدی گفت: ارتش ما در این مسیر شک نکرد و در روزهای اول جنگ، آنچه که می‌توانست جلوی سیل مهاجمین را بگیرد، ارتش ما بود. ارتشی که کلی آسیب دیده بود و مشکلات زیادی داشت، در برابر آن حملات ایستاد و همه این‌ها در دایرةالمعارف هم آمده است. آن زمان حتی ما با استاندار وقت خوزستان دنبال این بودیم که سدها را منفجر کنیم تا خوزستان را آب بگیرد و نصف شهرهای آن باید بین می‌رفت تا نیروهای بعثی نتوانند آن را تصرف کنند یعنی حتی به این طراحی‌ها رسیده بودیم اما در سال ۶۰ و اوایل سال ۶۱ عملیات بیت‌المقدس و فتح خونین‌شهر اتفاق افتاد و این حوادث خیلی بزرگ و عظیم است.
 
وی با اشاره عملیات آزادسازی خرمشهر گفت: ما امروز وظیفه داریم این‌ها را به خوبی گزارش کنیم، به درستی روایت کنیم و مستند بیان کنیم. قوت‌ها و ضعف‌هایمان را بشناسیم. بله، جنگ شکست هم دارد، شهید هم دادیم، مجروح هم دادیم، تلفات زیادی داشته‌ایم. عملیات‌های ناموفق و موفق زیادی داشتیم و واقعیت‌های جنگ بسیار پیچیده است. این نیروی غیبی آسمانی نیامده که بجنگد؛ شما باید بجنگید و رزمندگان ما این حوادث را رقم زده‌اند. خداوند می‌فرماید؛ این‌ها با جان و مالشان در راه خدا جهاد می‌کنند. امروز وظیفه ما همراهی با صادقین است. اگر مومن و متقی هستیم، یکی از نمونه‌های برجسته صادقین، رزمندگان ما هستند که امتحان خود را در این سال‌ها نشان پس داده‌اند. این مسئله بسیار مهم است.
 
پورمحمدی با بیان اینکه امروز عهدنامه مالک را مرور می‌کردم، گفت: امیرالمؤمنین (ع) در آنجا از اصناف اجتماعی صحبت می‌کند و اول از نیروهای مسلح و ارتشیان شروع می‌کند و می‌گوید: «این‌ها حافظان سرزمین و ملت‌اند و زینت فرمانروایان». این بسیار عجیب است؛ عزت دین به نیروهای مسلح وفادار و صادق تعلق دارد. حضرت بلافاصله پس از این، می‌گوید که نیازهای سازمانی و فردی‌شان را تأمین کنید. اولین دستور حضرت به مالک این است که نیازهای مادی، سازمانی و توان فردی افراد را تأمین کند. این پیام فوق‌العاده و عظیم است. در آیات قرآن، واژه «ذکر» یا «تذکر» به کرات آمده است. یکی از مشکلات فراموشی است و خداوند می‌فرماید: «یاد بیارید نعمت‌های خدا را». این یادآوری‌ها فوق‌العاده است و وظیفه ماست که این یادها را تکرار کنیم و نقاط قوت و ضعف خود را خوب بفهمیم. امروز نباید ضعف‌هایمان را تکرار کنیم، بلکه باید قوت‌هایمان را حفظ و ارتقا ببخشیم.
 
وی با اشاره به استفاده از هوش مصنوعی گفت: توصیه‌های مقام معظم رهبری این است که ارتش و نیروهای مسلح وظیفه خود را به خوبی انجام دهند. اگر هر کس وظیفه خود را به خوبی انجام دهد، هم موفق خواهیم بود، متأسفانه برخی از ما خارج از حوزه مسئولیت خود دخالت می‌کنیم.
 
پورمحمدی ادامه داد:  هر تخصصی باید به صاحب تخصص خودش سپرده شود و در کلان نظام باید این‌ها جمع‌آوری شود. یکی از مشکلات امروز کشور ما همین است. مثلا ما روحانیون در همه چیز دخالت می‌کنیم، ما سیاسیون در همه چیز دخالت می‌کنیم، اقتصادیون برای نظامیان نسخه می‌پیچند و نظامیان برای اقتصادیون نسخه می‌پیچیند این‌ها مسائل جدی امروز است. یکی از برجستگی‌های امروز ارتش ما این است که در حوزه تخصصی خود خوب تمرکز کرده و مأموریت‌های خود را تعقیب می‌کند. این دستاورد و موفقیت را تبریک می‌گویم این اثر فوق‌العاده مثبتی در جامعه دارد.
 
وی با اشاره تدوین دایرةالمعارف گفت: می‌دانم چقدر کار سختی است، زیرا خود ما هم درگیر این کار هستیم. تبدیل شدن به یک دانشنامه و دایرةالمعارف کار بسیار حرفه‌ای و مؤثر است. نکات زیادی یادداشت کرده‌ام، اما وقت شما را نمی‌گیرم. مهم‌ترین موضوع امروز، جمع‌آوری تمامی اسناد و یادداشت‌هایمان است. به قول امیر آراسته، همه این‌ها زیر خاک هستند و ما باید آن‌ها را جمع کنیم. هر کسی که خاطره کوچکی دارد، مهم نیست، باید آن را ثبت کنیم. امروز با کمک تکنیک‌ها و فناوری، به‌خصوص هوش مصنوعی، بسیاری از این فرآوری راحت‌تر انجام می‌شود. وقت‌مان را باید صرف ویراستاری نهایی و تصحیح و تکمیل کنیم. سیستم‌ها در حال حاضر توانایی بالایی در فرآوری اطلاعات دارند و کار ما را راحت کرده‌اند.
 
پورمحمدی ادامه داد: خوشبختانه، در ایران متخصصین هوش مصنوعی فراوانی داریم، علیرغم همه محدودیت‌ها و کمبودهای مالی و تجهیزاتی، گزارش سال گذشته نشان می‌دهد که ایران اولین کشور منطقه در توانایی هوش مصنوعی است. نکته دیگری که می‌خواهم بیان کنم این است که ما یک کار بزرگ دیگر نیهم  با ارتش انجام می‌دهیم. از حدود ۲۰ سال پیش، تاریخ تفصیلی جنگ توسط دوستان ارتشی نوشته شده و ما در حال همکاری برای چاپ و انتشار آن هستیم. امروز جلد شصت و دوم این مجموعه منتشر شد که به شهریور ۱۳۶۴ اختصاص دارد.
 
وی گفت: تقریباً برای هر ماه یک جلد نوشته می‌شود و این مجموعه بیش از ۱۰۰۰ صفحه‌ دارد. تاکنون ۱۰۵ جلد از این مجموعه تنظیم شده که ۶۲ جلد آن چاپ شده و میانگین صفحات هر جلد ۱۸ صفحه است. این کار به همراه عکس و گزارش‌ها انجام شده و خوشبختانه ارتش کار منسجمی در این زمینه انجام داده است. این کار، تاریخ جنگ را به صورت منظم تدوین می‌کند و برای بانک‌های اطلاعاتی ما بسیار مفید است. همچنین به درد هوش مصنوعی می‌خورد. من از این فرصت استفاده می‌کنم و از بزرگواران ارتشی تشکر می‌کنم.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب