6:52 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 اگر آن هلی کوپتر سقوط نمی کرد؟

همین موضوع لایحه حجاب و عفاف ، در نظر بگیرید این روزها بجای دولت امروز مسعود پزشکیان مثلا دولت مرحوم رئیسی برسرکار بود و برخلاف رئیس جمهور امروز ، وی ( شهید رئیسی ) دستور می داد که قانون عفاف و حجابی که مجلس پایداری چی ها تصویب کرده اند اجرایی گردد، آیا عملیاتی شدن آن در جامعه امروز ما امکانپذیر بود ؟ مثلا فکر کنید مثل همیشه یک چند روزی بگیر و ببندد راه می انداختند و چند ماشین حامل بی حجاب و بدحجاب هم توقیف و سرنشینان آن جریمه می شدند ...

 اخبار عمومی
انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از صداوسیما : اخیرا به مسئول این سازمان ، وقت دیدار ندادم
نماینده «۵درصد»ی تهران منتقدانش را تهدید کرد: سراغ تک تک‌تان می آیم!
نواده تیمورتاش وزیر دولت جدید دولت کانادا شد
هومن عظیمی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی شد
هشدار ترامپ: جنگ جهانی سوم در کمین است!
بهزاد نبوی : با استیضاح همتی و استعفای ظریف نمی‌شود گفت باید حلوای وفاق را خورد
سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شوراها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد
میرسلیم: نتیجه بررسی پالرمو و ‌CFT در مجمع تشخیص، به احتمال زیاد در اوایل بهار معلوم خواهد شد
عباس عبدی : تلاش طرفداران دولت سیزدهم برای توجیه فساد چای دبش، از خود فساد بدتر است / عمق این فساد بیش از چیزی است که تاکنون بیان‌شده
وزیر پیشین ارتباطات: رفع فیلترینگ با اعضای فعلی شورای عالی فضای مجازی به نتیجه نمی رسد
عارف : تعارف را کنار بگذاریم ؛ نه کارمند انگیزه دارد و نه مدیر می‌داند که آیا فردا هست یا نه
اعتراض یک حقوقدان به پیامک‌های توقیف خودرو به خاطر بی‌حجابی: این روند غیرقانونی سریعا جمع شود
اول رهبران حماس را محاکمه کنید که در حال مذاکره با آمریکا هستند
عراقچی: برنامه هسته ای ایران را نمی توان با حمله نظامی نابود کرد/ حمله رژیم صهیونیستی به ایران به درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه منتهی خواهدشد
مسئول بازرسی دفتر ریاست جمهوری سیزدهم: شهید رئیسی در قضیه چای دبش، جرم یا ترک فعل وزرایش را قبول نداشت
وکیل دادگستری: در ۲۵ اسفندماه گزارش نهایی خود را درباره حوادث 1401 اعلام می‌کنیم/
عقب نشینی سخنگوی دولت از «آموزش به زبان مادری»
رئیس‌جمهور: زمستان سختی را گذراندیم/ مصرف بهینه نشود تابستان مشکل آب و برق خواهیم داشت
عراقچی: هنوز نامه‌ای نگرفته‌ایم
واکنش نماینده مجلس به جمع کردن امضا برای ابلاغ قانون حجاب؛ جلیلی درباره جلسه شورای عالی امنیت ملی توضیح دهد
واکنش فاطمی امین به محکومیتش در پرونده چای دبش
معاون اجرایی رئیس جمهور: پزشکیان تاکید کرد قانون حجاب را نمی توانم اجرا کنم
مرعشی: ظریف را قوه قضائیه برکنار کرد نه پزشکیان/ جبهه پایداری در استیضاح همتی، حمایت قالیباف و دوستانش را داشت
تاجگردون خطاب به پزشکیان: سهم «جریان سیاسی» در استیضاح همتی بالا بود اما نه ١٨٠ رأی
علی اکبر صالحی رئیس بنیاد ایرانشناسی شد
سخنگوی دولت: استیضاح یا استعفای یک فرد ما را از وفاق خارج نمی‌کند/ تحت فشار حداکثری مذاکره نمی‌کنیم
نماینده مجلس: وزیر اقتصاد هرکسی باشد آنچنان فرقی ندارد، معجزه که نمی‌تواند انجام دهد
محمدجواد لاریجانی: نظریاتی وجود دارد مبنی بر اینکه جمعیت قابل توجهی از خانم‌ها تمایلی به داشتن حجاب ندارند
نماینده مجلس: هیچ محدودیت فنی برای تولید بمب هسته‌ای نداریم؛ اگر روزی هم تولید کردیم، شجاعت داریم که اعلام کنیم
هشدار احمد توکلی به مسئولان «فاسد» و «ساکت»: از خشم تهیدستان بترسید / از هر دری که فساد را بیرون می کنیم از پنجره ای وارد می شود
سخنگوی دولت: هنوز استعفای دکتر ظریف از سوی رئیس‌جمهور پذیرفته نشده/ ۶ ماه زمان کافی برای محک زدن یک وزیر نیست
حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد
رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد
وزیر راه: موجودی ما صفر است/ دیوان محاسبات: ۲۰ همت است
عارف: از همتی در تصمیم گیری‌های اقتصادی استفاده می کنیم
فارس: ظریف بار دیگر استعفا کرد/ ایرنا: پزشکیان هنوز پاسخی به نامه استعفا نداده
روزنامه شرق: تیم اقتصادی دولت پزشکیان سردرگم است و زندگی سختی برای مردم رقم زده
معاون رئیس‌جمهور : نمایندگان کمک کنند استیضاح وزیر اقتصاد صورت نگیرد/ در شرایط فعلی کشور استیضاح وزرا صلاح نیست
حسن روحانی : مخالفت مطلق با مذاکره وجود ندارد / صداوسیما در اختیار یک گروهک است
وزیر آموزش و پرورش: درباره وضعیت معیشتی معلمان صحبت نمی‌کنم
 گفتــگو
جلایی پور: مذاکره با آمریکا اگر «برد-برد» باشد، پیش می‌رود / مگر ایران چلاق است که قطر یا روسیه میانجی شوند؟
محمود صادقی : پزشکیان باید حامیانش را از این حالت دلزدگی خارج کند / لایحه بودجه ۱۴۰۴ انگار با رد پای دولت مرحوم رئیسی تهیه شد
کرباسچی: استیضاح همتی سیاسی بود، ممکن است وضعیت بدتر شود / پزشکیان هرچقدر کوتاه بیاید و سهم بدهد، طرف مقابل جری تر می شود
بیژن عبدالکریمی : بخشی از جامعه ایرانی به مقاومت در برابر غرب اعتقاد ندارند ؛ تا کجا زورمان می رسد؟
علی لاریجانی: بالاخره یک روز باید به اف ای تی اف بپیوندیم؛ تردیدی نیست/ اگر به اف ای تی اف نپیوندیم بانک‌ها کار نمی‌کنند
عارف : در این دولت، بستر مناسبی برای خدمت هم برای اصلاح‌طلبان و هم اصول‌گرایانی که با اصلاح‌طلبان اختلاف نظر دارند، به وجود آمده
عباس عبدی: دلیلی برای پرهیز از مذاکره با آمریکا وجود ندارد، یا زنگی زنگ، یا رومی روم/ پزشکیان در تعامل با رهبری، تندروها را جا بگذارد
چراغ سبز به پزشکیان برای مذاکره با آمریکا به روایت فیاض زاهد/ سعید جلیلی و یارانش، یک جریان بادکنکی و کاریکاتوری هستند
حسین مرعشی: رهبری اخیرا درباره مذاکره با آمریکا سخنی نگفته اند اما احتمالا سخن خواهند گفت / وقتی رهبری تصمیم بگیرند، تندروها هم ساکت می شوند
سخنگوی جبهه اصلاحات: لازم باشد از پزشکیان انتقاد هم می کنیم/ او باید پاسخگوی مردم باشد

کد مطلب 33585           تاریخ ارسال : 1403/11/13                         نسخه چاپی
سانسور اسم ظریف توسط مجری صداوسیما/ مجید انصاری: نام ظریف مانند برخی دیگر قاچاق نشده /از او نام ببرید

معاون پزشکیان: نمی شود با بخش عظیمی از کشورها ارتباط نداشته باشیم و به رشد 8 درصدی برسیم.


معاون حقوقی رئیس جمهوری با بیان اینکه همسویی برخی رسانه های صهیونیست، سلطنت طلب ها و منافقین با برخی در داخل علیه ظریف گفت: ظریف از افتخارات ما و در صف قهرمانان ملی است.
 
به گزارش عصرایران به نقل از ایرنا، مجید انصاری شامگاه جمعه ۱۲ بهمن در برنامه گفت وگوی ویژه خبری حضور یافت. وی در این برنامه در واکنش به پرسش مجری بدون ذکر نام معاون راهبردی رئیس‌جمهوری مبنی بر انتصاب برخی افراد و اظهار نظر آنان در اجلاس های بین المللی اخیر اظهار کرد: نام دکتر ظریف که مانند برخی افراد دیگر قاچاق نشده است از او نام ببرید. صحبت های دکتر ظرف را در اجلاس داووس ببینید؛ مجموعه را ببینید نه آنچه گزینشی مخالفان وی منتشر می کنند.
وی تصریح کرد: ظریف در آنجا افتخار آمیز برخورد کرد؛ از دید من اگر این غبارها و تنگ نظری ها کنار برود حتما در کنار دیگر شخصیت های ملی ما، ظریف از افتخارات و قهرمانان ملی خواهد بود. همچنان که خاتمی و کروبی عزیز و دیگرانی، عزیزان ما خواهند بود که بعضا در بی مهری هستند.
معاون حقوقی رئیس جمهور تاکید کرد: خواهش می کنم در این برنامه ها با مردم صحبت کنید؛ از مخالفان دکتر ظریف هم دعوت می کنم کتاب آقای نتانیاهو را بخوانند؛ ببینید او از ظریف به عنوان دشمن شماره یک اسرائیل نام می برد که اسرائیل و نتانیاهو را بیچاره کرده است.
 
 
 
 
انصاری عنوان کرد: ظریف کاری کرد که در سند برجام ترامپ گفت وی کلاهی سر آمریکا گذاشته که در تاریخ آمریکا چنین کلاهی سر این کشور نرفته است.
 
معاون حقوقی رئیس جمهوری یادآور شد: برنامه وفاقی که دکتر پزشکیان شروع کرده و شعار امام راحل و رهبر انقلاب هم بوده در عمل با این بداخلاقی ها نمی سازد؛ ابر و باد و مه و خورشید و فلک را به کار گرفتند که ظریف کنار پزشکیان نباشد. مشکلات کشور ظریف است؟ آیا او در اجلاس های جهانی بد حرف زده است؟ شما بروید صحبت های او را در اجلاس داووس کاملش را پخش کنید. من این صحبت ها را خواندم و در این برنامه حضور یافتم؛ افتخارآمیز صحبت کرده است.
 
انصاری تصریح کرد: جالب است ظریف که در داووس شرکت کرد تندترین انتقادات و فحاشی ها از سوی رسانه های صهیونستی، منافقین و سلطنت طلب ها و ضد انقلاب خارج و برخی عزیزان در داخل همزمان علیه او شروع شد. خب این همزبانی و همزمانی در قبال یک عنصر ملی جای سوال ندارد؟
 
وی توضیح داد: اف ای تی اف یک مانع در مسیر است؛ که اگر آنرا برنداریم مشکلات فراوان تر هست اما اینطور نیست که به اف ای تی اف بپیوندیم همه مشکلات حل شود.
معاون حقوقی رئیس جمهوری گفت: پیوستن به اف ای تی اف الان مطرح نیست؛ اشتباهی دارد صورت می گیرد؛ ما به دو کنوانسیون می خواهیم بپیوندیم که کل دنیا پیوسته در حالی که در اف ای تی اف ۴۹ کشور عضو هستند. پس اف ای تی اف با این دو کنوانسیون فرق دارد و هرچه در این دو مجمع مطرح است پالرمو و سی اف تی است. با پذیرش این دو، ما بخشی از توصیه ها را انجام می دهیم و مسائل دیگر می ماند. اما شما اگر تحریم ها را نتوانید حل کنید اف ای تی اف حلال مشکلات نخواهد بود.
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ایام الله دهه فجر بیان کرد: مردم ایران در سال ۵۶ و ۵۷ تقریبا به اتفاق یک حرکت خودجوش ملی و آزادی خواهانه را شروع کردند که تمام اقشار در آن سهیم بودند. همه مردم به دنبال تغییر بودند. ما یک مقدار در تبیین چرایی انقلاب کوتاهی داشته‌ایم.
 
وی ادامه داد: استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی عصاره خواست مردم بود. مردم احساس می کردند که استقلال نداشتند و از همه جوانب کشور ما به بیگانگان وابسته بود. طبق نوشته‌های خود شاه در ساده‌ترین تصمیمات باید با آمریکا مشورت می کرد. ماموریت ایران این بود که خط مقدم دفاع از منافع غرب در غرب آسیا باشد.
 
انصاری افزود: مردم ایران در آن زمان هیچگونه آزادی نداشتند. مردم معتقد بودند که به دین و باورهایشان توهین می شود. مردم ایران در آن زمان حق رای نداشتند. مردم میخواستند خودشان سرنوشت خود را به دست بگیرند که بعد از انقلاب این مردم هستند که در تمام ارکان کشور مشارکت دارند. ما دستاوردهای بزرگی در این سال داشته‌ایم.
 
معاون حقوقی رئیس جمهور با اشاره به برخی نواقص در کشور بیان کرد: مثلا نظام انتخاباتی ما در حرکت به جلو دچار مشکلات شده است که معتقدم باید اصلاح شود. بررسی صلاحیت‌ها باید تغییر کند. زمانی در همین صدا و سیما سران حزب توده، مارکیست‌ها و کمونیست‌ها با بالاترین شخصیت کشور مناظره داشتند و احساس خطری هم وجود نداشت. امروز دایره محرمانگی امور توسعه داده شده است. مثلا فیلترینگ باید به این گونه باشد؟ البته من معتقد به ولنگاری نیستم.
 
وی ادامه داد: انتظارات مردم در عرصه اقتصادی نیز به حق است و ما مشکلات زیادی در این عرصه داریم که برخی از اینها مشکلات ریشه‌ای است و برخی هم در اثر کاستی‌ها و عوامل خارجی بر عرصه اقتصاد ما تحمیل شده است؛ برای مثال موضوع تحریم‌ها مساله‌ای است که با در حال پرداخت هزینه استقلال خواهی خود هستیم. غرب هشت سال ما را درگیر جنگ کرد که فرصت بازسازی را از ما بگیرد. قطعا کشوری که دارای تحریم است با کشورهایی که تحریم ندارند متفاوت است. قرار بوده است که ما در سال ۱۴۰۴ قدرت اول فناوری، اقتصادی، علمی منطقه باشیم و از سال ۸۴ آغاز سند چشم انداز بوده است که باید دید در این مساله چقدر موفق بوده‌ایم. ما بعد از تصویب سیاست‌های کلی اصل ۱۴۰۴ امید داشتیم که به این نقطه برسیم.
 
انصاری افزود: رشد ۸ درصدی در اقتصاد حداقل ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری ارزی نیاز دارد. اما نمی شود با بخش عظیمی از کشورها ارتباط نداشته باشیم و به این رشد برسیم.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده  
متن  
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب