11:57 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  افکار عمومی کیلویی چند؟

وقتی قرار است دولت دکتر پزشکیان یک دوره ای باشد ( که قرائن زیاد همین را می گوید ) دیگر چه نیازی به افکار عمومی و رای مجدد در انتخابات بعدی هست ؟ آن دو پزشک انحصارگر دوست رئیس جمهور در کرمانشاه دیگر چه نیازی به رای اقوام و مذاهب برای دوست رئیس جمهورشان دارند که در تابستان پارسال آرای خود را به بنام دکتر پزشکیان به صندوق ریختند ؟! دیگر چه نیازی به آرای روستائیان و عشایر دارند ؟

 اخبار عمومی
دفتر سعید جلیلی: ماشین شان را ضد گلوله کردند، اما تیبا نبود پراید بود!
رییس صداوسیما: در ماجرای سقوط جنگنده F-۳۵، به اعتبار ما لطمه وارد شد؛ مقامی رسمی به ما اطلاع داده بود و ما عیناً بازتاب دادیم
سفارت روسیه تکذیب کرد: آگهی جذب نیروهای نظامی در ایران کلاهبرداری است
علم الهدی: حزب موتلفه‌ برای مبارزه با مفاسد اقتصادی به میدان‌ بیاید
زیدآبادی: آقای رئیس جمهور؛ اقتدار دارید یا نه؟
وزیر اقتصاد: اصلاحات اقتصادی ۴ تا ۸ سال طول می‌کشد/ ما در سوئیس نیستیم که یک امضا کنیم و فردا همه چیز درست شود
هشدار نماینده یهودی مجلس به جامعه کلیمیان ایران: از رسانه‌های اجتماعی اسرائیلی دوری کنید
استعفا و عذرخواهی یک امام جمعه بعد از گفتن این جمله: هر کسی نسبت به رهبری اظهار تنفر کند، حرام‌زاده است
نماینده آموزش و پرورش در ستاد ۹ دی: با دانش‌آموزانی مواجه هستیم که می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت است، می‌گویند خب چه شده؟
توهین جنسی سخیف رائفی پور به زنان: «سهل‌الوصول شده‌اند»
انتقاد نماینده مجلس از تقطیع سخنان رئیس‌جمهور؛ چرا فضای کشور را علیه دولت نشان می‌دهید؟
پزشکیان: ۵۰ درصد مردم رای ندادند، آنها هم که دادند با اکراه بود؛ این پیام روشنی برای ما دارد/ دستور دادم سیم‌کارت‌های سفید را سیاه کنند/
معاون امور زنان رئیس‌جمهور: مصوبه کاهش مهریه به ۱۴ سکه با قانون اساسی و سیاست‌های رهبری در تضاد است
واکنش ولایتی به اهدای عضو دختر سقاب اصفهانی
قالیباف: من بیشترین وقت را برای تدوین و بررسی لایحه عفاف و حجاب گذاشتم
شمشیر استیضاح مجلس بر سر وزاری دولت چهار دهم؛ تندروها چه نقشه ای کشیده اند؟
عراقچی: آماده از سرگیری مذاکرات با آمریکا در مورد مسائل هسته‌ای هستیم
نماینده ویژه آمریکا: ترامپ موافق تغییر رژیم ایران نیست
محمد مهاجری: آقای قالیباف! باز هم برای انتخابات ریاست‌جمهوری کت و شلوار دوخته‌اید؟!
نطق تند نماینده مجلس: قالیباف و پزشکیان جلوی ابلاغ قانون حجاب را گرفته اند
قالیباف: اگر وزیری دچار مشکل بود، بهتر است با توافق دولت تغییر کند، نه با استیضاح
قوه قضاییه: وثیقه ۹۰ میلیارد تومانی شبنم نعمت زاده به خاطر غیبت از زندان دارد ضبط می شود
حجت الاسلام علی سعیدی: چه بخواهیم و چه نخواهیم جهان به دو بخش ولایت اهل بیت و اهل یهود تقسیم شده
زیدآبادی: فیلترینگ را برندارید!
گزارش محرمانه وزارت اطلاعات به مجلس، پس از جنگ ۱۲ روزه
درخواست فوری جبهه اصلاحات از پزشکیان
همسر معاون رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت
هم میهن: مردم در جنگ 12روزه کنار نظام ایستادند چون باور داشتند که ایران دنبال مذاکره است
رسانه عراقی از آماده شدن اسرائیل برای حمله به ایران خبر داد
جعفرزاده نماینده پیشین رشت: به جای خرید هواپیمای اطفای حریق «اندیشکده حکمرانی» ساختند
افشای قرارداد 5 هزار میلیارد تومانی شهرداری زاکانی با صداوسیمای جبلی!
المیادین: تکذیب حمله موشکی ایران به اقلیم کردستان عراق
ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم
هدیه تهرانی استاد دانشگاه تهران شد!
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق برای ادعای مربوط به نامه رئیس جمهور به ترامپ
حمید رسایی هم مخالف فیلترینگ شد: ما معتقد به اینترنت آزاد هستیم
سخنگوی وزارت خارجه: محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد سعودی، منحصرا راجع به موضوع حج بود
آذری جهرمی: اینترنت سفید را تکخوری نکنید، هات اسپات کنید که به خیر نزدیکتر است!
ورود پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس به کرمانشاه
آیت الله اختری: وضعیت فرهنگی از بدحجابی به برهنگی رسیده است
 گفتــگو
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!

کد مطلب 33568           تاریخ ارسال : 1403/11/09                         نسخه چاپی
نماینده مجلس : ترامپ جدید با ترامپ دوره‌ قبل خیلی متفاوت است

بخشایش اردستانی گفت: «آقای ترامپ چون می‌داند ایران سلاح هسته‌ای نمی‌خواهد، این موضوع را بیان می‌کند تا مذاکره کند. ترامپ این دوره با دوره‌های قبل کاملاً متفاوت است. دوره قبل جان بولتون و پمپئو بودند و او تندرو‌هایی داشت، اما این دوره طرز نگاه و فکر ترامپ تقریباً تغییر کرده است و این هم به این دلیل است که به دنیا بگوید او اقتدار دارد و می‌تواند وارد جنگ شود، اما نمی‌شود و می‌خواهد مشکلات را حل کند.»


احمد بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، درباره اظهارات اخیر ترامپ مبنی بر اینکه اگر ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد آماده مذاکره است، توضیحاتی ارائه کرد.
 
به گزارش ایلنا، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: آقای ترامپ، چون می‌داند ایران سلاح هسته‌ای نمی‌خواهد این موضوع را بیان می‌کند تا مذاکره کند. ترامپ این دوره با دوره‌های قبل کاملا متفاوت است دوره قبل جان بولتون و پمپئو بودند و او تندرو‌هایی داشت، اما این دوره طرز نگاه و فکر ترامپ تقریبا تغییر کرده است و این هم به این دلیل است که به دنیا بگوید او اقتدار دارد و می‌تواند وارد جنگ شود، اما نمی‌شود و می‌خواهد مشکلات را حل کند.
 
احمد بخشایش اردستانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست داخلی مجلس شورای اسلامی درباره ارزیابی‌اش از اظهارات اخیر ترامپ با کارشناسان و اینکه گفته است ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و در این صورت آماده مذاکره با ایران است، گفت: من این اظهارات را از آقای ترامپ نشنیده‌ام، اما چون ترامپ می‌داند که مقام معظم رهبری فتوا به تحریم سلاح هسته‌ای داده‌اند بر این اساس یک شرطی را بیان کرده است که مطلوب به حاصل است و خود به خود به این موضوع می‌رسد چراکه ایران نمی‌خواهد سلاح هسته‌ای به دست بیاورد. اگرچه برخی در ایران معتقدند که برای توازن منطقه‌ای و حتی جهانی، ایران نیاز به سلاح هسته‌ای دارد.
 
وی ادامه داد: آقای ترامپ، چون می‌داند ایران سلاح هسته‌ای نمی‌خواهد این موضوع را بیان می‌کند تا مذاکره کند، ترامپ این دور با دوره‌های قبل کاملا متفاوت است دوره قبل جان بولتون و پمپئو بودند و دولت او تندرو‌هایی داشت، اما این دوره طرز نگاه و فکر ترامپ تقریبا تغییر کرده است و این هم به این دلیل است که می‌خواهد به دنیا بگوید او اقتدار دارد و می‌تواند وارد جنگ شود، اما نمی‌شود و می‌خواهد مشکلات را حل کند.
این نماینده مجلس تصریح کرد: در واقع از یک سو می‌خواهد خودش را ترسناک جلوه دهد در حالی که واقعا ترسناک نیست چراکه ما دور قبل ترامپ را هم دیده‌ایم، اما می‌خواهد خودش را ترسناک جلوه دهد تا افراد از خود باخته شوند و کشور‌ها بگویند که ترامپ ما را تهدید می‌کند و در مقابل وی تسلیم شوند درصورتی که اینگونه نیست و ترامپ یک سری حرف‌هایی می‌زند که گاهی مطلوب ما است و گاهی مطلوب ما نیست ما اهداف خودمان را دنبال می‌کنیم.
 
 
 
 
بخشایش اردستانی با اشاره به جمله ترامپ مبنی بر اینکه ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد، تصریح کرد: روی هم رفته اگر چنین جمله‌ای گفته است تمایل خود را به مذاکره نشان داده است ما هم که رییس‌جمهورمان گفته است مذاکره شرافتمندانه انجام می‌دهیم بنابراین می‌شود مذاکره برای منافع دو کشور صورت بگیرد.
 
وی درباره تندرو‌ها و اقدامات آنها درخصوص چنین مواضعی گفت: در هر دو کشور تندرو‌ها هستند یعنی رادیکال‌ها در آمریکا هستند و رادیکال‌ها در ایران هم هستند نمی‌شود که اینها محو شوند، نان‌شان در همین مباحث است و ماندگاری‌شان در این است که شعار‌های تند بدهند. اما سیاست کلی کشور در ایران طبق صحبت مقام معظم رهبری بر اساس حکمت، عزت، مصلحت و اعتبار و تدبیر است و در اینها عقلانیت وجود دارد ما باید به منافع مردم توجه کنیم، آمریکایی‌ها هم به منافع مردم‌شان و عقلانیت‌شان توجه خواهند کرد.
 
این نماینده مجلس تصریح کرد: اینطور نیست که در آمریکا یک عده تندرو حاکم باشند و در ایران هم همینطور. در هر دو کشور یک قوه عاقله‌ای وجود دارد. بهترین روش برای اینکه همزیستی مسالمت‌آمیز داشته باشیم این است که مذاکره کنیم و مشکلات را آرام آرام حل کنیم.
 
بخشایش ازدستانی خاطرنشان کرد: نقطه کانونی آقای ترامپ ایران است که ایران سلاح هسته‌ای نداشته باشد و ایران هم بر اساس بیانات مقام معظم رهبری سلاح هسته‌ای را حرام می‌داند بنابراین تحصیل حاصل شده است.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب