4:49 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 33448           تاریخ ارسال : 1403/10/12                         نسخه چاپی
اظهارات علم‌الهدی درباره استخدام جاسوس در مجلس !

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی: مجلس محلی است که برای انتخاب جاسوس از همه‌جا مناسب‌تر می‌باشد.


نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است، گفت: دشمن برای نفوذ جاسوسی به مجلس نمی‌فرستد بلکه جاسوس استخدام می کند.

به گزارش مهر؛ سید احمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای بسیج قوه مقننه که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: امیدوارم عرصه‌های اطاعت پروردگار به‌عنوان بزرگ‌ترین عامل سعادت زندگی ابدی و اخروی با عنایات امام هشتم (ع) برای شما فراهم شود.

 نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه سفر به مشهد فرصتی است برای شما که گذشته از فضای کار و عرصه‌های گرفتاری و اشتغال نسبت به خیلی از مسائل و مطالبی که به زندگی شما مربوط می‌شود، فکر کنید، افزود: شهر مشهد به‌واسطه حرم مطهر رضوی موقعیتی دارد تا در محضر امام هشتم (ع) رابطه خود را با خداوند محکم کنید و مسیر پیشرفت و تعالی در زندگی برای شما فراهم شود.

وی ادامه داد: این ایامی که شما به مشهد مشرف شدید دارای دو خصوصیت است، نخستین خصوصیت معنویتی است که به‌واسطه ولادت حضرت زهرا (س) و حلول ماه رجب توفیق زیارت برای شما فراهم‌شده است.

علم الهدی اضافه کرد: آنچه در چنین فرصت‌هایی مهم است تمرکز روی خودسازی و تقویت باورها و ارزش‌های دینی خودمان هست، وقتی وجود خداوند و آخرت را باور کردیم باید در جهت اطاعت و بندگی خداوند قدم برداریم.

 
 
 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی شما وقتی به زیارت امام رضا (ع) مشرف می‌شوید، باید توجه داشته باشید که اینجا در محضر امام هشتم (ع) حضور پیدا کردید، ارتباط شما با ایشان یک رابطه دوطرفه است اگرچه شما نمی‌توانید آن حضرت را ببینید یا کلام ایشان را بشنوید.

وی با بیان اینکه ابتدا حضرت رضا (ع) هنگام تشرف به حرم رضوی به شما سلام می‌کنند، تصریح کرد: زمانی که شما وارد حرم رضوی می‌شوید یا در حال نماز و دعا هستید، به یک‌باره منقلب می‌شوید و اشکتان جاری می‌شود، لحظه‌ای است که حضرت کُدی را به قلب شما فرستادند.

علم الهدی تحول قلبی و احساسی هنگام زیارت را نشانه حضور حضرت و پاسخ ایشان به حاجت و درخواست‌های زائران دانست و گفت: خصوصیت دومی که این ایام دارد و باید موجب فکر و اندیشه ما باشد، تقارن این ایام با نهم دی است.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی نهم دی‌ماه را «یوم‌الله» معرفی کرد و افزود: در روز نهم دی‌ماه خداوند قدرت خود را با تصرف در قلب میلیون‌ها انسان نشان داد که در دفاع از اسلام و رهبری به صحنه آمدند و پای اعتقادات خود ایستادند.

توهین به مقدسات دینی؛ علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه

علم‌الهدی علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه را توهین به مقدسات مردم دانست و خاطرنشان کرد: وقتی آن‌ها به عزاخانه امام حسین (ع) حمله کردند و پرچم‌ها را به آتش کشیدند، مردم متوجه شدند که این فتنه ضد دینی و اسلامی است، به میدان آمدند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: این اتفاق عبرتی برای ماست که بدانیم تمام حرکت‌های دشمن بر همین اصل یعنی مقابله با دین مبین اسلام است؛ مشکل اصلی آمریکا و غرب در دشمنی با ما به خاطر دین‌داری مردم ماست زیرا اسلام بزرگ‌ترین مانع برای جهان خواری آن‌هاست.

وی ابراز کرد: اقتضای ساختار دنیای امروز وجود یک ساختار واحد است و آن‌ها می‌خواهند که در مقام توسعه قدرت و ثروت به این قدرت و سلطه دنیا دست پیدا کنند، چالشی که سر راه این خواسته آن‌ها وجود دارد تمدن و فرهنگ اسلامی است، به همین دلیل می‌خواهند اسلام را نابود کنند.

علم الهدی گفت: در این فتنه‌ها علت اصلی دشمنی آن‌ها آشکار می‌شود، زیرا اگر مردم دست از دین بردارند دیگر مانعی برای رسیدن به خواسته آن‌ها وجود ندارد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی بابیان اینکه بسیج می‌تواند حافظ ارزش‌های دینی و مانع ضربه زدن به پیکره دین و اسلام باشد، عنوان کرد: آنکه نماینده چهره اسلام در دنیاست، انقلاب جمهوری اسلامی است لذا ظرفیتی که شما در مجلس دارید، بسیار فوق‌العاده است؛ شما به‌عنوان اعضای بسیج می‌توانید در حمایت از ارزش‌های دینی و نظام اسلامی نقش‌آفرینی کنید.

مجلس حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است

وی با اشاره به اینکه مجلس یکی از نقاط حساس برای ضربه خوردن از دشمن و فتنه‌های اوست، ابراز کرد: دشمن برای نفوذ جاسوسی به مجلس نمی‌فرستد بلکه جاسوس استخدام و انتخاب می‌کنند، لذا مجلس محلی است که برای انتخاب جاسوس از همه‌جا مناسب‌تر می‌باشد.

علم الهدی بابیان اینکه نفوذسازی دشمن از داخل مجلس است، تأکید کرد: در مجلس شورای اسلامی افراد با ایده‌ها و نگاه‌های مختلفی وارد می‌شوند، دشمن می‌آید این افراد را ارزیابی می‌کند که کدام‌یک به اهداف آن‌ها نزدیک است بعد با چندین واسطه آن‌ها را به استخدام خود در می‌آورد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه فتنه دشمن که در نهم دی‌ماه آشکار شد در تمام زمینه‌ها وجود دارد، تصریح کرد: در چنین موقعیت‌هایی شما با بصیرتی که نسبت به این جریان نفوذ دارید، می‌توانید با نظارتی که در روابط این افراد وجود دارد جلوی بسیار خطراتی که برای نظام اسلامی ما وجود دارد را بگیرید.

وی اظهار کرد: مشکل دشمن با اسلام سیاسی و انقلابی است که اسلام به‌عنوان یک جریان سیاسی بیاید معادله بندی‌های آن‌ها را در سطح جهان از بین ببرند لذا به دنبال نابودی اسلام و ارزش‌های دینی بین مردم با فتنه‌انگیزی است.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب