5:26 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 32826           تاریخ ارسال : 1403/06/12                         نسخه چاپی
نظام پرستاری : مهاجرت پرستاران ایرانی ۲ برابر شده است

رئیس کل سازمان نظام پرستاری در پاسخ به این پرسش که اکنون پرستاران بیشتر به کدام کشورها مهاجرت می کنند، ابراز داشت: الان دانمارک و آلمان بیشترین مقصدی است که پرستاران از ما درخواست می گیرند.


رئیس کل سازمان نظام پرستاری از ۲ برابر شدن میزان مهاجرت پرستاران خبر داد و گفت:آلمان و دانمارک کشورهایی هستند که اکنون پرستاران ایرانی را با رغبت زیاد پذیرش می کنند.
 
به گزارش فارس، پرستاران به عنوان پیشقراولان نظام سلامت و اولین گروه درمانی در خط مقدم درمان بیماران همواره نقش مهم و تاثیر گذاری در تامین سلامت افراد مختلف جامعه دارند.
 
جماعتی زحمتکش که هنوز مردم ایران  رشادت‌ها و ایثارگری های این یاران نظام سلامت در دوران دهشتناک و سخت شیوع کرونا را به خوبی در ذهن خود به خاطر سپرده و فداکاری های بی مانند آنان در تاریخ این سرزمین به مانند دوران دفاع مقدس به یادگار مانده است.
 
در این میان، وجود مشکلات متعدد معیشتی، صنفی و... میان پرستاران امروزه به یک مشکل و مسئله مهمی تبدیل شده که از جمله آنها، کمبود پرستار و به تبع آن فشار طاقت فرسا بر کادر پرستاری، معوقات زیاد پرستاران، اضافه کاری های اجباری و در مقابل پرداختی های ناچیز  ،فاصله زیاد و تفاوت بسیار بین پرداختی به پرستاران و پزشکان با توجه به اینکه پرستاران بار اصلی درمان بیماران را در مراکز درمانی به دوش می کشند و...جملگی باعث بروز اعتراض آنها شده است.
 
بر اساس آمار مختلف اعلامی از سوی محمد میرزابیگی، رئیس کل سابق  سازمان نظام پرستاری روزانه ۵  تا ۶ پرستار و بر اساس آمار محمد شریفی مقدم، دبیرکل  خانه پرستار، سالانه ۲۵۰۰ پرستار چمدان های مهاجرت خود را بسته و به خارج از کشور مهاجرت می کنند.
 
سطح کیفی بالا و مهارت قابل توجه پرستاران ایرانی همواره مورد تایید کشورهای مختلف جهان بوده و جایگاه پرستاران ایرانی از جهت علمی در سطح خوب دنیا قرار دارد.همین موضوع و مهمتر اینکه حقوق قابل توجه پرداختی به پرستاران در کشورهای مختلف سبب شده تا پرستاران ایرانی علی رغم میل باطنی خود جلای وطن کرده و دست به مهاجرت بزنند.

آمار مهاجرت پرستاران رو به افزایش است

احمد نجاتیان ، رئیس کل سازمان نظام پرستاری در خصوص  آخرین وضعیت مهاجرت پرستاران ،گفت:‌آمار مهاجرت  پرستاران رو به رشد است؛ به طوری که از سال 1400 تا 1402 سالانه میانگین مهاجرت پرستاران دوبرابر شد.
 
وی ادامه داد: یک آماری داریم که کسانی که از ما در خواست گود استندیینگ (تایید  صلاحیت کاری) می کنند که اینها لزوما به معنای مهاجرت نیست ؛برخی نیز بدون این نامه  مهاجرت می کنند ؛بنابراین آمار دقیقی نداریم اما آن رشدی  که از مهاجرت پرستاران می بینیم، حداقل دو برابر  درخواست ها، زیاد شده؛ بنابراین می توانیم بگوییم مهاجرت نیز دو برابر افزایش پیدا کرده است.
 
رئیس کل سازمان نظام پرستاری افزود: شاید یکی از کارهای ما این باشد که یک تجمیع اطلاعات بین وزارت امور خارجه،وزارت  بهداشت و نظام پرستاری داشته باشیم تا بتوانیم آمار دقیق را اعلام کنیم اما این روند روند رو به افزایشی است و نگرانی ما این است تا در سال آینده افزایش پیدا کند.
 
نجاتیان تصریح کرد: همین آماری که الان داریم نیز نگران کننده است؛ یعنی شاید 20 درصد ظرفیت آموزشی سالانه دانشگاههای علوم پزشکی  و دانشکده های پرستاری در کل کشور درخواست مهاجرت دارند؛ این عدد بسیار بزرگی است.
 
وی متذکر شد: پیشنهاد  ما این است که دولت باید از فاز انکار مهاجرت خارج شود و وارد مداخله فعال در حوزه  مهاجرت شود؛ این به معنای جلوگیری نیست، بلکه مداخله فعال به معنی این است که قبول داشته باشیم مهاجرت در حال اتفاق است و یک امر بین المللی است نه داخلی و این را  دولت می تواند به صورت فعالانه وارد شود و ساماندهی و تسهیل کند؛  همچنین کمک کند اگر کسی خواست به کشور برگردد فرصت برایش فراهم شود.

آلمان و دانمارک مقصد بیشتر پرستاران مهاجر

رئیس کل سازمان نظام پرستاری در پاسخ به این پرسش که اکنون پرستاران بیشتر به کدام کشورها مهاجرت می کنند، ابراز داشت: الان دانمارک و آلمان بیشترین مقصدی است که پرستاران از ما درخواست می گیرند.
 
وی یادآور شد: این دو کشور برای جذب پرستاران ایرانی شرایط را خیلی تسهیل کردند؛ یعنی الان آلمان و دانمارک سطح درخواست خود را پایین آوردند.
 
نجاتیان بیان کرد: البته اینها که می روند روز اول پرستار نمی شوند؛ چون باید آموزش هایی بینند و همزمان می توانند زبانشان را تکمیل کنند؛ اما فی البدایع برای درخواست مهاجرت و گرفتن ویزای کار پایین ترین سطح و مدرک زبان را می خواهند.
 
رئیس کل سازمان نظام پرستاری یادآور شد: چون در سطح دنیا  بعد از کرونا متوجه شدند که نیاز به پرستار زیاد است؛بنابراین تمام شرایط را کاهش دادند تا بتوانند پرستاران را بهتر جذب کنند.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب