10:30 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  از استانداری خراسان جنوبی یاد بگیرید

همین جناب رئیس جمهوری که اردیبهشت ماه میهمان ما کرمانشاهیان بود هفته گذشته و در آخرین روزهای پاییزی به بیرجند ( مرکز خراسان جنوبی ) رفته بود . مقامات استان مذکور از جناب استاندار تا معاون سیاسی امنیتی از قبل مقدمات حضور تمامی منتقدین را فراهم آوردند و هیچکس در دایره حذف قرار نگرفت . امام جمعه و نماینده آنجا در وصف رئیس جمهور و استاندارش مدیحه سرایی نکردند و یکی از منتقدین ( از طیف اصلاح طلب ) در حضور رئیس جمهور او را صراحتا به استعفاء از مقام ریاست جمهوری دعوت می کند ! و ...

 اخبار عمومی
روزنامه جوان: حضور «دختر و داماد» در سفرهای کاری پزشکیان خارج از عرف انقلابی است
اشرف بروجردی درگذشت
سیدصادق حسینی: انقلابی‌ مذاب عامل نفوذ می شود نه روزنامه‌نگار منتقد
انتصاب سید احمد موسوی به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران
انتصاب یک زن ایرانی-آمریکایی به‌عنوان دستیار وزیر خارجه ایالات متحده (+عکس)
کدام سیاستمداران نمی‌توانند شهردار تهران شوند؟ (+ اسامی)
فرزانه صادق با این نامه، جان پزشکیان را به خطر انداخت (+تصویر)
امام جمعه قم: بارش‌های پر برکت یادآور تأثیر اقامه نماز باران است
ایده جدید برای ایران: دو پایتخت به‌جای یکی، مانند دوران هخامنشیان/ شیراز پایتخت دوم می شود؟
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش تغییر کرد
علم الهدی: نباید با توهین و نفرت با دختران بی حجاب برخورد کرد
محسن هاشمی: پزشکیان و افراد متنفذ دولت باید با رهبری جلسه بگذارند تا جلوی تندروها را بگیرند
بشار اسد این روزها چکار می‌کند؟
استعفای وزیر نفت تکذیب شد
جاسوس صدام در ایران چگونه شناسایی شد؟
حمله کیهان به پزشکیان: چرا این قدر به جمهوری آذربایجان می روید؟
حیرت انگیز: مخالفت شورای شهر تهران با خاکسپاری کامران فانی در قطعه نام‌آوران ؛ شرایط لازم این قطعه را ندارد
ساز مخالف روزنامه آستان قدس با دولت: بنزین ۵ هزار تومانی اسم رمز گرانی و جرقه‌ای در انبار باروت است
رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌ جمهوری استعفا کرد
الاخبار: لبنان سفیر جدید ایران را نپذیرفت
ارتش اسرائیل: سرعت تولید موشک های بالستیک در ایران افزایش داشته/ در جنگ بعدی ایران امکان شلیک ۵۰۰ تا هزار موشک را به طور همزمان دارد
افشاگری جهرمی؛ مالک تلگرام به تهران آمد/ می‌خواستند تلگرام کلا بسته شود چون سیاسی بود، مسئله‌شان کانال کودک آزاری و ... نبود
ادعای دیپلمات اروپایی: احتمال اقدام نظامی اسرائیل در ایران را در سال آینده رد نمی‌کنم
دفتر سعید جلیلی: ماشین شان را ضد گلوله کردند، اما تیبا نبود پراید بود!
رییس صداوسیما: در ماجرای سقوط جنگنده F-۳۵، به اعتبار ما لطمه وارد شد؛ مقامی رسمی به ما اطلاع داده بود و ما عیناً بازتاب دادیم
سفارت روسیه تکذیب کرد: آگهی جذب نیروهای نظامی در ایران کلاهبرداری است
علم الهدی: حزب موتلفه‌ برای مبارزه با مفاسد اقتصادی به میدان‌ بیاید
زیدآبادی: آقای رئیس جمهور؛ اقتدار دارید یا نه؟
وزیر اقتصاد: اصلاحات اقتصادی ۴ تا ۸ سال طول می‌کشد/ ما در سوئیس نیستیم که یک امضا کنیم و فردا همه چیز درست شود
هشدار نماینده یهودی مجلس به جامعه کلیمیان ایران: از رسانه‌های اجتماعی اسرائیلی دوری کنید
استعفا و عذرخواهی یک امام جمعه بعد از گفتن این جمله: هر کسی نسبت به رهبری اظهار تنفر کند، حرام‌زاده است
نماینده آموزش و پرورش در ستاد ۹ دی: با دانش‌آموزانی مواجه هستیم که می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت است، می‌گویند خب چه شده؟
توهین جنسی سخیف رائفی پور به زنان: «سهل‌الوصول شده‌اند»
انتقاد نماینده مجلس از تقطیع سخنان رئیس‌جمهور؛ چرا فضای کشور را علیه دولت نشان می‌دهید؟
پزشکیان: ۵۰ درصد مردم رای ندادند، آنها هم که دادند با اکراه بود؛ این پیام روشنی برای ما دارد/ دستور دادم سیم‌کارت‌های سفید را سیاه کنند/
معاون امور زنان رئیس‌جمهور: مصوبه کاهش مهریه به ۱۴ سکه با قانون اساسی و سیاست‌های رهبری در تضاد است
واکنش ولایتی به اهدای عضو دختر سقاب اصفهانی
قالیباف: من بیشترین وقت را برای تدوین و بررسی لایحه عفاف و حجاب گذاشتم
شمشیر استیضاح مجلس بر سر وزاری دولت چهار دهم؛ تندروها چه نقشه ای کشیده اند؟
عراقچی: آماده از سرگیری مذاکرات با آمریکا در مورد مسائل هسته‌ای هستیم
 گفتــگو
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید

کد مطلب 32794           تاریخ ارسال : 1403/06/07                         نسخه چاپی
پاول دورف موسس تلگرام آزاد شد

قاضی پرونده دستور داد تا دورف از بازداشت موقت برای تحقیقات اولیه و احتمالاً تفهیم اتهام آزاد شود.


طبق گزارش منابع خبری، «پاول دوروف»، مدیرعامل تلگرام برای ملاقات با یک قاضی تحقیقی از بازداشت پلیس آزاد و منتقل شده است.
 
به گزارش ایسنا خبرگزاری «رویترز» امروز به نقل از یک منبع قضایی نوشت که مدیرعامل تلگرام، برای ملاقات با یک قاضی تحقیقی از بازداشت پلیس منتقل شده است.
طبق گزارش رویترز، این قاضی قرار است در مورد انجام بازجویی رسمی از آقای دوروف پس از دستگیری او به عنوان بخشی از تحقیقات در مورد جرایم سازمان‌یافته در این اپلیکیشن پیام رسان، تصمیم‌گیری کند.
 
 
 
 
این کارآفرین سرشناس روسیه‌ای در حوزه فن‌آوری و مدیرعامل شرکت تلگرام که شهروندی فرانسه را نیز دارد، اواخر روز شنبه به فاصله کمی بعد از فرود آمدن هواپیمای حامل وی در فرودگاه «لو بورژه» شهر پاریس به اتهام «تروریسم، قاچاق مواد مخدر و پولشویی» دستگیر شد.
 
خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از منابع خود خبر داد که با گذشت تقریباً چهار روز بازجویی توسط بازرسان فرانسوی، دوروف به مقامات قضایی تحویل داده شد تا در مورد اقدامات بعدی تصمیم گیری شود.
 
یک قاضی پاریس تصمیم خواهد گرفت که آیا علیه بنیانگذار تلگرام اتهامات وارده را مطرح کند یا نه و سپس دادگاه در مورد بازداشت یا آزادی او که احتمالاً محدودیت‌هایی علیه او را شامل می‌شود، تصمیم می‌گیرد.
 
منابع نزدیک به تحقیقات گفته اند دوروف به ظن ۱۲ جرم مربوط به عدم کنترل محتوای افراطی و مجرمانه در تلگرام تحت بازجویی قرار دارد.
 
سوالاتی در مورد زمان و شرایط بازداشت دوروف مطرح شده است، به طوری که حامیان او را یک قهرمان آزادی بیان و مخالفان او را تهدیدی علیه آزادی بیان می‌دانند که به عمد اجازه می‌دهد تلگرام از کنترل خارج شود.
 
خبرگزاری فرانسوی «لوموند» روز چهارشنبه گزارش داد که این میلیاردر قبل از دریافت تابعیت فرانسه در سال ۲۰۲۱، در چندین نوبت با امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، از طریق رویه خاصی که برای کسانی که به نظر می رسد کمک خاصی به کشور کرده اند، ملاقات کرده است.
 
نشریه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» نیز در گزارشی با اشاره به وقایع و روایت‌های مربوط به ۶ سال گذشته و با استناد به منابعی آگاه نوشت: «پاول دوروف ۶ سال پیش از آنکه در فرانسه بازداشت شود، در موقعیت متفاوتی نسبت به زمان حال قرار داشت و حتی با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه ملاقاتی به صرف ناهار تنظیم کرده بود. در این جلسه کاری سال ۲۰۱۸ که پیش از این گزارش نشده، ماکرون از دوروف متولد شده در روسیه دعوت به‌عمل آورد تا تلگرام را به پاریس منتقل کند. اگرچه رئیس‌جمهور ماکرون وعده اعطای شهروندی فرانسه را به او داد اما دوروف در آن زمان از پذیرش چنین درخواستی سر باز زد.»
 
این روزنامه آمریکایی در ادامه گزارش کرد: «در سال ۲۰۱۷، یک‌سال پیش از جلسه کاری دوروف با ماکرون، جاسوسان فرانسوی طی یک عملیات مشترک با امارات متحده عربی، آیفون دوروف را هک کردند. این عملیات جاسوسی که پیشتر گزارش نشده است، "موسیقی بنفش" نام گرفت و مقامات امنیتی فرانسوی به‌شدت نگران دسترسی داعش به تلگرام برای استخدام عواملی جهت پیشبرد و اجرای حملات بودند.»
 
وال استریت ژورنال می‌نویسد: «دولت‌ها، دوروف را هدف قرار داده‌اند زیرا گروه‌های متعددی از حامیان دموکراسی و چهره‌های مخالف گرفته تا افراط‌گرایان، قاچاقچیان مواد مخدر و مجرمان سایبری جذب تلگرام شده‌اند.»
 
طبق آنچه یکی از افراد نزدیک به دوروف می‌گوید: «شرکت او سالهاست احضاریه‌ها و دستورات ارسال شده از سوی دادگاه را نادیده گرفته و در صندوق پست شرکت انباشته شده و به‌ندرت بررسی می‌شوند.»
 
این درحالیست که تلگرام در حال حاضر می‌گوید با «قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا» مطابقت دارد؛ قانونی که شرکت‌های آنلاین را ملزم به همکاری با مقامات جهت مقابله با انتشار محتوای غیرقانونی در پلتفرم‌های خود می‌کند.
 
در حالیکه هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه آیا ملاقات سابق ماکرون با دوروف یا هک تلفن همراهش در بازداشت این مدیرعامل نقشی داشته یا خیر، وجود ندارد اما جزئیات مربوطه، «روابط طولانی و پیچیده با فرانسه و امارات» را روشن می‌سازد.
 
با وجود چنین پیشینه‌ای بین مدیرعامل تلگرام و رئیس‌جمهور فرانسه، پس از تمدید شدن مدت بازداشت او، قاضی تحقیق روز چهارشنبه تصمیم گرفت تا بازجویی اولیه پلیس را به پایان برساند و با دوروف که از زمان دستگیری‌اش در بازداشت پلیس بوده ملاقات کند تا در مورد ادامه تحقیقات تصمیم بگیرد.
 
قرار گرفتن تحت بازجویی رسمی در فرانسه به معنای مجرمیت نیست یا لزوماً منجر به محاکمه نمی‌شود، بلکه نشان می‌دهد که قضات برای ادامه تحقیقات در پرونده ادلۀ کافی دارند.  
 
تحقیقات ممکن است سال‌ها طول بکشد تا به دادگاه فرستاده شود یا بالکل بایگانی شود.
 
رئیس‌جمهور فرانسه روز دوشنبه بازداشت «پاول دوروف» به دلایل سیاسی را رد کرد و گفت مقام‌های قضایی باید درباره این پرونده تصمیم بگیرند.
 
وزارت امور خارجه روسیه نیز اعلام کرد سفارت این کشور در پاریس در حال شفاف‌سازی وضعیت پیرامون دوروف است و از سازمان‌های غیردولتی غربی خواست تا خواستار آزادی او شوند.
 
وال استریت ژورنال در پایان این گزارش می‌نویسد: «به‌رغم ملاقات سال ۲۰۱۸ با ماکرون، مقامات فرانسوی مدتهاست به تلگرام مشکوک بوده‌اند و با سوءظن به آن نگاه می‌کنند.»

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب