3:37 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نه عزل ، نه استعفاء ، نه اظهار تاسف !

می دانم از استانداری مانند حبیبی هم آبی گرم نمی شود که به احترام افکار عمومی معاونش را عزل کند ، استانداری که اواخر پارسال تمام سعی و تلاشش آوردن آدمی خلافکار و مسبوق به سابقه برای معاونت امور اقتصادی استانداری بود و دوماه هم دوام نیاورده و در نهایت با فشار برخی دستگاههای امنیتی و نظارتی برکنار شد، در پیشگاه چنین استانداری آدم هرچه متقلب تر و متخلف تر، مقرب تراست .

 اخبار عمومی
رئیس سابق موساد درباره «پیجرهای بمب گذاری شده لبنان»: به همه کشورها، تجهیزات دستکاری شده فروخته ایم
زیباکلام خطاب به عراقچی: چطور طی سی سالی که روسیه و چین تسلیحات هسته‌ای تولید می‌کردند، هیچ اعتراضی نکردید؟
امام جمعه اصفهان: وضعیت امروز آمریکا شبیه روزهای پایانی حکومت پهلوی است
توئیت جدید ظریف: از ستم بر کسی که جز خدا یاوری ندارد بپرهیز
وکیل پژمان جمشیدی مسافرت او خود به کانادا را تأیید کرد: قضات دادگاه تجدیدنظر، مستندات را که دیدند قرار بازداشت را لغو کردند
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
پژمان جمشیدی از زندان قزل‌حصار آزاد شد
علی لاریجانی: منابع رسمی اسرائیل می‌گویند که ۴۵ موشک ایران به نقاط حساس اصابت کرد
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
شکایت زن باردار کرجی از اسرائیل
واکنش ابطحی به انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی: آدم بگوید و بد باشد بهتر از این است که نگوید و خر باشد!
یوسف پزشکیان به مهرداد بذرپاش: حمله اسرائیل و اسنپ‌بک و ترامپ را تعمدا نادیده می‌گیرید؟
واکنش‌ شمخانی به ویدیوی عروسی دخترش: حرام‌زاده‌ها ! من هنوز زنده‌ام
واکنش دفتر حسن روحانی به پخش فیلم عروسی دختر شمخانی
دختر شهید شادمانی: انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی پروژه موساد است
رسول منتجب نیا: ۸۰ هزار آمر به معروف را چه کسی آموزش داده است؟ / مگر ندیدیم در «گشت ارشاد» چه اتفاقاتی افتاد؟
واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی: او سرش را پایین انداخته بود
عذرخواهی سردار رحیم صفوی از خانواده مرحوم هاشمی رفسنجانی
قانون پیوستن ایران به CFT برای اجرا ابلاغ شد
نون خ فعلاً توقف خورد؛ سعید آقاخانی «اسباب زحمت» را برای رمضان می‌سازد
سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت
دولت سوريه: احمد شرع صريحا از پوتین خواست بشار اسد را تحویل دهد
واکنش نماینده سابق مجلس به دبیر ستاد امر به معروف: "دوباره احساس کردید یکم شرایط آروم شده، از تو غاراتون در اومدین؟!"
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: قانون منع دو تابعیتی ها مربوط به دوران پهلوی است و باید اصلاح شود/
واکنش محسن هاشمی به حرف های رحیم صفوی : در «استخر» هم می توان شهید شد
واکنش دادستان کل کشور به باهنر: افراد جاهل در مورد حجاب نظر ندهند!/ حجاب یک امر شرعی است
حسام‌الدین آشنا: این صفرها که از پول ملی حذف کردید، سفره مردم بود
قشقاوی: طرح تعلیق CFT در مجلس، تقابل صریح با رهبری است / تکمیلی/ دو فوریت طرح رای نیاورد
عطاالله مهاجرانی: شرم الشیخ جای ایران نبود
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 29986           تاریخ ارسال : 1401/07/01                         نسخه چاپی
رئیسی: هیچ ایرانی برای حضور در کشور ممنوع‌الورود نیست

رئیس جمهور سهولت رفت و آمد ایرانیان به کشور و فراهم کردن جاذبه‌های شغلی و تحصیلی را لازم و ضروری دانست و تاکید کرد: هیچ ایرانی برای حضور در ایران ممنوع‌الورود نیست.


رئیس‌جمهور با بیان اینکه دفاع از حقوق افراد جزو ذات جمهوری اسلامی است تصریح کرد: اعتراض در همه جای دنیا هست، اما اغتشاش را هیچ کسی قبول ندارد.
 
به گزارش ایسنا، سیدابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه به وقت محلی در آخرین برنامه در چهارمین روز از سفر به نیویورک در نشستی با حضور ایرانیان مقیم آمریکا شرکت کرد.
ئیس جمهور ضمن قدردانی از تلاش‌های تخت روانچی به عنوان سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل متحد و با آرزوی توفیق برای ایرونی با اشاره به گزارش ارائه شده از بانک جهانی در زمینه پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف، گفت: حقیقت آن است که ایران به برکت انقلاب اسلامی و نیروهای فرهیخته، جوانان، زنان و مردان خود پیشرفت‌های بسیاری کرده است، اما برخی نمی‌خواهند آن را بیان کنند.
 
رئیسی با یادآوری تمامی فشارها، تحریم‌ها و تهدیدها به جمهوری اسلامی و ملت ایران، اظهار داشت: با وجود این فشارها باز هم بسیاری از فرهیختگان از این تهدیدات فرصت ساختند و متوقف نشدند.
 
رئیس جمهور با اشاره به تولید ۹۶ درصد از داروی مورد کشور در داخل و صادرات محصولات دارویی به دیگر کشورها اظهار داشت: دانشمندان و جوانان ما با پشتکار و انگیزه کارهای بسیار بزرگی انجام داده‌اند به طوریکه ایران در حال حاضر در عرصه‌های مختلف حرف برای گفتن دارد.
 
رئیسی صنایع هسته‌ای و نظامی را از جمله این پیشرفت‌ها دانست که در عین اعمال بیشترین تهدیدات و محدودیت‌ها با تلاش دانشمندان و فرهیختگان ایرانی و در دانشگاه‌ها و مراکز علمی همین کشور به دست آمده است.
 
رئیس جمهور با تشریح سیاست توسعه ارتباطات با کشورهای همسایه از فراهم شدن زمینه افزایش صادرات به این کشورها خبر داد و گفت: سیاست ما توجه به تولید، اشتغال و میدان دادن به کارهای دانش بنیان است.
 
رئیسی تاکید کرد: برداشته شدن تحریم‌ها حتما می‌تواند روند رشد و پیشرفت‌های فعلی را تسریع کند، اما اگر به هر دلیل این اتفاق انجام نشد نباید متوقف شویم و تا بحال هم متوقف نشده‌ایم.
 
رئیس جمهور یکی از انتظارات مردم از ایرانیان خارج از کشور را کمک به سرزمین مادری خود دانست و از فراهم بودن زمینه کار اقتصادی و سرمایه‌گذاری در ایران و تضمین اصل وسود سرمایه سخن گفت.
 
رئیسی با محترم شمردن حقوق ایرانیان خارج از کشور بر ضرورت تسهیل در امور کنسولی آنان تاکید کرد.
 
رئیس جمهور سهولت رفت و آمد ایرانیان به کشور و فراهم کردن جاذبه‌های شغلی و تحصیلی را لازم و ضروری دانست و تاکید کرد: هیچ ایرانی برای حضور در ایران ممنوع‌الورود نیست.
 
رئیسی اکثریت قابل توجه ایرانیان خارج از کشور را از چهره‌های فرهیخته‌ای دانست که در خارج از کشور یا کسب و کارهای بسیار با شرافتی دارند یا دنبال تحقیق، تحصیل و پژوهش هستند.
 
رئیس جمهور ارتباط فرهنگی و اقتصادی ایرانیان خارج از کشور را با سرزمین ابا و اجدادی خود مهم ارزیابی کرد و گفت: در ملاقات‌هایی که در این چند روز با سران برخی کشورها داشتم همه آن‌ها به موضوع تمدن ایران اشاره داشتند. این تمدن سرمایه‌ای است که باید همواره آن را پاسداشت.
 
 رئیسی بر ضرورت ارتباط جمهوری اسلامی با همه کشورهای دنیا تاکید کرد و افزود: اگر کشوری بخواهد با ما دشمنی کند طبیعتاً باید در مقابلش مقاومت کرد.
 
رئیس جمهور به دیدار خود با مدیران ارشد رسانه‌های آمریکایی اشاره کرد و گفت: در این دیدار سندی ارائه کردم که مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا رسماً اعلام می‌کند که متن سخنان جمهوری اسلامی در مجمع عمومی سازمان ملل منطقی و کاملاً منطبق با مقررات بوده است. اما امپراطوری رسانه‌ای استکبار تمام تلاش خود را بکار برده است تا این سخن و منطق را بد جلوه دهد.
 
رئیسی با گلایه از استانداردهای دو گانه حقوق بشری در غرب گفت: در قضیه‌ای که در ایران برای دختر عزیزی پیش آمد خودم با خانواده‌اش تماس گرفتم و گفتم پیگیری می‌شود و از همین‌جا هم پیگیری می‌کنم. اما در همین غرب و انگلیس در ۲۸ هفته ۸۱ زن دچار آسیب و تعدادی فوت شدند، آیا روی این موضوع هم حساسیت هست. آیا یک اطلاعیه صادر شد؟ سال گذشته در همین آمریکا ۱۱۰۰ نفر به دست پلیس کشته شدند چرا کسی برای آن اطلاعیه صادر نمی‌کند. چرا کسی سوال نمی‌کند این ۱۱۰۰ نفر چطور به دست پلیس کشته شدند.
 
رئیس جمهور با یادآوری قتل خاشقچی روزنامه نگار عربستانی در ترکیه سوال خود را تکرار کرد که چرا امروز کسی در اینباره برافروخته نمی‌شود؟.
 
رئیسی با بیان اینکه دفاع از حقوق افراد جزو ذات جمهوری اسلامی است، تصریح کرد: موضوع فوت این دختر عزیز را همانطور که به پدر این دختر خانم قول داده ام با جدیت پیگیری خواهیم کرد.
 
رئیس جمهور با تشریح وظایف سازمان قضایی نیروهای مسلح برای رسیدگی به تخلفات نیروهای نظامی تصریح کرد: اعتراض اشکالی ندارد، اما اغتشاش در هیچ جای دنیا پذیرفتنی نیست، چون امنیت مردم و جامعه را به خطر می‌اندازد.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب