5:35 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  افکار عمومی کیلویی چند؟

وقتی قرار است دولت دکتر پزشکیان یک دوره ای باشد ( که قرائن زیاد همین را می گوید ) دیگر چه نیازی به افکار عمومی و رای مجدد در انتخابات بعدی هست ؟ آن دو پزشک انحصارگر دوست رئیس جمهور در کرمانشاه دیگر چه نیازی به رای اقوام و مذاهب برای دوست رئیس جمهورشان دارند که در تابستان پارسال آرای خود را به بنام دکتر پزشکیان به صندوق ریختند ؟! دیگر چه نیازی به آرای روستائیان و عشایر دارند ؟

 اخبار عمومی
دفتر سعید جلیلی: ماشین شان را ضد گلوله کردند، اما تیبا نبود پراید بود!
رییس صداوسیما: در ماجرای سقوط جنگنده F-۳۵، به اعتبار ما لطمه وارد شد؛ مقامی رسمی به ما اطلاع داده بود و ما عیناً بازتاب دادیم
سفارت روسیه تکذیب کرد: آگهی جذب نیروهای نظامی در ایران کلاهبرداری است
علم الهدی: حزب موتلفه‌ برای مبارزه با مفاسد اقتصادی به میدان‌ بیاید
زیدآبادی: آقای رئیس جمهور؛ اقتدار دارید یا نه؟
وزیر اقتصاد: اصلاحات اقتصادی ۴ تا ۸ سال طول می‌کشد/ ما در سوئیس نیستیم که یک امضا کنیم و فردا همه چیز درست شود
هشدار نماینده یهودی مجلس به جامعه کلیمیان ایران: از رسانه‌های اجتماعی اسرائیلی دوری کنید
استعفا و عذرخواهی یک امام جمعه بعد از گفتن این جمله: هر کسی نسبت به رهبری اظهار تنفر کند، حرام‌زاده است
نماینده آموزش و پرورش در ستاد ۹ دی: با دانش‌آموزانی مواجه هستیم که می‌گویند اصلا ۹ دی چه اتفاقی افتاده؟ می‌گوییم روز بصیرت است، می‌گویند خب چه شده؟
توهین جنسی سخیف رائفی پور به زنان: «سهل‌الوصول شده‌اند»
انتقاد نماینده مجلس از تقطیع سخنان رئیس‌جمهور؛ چرا فضای کشور را علیه دولت نشان می‌دهید؟
پزشکیان: ۵۰ درصد مردم رای ندادند، آنها هم که دادند با اکراه بود؛ این پیام روشنی برای ما دارد/ دستور دادم سیم‌کارت‌های سفید را سیاه کنند/
معاون امور زنان رئیس‌جمهور: مصوبه کاهش مهریه به ۱۴ سکه با قانون اساسی و سیاست‌های رهبری در تضاد است
واکنش ولایتی به اهدای عضو دختر سقاب اصفهانی
قالیباف: من بیشترین وقت را برای تدوین و بررسی لایحه عفاف و حجاب گذاشتم
شمشیر استیضاح مجلس بر سر وزاری دولت چهار دهم؛ تندروها چه نقشه ای کشیده اند؟
عراقچی: آماده از سرگیری مذاکرات با آمریکا در مورد مسائل هسته‌ای هستیم
نماینده ویژه آمریکا: ترامپ موافق تغییر رژیم ایران نیست
محمد مهاجری: آقای قالیباف! باز هم برای انتخابات ریاست‌جمهوری کت و شلوار دوخته‌اید؟!
نطق تند نماینده مجلس: قالیباف و پزشکیان جلوی ابلاغ قانون حجاب را گرفته اند
قالیباف: اگر وزیری دچار مشکل بود، بهتر است با توافق دولت تغییر کند، نه با استیضاح
قوه قضاییه: وثیقه ۹۰ میلیارد تومانی شبنم نعمت زاده به خاطر غیبت از زندان دارد ضبط می شود
حجت الاسلام علی سعیدی: چه بخواهیم و چه نخواهیم جهان به دو بخش ولایت اهل بیت و اهل یهود تقسیم شده
زیدآبادی: فیلترینگ را برندارید!
گزارش محرمانه وزارت اطلاعات به مجلس، پس از جنگ ۱۲ روزه
درخواست فوری جبهه اصلاحات از پزشکیان
همسر معاون رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت
هم میهن: مردم در جنگ 12روزه کنار نظام ایستادند چون باور داشتند که ایران دنبال مذاکره است
رسانه عراقی از آماده شدن اسرائیل برای حمله به ایران خبر داد
جعفرزاده نماینده پیشین رشت: به جای خرید هواپیمای اطفای حریق «اندیشکده حکمرانی» ساختند
افشای قرارداد 5 هزار میلیارد تومانی شهرداری زاکانی با صداوسیمای جبلی!
المیادین: تکذیب حمله موشکی ایران به اقلیم کردستان عراق
ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم
هدیه تهرانی استاد دانشگاه تهران شد!
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق برای ادعای مربوط به نامه رئیس جمهور به ترامپ
حمید رسایی هم مخالف فیلترینگ شد: ما معتقد به اینترنت آزاد هستیم
سخنگوی وزارت خارجه: محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد سعودی، منحصرا راجع به موضوع حج بود
آذری جهرمی: اینترنت سفید را تکخوری نکنید، هات اسپات کنید که به خیر نزدیکتر است!
ورود پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس به کرمانشاه
آیت الله اختری: وضعیت فرهنگی از بدحجابی به برهنگی رسیده است
 گفتــگو
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!

کد مطلب 29711           تاریخ ارسال : 1401/05/11                         نسخه چاپی
الظواهری چگونه شناسایی و کشته شد؟

بایدن سوالات و جزئیاتی را پیرامون اینکه آن‌ها چه می‌دانند و چگونه می‌دانند، پرسید و به دقت مدل و الگوی این خانه امن را که جامعه اطلاعاتی با خود به این جلسه آورده بود، بررسی کرد.


ایسنا نوشت: پس از اینکه جو بایدن در یک کنفرانس خبری رسما اعلام کرد که نیروی هوایی ارتش آمریکا توانسته است «ایمن الظواهری»، سرکرده القاعده را به قتل برساند، یک مقام رسمی که نخواست نامش فاش شود، جزئیات این حمله و اینکه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) چگونه او را شناسایی کرده و کشته است، منتشر کرد.

 

به نقل از خبرگزاری رویترز، این مقام رسمی دولت آمریکا به خبرنگاران گفت: «الظواهری به مدت چند سال مخفی شده بود. عملیات یافتن و کشتن او نتیجه پشتکار و صبر جامعه اطلاعاتی و ضدتروریسم ایالات متحده است.»

قبل از اطلاعیه آمریکا، شایعه شده بود که الظواهری در منطقه قبیله‌ای پاکستان و یا داخل افغانستان به سر می‌برد

گزارش‌ها توسط این مقام رسمی به شرح ذیل است:

به مدت چندین سال، دولت آمریکا از شبکه‌ای که الظواهری را حمایت می‌کرد، آگاه بود و طی سال گذشته، پس از خروج آمریکا از افغانستان، مقامات آمریکایی نشانه‌هایی از حضور القاعده در این کشور را رصد کرده بودند.

امسال، مقامات آمریکایی خانواده الظواهری – همسرش، دخترش و فرزندان دخترش – را شناسایی کردند و پی بردند که آن‌ها در خانه‌ای امن در کابل منزل گزیده بودند و به دنبال این ماجرا، خود الظواهری را نیز در همان خانه با گذشت زمان شناسایی شد.

طی چند ماه اخیر، مقامات اطلاعاتی آمریکا بیشتر مطمئن شدند که آن‌ها الظواهری را در این خانه امن به درستی شناسایی کرده‌اند و اوایل ماه آوریل، با مقامات ارشد دولت آمریکا در این خصوص گفت‌وگوهایی را انجام دادند. سپس، جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی دولت آمریکا با جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا گفت‌وگوهایی در این زمینه انجام داد و او را از این قضیه مطلع کرد.

این مقام رسمی افزود: ما توانستیم الگوهایی را از طریق چندین منبع اطلاعاتی مستقل بسازیم تا این عملیات را اطلاع‌رسانی کنیم.

وی ادامه داد: یکبار که الظواهری به این خانه امن در کابل وارد شد، مقامات او را در بالکن منزلش شناسایی کردند – جایی که او در نهایت مورد هدف قرار گرفت. مقامات، تحقیق و تفحصی را درخصوص این خانه امن انجام دادند و اطمینان حاصل کردند که می‌توانند عملیاتی برای کشتن الظواهری ترتیب دهند. همچنین تحقیقاتی را انجام دادند تا مطمئن شوند که خطری افراد غیرنظامی و خانواده الظواهری را تهدید نمی‌کند.

الظواهری چگونه شناسایی و کشته شد؟

تصویر خانه‌ای در کابل که الظواهری در آن هدف قرار گرفت

در هفته‌های اخیر، رئیس‌جمهوری آمریکا جلساتی را با مشاوران اصلی و اعضای کابینه در راستای بررسی و ارزیابی دقیق اطلاعات برگزار کرد. در تاریخ ۱ ژوئیه، اعضای کابینه از جمله ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا، با بایدن درخصوص این عملیات پیشنهادی گفت‌وگو کرد.

بایدن سوالات و جزئیاتی را پیرامون اینکه آن‌ها چه می‌دانند و چگونه می‌دانند، پرسید و به دقت مدل و الگوی این خانه امن را که جامعه اطلاعاتی با خود به این جلسه آورده بود، بررسی کرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا سوالاتی درباره روشنایی، آب‌وهوا، مصالح و مواد ساختمانی و سایر عواملی که می‌تواند موفقیت این عملیات را تحت تاثیر قرار دهند، پرسید. رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین بررسی پیامدهای احتمالی حمله در کابل را جویا شد.

وکلای سازمان سیا گزارش‌های مقامات اطلاعاتی را بررسی و تایید کردند که الظواهری به دلیل رهبری گروه تروریستی القاعده، هدفی قانونی می‌باشد.

در تاریخ ۲۵ ژوئیه، رئیس‌جمهوری آمریکا جلسه‌ای را برای اعضای کلیدی کابینه‌ و مشاورانش جهت جمع‌بندی نهایی برگزار کرد و آن‌ها همچنین درخصوص اینکه قتل الظواهری چگونه روابط آمریکا با طالبان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، گفت‌وگو کردند. سرانجام، پس از اظهار نظر همه اعضا، بایدن درخواست این حمله را به شرط اینکه خطر علیه غیرنظامیان را کاهش دهند، صادر کرد.

این حمله در نهایت ساعت ۹:۴۸ شب به وقت محلی در تاریخ ۳۰ ژوئیه با یک پهپاد و موشک‌های هلفایر در منطقه شیرپور کابل انجام شد.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب