4:54 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 به دارالکفر ممنوع الورودم !

خطابم به این جماعت نیرنگ باز حاکم بر استانداری است از جناب عمروعاص ( زادالله مکرهم ) تا روباه مکار ( دامت نیرنگهم): براستی اگر در جریان سفر هفته گذشته معاون وزیر کشور به کرمانشاه این دو سه نفر منتقد وضع موجود (حقیر و دبیر اول حزب کارگزاران و دبیر حزب اراده ملت و...) را به جلسات دعوت می کردید زمین به آسمان می آمد ؟ یا سد گاوشان خشک می شد؟ مثلا ما می آمدیم و در آنجا یکی دو انتقاد هم از عملکرد شما و ارباب تان می کردیم ،....

 اخبار عمومی
سخنگوی وزارت خارجه: محتوای نامه رئیس‌جمهور به ولیعهد سعودی، منحصرا راجع به موضوع حج بود
آذری جهرمی: اینترنت سفید را تکخوری نکنید، هات اسپات کنید که به خیر نزدیکتر است!
ورود پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس به کرمانشاه
آیت الله اختری: وضعیت فرهنگی از بدحجابی به برهنگی رسیده است
حمله کیهان به منتقدان انتصاب سقاب اصفهانی
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: واکنش به خباثت‌های گروسی نباید محدود به یک هشدار بماند
سکینه سادات پاد: امیدوارم طرح جدید مهریه را مانند قانون حجاب در پستو‌ها جلو نبرند
ادعای رئیس‌جمهور لبنان: به علی لاریجانی «سخنان بسیار تندی» گفتم که او را ناراحت کرد
سخنگوی دولت: با توجه به آسیبی که به فرآیند‌های هسته‌ای ایران وارد شده، امکان غنی‌سازی وجود ندارد
کرباسچی: اصلاحات بدون رابطه با دنیا ممکن نیست
غضنفری: عارف باید به منزل برود و استراحت کند/ حضور او در دولت وجاهت قانونی ندارد
ابطحی: انتظار داشتیم بعد از جنگ خودخواهی‌ها و قلدری‌ها کمتر شود
هرمز شجاعی‌مهر: دیگر دل کسی برای تلویزیون نمی‌سوزد/ فامیل‌بازی صداوسیما را به این روز انداخت
آذری جهرمی: پیرمردهای بی خاصیت دولت، پشت پرده حملات اخیر به سقاب هستند
واکنش علی مطهری به ابراهیم فیاض که گفته بود «مطهری آخوند شاهنشاهی بود» : یک روانکاو نسخه درمان برای او بنویسد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ بعدی با رژیم صهیونیستی جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است
وزیر رفاه در آستانه خروج از کابینه/ دولت پزشکیان به‌دنبال جایگزین میدری است
آذری جهرمی: دولت را پیرمردهای بی‌خاصیت منفعل و ناکارآمد کردند!
فیاض زاهد: خیلی با خودم‌کلنجار رفتم که چیزی نگویم اما شرافتم در گرو بیان حقیقت است
علی اکبر صالحی: رویکرد فعلی سیاست خارجی، خطر انزوای استراتژیک ایران را در پی دارد
علم‌الهدی: تولید محتوا در فضای مجازی نباید آزاد گذاشته شود / آزادی فضای مجازی از آزادی دزدها و قاتلین بدتر است
تولیت آستان امامزاده صالح (ع) تکذیب کرد: سرداب امامزاده پناهگاه نیست
مقام ارشد اسرائیل: هدف ما سرنگونی حکومت ایران تا پایان دوره ترامپ است
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت؛ پایان دو هفته سفر پرحاشیه
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
 گفتــگو
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد

کد مطلب 29650           تاریخ ارسال : 1401/05/02                         نسخه چاپی
محسن غرویان: مردم ابراز می‌کنند که این نظام، نظام روحانیت و آخوندی است/ هر اقدامی که توسط حاکمیت و دولت انجام می شود، به حساب روحانیت نوشته می شود

محقق و پژوهشگر دینی: در حال حاضر مسایلی مثل گرانی ها و فشار اقتصادی از جمله مشکلات و گرفتاری های مردم است که مراجع گاه و بی گاه نکاتی در این باره مطرح می کنند و تذکراتی می دهند، تذکرات مراجع پدرانه و ناصحانه است و اگر همین مشی، روش و مسلک ادامه پیدا کند، مردم در کنار روحانیت و روحانیت نیز در کنار مردم خواهند بود.


آیت الله غرویان استاد درس خارج فقه و اصول حوزه های علمیه گفت: مردم ابراز می کنند که این نظام، نظام روحانیت و آخوندی است و میان اینکه کدام جناح، گروه و دسته از روحانیت بر سر کار هستند، تفکیکی قائل نیستند. در حقیقت مردم کلیت اقدامات و فعالیت ها را به حساب حوزه و روحانیت می نویسند و از این جهت هر حرکتی که مسئولین نظام، دولت و وزرا انجام می دهند، نهایتاً به حساب روحانیت نوشته می شود.
 
به گزارش شفقنا، استاد درس خارج فقه و اصول حوزه های علمیه معتقد است که مردم به دور از جناح بندی های سیاسی، کلیت اقدامات و فعالیت های حاکمیت و دولت را به حساب حوزه و روحانیت می نویسند و از این جهت هر حرکتی که مسئولین نظام، دولت و وزرا انجام می دهند، نهایتاً به حساب روحانیت نوشته می شود.
محسن غرویان درباره تأثیر عملکرد مسئولین بر رابطه میان مردم و روحانیت، اظهار کرد: با توجه به اینکه نظام ایران براساس دیدگاه فقهی است که حضرت امام خمینی(ره) داشتند و ایشان نظام حکومت را براساس ولایت فقیه مطرح کردند لذا هر اقدامی که توسط حاکمیت و دولت انجام می شود، به حساب روحانیت نوشته می شود.
 
وی ادامه داد: مردم ابراز می کنند که این نظام، نظام روحانیت و آخوندی است و میان اینکه کدام جناح، گروه و دسته از روحانیت بر سر کار هستند، تفکیکی قائل نیستند. در حقیقت مردم کلیت اقدامات و فعالیت ها را به حساب حوزه و روحانیت می نویسند و از این جهت هر حرکتی که مسئولین نظام، دولت و وزرا انجام می دهند، نهایتاً به حساب روحانیت نوشته می شود.
 
وی با تأکید بر اینکه تأثیر عملکرد مسئولین در رابطه میان مردم و روحانیت واقعیتی انکارناپذیر است، گفت: مسئولین نظام باید نسبت به این نکته توجه داشته باشند که عملکرد آنها به گونه ای باشد که کلیت روحانیت و حوزه مخدوش نشود و مورد نقد و انتقاد قرار نگیرد. البته همه مسئولین نیت خیر دارند، ولی گاهی اتفاقات یا قوانین و مصوباتی در هر یک از قوای ثلاثه یعنی مجلس، دولت یا قوه قضاییه محقق می شود که محل انتقاد مردم هستند و مردم انتقاد و اعتراض خود را به کل روحانیت تعمیم می دهند.
 
 غرویان افزود: اگر حرکات مثبتی در دولت و نظام اتفاق بیفتد، نظر مردم نسبت به روحانیت مثبت می شود و اگر اتفاقات و تخلفات منفی رخ دهد، نظر مردم هم نسبت به روحانیت منفی می شود. این واقعیتی است که وجود دارد و هشداری به مسئولین نظام است که مراقبت بیشتری نسبت به اقدامات خود در عرصه های مختلف داشته باشند.
 
وی بیان کرد: به طور دقیق نمی توان زمان فاصله گیری روحانیت و مردم را مشخص کرد یا دولت یا شخص خاصی را نام بُرد. اتفاقات و تحولات اجتماعی به مرور زمان رخ داد و بر میزان فاصله روحانیت با مردم تأثیر گذاشت. تحلیل مسایل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی باید به گونه ای باشد که سیر اتفاقات و جریانات در این باره مورد بررسی و واکاوی قرار گیرند.
 
وی به سابقه تاریخی و دیرینه روحانیت و مردم اشاره و خاطرنشان کرد: تاریخ روحانیت، مرجعیت و علمای دین نشان می دهد که علما، بزرگان، مراجع و روحانیت همیشه در کنار مردم بودند، خانه های مراجع، علما و روحانیون همواره پناهگاه مردم بوده و مردم مشکلات مختلف خود را با علما و مراجع در میان می گذاشتند و مجتهدین و مراجع همیشه در کنار مردم و مدافع حقوق مردم بودند.
 
وی افزود: روحانیت و مراجع از گذشته به نوعی صدای مردم بودند، مشکلات و گرفتاری های مردم را به مسئولین و حکومت ها می رساندند و از مردم دفاع می کردند و درباره مسایل داخلی، بین المللی به حکومت تذکر می دادند که نمونه آن جریانات تنباکو و مشروطیت است.
 
روحانیت باید بلندگوی صدای ملت باشد
این استاد حوزه ادامه داد: همیشه در خانه مراجع باز بود و مردم راحت بدون واسطه به بیت علما می رفتند و درد و دل می کردند، علما هم نامه می نوشتند و سخنرانی می کردند و به مسئولین حکومت و سیاست نکاتی را تذکر می دادند. این سیره در تاریخ ثبت شده و در حال حاضر هم باید به این صورت باشد یعنی روحانیت باید صدای ملت را بشنود و بلندگوی صدای ملت باشد، اگر همین سیره علما و مراجع گذشته ادامه پیدا کند، مردم در کنار روحانیت و روحانیت هم در کنار مردم می مانند، در غیر این صورت میان مردم، علما و مجتهدین فاصله ایجاد می شود.
 
روحانیون نباید در برابر مشکلات مردم سکوت کنند
غرویان تأکید کرد که سیره حمایت روحانیت از مردم باید همچنان محفوظ بماند و علما و مجتهدین نباید سکوت کنند، اگر مردم انتقاد و اعتراض و مشکلی دارند، علما باید حامی مردم باشند و در یک فضای اخلاقی، معنوی، دینی و مذهبی حرف ها و مشکلات مردم را منتقل کنند.
 
این محقق و پژوهشگر دینی با بیان اینکه جناح بازی های سیاسی می تواند رابطه روحانیت با مردم را مخدوش و ضعیف کند، گفت: سیره مراجع، علما و بزرگان گذشته و حال این بوده و هست که به دور از سیاست و قدرت، حرف خدا و پیغمبر(ص) را بزنند و از مردم حمایت کنند. در حال حاضر مسایلی مثل گرانی ها و فشار اقتصادی از جمله مشکلات و گرفتاری های مردم است که مراجع  گاه و بی گاه نکاتی در این باره مطرح می کنند و تذکراتی می دهند، تذکرات مراجع پدرانه و ناصحانه است و اگر همین مشی، روش و مسلک ادامه پیدا کند، مردم در کنار روحانیت و روحانیت نیز در کنار مردم خواهند بود.
 
فاصله میان مردم و روحانیت به ضرر حکومت و دولت هاست
وی به آسیب ها و اثرات مثبت تعمیق روابط میان مردم و روحانیت اشاره و تصریح کرد: چنانچه میان روحانیت و مردم فاصله ای ایجاد شود، آثار منفی هم برای روحانیت و هم برای حکومت و حاکمیت به دنبال خواهد داشت چرا که نظام ما و نظام ولایت فقیه مبتنی بر خواست و آرای ملت است و امام خمینی(ره) این مساله را مکرر می فرمودند که نظام سُفره ای است که ملت پهن کردند و حکومت را به دست علما دادند. اگر مردم در راهپیمایی ها شرکت نمی کردند و در صحنه این نهضت و انقلاب نبودند، نظام ولایت فقیه سرپا نمی شد و پشتوانه ای نداشت.
 
وی تأکید کرد که پشتوانه نظام و جمهوری اسلامی مردم هستند، لذا فاصله میان مردم و روحانیت، همان فاصله مردم و حاکمیت و مردم و دولت است و این آسیب و خطر بزرگی محسوب می شود، اما اگر فاصله ای میان روحانیت و مردم نباشد و روحانیت و مردم کنار هم باشند، در واقع مردم کنار دولت و پشتوانه بزرگی برای دولتمردان هستند. این یک امر بسیار طبیعی و روشنی است.
 
غرویان ابراز امیدواری کرد که روحانیت و مردم همچنان در کنار هم باشند تا دولتمردان با قوت و قدرت بیشتری در صحنه های بین المللی ظاهر شوند. همیشه مقام معظم رهبری می فرمایند که حضور مردم در راهپیمایی هایی مثل 22 بهمن و روز قدس قوت قلبی برای گفتمان بین المللی مسئولین است. بنابراین مسئولین اگر می خواهند در جهان معاصر با قدرت حرف بزنند، باید پشتیبانی ملت را داشته باشند.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب