6:31 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  احضاریه ای برای ترامپ !

با شنیدن فرمایشات جناب متکی و داستان فرستادن این احضاریه برای ترامپ و نتانیاهو من فکر می کنم که سطح شعور سیاسی فردی مانند امیرخان متقی وزیرخارجه طالبان خیلی بیشتر از امثال متکی است که زمانی سکاندار وزارت خارجه این کشور بزرگ بوده اند ! بارها و بارها نوشته ام : برخی افراد اگر حرف زدن بلد نیستند حداقل حرف نزدن که بلدند ؟ چرا باید یک مقام مثلا دیپلمات و نماینده پارلمان و عضو مهمترین کمیسیون مجلس طوری حرف بزند که مضحکه خاص و عام شود؟

 اخبار عمومی
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اوکراین به زودی می‌فهمد ایران اقدامی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
مجلس مصادیق جنایات جنگی را تعیین کرد
مقام‌های پاکستانی: ترامپ ممکن است دستور حمله زمینی به ایران را صادر کند
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا درباره محاصره دریایی: هشدار می‌دهیم این اقدام آمریکا به منزله توسعه جنگ در منطقه تلقی می‌گردد
چه تعداد نظامی آمریکایی در جنگ علیه ایران کشته شدند؟
حکم نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
فلاحت‌پیشه خطاب به ولایتی: ایران تاوان جنگ‌هایی را می‌دهد که هیچ ربطی به منافع ملت ندارد/ ما یک کشور دوست نداریم
حدادعادل: رهبر معظم انقلاب با سه فرزند در یک آپارتمان ۱۰۰ متری زندگی می‌کرد
سانسور به پزشکیان رسید/ صداوسیما را نجات دهید
پاسخ صداوسیما به اعتراض دولت: این اتهام ناروا است! /«مواضع انقلابی» روسای محترم قوا منتشر و تبیین می شود
قالیباف: ما آماده‌ایم/ روی هوش ما اندازه آی‌کیوی خودتان حساب کردید؟
سخنگوی دولت: دولت برنامه‌ای برای تغییر نرخ بنزین ندارد
رئیس قوه قضاییه: به هیچ وجه در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی، سوگیری سیاسی نداریم
محسن رضایی: شرایط «هم مذاکره و هم جنگ» تمام شده است/ ایران وارد فاز تهاجمی می شود
سناتور آمریکایی: صدها سرباز مجروح وخیم در جنگ علیه ایران داریم
عضو کمیسیون اجتماعی: چه کرده‌ایم که به سراغ فیلترینگ می رویم/ یک مافیای بسیار پرسود در حوزه فیلترینگ شکل گرفته
وزیر جنگ پیشین اسرائیل: تل آویو به هیچ یک از اهداف اعلامی خود علیه ایران دست پیدا نکرد
غریب آبادی: همه تعهدات‌مان را متوقف کرده‌ایم و الان هیچ یک از آنها را اجرا نمی‌کنیم
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
ظریف خطاب به ترامپ: مشاورانِ بی‌مقدارت را برکنار کن
سرلشکر صفوی: سال ۷۶، ما ۲۰۰۰ موشک داشتیم، حضرت آقا آن زمان فرمودند باید چند ده هزار موشک برای چندین ماه جنگ داشته باشیم
نماینده مجلس: زمان آن رسیده که ایران بمب هسته‌ای را بسازد
احمدی‌نژاد با دوستان و همکارانش دیدار کرد (+ عکس)
ظریف: عافیت‌طلبی یعنی برای حفظ جایگاه خود نگذاری مشکل کشور حل شود
ادعای ترامپ: بر تنگه هرمز کنترل خواهیم داشت؛ ما همه چیز را از ایران می‌گیریم
سپاه: به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در واکنش به ترامپ: نیازی به کارگر خارجی نداریم
روزنامه همشهری: نهادهای نظامی و امنیتی واحدهایی را برای کشتن قاتلان رهبر شهید ایجاد کنند
سپاه: حمله سنگین به سکوهای سوخت‌گیری ناوهای آمریکایی در عمان
ضرغامی، علت مرگ لیندسی گراهام را اعلام کرد
علی ربیعی تندروها با مجاهدین خلق و داعش مقایسه کرد
کیهان : «پل ملک فهد» عربستان را با موشک بزنید
«فارس» خطاب به مخالفان مذاکره و مذاکره کنندگان : نباید جای رزمنده و دشمن را اشتباه بگیریم
تشکیل پرونده قضایی برای فیروز کریمی به دلیل حضور در شبکه ماهواره‌ای
اسرائیل به آمریکا هشدار داد: ایران نقشه جدیدی برای کشتن ترامپ دارد
جلیلی: ترامپ بوزینه‌ای است که نام انسان را سرقت کرده و مانند یزید، به زباله‌دان تاریخ خواهد افتاد
پاسخ کنایه‌آمیز آشنا به جلیلی درباره انتقام از ترامپ
امام جمعه اهواز: از هرکسی که موشک و پهپاد دارد می‌خواهیم که ترامپ را ترور کند
واکنش محمد مهاجری به شعارها علیه عراقچی و قالیباف: این فتنه اسرائیلی است
اعتراض وزیر فرهنگ به برخی رفتارها در مراسم تشییع رهبر شهید
 گفتــگو
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد

کد مطلب 29536           تاریخ ارسال : 1401/04/10                         نسخه چاپی
دبیرکل مجمع هماهنگی اصلاح طلبان استان کرمانشاه: عملکرد استاندار مثبت نیست.

به هر حال، در طی مدتی که آقای امیری مقدم به استانداری آمده، نظرِم درباره عملکرد ایشان مثبت نیست، چون از بدو ورود، رویکرد مشخصی از وضعیت موجود استانی نداشته است؛ همچنین انتظار داشتیم که ایشان دلائل به وجود آمدن وضع موجود را برای مردم توضیح می‌داد، اینکه برای برون رفت از این وضعیت، چه راهکارهایی لازم است؟


اوضاع سیاسی این روزهای استان کرمانشاه پس از گذشت یک سال از انتخاب آقای سیدابراهیم رئیسی به ریاست جمهوری و همچنین گذشت شش ماه از انتصاب استاندار جدید کرمانشاه در دولت سیزدهم  و سخنان اخیر ایشان مبنی بر کارشکنی هایی که در استان بر سر راه انجام وظیفه مدیرارشد استان  بعمل می آید ما را بر آن داشت که نظرات آقای ابراهیم فتاحی دبیرکل مجمع هماهنگی اصلاح طلبان استان کرمانشاه را در قالب طرح چند سووال جویا شویم ، آنچه درپی می آید پاسخهای صریح فتاحی به سوولات غرب می باشد:

 

آقای فتاحی، حدود شش ماه از آمدن آقای امیری مقدم به کرمانشاه می‌گذرد. در این مدت، اظهارنظرهای متفاوتی درباره کارنامه مدیریتی ایشان مطرح شده است. شما در این خصوص چه نظری دارید؟

متاسفانه در انتصابات دولت آقای رئیسی، شرایط و ضوابطِ یک استاندار موجه، رعایت نشد. لازم به ذکر است که نماینده سیاسی دولت در استانداری یک جایگاه خاصی است که طبیعتاً فردی که در این جایگاه قرار می‌گیرد باید بر وظایف استانداری اشراف کامل داشته باشد. آقای امیری مقدم را از قبل می‌شناسم. وی از بچه‌های سپاه بود و در نیروی انتظامی سابقه مدیریتی دارد. خدمت یک فرد نظامی در استانداری این ذهنیت را ایجاد می‌کند که ما به یک استاندار با دید امنیتی نیاز داریم تا هر گاه، اتفاقی در استان افتاد ایشان با توجه به عملکردش در سپاه و نیروی انتظامی و همچنین تسلط بر مسائل امنیتی، شرایط پیش آمده را کنترل کند و به بقیه مسائل کاری نداشته باشد. لذا ضمن احترام به شخصیت جناب آقای امیری مقدم، ایشان را فردی نظامی می‌دانم و او را برای پست استانداری مناسب نمی‌دانم. به هر حال، ایشان همین کار را در استانداری کرمانشاه انجام داده است، چون فرماندارانی که انتخاب کرده، عموماً از نیروهای نظامی و بچه‌های سپاه هستند.

البته این افراد قابل احترام هستند اما بر خلاف نیروهای سیاسی، توان اجرایی کردن وظایف وزارت کشور در استان را ندارند. به هر حال، در طی مدتی که آقای امیری مقدم به استانداری آمده، نظرِم درباره عملکرد ایشان مثبت نیست، چون از بدو ورود، رویکرد مشخصی از وضعیت موجود استانی نداشته است؛ همچنین انتظار داشتیم که ایشان دلائل به وجود آمدن وضع موجود را برای مردم توضیح می‌داد، اینکه برای برون رفت از این وضعیت، چه راهکارهایی لازم است.

البته چند وقت پیش گفته می‌شد که اصلاح‌طلبان کرمانشاه طی نامه‌ای به استاندار، برخی راهکارها برای برون رفت از وضعیت موجود، را با ایشان در میان گذاشته‌اند.

درست است. ما از طرف مجمع هماهنگی اصلاح طلبان، نامه سرگشاده‌ای برای استاندار ارسال کردیم و در آن، پیشنهادات و راهکارهایی برای برون رفت از شرایط فعلی را توضیح دادیم و عنوان کردیم ما به عنوان تشکیلات مخالف با دولت آقای رئیسی، حاضریم که به شما کمک کنیم. اما من در این مدت فهمیده‌ام، که متاسفانه استاندار اطلاعی از وضعیت نامطلوب استان ندارد، در غیر اینصورت واقعیت‌ها را با مردم در میان می‌گذاشت.

یعنی استاندار نسبت به برخی مسائل استان، بی‌خبر است؟

بله؛ به عنوان مثال، چندی پیش، استانداری اقدام به تشکیل یک تعاونی اعتباری کرد که در آن جمعیتی بالغ بر سیصد تا چهارصد نفر، ماهانه حق عضویت پرداخت می‌کردند و به واسطه‌ی آن به افراد زیر مجموعه، یکسری تسهیلات تعلق می‌گرفت. در هر صورت این تعاونی در میانه راه و به خاطر اینکه بر اساس قانون و معیارهای مالی اداره نمی‌شد و اداره کل تعاون هم هیچگونه نظارتی بر آن نداشت و همچنین تخلفات صورت گرفته، منحل شد. در نهایت هم هرگز اموال تعاونی و اسناد آن به طور کامل تحویل داده نشد. سال گذشته گزارش این فساد برای مدیریت کل تعاونی ارسال شد و متاسفانه نسبت به آن بی‌توجهی شد. بنده هم در قالب دو نامه، موضوع را برای آقای امیری مقدم شرح دادم و درخواست رسیدگی داشتم و با توجه به اینکه این فساد در زیر مجموعه استانداری صورت گرفته بود و اداره کل تعاون به وظیفه‌ی خود به عنوان ناظر عمل نمی‌کرد، این سوال برایم پیش آمد که آقای استاندار چطور فرصت شرکت در مراسم فاتحه را دارد؟چطور برای کوه‌پیمایی وقت می‌گذارد ؟ اما برای مبارزه با فساد آن هم فسادی که در زیر مجموعه خودش صورت گرفته ، وقت نمی‌گذارد و زمانی که برای رسیدگی به مسائل اینچنینی وقت نمی‌گذارد برای انجام سایر کارها هم وقت نمی‌گذارد.؟! آقای امیری مقدم، سابقه کار در وزارت کشور را ندارد و به همین خاطر، مسلط به امور استانداری نیست. به همین خاطر، معتقدم که ایشان تاکنون کارنامه موفقی نداشته و از این به بعد هم اگر با این شیوه بخواهد عمل کند طبیعتاً کارنامه‌ای بسیار منفی خواهد داشت.

  • آقای استاندار در هفته گذشته از برخی کارشکنی های مخالفین خودش خبر داد که نمی گذارند ایشان کار کند ، شما در این خصوص چه نظری دارید ؟

من یک صحبت دارم که از مجموعه جبهه اصلاحات و اصلاح‌طلبان کسی در این موضوع حضور ندارد. در واقع جریانات همسو با خودشان، اعضای ستاد آقای رئیسی و جریانات سیاسی منتسب به اصولگرایان و همفکرای خودشان هستند. هر چند علی‌رغم انتقاداتی که نسبت به استاندار دارم، معتقدم که یک استاندار این اختیار را دارد که خودش به صورت مستقل، همکارانش را انتخاب کند، چون ایشان اگر همکار ضعیفی انتخاب کند باید در مقابل وزارت کشور پاسخگو باشد.

به نظرم، افرادی که برای آقای رئیسی کار و تلاش کردند، این حق را دارند که به استاندار مشورت و پیشنهاد بدهند و ایشان نیز برای رد و یا پذیرفتن این پیشنهادات، آزاد هستند. در همین رابطه چندی پیش امام جمعه اسلام‌آباد غرب در مقابل ایشان موضع‌گیری و انتصابات اخیر را به جریان اصلاح طلب منتسب کرده بود که ما خیلی سریع نسبت به این صحبت‌ها، بیانیه دادیم و در مقابل امام جمعه ایستادیم. به هر حال، تخریب استاندار، از سوی همفکران‌ خودشان، انجام می‌گیرد ولی چون این انتقادات ناحق است ما هم مقابل آن‌ها ایستادگی کرده‌ایم. متاسفانه این افراد، چند ماه پس از انتصاب آقای امیری مقدم به عنوان استاندار کرمانشاه، اقدام به تخریب وی کردند.

  • چرا؟

دلیل دارد. به هر حال این افراد، در ستاد آقای رئیسی کار کرده بودند و از آقای امیری مقدم انتظار داشتند که پیشنهادات‌شان را قبول کند. لذا استنباط من این است که به دلیل اینکه منویات این افراد به شکل کامل محقق و برآورده نشده است، آن‌ها در تلاش هستند تا با مراجعه به وزارت کشور و سایر جاها، استاندار را برکنار کنند. با این تفاسیر استاندار باید وضعیت فعلی را جمع و جور کند. اکنون یک سال از عمر دولت آقای رئیسی می‌گذرد و مردم نظر مثبتی نسبت به عملکرد دولت در حوزه‌های سیاست، اقتصاد و معیشت ندارند. آقای استاندار هم تقریباً یک سال از انتصابش سپری شده و به همین خاطر، وظیفه دارد که عملکردش را برای مردم توضیح دهد.

  • آقای فتاحی، از صحبت‌های شما اینگونه برداشت می‌شود که عملکرد استاندار، بیشتر از اینکه اصولگریان را خوشحال کند، اصلاح‌طلبان را راضی نگه داشته است.

نه، حرف من این نیست. بنده به عنوان یک نیروی اصلاح طلب و تشکیلات اصلاح طلبی، برخی از رفتار آقای امیری‌مقدم را نمی‌پسندم، چون معتقدم استاندار از هر جناحی که باشد قصدِ خدمت به استان را دارد و طبیعتاً وظیفه دارد که از همه نیروهایی که داری فکر، اندیشه و ایده هستند برای حل مشکلات استان، کمک بگیرد.

اما تا جایی که من بررسی کرده‌ام ایشان از نیروهای غیر جریان خودش، از افرادی دیگر استفاده نکرده است. اغلب نیروهایی هم که در جاهای مختلف گذاشته، نظامی هستند که تجربه کار در زمینه سیاست و غیره را ندارند؛ با توجه به این مسائل معتقدم که اینگونه انتصابات و حرکت‌ها مشکلات استان را رفع نمی‌کند. ما اگر اختلاف و انتقادی داریم به اینگونه مسائل است و همین جا اعلام می‌کنم که آقای استاندار اگر در خصوص مسائلی که عنوان کردم (فکر و راه حل و برنامه برای حل مشکلات استان) برنامه دارد بنده از شنیدن آن‌ها استقبال می‌کنم، اما با وضعیتِ فعلی، یقین دارم که ایشان برنامه‌ای برای رفع مشکلات ندارد و به جای تمرکز بر روی مسائل اصلی، بیشتر به دنبال موضوعات دهن پر کن است که این رویه برای دوستان مناسب نیست.

 

  • البته ماندن «منوچهر فخری» و « بهزاد باباخانی» در استانداری، باعث اعتراض گسترده اصولگرایان کرمانشاه شده است چون آن‌ها معتقدند که استاندار، باید فخری و باباخانی را به عنوان بانیان وضع موجود، از سمت‌های‌شان برکنار کند.

به نظرم، در این خصوص حق با استاندار است. اگر ایشان، عملکرد آن‌ها را شایسته می‌داند، می‌تواند از آن‌ها استفاده کند. البته من معتقدم که هر جریانی باید بر اساس توانمندی‌ها از نیروها استفاده کند و اگر زمانی هم از افراد هم جریان خودش استفاده می‌کند، از نیروهای توانمند استفاده شود نه هر نیرویی که تا به حال در کار اجرایی نبوده است.

  • چندی پیش «هدایت حاتمی» معاون سابق هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه، طی یک اظهاراتی در فضای مجازی حرف‌های عجیبی را مطرح کرده بود. ایشان، به صراحت، برخی از اصلاح طلب‌های استان را متهم به کارشکنی می‌کند و به نوعی، دوره مدیریت خودشان  را مظلوم دانسته است.

به نظرم آقای حاتمی در این سخنان بیانیه کم لطفی کرده، چون به طور دقیق، باید اعلام می‌کرد که کدام اصلاح طلب، کارشکنی کرده است؟ به نظرم این صحبت‌ها فرار رو به جلو است چون دولت اجرایی و نیروها در اختیار ایشان قرار داشت.

به هر حال استانداری در آن زمان یکسری مشکلات داخلی داشت و به نظرم، بی انصافی است که اگر بگوییم اصلا‌ح طلبان در مسیر توسعه استان، مانع‌تراشی کرده‌اند. کاش، آقای حاتمی، صراحتا بگوید که کدام اصلاح اجازه نمی‌داد که پروژه‌های داخل استان به سرانجام برسد؟ به نظرم، متهم کردن یک گروه سیاسی، جوانمردانه نیست و هر کسی هم می‌تواند که بدون مدرک و سند جو منفی و بدبینی ایجاد کند.

به نظرم مدیران، باید مسئولیت اشتباهای‌شان را بپذیرند، این درست نیست که آقای حاتمی، ناکامی‌هایش را بر عهده افرادی بگذارد که هیچ مسئولیتی، در استانداری آن زمان ، نداشته‌اند. صادقانه می‌گویم که آقای حاتمی و بازوند، کارهای‌شان را بدون مشورت با اصلاح‌طلبان انجام می‌دادند و امروز هم باید پاسخگوی آن کارها باشند. ما هم در آن زمان، بیانیه دادیم که شما باید پاسخگوی عملکردتان باشید.

 

 

 

 


نظرات خوانندگان
رزمنده  در تاریخ  13 /4 / 1401  در ساعت 3 : 1 متن زیر را ارسال کرده است
ریسی پدر مردم در آورده این همه معلوم الحال بهشان پست داده ما که. سفره را تشیع کردیم داریم میسوزیم خدا مسول کار نابلد تشیع کنه تا به بلدها که اصلاح طلبان برسه تا مثل دوره خاتمی برنج ۱۰ هزاری بخوریم

فعال سیاسی  در تاریخ  11 /4 / 1401  در ساعت 32 : 21 متن زیر را ارسال کرده است
حوزه اقتصادی استانداری سریعا باید تعیین تکلیف شوند در غیر این صورت موارد را شفاف به رئیس محترم جمهور مناقل خواهیم کردِ

ولی  در تاریخ  11 /4 / 1401  در ساعت 45 : 20 متن زیر را ارسال کرده است
اصلاح طلبان با چه رویی حرف نمی زنند گند ادامه دارد اوضاع کنونی کشور مبدا و منشا آن همفکران شما بودن

حاحی جان  در تاریخ  11 /4 / 1401  در ساعت 40 : 20 متن زیر را ارسال کرده است
حاجی جان حرص و جوش نخور.مدیرکلها دارن حسابی عشق و حال میکنن نه سفر استانی هست نه کاری و جلسه ای با حضور مردم و هیچ چیزی که خاطر مبارک مدیران را پریشان کند بهترین و رئوف ترین استاندار ایران را داریم خدای مردم هم بزرگه صبر کن همینهایی که الان سینه چاکش هستند همه چیز را خواهند گفت

آگاه  در تاریخ  11 /4 / 1401  در ساعت 6 : 10 متن زیر را ارسال کرده است
استانداری که به زور نماینده یکی مدیر میکنه استانداره؟

احمد  در تاریخ  11 /4 / 1401  در ساعت 6 : 9 متن زیر را ارسال کرده است
خوب وبد استاندار حداقل به تو یکی ربطی نداره،تو8سال گذشته چه گلی به سر کرمانشاه ومردمش زدید که حالا زبان بازکرده وطلبکار شدید؟

حسینی  در تاریخ  11 /4 / 1401  در ساعت 48 : 8 متن زیر را ارسال کرده است
اگر معیار انتخاب و ارزیابی عملکرد استانداران برنامه ها و میزان رشد شاخص‌های توسعه استان باشد و نه رقابتهای جناحهای سیاسی هرگز چنین بحثی دیگر مطرح نمی شد

حشمت  در تاریخ  11 /4 / 1401  در ساعت 44 : 7 متن زیر را ارسال کرده است
اقای فتاحی شما حرف نزنی خیلی بهتره...اتفاقا بهترین استاندار رو داریم ..فقط چون باج نمیده مخان فشار بیارن

مجاهد  در تاریخ  11 /4 / 1401  در ساعت 32 : 7 متن زیر را ارسال کرده است
حیف بازوند و نیروهای قدیمی استانداری این بنده خدا خودشم نمیدونه داره چیکار میکنه اخبار استان رو نگاه میکنی هیچ خبری نیست استانداری انگار خاک مرده پاشیدن توش البته ایشان نماینده دولت آقای رییسی هست که درو تخته خوب با هم جوره

دانشجو  در تاریخ  11 /4 / 1401  در ساعت 25 : 1 متن زیر را ارسال کرده است
دیگه کار از اصلاح طلب و اصولگرا گذشته .امروز مردم دیگه نه به اصلاح طلب اعتقاد دارند نه اصولگرا مردم امروز فقط کار و تلاش و دلسوز می‌خواهند که متاسفانه وجود ندارد .قیمت یک کالاهمشخض در هر مغازه متفاوت است .استاندار کرمانشاه توان اداره بازار را هم ندارد طرح و پروژه و اشتغال پیش کش .سفره مردم روز به روز کوچک و کوچکتر می‌شود .واقعا گرانی و نبود مدیریت صحیح مردم را در تنگنا قرار داده

نگران نباش  در تاریخ  11 /4 / 1401  در ساعت 42 : 0 متن زیر را ارسال کرده است
نگران چی هستی حاجی فتاحی دامادها و داداش ها رو گذاشتند سر کار از طرفی هم یک شرط اساسی برای انتخاب مدیر گذاشتن به نام کرمانشاه دوستی که معیار سنجش دست خودشونه هر کی رو نخوان میگن کرمانشاه دوستیش کم است از یه جنبه هم همه چی بسته شده به سفر دولت که این در مجموع ۶ ماه زمان میگذرونه همه میدونن آقای...میخواهد نماینده بشه و با هیچ کس درگیر نمیشه و استانداری در این حوزه کلا تعطیله استاندار اگر به کارش مسلط بود اول این مجموعه را تعیین تکلیف می‌کرد همه امیدها به جناب استوار اسکویی بسته شده چون خیلی به کار اجرایی تسلط خاصی داره بعد هم شش ماه بعد میگن ایشان بازنشسته است یک کمی هم مریض و یا علی انتخاب استاندار جدید هر چند بازم جای نگرانی نیست استانی که جناب علی صفر رضایی بزرگوار نماینده اش باشه مجال غم خوردن نداره اخیرا هم که خبر داری اخوی هم به کمک آمده و از سر دلسوزی برای مردم یه گوشه از مدیریت استان را بدست گرفته است



نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب