4:52 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 متهم همیشه به صحنه جرم بر می گردد !

" رو " که رو نیست ، سنگ پای قزوین است . گیرم در دیزی باز باشد حیای گربه کجا می رود ؟ خطابم به حضرات شورای شهر منحله کرمانشاه بخصوص بزرگواران بازداشتی است که هفته گذشته نیز با کمال پررویی برای این دوره از انتخابات شورای شهر کرمانشاه ثبت نام نمودند ! نمی دانم این مردم اگر شمایان را نخواهند و بخواهند از شرتان راحت بشوند باید کی را ببینند؟ از درب آنها را بیرون می کنی از پنجره وارد می شوند !

 اخبار عمومی
معاون فراجا: پلیس در مقابله با فتنه‌گران خویشتن داری کرد
نامه سرگشاده زیباکلام به وزیر علوم: اساسا مسئولان باور ندارند کشور مشکل دارد
عباس عبدی: دیگر نخواهم نوشت
ادعای رسانه قطری: تهران و واشنگتن پیام‌های تهدید آمیز رد و بدل کردند
کدام چهره های سیاسی، فرهنگی و ورزشی برای انتخابات شورای شهر به میدان آمدند (+ اسامی)
اخراج دختر لاریجانی از دانشگاه آمریکا
پیغام دولت به جبلی و رفقا: خرجتان را دربیاورید/ مرکز پژوهش‌های مجلس: کاهش بودجه صدا و سیما تصمیم مناسبی نبود
قطع اینترنت، صرافی ها را از کار انداخت / انتقال بسته های پول از دبی با کشتی
محسن برهانی: آنان که بر تنوره خشونت می‌دمند، دلسوز ایران و ایرانی نیستند
حمله حسین شریعتمداری به مجلس: به جای تعیین مکان برای اعتراضات، مجازات‌های سخت وضع کنید
هشدار سخنگوی نیروهای مسلح: اگر تعرضی به رهبر معظم انقلاب شود دنیا به آتش کشیده خواهد شد
هم‌میهن توقیف شد / سایت روزنامه از دسترس خارج شد
استیضاح‌ وزرا از دستور کار مجلس خارج شد
هشدار عضو موتلفه: برای پیشگیری از اعتراضات دوباره، قیمت ها را کنترل و اعتماد مردم را جلب کنید
سردار رادان: به‌نوبت سراغ همه اغتشاشگران خواهیم رفت
معاون علمی رئیس‌جمهور: اینترنت تا پایان هفته به حالت عادی بر می‌گردد
پیش‌بینی سمت و سوی قیمت دلار در شرایط کنونی
پزشکیان: تعرض به رهبری معظم، به‌منزله جنگ تمام عیار با ملت ایران است
وزارت اطلاعات: شناسایی و بازداشت ۳۰۰ تروریست با گزارش‌های مردم تهران
عراقچی: تهدید آمریکا برای حمله به ایران نشانه تبانی با اغتشاشگران برای ناامن‌سازی است
کمیسیون کشاورزی مجلس : گوشت گوسفندی باید 7 دلار باشد !
توصیه روزنامه جمهوری اسلامی به ستاداجرایی، بنیادمستضعفان، سازمان تبلیغات و نهادهای مذهبی: داوطلبانه از ردیف بودجه دولت خارج شوید
هاشمی‌طبا: مشکلات اقتصادی با از این جیب به آن جیب کردن حل نمی شود!
هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: دنیا را برایتان نا امن خواهیم کرد
نماینده مجلس: وابستگی ۴۵ درصدی به نفت، بودجه را آسیب‌پذیر کرده است
شمس‌الواعظین: اجازه دهند یک شبکه تلویزیونی مستقل راه‌اندازی کنم/ به صداوسیما پول می‌دهم/ حتی تیم من هم آماده است
دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ از این هفته/ هر نفر یک میلیون تومان ماهانه
نماینده مجلس: بیش از ۱۰۰ نماینده پای سؤال از رئیس‌جمهور ایستاده‌اند
پاسخ تند لاریجانی به اظهارات ترامپ درباره اعتراضات در ایران: مراقب سربازان خود باشید!
سردار رادان: پلیس ایران، سناریوهای آشوب را با شرافت و نجابت نقش برآب می‌ کند
حمایت صریح پزشکیان از وزیر کشاورزی در برابر «تخریب سازمان‌یافته»
رئیس جبهه اصلاحات: هر شکل از دخالت خارجی را صریح و قاطع محکوم می‌کنیم
قالیباف خطاب به ترامپ: معترضین را -چون فرزندان عزیز خود- در آغوش می‌کشیم
موافقت کمیسیون شوراها با طرح یک وزارتخانه جدید
ادعای رسانه‌های صهیونیستی؛ هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو، جنگ روانی ایران است
پاسخ فرزند آیت الله موسوی خوئینی به محمدرضا باهنر: انتساب دستور آزادی اسیدپاش ها درست نیست
انتقاد امام جمعه اصفهان از افزایش تعطیلی ها: دشمن می‌خواهد ما کم‌کار باشیم یا اصلاً کار نکنیم/
هشدار جمعیتی وزیر کشور: با ادامه روند فعلی، جمعیت ایران تا سال ۱۴۸۰ به زیر ۴۰ میلیون نفر می‌رسد!
حمید رسایی: لایحه بودجه در مجلس رد می شود
 گفتــگو
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!

کد مطلب 29497           تاریخ ارسال : 1401/04/04                         نسخه چاپی
علم‌الهدی: خراسان، کشور پیامبر، قرآن و اسلام می‌شود / سرافرازی نظام ما را پیامبر پیش‌بینی کرده

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تاکیدات مکرر و صریح بر زیارت امام رضا (ع) دلالت بر این دارد که نه فقط خراسان رضوی بلکه سرتاسر ایران اسلامی سرزمین امام رضا (ع) است


امام جمعه مشهد گفت: سرافرازی نظام ما موضوعی است که توسط پیغمبر اکرم‌(ص) پیش‌بینی می‌شد و ائمه اطهار(ع) به وقوع آن دلگرم و امیدوار بودند.

آیت الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی-سیاسی نماز جمعه این هفته مشهد که در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه، اظهار کرد: از همه عزیزان تلاشگر و زحمتکش در این قوه که در ایجاد امنیت و تامین ارزشهای انقلاب در تمام نقاط و ابعاد کشور فعالیت می‌کنند، تشکر می‌کنیم. با تقدیر از مجاهدت عزیزان ما، امنیت خود و هویت انقلاب جامعه را مرهون زحمات ریاست محترم این قوه و متولیان آن می‌دانیم و از خداوند متعال می‌خواهیم که توفیق اخلاص در عمل و خدمت را به عنوان سرمایه‌ای لایزال به همه ما عنایت کند.

وی افزود: در میان وجود نازنین ائمه اطهار(ع)، پس از حضرت سیدالشهدا(ع)، زیارت هیچ امامی به اندازه امام رضا(ع) موردتوصیه و تاکید قرار نگرفته است. بارزترین مصداق این تاکیدات از وجود نازنین پیامبر اکرم(ص) است که افزون بر ۱۲۰ سال پیش از تولد امام رضا(ع)، نه فقط شیعیان بلکه عموم مسلمانان را به زیارت قبر بضعه‌النبی در سرزمین طوس دعوت می‌کنند و در حدیث نبوی، بضعه با اینکه به معنای پاره تن ترجمه می‌شود، اما در حقیقت به معنی سرمایه است. لذا وجود نازنین فاطمه زهرا(س) و امام رضا(ع) دو سرمایه شجره طیبه امامت و ولایت معرفی شده اند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: علاوه بر وجود نبی مکرم اسلام(ص)، امام صادق(ع) نیز پیش از ولادت حضرت رضا (ع) بر زیارت مضجع منور ایشان تاکید می‌کرد و این سلسله احادیث متواتر ادامه دارد تا سرانجام در حدیث صریح از وجود نازنین موسی بن جعفر(ع)، زیارت این حرم مقدس با اجر ۷۰هزار حج مقبول همتراز دانسته شده و سپس در حدیثی از جانب امام رضا(ع) نقل شده که خود حضرت، اجر زیارت این مضجع مطهر را با اجر هزار حج مقبول برابر می‌دانند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تاکیدات مکرر و صریح بر زیارت امام رضا (ع) دلالت بر این دارد که نه فقط خراسان رضوی بلکه سرتاسر ایران اسلامی سرزمین امام رضا (ع) است، تصریح کرد: در روایت آمده که بعد از یکی از غزوات، یکی از یاران پیامبر(ع) به حضرت عرض کرد که اصحاب شما در این جنگ رشادت و پایمردی‌های فراوانی از خود نشان دادند، اما نبی مکرم اسلام (ص) در پاسخ فرمودند که اینها اصحاب من بودند اما من بر برادران خود درود می فرستم؛ همان افرادی از امت من که در آخرالزمان زندگی می کنند، مرا ندیده و معجزات مرا درک نکرده اند اما به نوشته ای ایمان می آورند و برای برپایی اسلام و دفاع از دین خدا، با جان و مال و آبرو ایثار می کنند.

وی تاکید کرد: تاکید اولیای الهی بر زیارت مضجع مطهر رضوی در سرزمین خراسان به این دلیل است که ائمه اطهار پیش‌بینی می‌کردند که این سرزمین در آینده، کشور پیامبر(ص)، قرآن و اسلام می‌شود و به همین دلیل، یقیناً انقلاب عظیمی که مردم ما آن را به پیروزی رساندند و بیش از ۴۰ سال بر محافظت از اساس آن ایستادگی دارند، موردتوجه پیامبر اکرم (س) و اهل بیت (ع) است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی امام جمعه مشهد، علم‌الهدی بیان کرد: تنها کشوری که به معنای واقعی کلمه، مدیریت اسلامی در آن اجرا می شود، جمهوری اسلامی ایران است. در دنیای اسیر مدرنیته که همه پرسی استقلال ایالت تگزاس در آمریکا و انحلال کابینه دولت رژیم صهیونیستی، سرآغاز فروپاشی جهان پسامدرنیسم است، ایران اسلامی در اوج اقتدار است و مسئولان در این کشور با مردم ممزوج و مانوس هستند.

وی اضافه کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که شیوه مدیریت دینی در آن درحال اجراست و انقلاب اسلامی به جهان نشان داده که می‌توان یک کشور را مبتنی بر حکم دین خدا مدیریت کرد. البته مشکلاتی هم در حوزه اجرا و مدیریت وجود دارد که قطعاً می‌توان با استعانت از آموزه‌های دینی، نسبت به حل این مشکلات هم اقدام کرد و اگرچه تحولات اقتصاد جهانی به همراه برخی ناکارامدی‌ها و چپاول عده‌ای دلال و سودجو شرایط معیشتی مردم را سخت کرده، اما سرافرازی نظام ما موضوعی است که توسط پیغمبر اکرم‌(ص) پیش‌بینی می‌شد و ائمه اطهار(ع) به وقوع آن دلگرم و امیدوار بودند.

امام جمعه مشهد با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر ضرورت همدلی مردم و مسئولان، ابراز کرد: القای بی‌آیندگی، بن‌بست و ناتوانی مسئولان در اداره کشور، از جمله کارهایی است که بدخواهان ایران انجام می‌دهند و هرکس که ایمان مردم را تضعیف و آن‌ها را نسبت به تلاش‌های مسئولان بی‌اعتماد و بدبین کند، دانسته یا نادانسته به سود دشمن کار می کند.

علم‌الهدی ادامه داد: در این شرایط، تکلیف انقلابی ایجاب می‌کند که منویات مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گیرد و لذا درست نیست که در روز چهارشنبه فرمایشات رهبر معظم انقلاب منتشر شود، اما یک رسانه مطبوعاتی انقلابی، تیتر یک شماره آن روز را به یک مصاحبه غیرمرتبط با فرمایشات رهبری اختصاص بدهد. اگرچه این یک اقدام نادانسته بود، اما درهرحال مصداق جفا در حق ولایت است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در انتها ابراز امیدواری کرد: موضوعی که امام رضا(ع) بیش از هرچیز بر آن تاکید داشتند، مسئله ولایتمداری بود. به این معنا که مردم دنبال امام راه بیفتند و پیرو خط او باشند زیرا اگر این تبعیت مطلق از شجره امامت وجود داشته باشد، جامعه در مسیر تعالی پیش خواهد رفت. از خداوند متعال می‌خواهیم که نقطه تحقق آرمان های معصومین را با فرج امام زمان (عج) مصادف بگرداند و ارواح طیبه امام و شهدا را از پایمردی این ملت در پای خیمه انقلاب و نظام راضی و خشنود بگرداند.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب