10:17 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نادر کالمعدوم

در حالیکه استاد اعظم این جماعت متهم فاسد آن عالیجناب قهوه ای پوش بود که وقتی دید اوضاع خراب است خیلی زود از مهلکه و معرکه گریخت و اینک در پارلمان به ریش خلق الله می خندد و سودای وکالت نیز در سردارد! گویا اصلا طرف شهردار کرمانشاه نبوده و بازداشت های اخیر ربطی به وی ندارد ! بقول طلبه ها : نادر کالمعدوم

 اخبار عمومی
شکایت زن باردار کرجی از اسرائیل
واکنش ابطحی به انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی: آدم بگوید و بد باشد بهتر از این است که نگوید و خر باشد!
یوسف پزشکیان به مهرداد بذرپاش: حمله اسرائیل و اسنپ‌بک و ترامپ را تعمدا نادیده می‌گیرید؟
واکنش‌ شمخانی به ویدیوی عروسی دخترش: حرام‌زاده‌ها ! من هنوز زنده‌ام
واکنش دفتر حسن روحانی به پخش فیلم عروسی دختر شمخانی
دختر شهید شادمانی: انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی پروژه موساد است
رسول منتجب نیا: ۸۰ هزار آمر به معروف را چه کسی آموزش داده است؟ / مگر ندیدیم در «گشت ارشاد» چه اتفاقاتی افتاد؟
واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی: او سرش را پایین انداخته بود
عذرخواهی سردار رحیم صفوی از خانواده مرحوم هاشمی رفسنجانی
قانون پیوستن ایران به CFT برای اجرا ابلاغ شد
نون خ فعلاً توقف خورد؛ سعید آقاخانی «اسباب زحمت» را برای رمضان می‌سازد
سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت
دولت سوريه: احمد شرع صريحا از پوتین خواست بشار اسد را تحویل دهد
واکنش نماینده سابق مجلس به دبیر ستاد امر به معروف: "دوباره احساس کردید یکم شرایط آروم شده، از تو غاراتون در اومدین؟!"
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: قانون منع دو تابعیتی ها مربوط به دوران پهلوی است و باید اصلاح شود/
واکنش محسن هاشمی به حرف های رحیم صفوی : در «استخر» هم می توان شهید شد
واکنش دادستان کل کشور به باهنر: افراد جاهل در مورد حجاب نظر ندهند!/ حجاب یک امر شرعی است
حسام‌الدین آشنا: این صفرها که از پول ملی حذف کردید، سفره مردم بود
قشقاوی: طرح تعلیق CFT در مجلس، تقابل صریح با رهبری است / تکمیلی/ دو فوریت طرح رای نیاورد
عطاالله مهاجرانی: شرم الشیخ جای ایران نبود
تأیید «حذف چهار صفر پول ملی» در مجمع تشخیص
پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم، تصمیم‌گیران هستند
سخنگوی مجمع تشخیص: رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع محول کردند و هیچ توصیه‌ای نداشتند
لاوروف: به ایران تجهیزات نظامی می‌دهیم
حسن روحانی ادعاهای شمخانی درباره هواپیمای اوکراینی را تکذیب کرد
ادعای ترامپ: اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، توافق غزه اتفاق نمی‌افتاد/ توافق غزه با حمله به مراکز هسته‌ای ایران آغاز شده
ضرغامی: این‌روزها با بعضی ها که مسئولیت دارند تماس می‌گیریم، می گویند دیگر موبایل ندارند، یا محل استقرارشان معلوم نیست
ناطق نوری: سکوتی در کار نیست/ تصرف سفارت آمریکا اشتباه بزرگی بود
مشاور رئیس‌جمهور: پزشکیان در حال مذاکره برای رفع فیلتر سایر پلتفرم‌هاست
دعوت ایران به اجلاس «شرم الشیخ» ؛ آیا آمریکا اشتباه خود در کنفرانس مادرید را اصلاح می کند؟
حمله امام جمعه تهران به باهنر: هی راجع به حجاب وِر می‌زند / کی به تو اجازه داده از پایان قانون حجاب خبر بدی؟ / خب بابا این زبانتان را ببندید دیگر!
ترامپ: افتخار می‌کنم که ایران از توافق آتش بس حمایت کرد
عراقچی: طرح صلح ابراهیم خائنانه است و ایران هیچ‌وقت به آن نخواهد پیوست/ نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل باقی مانده‌اند؛
نماینده مجلس: حتما مسائل بزرگتری هست که جلوی قانون حجاب را گرفتند
پروانه سلحشوری: اگر صدای جامعه درباره حجاب شنیده شده بود شاهد ماجرای سال ۱۴۰۱ نبودیم
سردار رادان: خودروهای پلیس باید ضد گلوله شود/ شایسته نیست با سمند به‌درگیری با اشرار برویم
علم الهدی: عده‌ای روی این موضوع کار می‌کنند که بی‌حجابی‌ها و لاابالیگری ها باید آزاد باشد؛ مردم ما با عرفی شدن دین، شاد نمی‌شوند
ذوالنوری: طرح سه‌فوریتی جلوگیری از اجرای CFT در دست بررسی است
عباس عبدی: تصمیم دیرهنگام مجمع تشخیص، به درد گلِ مِنار می‌خورد
معاون اجرایی پزشکیان: امسال به احتمال ۹۰ درصد پلتفرم‌ها رفع فیلتر می‌شوند؛ خیلی زیاد امید داشته باشید
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 29342           تاریخ ارسال : 1401/03/01                         نسخه چاپی
وزیر میراث فرهنگی: گزارش شده بود گنجینه ای وجود دارد که می تواند جمهوری اسلامی را نجات دهد

عزت‌الله ضرغامی: ما همه نوع گزارشی داریم، بعضی‌ها به صراحت می‌گویند ثروت‌هایی وجود دارد، اما به درون سیستم خود اعتماد نکنید.


عزت‌الله ضرغامی از ارائه گزارش به رییس‌جمهور برای رفع محدودیت‌های یگان حفاظت میراث فرهنگی و موافقت ریاست جمهوری با حل مشکل پرداخت حقوق کارکنان پایگاه‌های میراث فرهنگی خبر داد و از گزارش‌های برخی مسؤولان و نمایندگان مجلس درباره گنج و گنج‌یابی سخن گفت.
 
به گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پنجمین گردهمایی فرماندهان و مدیران پایگاه‌های یگان حفاظت میراث فرهنگی، با بیان این‌که جدی‌ترین وظیفه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی حفاظت از میراث فرهنگی است و ماموریت میراث فرهنگی حاکم بر سایر ماموریت‌های وزارتخانه است، به نقش کلیدی یگان حفاظت اشاره کرد و افزود: در این حوزه عدد و رقم معنا ندارد، گنجینه‌ای که در اختیار ما است بی‌انتهاست و عزیزان یگان حفاظت و همه ما از گنجینه ارزشمندی محافظت می‌کنیم که تعیین عدد و رقم برای آن معنا ندارد.
ضرغامی با اشاره به برخی محدودیت‌های یگان حفاظت میراث فرهنگی، اظهار کرد:‌ ماموران یگان برای انجام ماموریت‌های خود به ابزار نیاز دارند، درحالی‌که از حداقل ابزار محروم‌اند. در این‌باره آسیب‌شناسی صورت گرفته و حداقل نیازهای یگان حفاظت برای انجام ماموریت‌ها در قالب نامه‌ای به رییس‌جمهور به زودی گزارش می‌شود.
 
وی افزود: این ابزار از نیروی انسانی و خودرو گرفته تا تجهیزات و امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و بعضی اختیارات قانونی است که همه آن‌ها جمع‌بندی شده است و سعی می‌کنیم به تدریج آن‌ها را رفع کنیم.
 
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اضافه کرد: در قانون وزارت میراث فرهنگی که مراحل پایانی را طی می‌کند، بند مشروحی درباره یگان حفاظت میراث فرهنگی به عنوان ضابط قضایی آورده شده است، محدودیت و مشکلی که یگان همیشه با آن در برخورد با تخلفات مواجه بود و فرمانده فراجا هم در حاشیه این برنامه در جمع خبرنگاران از پذیرش و آموزش یگان به عنوان ضابط خبر داد.
 
او در ادامه خطاب به فرماندهان یگان حفاظت گفت: بخش مهمی از کار ما حفاظت در حوزه "سخت" است، اما بخش زیادی از حفاظت ما در حوزه نرم تعریف می‌شود. این موضوع را جدی بگیرید و راه‌های نرفته را امتحان کنید. باید توجه کرد که بیشتر نیروهای ما افراد رسمی نیستند، آحاد مردم نیروهای ما هستند. در واقع ما به اندازه آحاد مردم ایران نیروی محافظ میراث فرهنگی داریم.
 
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به گستردگی میراث فرهنگی در سراسر کشور افزود: وجود ۳۵ هزار اثر تاریخی ملی در کشور شوخی نیست. در سفر استانیِ اخیر ریاست‌جمهوری که به ماکو رفته بود، یک پل تاریخی را دیدم که درحال تخریب بود، می‌گفتند به دوره صفوی مربوط می‌شود، گفتم وقتی اعتبار حفاظت و مرمت از این اثر هنوز نیامده است، حداقل یک تابلو معرفی بزنید که مشخص شود این پل تاریخی و مربوط به چه دوره‌ای است. زباله‌های پایین‌دست آن را جمع کنید و تا زمانی که اعتبار برسد از روی آن رفت‌وآمد نکنید. آنقدر مسأله در ماکو بود که کسی به این پل تاریخی توجه نمی‌کرد، درحالی‌که این پل یکی از آن ۳۵ هزار اثر ملی شناسایی‌شده است.
 
او ضرورت راه‌اندازی سامانه‌ای مردمی برای جلب حمایت و دریافت اطلاعات و گزارش‌های مردمی را به یگان حفاظت یادآور شد و گفت: این سامانه در بخش گردشگری راه‌اندازی شده و نتیجه‌بخش بوده است. امیدوارم این شماره تماس و ارتباط مردمی سریع‌تر در حوزه میراث فرهنگی راه‌اندازی شود. هرچند فعلا فضای مجازی مثل موهبت الهی برای ما است که با انگیزه اطلاع‌رسانی می‌کند، ‌ حال ممکن است گزارش‌های اشتباهی هم بدهند، اما تحقیق می‌شود.  
 
ضرغامی همچنین به کمبود منابع مالی برای حفاظت از میراث فرهنگی، شاره کرد و افزود: البته اعتبارات دوبرابر شده و اساسنامه صندوق هم برای جلب اهدایی‌ها و هبه مردمی در هیأت دولت تصویب شده است و از دولت جای تشکر دارد؛ چرا که نظام اداری مثل بختک می‌ماند و بحث‌هایی هم در دولت درباره بخش‌هایی از این مصوبه مطرح شد، ‌ اما با پیگیری رفع ابهام شد.
 
وی گفت: یکی از مفاد این مصوبه، مشارکت مردمی به صورت هبه و اهدای کمک است که اکنون کلیت مصوبه به شورای نگهبان رسیده و ایرادهایی هم آنجا وارد کرده‌اند که البته به این بخش برنمی‌گردد و جای نگرانی هم ندارد و فکر می‌کنیم از مرحله شورای نگهبان هم با موفقیت گذر کند.
 
حل مشکل حقوق کارگران پایگاه‌ها با دستور رییس‌جمهور
 
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره مرمت‌های نیز اظهار کرد: خیلی از مشکلات را می‌توان با صدور مجوزهای محلی و منطقه‌ای حل کرد. البته که مسأله مرمت حساس است و به کارشناسی نیاز دارد، اما مرمت را می‌توان در دو لایه تعریف کرد، یک لایه مرمت در بناهایی مثل تخت جمشید است که از نزدیک آن را دیدم و اتفاقا در روز بازدید مرمتگران تخت جمشید می‌گفتند که دو ماه حقوق نگرفته‌اند و خوشبختانه با دستور رییس‌جمهور مشکل پرداخت حقوق همکاران پایگاه‌ها حل می‌شود.
 
او اضافه کرد: توجه شود که همه مرمت‌ها از جنس تخت جمشید نیست، وقتی بنایی بر اثر فرسایش درحال نابودی است می‌توان از نیروهای مردمی، علاقه‌مندان، بسیج و تشکل‌های مساجد کمک گرفت تا مانع از تخریب این دسته از بناها شد. حداقل جلو فرسایش بیشتر را گرفت. گاهی پیش آمده که از ترس این‌که بنا تغییر هویت بدهد، به آن دست نمی‌زنند.
 
ضرغامی همچنین از یگان حفاظت خواست برای حفاظت از ۳۵ هزار اثر ملی که هنوز بسیاری از آن‌ها شناسنامه ندارند، برنامه داشته باشد و سامانه ارتباط مردمی تشکیل دهد.
 
ماجرای گنج حضرت سلیمان و گورستان یهودی‌ها
 
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در بخش دیگری از سخنانش به گزارش‌ها و ادعاهای مربوط به گنج  که از سوی برخی شخصیت‌های سیاسی در اختیار او قرار می‌گیرد، ‌ اشاره کرد و با بیان این‌که این صحبت‌ها نمی‌تواند و نباید محرمانه باشد و هر چه مردم درباره میراث فرهنگی بیشتر اطلاعات داشته باشند، از آن بهتر محافظت می‌کنند، گفت:  گزارش شده بود که مثلا گنجینه حضرت سلیمان در فلان روستا وجود دارد و اگر حفاری نکنید به دست نااهلش می‌افتد و با این گنجینه می‌توانید جمهوری اسلامی را نجات بدهید، ما هم مجبوریم مطالعه اولیه و تحقیق میدانی انجام دهیم.
 
وی گفت: اتفاقا همه پروژه‌هایی که گزارش داده‌اند مشابه هم بوده است، یک شخصیت سیاسی مورد اعتماد بنده زنگ می‌زند که گنجینه‌ای پیدا شده است و ما مجبوریم تحقیق میدانی کنیم و بعد اطلاع‌رسانی کنیم.
 
او سپس از یکی از شخصیت‌های دولت نام برد که این گزارش‌ها را بارها به وزارت میراث فرهنگی داده است و افزود:‌ یکی از سیاسیون که ارتباط گرفتن با ایشان هم بسیار سخت است، چند بار به بنده گزارش دادند که بنا بر گزارش‌های یک زمین‌شناس معروف، در فلان نقطه گنجینه‌ای وجود دارد، ما هم تحقیق میدانی را آغاز کردیم چندین متر آن منطقه را به پایین و چپ و راست حفاری کردیم و آخر سر اعلام کردم که می‌خواهیم دستور توقف بدهیم، چون چیزی پیدا نشده است.
 
ضرغامی بیان کرد: ما همه نوع گزارشی داریم، بعضی‌ها به صراحت می‌گویند ثروت‌هایی وجود دارد، اما به درون سیستم خود اعتماد نکنید، جریان‌های فاسدی هستند که به محض اطلاع یافتن سراغ آن می‌روند، محرمانه اقدام کنید، ولی به آن‌ها هم ثابت کردیم که این‌گونه نیست.
 
وی افزود: از روز اولی که به این وزارتخانه آمدم شورای سه نفره‌ای از معاون اداره مالی، مسول حراست و یگان حفاظت تشکیل دادم و تاکید کردم که حفاظت موزه‌ها و بناهای تاریخی مهم است. اطلاع‌رسانی هم نکردم. هر کجا می‌روم این کار در اولویت است.
 
وزیر میراث فرهنگی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به گزارش یکی از نمایندگان مجلس درباره گنج‌یابی‌ها اشاره کرد و گفت: نماینده جامعه کلیمیان در مجلس در دیداری که با ما داشت تنها درخواست خود را حفاظت از قبرستان یهودیان مطرح کرد.
 
وی افزود: ایشان می‌گفت، این گورستان متروکه شده ولی برخی بر این باورند که اموات ما را با طلا و جواهر دفن کرده‌اند و این قبرستان را شخم زده‌اند. درخواست کرد فنس بکشیم، گفتم ما حتی بودجه این کار را نداریم، اما قرار شد یگان حفاظت از این گورستان بازدید داشته باشد و با هر کسی که زمین را آنجا می‌کَنَد، برخورد کند تا فضای این گورستان برای حفاران ناامن شود.  
 
ضرغامی سپس از یگان حفاظت به خاطر برخورد خوب با گردشگران داخلی و خارجی قدردانی کرد و خواست که این رفتار به عنوان یک مزیت ادامه پیدا کند.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب