11:2 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  احضاریه ای برای ترامپ !

با شنیدن فرمایشات جناب متکی و داستان فرستادن این احضاریه برای ترامپ و نتانیاهو من فکر می کنم که سطح شعور سیاسی فردی مانند امیرخان متقی وزیرخارجه طالبان خیلی بیشتر از امثال متکی است که زمانی سکاندار وزارت خارجه این کشور بزرگ بوده اند ! بارها و بارها نوشته ام : برخی افراد اگر حرف زدن بلد نیستند حداقل حرف نزدن که بلدند ؟ چرا باید یک مقام مثلا دیپلمات و نماینده پارلمان و عضو مهمترین کمیسیون مجلس طوری حرف بزند که مضحکه خاص و عام شود؟

 اخبار عمومی
چه تعداد نظامی آمریکایی در جنگ علیه ایران کشته شدند؟
حکم نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
فلاحت‌پیشه خطاب به ولایتی: ایران تاوان جنگ‌هایی را می‌دهد که هیچ ربطی به منافع ملت ندارد/ ما یک کشور دوست نداریم
حدادعادل: رهبر معظم انقلاب با سه فرزند در یک آپارتمان ۱۰۰ متری زندگی می‌کرد
سانسور به پزشکیان رسید/ صداوسیما را نجات دهید
پاسخ صداوسیما به اعتراض دولت: این اتهام ناروا است! /«مواضع انقلابی» روسای محترم قوا منتشر و تبیین می شود
قالیباف: ما آماده‌ایم/ روی هوش ما اندازه آی‌کیوی خودتان حساب کردید؟
سخنگوی دولت: دولت برنامه‌ای برای تغییر نرخ بنزین ندارد
رئیس قوه قضاییه: به هیچ وجه در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی، سوگیری سیاسی نداریم
محسن رضایی: شرایط «هم مذاکره و هم جنگ» تمام شده است/ ایران وارد فاز تهاجمی می شود
سناتور آمریکایی: صدها سرباز مجروح وخیم در جنگ علیه ایران داریم
عضو کمیسیون اجتماعی: چه کرده‌ایم که به سراغ فیلترینگ می رویم/ یک مافیای بسیار پرسود در حوزه فیلترینگ شکل گرفته
وزیر جنگ پیشین اسرائیل: تل آویو به هیچ یک از اهداف اعلامی خود علیه ایران دست پیدا نکرد
غریب آبادی: همه تعهدات‌مان را متوقف کرده‌ایم و الان هیچ یک از آنها را اجرا نمی‌کنیم
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
ظریف خطاب به ترامپ: مشاورانِ بی‌مقدارت را برکنار کن
سرلشکر صفوی: سال ۷۶، ما ۲۰۰۰ موشک داشتیم، حضرت آقا آن زمان فرمودند باید چند ده هزار موشک برای چندین ماه جنگ داشته باشیم
نماینده مجلس: زمان آن رسیده که ایران بمب هسته‌ای را بسازد
احمدی‌نژاد با دوستان و همکارانش دیدار کرد (+ عکس)
ظریف: عافیت‌طلبی یعنی برای حفظ جایگاه خود نگذاری مشکل کشور حل شود
ادعای ترامپ: بر تنگه هرمز کنترل خواهیم داشت؛ ما همه چیز را از ایران می‌گیریم
سپاه: به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در واکنش به ترامپ: نیازی به کارگر خارجی نداریم
روزنامه همشهری: نهادهای نظامی و امنیتی واحدهایی را برای کشتن قاتلان رهبر شهید ایجاد کنند
سپاه: حمله سنگین به سکوهای سوخت‌گیری ناوهای آمریکایی در عمان
ضرغامی، علت مرگ لیندسی گراهام را اعلام کرد
علی ربیعی تندروها با مجاهدین خلق و داعش مقایسه کرد
کیهان : «پل ملک فهد» عربستان را با موشک بزنید
«فارس» خطاب به مخالفان مذاکره و مذاکره کنندگان : نباید جای رزمنده و دشمن را اشتباه بگیریم
تشکیل پرونده قضایی برای فیروز کریمی به دلیل حضور در شبکه ماهواره‌ای
اسرائیل به آمریکا هشدار داد: ایران نقشه جدیدی برای کشتن ترامپ دارد
جلیلی: ترامپ بوزینه‌ای است که نام انسان را سرقت کرده و مانند یزید، به زباله‌دان تاریخ خواهد افتاد
پاسخ کنایه‌آمیز آشنا به جلیلی درباره انتقام از ترامپ
امام جمعه اهواز: از هرکسی که موشک و پهپاد دارد می‌خواهیم که ترامپ را ترور کند
واکنش محمد مهاجری به شعارها علیه عراقچی و قالیباف: این فتنه اسرائیلی است
اعتراض وزیر فرهنگ به برخی رفتارها در مراسم تشییع رهبر شهید
حسین شریعتمداری: سر ترامپ را می‌خواهیم!
ادعای ترامپ: ما به تنگه هرمز نیازی نداریم
جزئیات تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد و لغو برنامه وداع
یک مقام مسئول: استقبال رسمی از پیکر مطهر رهبر شهید در نجف با حضور هیأت‌های رسمی دو کشور برگزار می‌شود
 گفتــگو
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد

کد مطلب 28729           تاریخ ارسال : 1400/10/25                         نسخه چاپی
امام جمعه پاوه: در تمام شهرها مجهزترین و مجللترین ساختمان های ساخته شده متعلق به بانک‌هاست.

حاج ماموستا ملاقادر قادری در خطبه های این هفته نمازجمعه پاوه افزود: سیستم نظام بانکی ما اسلامی نیست و دیانت پولداران ما قوی نیست! اگر مردم به هم قرض می‌دادند و بانک‌ها سودهای زیاد از مردم نمی‌گرفتند امروز شاهد این‌همه ربا در جامعه نبودیم. در تمام شهرها قویترین و مجهزترین و مجللترین ساختمان های ساخته شده متعلق به بانک‌هاست. از کجا آورده‌اند؟! از من و شما گرفته اند.


متن فرمایشات مهم حاج ماموستا ملاقادر قادری در خطبه های نمازجمعه پاوه بدین شرح است :

عزیزان من؛ چه حرف من پذیرایی داشته باشد و چه نداشته باشد، عرض می‌کنم به نص قرآن کریم که کلام خدای بزرگ و مهربان است و به فرموده رسول گرامی اسلام (ص) که در اورامانات به او ارادت و محبت خاصی داریم و به اجماع اصحاب رسول‌الله (ص) ربا حرام است. جمهور علما می‌فرمایند درصد ربا مهم نیست و یک درصد و دو درصد و بیست درصد باشد حرام حرام است. ولی در این عصر جمعی از علما در مصر می‌فرمایند: اگرچه ربا حرام است اما نیازمندی مردم چه می‌شود؟ در این عصر که کسی حاضر نیست به دیگری پول قرض بدهد و انسان ناگزیر است وام بگیرد و اگر وام نگیرد خانه و ماشین و همسر ندارد. چاره چیست؟؟

امروز شما ۱۰۰ میلیون تومان وام می‌گیرید می‌توانید با آن کار کنید اما ۱۰ سال دیگر آن ۱۰۰ میلیون تومان ارزش ۱۰ میلیون تومان را ندارد بانک هم می‌گوید در قبال این افت که ایجاد شده است مبلغی را دریافت می‌کنم

جماعتی از علما فتوا داده‌اند اما اساس این است اهل ایمان باید از این فتواهای اخیر دوری کنند.

رسول گرامی اسلام (ص) می‌فرمایند: در بین قیامت و زندگی مردم اگر ربا و زنا و شرب خمر  زیاد شد ترس داشته باشید که قیامت نزدیک است. رسول گرامی اسلام می‌فرماید: «بینَ یدی السّاعة تَظهَرُ الرِّبا والزِّنا و الخمر» امروزه هر سه در جامعه اسلامی وجود دارند. هم زنا و فساد و هم خمر و عرق زیاد است.

در شهرستان پاوه هیچ زمانی مثل امسال ما کشف عرق نداشته‌ایم. شاید چنددرصدی را نیروهای محترم انتظامی کشف می‌کنند و درصد زیادی کشف نمی‌شود. در بعضی از خانواده‌ها که پدر خانواده مؤمن و مادر خانواده نیز زن صالحه‌ای است اما به‌واسطۀ داشتن فرزند ناخلف چندین بطری عرق و مشروبات الکلی در این خانواده ها کشف می‌شود.

پیامبر بزرگوار اسلام می‌فرمایند: «الرِّبا ثَلاثَةَ و سبعونَ باباً أیسَرها مِثلَ انْ یَنکِحَ الرّجُلُ أُمَّهُ» ربا ۷۳ عقاب و عذاب است ساده‌ترین این عذابهای رباخواری آن است که انسان با مادر خود ازدواج کند.

حتماً شما عزیزان می‌فرمایید پس چکار کنیم؟ اگر وام نگیریم نه صاحب‌خانه و نه صاحب همسر و نه صاحب ماشین می‌شویم!! بنده هم عرض می‌کنم سیستم نظام بانکی ما اسلامی نیست و دیانت پولداران ما قوی نیست! اگر مردم به هم قرض می‌دادند و بانک‌ها سودهای زیاد از مردم نمی‌گرفتند امروز شاهد این‌همه ربا در جامعه نبودیم. در تمام شهرها قویترین و مجهزترین و مجللترین ساختمان های ساخته شده متعلق به بانک‌هاست. از کجا آورده‌اند؟! از من و شما گرفته اند.

گروهی در این شهر پاوه  داریم که چهل سال است رباخواری می‌کنند نمی‌دانم چرا نمی‌میرند؟! تردیدی نیست خداوند می خواهد آن‌ها را بیشتر در دنیا نگه دارد تا در قیامت بیشتر عذاب بچشند. بنده فرمایش خداوند و رسول و نظر اصحاب را به شما عرض کردم. کسانی که مبتلا به ربا هستند سعی کنند دست بکشند حداقل اگر وامی می‌گیرند آن را حلال فرض نکنند و بگویند شبه است و حرام است اما ما گرفتاریم شاید خداوند تبارک‌وتعالی چشم‌پوشی کند.

می‌خواستم امروز در خصوص قمار دیجیتالی هم بحث کنم اما مجال نیست. ولی ساده و مختصر عرض می کنم ربا حتی اگر یک درصد هم باشد نزد جمهور علمای ما حرام است. ولی بعضی از علما دیدگاه‌های خاص خود را دارند و جماعتی در مصر نظر داده‌اند و بعضی استثناء قائل شده‌اند مثلاً می‌گویند اگر مردم وام نگیرند کسی به آنان قرض نمی‌دهد و عقیده دارند کسی که زن ندارد به خاطر آنکه زن بگیرد و دچار گناه نشود اگر وام با درصد کم بگیرد مشکلی نیست. بنده هم عرض می‌کنم امر خدا و رسول را برای شما بیان نمودم دیگر شما مختار هستید چگونه از سخنان من استفاده می‌کنید «و ما علی الرسول الا البلاغ»

با این حال تا برایتان امکان دارد به دنبال رباخواری و وام و سود دادن نروید، شاید به‌وسیلۀ وام بتوانید ساختمانی عظیم بنا کنید اما این ساختمان عظیم دنیا، ساختمان قبر شمارا کوچک و تنگ و تاریک می‌کند.

 


نظرات خوانندگان
!!!!  در تاریخ  26 /10 / 1400  در ساعت 11 : 10 متن زیر را ارسال کرده است
به تارگی پسر یک مسئول قسمت غیر بوی اهل ملایر شرکت پخش فراورده های نفتی استان توسط مسئول قسمت دیگر غیر بومی اهل شیراز در شرکت پخش فراورده های نفتی استان به کار گرفته شده است.

شهروند  در تاریخ  26 /10 / 1400  در ساعت 54 : 9 متن زیر را ارسال کرده است
ماموستاي عزيز خير و بركت جليل بالايي براي شهرستان پاوه چه بوده . چه قدم خيري . چه كار مفيدي.....

محمد  در تاریخ  26 /10 / 1400  در ساعت 52 : 8 متن زیر را ارسال کرده است
صد میلیون وام میکیرید نمیدانم چه جوری حساب می کنند میشه 150 میلیون مگه نمیگن 18 درصد درود ماموستا قادری

محمدی  در تاریخ  26 /10 / 1400  در ساعت 37 : 8 متن زیر را ارسال کرده است
درود برحاج ماموستا . درد دل همه ما را گفتی .اما کو گوش شنوا.

رضا  در تاریخ  25 /10 / 1400  در ساعت 35 : 20 متن زیر را ارسال کرده است
درود بر ماموستا واقعیتهای جامعه را بی پرده بیان میکند . هرچه میکشیم از دست همین بانکهاست هرچه مردم میدوند روز به روز بیچاره تر میشوند رزق وروزیها حلال نیست وگرنه مردم قبلا باکمترین درآمد بهترین زندگی ونشاط اجتماعی راداشتند . الان دارا وندار همه گرفتارند هرکس به نوعی .

.  در تاریخ  25 /10 / 1400  در ساعت 50 : 13 متن زیر را ارسال کرده است
حاج آقا قادری علاوه بر خود بانک ها روئسای شعب مدیران و حتی کارمندان بانک ها خودشان هم ساختمان های مجلل و چندین مغازه دارند وقتی احکام کارگزینی انها را نگاه میکنی خیلی تفاوتی با کارمندان دیگر ندارند لذا این خانه های مجلل و ثروت از کجا نصیب این حضرات شده است؟آچرا دستگاههای نظارتی با استفاده از سامانه های املاک و حساب های بانکی ثروت افراد مختلف را بررسی نمی کنند؟چرا وزارت اقتصاد که اینقدر دنبال مالیات هست ثروت افراد را بررسی نمی کند ببیند که کسی در بیست سال پیش حتی یک ملک بنامش نبوده اما الان 200 میلیارد تومان ملک بنامش هست اگر ین فرد کار تجاری کرده خب سابقه مالیاتش کجاست؟اگر ارثیه بهش رسیده کجا مالیات بر ارث پرداخت کرده؟اگرم رانت خورده و فساد اقتصادی و اقتصاد زیر زمینی که باید علاوه بر مصادره اموال زندان هم بره...چرا در این مملکت ثروت افراد بررسی نمیشود؟آیا می دانید در کشورهای دیگر افراد باید تمامی دارایی های خود را اعم از ملک،خودرو،زمین،سهام بورس،طلا و ارز خارجی را باید در سامانه اقتصاد و دارایی اظهار کنند و انواع و اقسام مالیات را بدهند...البته مالیات تصاعدی است و سقف مالیاتی دارند و افراد با درآمد کم که کفاف زندگی را نمی دهد مالیاتی نمی دهند و حتی کمک های بهداشتی،درمانی،حق نگهداری کودک و و.. دریافت می کنند و ثروتمندان تا سقف 50 درصد از از درآمدشان را باید مالیات بپردازند و علاوه بر آن مالیات و عوارض بر دارایی نیز بپردازند .....در ایران ثروتمندان فرار مالیاتی می کنند و از حقوق کارمند دون پایه به روز مالیات اخذ می کنیم ...تا این سیستم مالیاتی و شناخت منشا ثروت افراد اصلاح نشود امکان اجرای عدالت اجتماعی غیر قابل انجام است.

امید  در تاریخ  25 /10 / 1400  در ساعت 41 : 10 متن زیر را ارسال کرده است
رباخواری از نظر قرآن کریم حرام است و رباخوار با این عمل به جنگ با خدا می‌رود. امیرالمؤمنین(ع) در این خصوص می‌فرماید: هرکس ربا بخورد خداوند شکم او را از آتش جهنم پر‌می‌کند و به قدر آنچه که از ربا مال بدست آورده اگر در راه خدا انفاق کند خداوند قبول نمی‌کند، همچنین ربا‌خوار همیشه در لعنت خدا و فرشتگان است. همچنین رسول اکرم(ص) می‌فرمایند: هرکه ربا بخورد سرانجام او به فقر و بی‌چیزی می‌انجامد؛(نهج‌الفصاحه)

جهادی  در تاریخ  25 /10 / 1400  در ساعت 22 : 9 متن زیر را ارسال کرده است
درود بر ماموستا

شهروند  در تاریخ  25 /10 / 1400  در ساعت 59 : 8 متن زیر را ارسال کرده است
فصل سرما است در مناطق اورامات به جهت شرایط منطقه نیاز به نفت برای خانوادها است. متسفانه شرکت پخش فراورده های نفتی استان که همه مسئولین قسمت های آن غیر بومی و سالها است در کرمانشاه جاه خوش کرده اند به این فکر نیستند

علی  در تاریخ  25 /10 / 1400  در ساعت 55 : 8 متن زیر را ارسال کرده است
درود برحاج ماموستا قادری



نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب