4:23 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 هشدار ! افسران موساد در اینجا مشغول کارند.

والله گناه مدیران و کارگزارانی که رانت خواری و اختلاس و ....می کنند و مردم عزیز ما را نه فقط از نظام بلکه از دین و مذهب هم بدبین می کنند کمتر از افسران سرویس جاسوسی موساد در اسرائیل نیست ، کارمندان و کارشناسانی که در راهروهای ادارات کار مردم را به بهانه مرخصی و قطع بودن سیستم و هزار بهانه دیگر معطل کرده و اعصاب ارباب رجوع را خرد می کنند جرمشان کمتر از منافقین آلبانی نشین نیست چون اینان هستند که با عملکرد سوء خود ، مردم را به ستوه آورده که...

 اخبار عمومی
انتقاد تند کرباسچی از پزشکیان: به وعده‌هایتان عمل نکردید، لااقل داغ دل‌ها را تازه نکنید!
معاون وزیر ارتباطات: در صورت قطع اینترنت، شبکه ملی اطلاعات دو هفته هم دوام نمی‌آورد
هشدار ارتش آمریکا به ترامپ: پیامدهای جنگ با ایران جبران‌ناپذیر است
سخنگوی قوه قضائیه: تعداد اندکی از افراد زیر ۱۸ سال که مرتکب اقدامات جنایتکارانه شده بودند، همچنان بازداشت هستند
سیدمحمد خاتمی: همه دستگیرشدگانی که جز درماندگی از زندگی و اعتراض اتهامی ندارند را آزاد کنید/ احضارها و صدور احکام نامناسب متوقف شود
گزارش نیویورک تایمز از تدابیر آیت الله خامنه ای برای مقاومت در جنگ با آمریکا: تشکیل 4 لایه جانشینی برای مقامات ارشد ایرانی
تورهای نوروزی اروپا، افغانستان را جایگزین ایران کردند
عراقچی خطاب به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم
رد صلاحیت چهره‌های اصلاح‌طلبان در انتخابات شورا
نماینده مجلس: برای تولید محتوا در یوتیوب و اینستاگرام باید از صداوسیما مجوز گرفت
خسروپناه: معترضان در مساجد اعتراضات خود را بیان کنند
سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا: لیندزی گراهام، «زاکانیِ سیاست آمریکا»ست
پزشکیان: موقعی که ما سرکار آمدیم وعدۀ سرمایه‌گذاری‌ هزار میلیاردی دادند اما معلوم شد که ما را سرکار گذاشته‌اند
سخنگوی قوه قضاییه: احراز توبه تتلو هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است
حجت الاسلام ابوترابى: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم
ایرنا: مذاکرات جدی بود و بر روی برخی مباحث کلی تفاهم شد
آیت‌الله جوادی آملی: حفظ نظام، با حضور مردم امکان‌پذیر است
نماینده مجلس: حدود ۲۸ درصد از افراد بازداشتی در حوادث اخیر، زیر ۲۰ سال دارند
بروجردی: مذاکره با آمریکا برای «اتمام حجت» است / توانمندی موشکی قابل مذاکره نیست
گفتگوی صریح رئیس‌جمهور درباره مذاکرات آمریکا و وقایع دی‌ماه
خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از افکار عجیب رئیس مجلس
ترامپ آماده دیدار با رهبر ایران است/ این دیدار راهی برای حل مشکلات جهان است
استقبال شریعتمداری کیهان از سخنان پزشکیان علیه شکوری راد
عیدی ۱۰ میلیون تومان برای همه کارکنان
محسن امين زاده آزاد شد
روبیو: جهان در آستانه درگیری جدید است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: صداوسیما را نمی بخشم
محسن رضایی: ایران می‌توانست حیفا را با خاک یکسان کند
محسنی اژه‌ای: از دست بعضی خون دل می‌خوریم اما متنبه‎شان می‌کنیم
واکنش حزب اتحاد ملت به بازداشت فعالان سیاسی اصلاح‌طلب: موجب شگفتی و تاسف است
میزان: حکم قطعی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی اجرا شد
هشدار آمریکا به کشتی‌هایش: تا حد امکان از آب‌های سرزمینی ایران فاصله بگیرید
نامه ثابتی به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیروهای امنیتی آتش زده اند و الا محاکمه می شوید
عیدی کارمندان ۱۰ میلیون شد
آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند/ وکیل: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست
قوه قضاییه: اعلام جرم علیه برخی عناصر سیاسی/ ۴ نفر بازداشت و‌ تعدادی احضار شدند
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
 گفتــگو
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم

کد مطلب 28028           تاریخ ارسال : 1400/06/30                         نسخه چاپی
سردار رحیم‌ صفوی: بنی‌صدر به هشدارها توجه نکرد

در داخل‌ کشور با توجه‌ به‌ همه‌ هشدارها و تذکراتی‌ که‌ به‌ شخص‌ رئیس‌جمهور داده‌ شد، این‌ هشدارها به‌ نتیجه‌ نرسید و جنگ‌ در شرایطی آغاز گشت‌ که‌ هرگز آمادگی‌ رزمی‌ در قوای‌ نظامی‌ وجود نداشت‌.


در نخستین روزهای تهاجم رژیم بعث عراق به ایران، وضعیت نیروهای نظامی کشور چندان مطلوب نبود. از سوی دیگر پشتیبانی و عقبه جنگ نیز اصلا شکل نگرفته بود. نظام تازه تاسیس جمهوری اسلامی در چنین شرایطی با یک تهاجم همه‌جانبه از سوی رژیم بعث مواجه شد اما با این وجود، نیروهای نظامی به سرعت خود را بازسازی کرده و مهیای دفاع از کشور شدند و در طول هشت سال جنگ تحمیلی، ضربات ویرانگری به رژیم بعث وارد آوردند.

به گزارش ایسنا، پایگاه «مرکز اسناد انقلاب اسلامی» در ادامه نوشت: سردار سیدرحیم صفوی در بخشی از خاطرات خود که با عنوان «از جنوب لبنان تا جنوب ایران» منتشر شده است، درباره وضعیت نیروهای نظامی ایران در آغاز جنگ می‌گوید: نظام‌ نوپای‌ جمهوری اسلامی ایران‌ در آغاز جنگ‌ تحمیلی‌ از وضعیت‌ سیاسی‌ مطلوبی برخوردار نبود. از لحاظ‌ نظامی‌ نیز ارتش‌ انسجام‌ خوبی‌ نداشت‌ و از یک‌ تفکر عقلانی‌، فکر طراحی‌ عملیات‌ و بخصوص‌ اطلاعات‌ لازم‌ در درون‌ آن‌، خبری‌ نبود و فرماندهان‌ آن‌ها از طرح‌های گسترش‌ لشکرها در مناطق‌ خوزستان‌ اطلاعات‌ کافی‌ نداشتند. سپاه‌ پاسداران‌ هم‌ یک‌ نهاد تازه‌تأسیس‌ بود و هنوز تجربه‌ جنگ‌ با یک‌ کشور خارجی‌ را نداشت‌؛ هر چند برای‌ مدت‌ یک سال‌ بعد از پیروزی‌ انقلاب‌ اسلامی‌ در جنگ‌ با ضد انقلاب‌ در کردستان‌ تجربه‌های‌ عملیاتی‌ و نظامی خوبی‌ کسب‌ کرده‌ بود اما نه‌ ارتش‌ و نه‌ سپاه‌ آمادگی‌ یک‌ جنگ‌ تمام‌عیار کلاسیک‌ را نداشتند.

بی‌توجهی بنی‌صدر به هشدارها

 
 
 

او درباره بی‌توجهی بنی‌صدر به هشدارها درباره تحرکات عراق می‌گوید: بنی‌صدر هم‌ که‌ با شروع‌ جنگ‌ تحمیلی‌ هفت‌ ماه‌ از حکم‌ او در سمت‌ فرماندهی کل‌ قوا می‌گذشت‌، با توجه‌ به‌ افکار و اهداف‌ گروهک‌های‌ ضد انقلاب‌ در تضعیف‌ نهادهای‌ انقلابی‌، هیچ‌ تلاشی‌ در تقویت‌ و انسجام‌ نیروهای‌ مسلح‌ نکرد و در حالی‌ که‌ رژیم بعث و استکبار جهانی‌ در تدارک‌ و مهیاساختن‌ یک‌ حمله‌ سنگین‌ به‌ ایران‌ بودند، در داخل‌ کشور با توجه‌ به‌ همه‌ هشدارها و تذکراتی‌ که‌ به‌ شخص‌ رئیس‌جمهور داده‌ شد، این‌ هشدارها به‌ نتیجه‌ نرسید و جنگ‌ در شرایطی آغاز گشت‌ که‌ هرگز آمادگی‌ رزمی‌ در قوای‌ نظامی‌ وجود نداشت‌.

لجستیک جنگ در اولین ماه‌های تجاوز رژیم بعث

ردار صفوی درباره پشتیبانی جنگ در اولین ماه‌های حمله صدامیان به خاک ایران می‌گوید: از همه‌ بدتر تغذیه‌ی‌ نیروها بود که‌ با سختی‌ روزی‌ دو وعده‌ غذا تهیه‌ می‌کردیم‌، آن‌ هم‌ از پایگاه‌ سپاه‌ شادگان‌ که‌ البته‌ پایگاه‌ کوچک‌ و فقیری‌ از لحاظ‌ مالی‌ و تدارکاتی‌ بود؛ اما به‌ لطف‌ خداوند با همان‌ امکانات‌ اولیه‌، غذایی‌ هرچند مختصر تهیه‌ می‌شد و بین‌ نیروها تقسیم‌ می‌گردید. مشکل‌ بعدی‌، نظافت‌، استحمام‌ و تهیه‌ لباس‌ و پوشاک‌ نیروها بود. هیچ‌ نوع‌ امکاناتی‌ در آن‌ روزها و ماه‌های‌ نخستین‌ جنگ‌ به‌ جبهه‌ها نمی‌رسید و پشتیبانی‌ و تدارکات‌ لجستیکی نیروها بسیار ضعیف‌ بود. وقتی‌ لباس‌هایمان‌ کثیف‌ می‌شد، در همان‌ نهرهای جاری‌ در نخلستان‌ها می‌شستیم‌ و همان‌ طور خیس‌ خیس‌ می‌پوشیدیم‌ یا پارچه‌ای به‌ خود می‌بستیم‌ تا لباس‌هایمان‌ خشک‌ شود. خلاصه‌ آنکه‌ دو دست‌ لباس‌ نداشتیم‌، ولی با همه‌ این‌ مشکلات‌ و سختی‌ها بچه‌ها هرگز از خود ضعف‌ نشان‌ نمی‌دادند و حضور این‌ نیروها در محور دارخوین‌ اجازه‌ ورود دشمن‌ را به‌ این‌ منطقه‌ نمی‌داد.

او ادامه می‌دهد: تا اینکه‌ یک‌ روز برادران‌ دیده‌بان‌ گزارش‌ دادند که‌ دو یا سه‌ تانک‌ بعثی‌ در قسمت‌ غربی‌ رودخانه‌ کارون‌ پیشروی‌ کرده‌ و با شلیک‌ چند گلوله‌ تیر مستقیم‌ تانک‌، ساختمان‌ پاسگاه‌ ژاندارمری‌ دارخوین‌ را زیر آتش‌ گرفته‌ و نیروهای‌ ژاندارمری‌ هم‌ بعد از اندکی‌ مقاومت‌ آنجا را تخلیه‌ کرده‌ و رفته‌اند. تا چند روز هم‌ ما موقعیت‌ و وضعیت‌ پاسگاه‌ را زیر نظر گرفته‌ بودیم‌ اما از نیروهای‌ ژاندارمری‌ خبری‌ نشد. من‌ به‌ اتفاق چند تن‌ از برادران‌ تصمیم‌ گرفتم‌ از نزدیک‌ وضعیت‌ پاسگاه‌ را بررسی‌ کنیم‌. وقتی که‌ وارد ساختمان‌ پاسگاه‌ شدم‌، دیدم‌ که‌ عجب‌ جای خوبیست‌! چند اتاق، خوابگاه‌ و سرویس‌ بهداشتی داشت‌ و دستشویی‌های‌ آن‌ همه‌ سالم‌ بود. حتی‌ در آشپزخانه‌ پاسگاه‌ وسایل‌ غذاخوری‌ و آشپزی‌ سالم‌ بود. در اسلحه‌خانه‌ پاسگاه‌ نیز تعدادی سلاح‌های‌ قدیمی‌ مثل بازوکا نیز وجود داشت‌ و نیروهای‌ ژاندارمری‌ این‌ وسایل‌ را با خود نبرده‌ بودند. ما که‌ در حسرت‌ چنین‌ مکانی‌ بودیم‌ بعد از گذشت‌ یک‌ ماه‌ بالاخره‌ سرپناهی‌ برای‌ استراحت‌ بچه‌ها پیدا کردیم‌ و تصمیم‌ گرفتیم‌ کلیه‌ نیروها را از داخل‌ نخلستان‌های‌ منطقه‌ به‌ این‌ پاسگاه‌ انتقال‌ دهیم‌. همین‌ مکان‌، خیلی سریع‌ تبدیل‌ به‌ پایگاه‌ استقرار نیروهای سپاه‌ در خط‌ مقدم‌ دارخوین‌ شد و زمانی‌ هم‌ که‌ اقدام‌ به‌ عملیات‌ و پیشروی‌ می‌کردیم‌، همین‌ پایگاه‌ به‌عنوان‌ عقبه‌ و بنه‌ تدارکاتی‌ و اورژانس‌ (بهداری‌) نیروهای‌ اعزامی‌ از سپاه‌ و بسیج‌ به‌ محور دارخوین‌ تبدیل‌ شد.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب