7:50 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  اینک توپ در زمین هیات نظارت است

اما از رد صلاحیت کاندیداهایی که هم در عرصه انتخابات قواعد بازی را رعایت نمی کنند و هم بعد از راهیابی به شورای شهر، مردم و شهروندان را بازی می دهند احساس خوشحالی می کنم . خیلی از شورائی های منحله و رد صلاحیت شده در دوره های قبلی انتخابات با ارتکاب بداخلاقی هایی مانند خرید رای مردم محلات حاشیه نشین وارد شورا شدند و این بار هم اگر مجددا به عرصه انتخابات برگردند مجددا آش همان است و کاسه همان

 اخبار عمومی
سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا: لیندزی گراهام، «زاکانیِ سیاست آمریکا»ست
پزشکیان: موقعی که ما سرکار آمدیم وعدۀ سرمایه‌گذاری‌ هزار میلیاردی دادند اما معلوم شد که ما را سرکار گذاشته‌اند
سخنگوی قوه قضاییه: احراز توبه تتلو هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است
حجت الاسلام ابوترابى: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم
ایرنا: مذاکرات جدی بود و بر روی برخی مباحث کلی تفاهم شد
آیت‌الله جوادی آملی: حفظ نظام، با حضور مردم امکان‌پذیر است
نماینده مجلس: حدود ۲۸ درصد از افراد بازداشتی در حوادث اخیر، زیر ۲۰ سال دارند
بروجردی: مذاکره با آمریکا برای «اتمام حجت» است / توانمندی موشکی قابل مذاکره نیست
گفتگوی صریح رئیس‌جمهور درباره مذاکرات آمریکا و وقایع دی‌ماه
خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از افکار عجیب رئیس مجلس
ترامپ آماده دیدار با رهبر ایران است/ این دیدار راهی برای حل مشکلات جهان است
استقبال شریعتمداری کیهان از سخنان پزشکیان علیه شکوری راد
عیدی ۱۰ میلیون تومان برای همه کارکنان
محسن امين زاده آزاد شد
روبیو: جهان در آستانه درگیری جدید است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: صداوسیما را نمی بخشم
محسن رضایی: ایران می‌توانست حیفا را با خاک یکسان کند
محسنی اژه‌ای: از دست بعضی خون دل می‌خوریم اما متنبه‎شان می‌کنیم
واکنش حزب اتحاد ملت به بازداشت فعالان سیاسی اصلاح‌طلب: موجب شگفتی و تاسف است
میزان: حکم قطعی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی اجرا شد
هشدار آمریکا به کشتی‌هایش: تا حد امکان از آب‌های سرزمینی ایران فاصله بگیرید
نامه ثابتی به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیروهای امنیتی آتش زده اند و الا محاکمه می شوید
عیدی کارمندان ۱۰ میلیون شد
آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند/ وکیل: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست
قوه قضاییه: اعلام جرم علیه برخی عناصر سیاسی/ ۴ نفر بازداشت و‌ تعدادی احضار شدند
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد
وال استریت ژورنال: ایران تهدید کرده‌ است که از مذاکرات پیش‌رو کنار می‌کشد
ادعای رویترز: آمریکا به یک پهپاد ایرانی حمله کرد
تقدیر سیدحسن خمینی از تدبیر و مدیریت رهبر انقلاب در حوادث اخیر: یک کودتای سخت و پر دسیسه گذشت
جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود
انتقاد تند محمد مهاجری از مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که همچنان هزینه می‌تراشید؟
عضو دفتر رهبری: دشمن شرارت کند این بار هیچ سازش و تسلیمی در کار نخواهد بود
سردار نجات: دستور عملیات علیه رژیم صهیونیستی را رهبر انقلاب صادر کردند
ترامپ: قاسم سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود/ اگر او زنده بود، حمله‌ای که علیه ایران انجام دادیم، همین نتیجه را نمی‌داد
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
عضو هیات رئیسه مجلس: وابستگان نظامی سفارت های اروپایی در ایران باید سریعا اخراج شوند
 گفتــگو
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم

کد مطلب 28006           تاریخ ارسال : 1400/06/27                         نسخه چاپی
ستاد کرونا: احتمال آغاز پیک ششم کرونا از شرق کشور در اواخر مهر ماه

به‌ علت رفت‌وآمدهایی که در شرق ایران به جهت همجواری با کشور افغانستان وجود دارد، خطر پیک ششم کرونا در این مناطق بیشتر است.


رئیس کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونای خراسان رضوی با بیان اینکه ما باید مراقب پیک ششم باشیم، گفت: احتمال دارد اواخر مهر ماه پیک ششم کرونا مجدد در شرق ایران آغاز شود. به‌ علت رفت‌وآمدهایی که در شرق ایران به جهت همجواری با کشور افغانستان وجود دارد، خطر پیک ششم کرونا در این مناطق بیشتر است.

به گزارش ایسنا؛ محمود شبستری امروز در نشست ستاد مقابله با کرونای خراسان رضوی که در سالن اجتماعات شهید باهنر استانداری برگزار شد، در خصوص آخرین وضعیت کرونا در استان اظهار کرد: به جز سه شهر که در وضعیت قرمز قرار داشته و انتظار می‌رود که در هفته‌های آینده نارنجی و زرد شود، شرایط فعلی استان حاکی از آن است که پیک پنجم کرونا در خراسان رضوی در حال رسیدن به ‌انتهاست و شرایط ثابتی دارد.

وی ادامه داد: نگرانی اصلی ستاد کرونا در استان این است که شرایط فعلی پایدار نماند. ما باید مراقب پیک ششم باشیم.

 
 
 

رئیس کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونای خراسان رضوی عنوان کرد: تاکنون پنج پیک کرونا را پشت سر گذاشته‌ایم. جهش‌های مختلف ویروس کرونا مانند یک دستگاه کپی است که مدل‌های مختلف دارد.

شبستری خاطرنشان کرد: هدف ما مراقبت و پیشگیری از پیک ششم است. خوشبختانه با درایت همکاران و استانداران، خراسان رضوی از نظر وضعیت شیوع کرونا بین استان‌های کشور در رده هشتم قرار دارد. تلاش مسئولان در کنار همراهی مردم در درمان کرونا اثربخش خواهد ‌بود. باید توجه داشت اگر رعایت پروتکل‌های بهداشتی کاهش یابد، با بحران مواجه خواهیم شد؛ بنابراین رعایت همگانی پروتکل‌های بهداشتی برای پیشگیری از پیک ششم الزامی است.

وی در پاسخ به این سوال که اگر پوشش فراگیر واکسیناسیون ایجاد شود، آیا همچنان باید نگران پیک ششم کرونا بود، گفت: واکسیناسیون در سه‌ هفته اخیر، به‌ خصوص در استان خراسان، سرعت بسیار بالایی گرفته ‌است. ما باید ظرف سه ماه آینده واکسیناسیون عمومی را به سرانجام برسانیم، به‌ طوری که ۷۰ درصد مردم ۲ دوز واکسن را دریافت کرده باشند تا چرخش و جهش‌یافتگی ویروس از بین برود. در ۲ هفته اخیر حدود ۹۰ هزار دوز واکسن در مشهد تزریق شده‌ است؛ بنابراین واکسن یکی از رکن‌های اساسی ایمنی در برابر کروناست.

رئیس کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونای خراسان رضوی افزود: از مردم خواهشمندیم که به نزدیکترین مراکز واکسن مراجعه کنند. هرچقدر آمار تزریق واکسن بالاتر رود، ایمنی در جامعه افزایش پیدا می‌کند. واکسن شرط لازم برای ایمنی در برابر کروناست اما به‌ تنهایی کافی نیست. در کنار آن حتما باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک و دوری از اجتماعات ادامه پیدا کند.

حمید موسوی، دبیر ستاد مبارزه با کرونای خراسان‌ رضوی، نیز در ادامه جلسه عنوان کرد: وضعیت استان در این هفته به‌ گونه‌ای است که دارای سه شهرستان قرمز و ۱۸ شهرستان نارنجی است. در مجموع روند کاهشی کرونا به‌ سرعت در استان اتفاق افتاده است.

وی ادامه داد: در ارتباط با دهه آخر صفر و اربعین سهمیه‌ای برای اعزام زائرین پیاده به عراق تعیین شده و اقدامات لازم در استان برای این منظور صورت گرفته‌ است. در حال حاضر ثبت‌ نام کمتر از ۳۰۰۰ نفر از این متقاضیان انجام شده و یا در دست انجام است. از واجدین شرایط، یعنی افرادی که ۲ دوز واکسن به آن‌ها تزریق شده، ۷۲ ساعت قبل از حرکت تست PCR گرفته خواهد شد.

موسوی عنوان کرد: نحوه برگزاری عزاداری و مراسم‌ دهه آخر صفر در جلسه ستاد استانی مورد بحث قرار گرفت و مصوبات اولیه ارائه شد که بعضی از آن‌ نیازمند اخذ مصوبه از ستاد ملی کروناستی. بخشی دیگر این مصوبات نیز باید مورد بازنگری از نظر مطابقت با دستورالعمل‌های تعیین شده قرار بگیرد تا نواقص آن برطرف شود.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا خاطرنشان کرد: در جلسه هفته گذشته پیش‌بینی کرده‌ بودیم که دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای دهه آخر سفر یک دستورالعمل ویژه‌ای ارائه دهد که در آن دستورالعمل تمام نکات مورد نظر اعم از زائرین پیاده، سواره، مراسم عزاداری و آنچه که مخصوص به شهر مشهد است، دیده شود که این دستورالعمل توسط کمیته امنیت اجتماعی ستاد مقابله با کرونای استان مورد بازبینی و بررسی مجدد قرار می‌گیرد و اشکالات آن برطرف شده و برای عملیات اجرایی شدن ابلاغ می‌شود.

موسوی ادامه داد: همان‌گونه که سال گذشته زائر پیاده نداشتیم، امسال هم قرار بر این شد که فرمانداران از همان مبدا زائران را توجیه کنند که اقدام به سفر پیاده نکنند زیرا این موضوع موجب شکل‌گیری تجمعات و عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌شود. تدابیر لازم برای زائرینی که از مسیرهای مبدا براساس قواعد و قوانین می‌آیند و منعی برای حضور آن‌ها وجود ندارد، در استان پیش‌بینی شده ‌است.

وی تاکید کرد: با کاهش پیک بیماری رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز کاهش پیدا می‌کند که همین موضوع باعث باعث شروع پیک بعدی می‌شود. به همین دلیل باید دستگاه‌های نظارتی نظارت‌ها را تشدید کنند و با متخلفین برخورد جدی‌تری داشته باشند. از دیگر سو آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی نیز باید تقویت شود.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا گفت: میزان ورودی واکسن به کشور افزایش قابل‌ توجهی داشته‌ و این روند در استان‌ها نیز تسریع شده است. در سطح استان پایگاه‌های متعدد واکسیناسیون، چه در شهرستان‌ها و چه در مشهد، برپا شده و چند مرکز واکسیناسیون بزرگ مانند نمایشگاه بین‌الملی مشهد وجود دارد. حتی به‌ صورت اتوبوسی نیز در حاشیه شهر واکسیناسیون انجام می‌شود. این اتوبوس‌ها را شهرداری در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار داده است.

وی با بیان اینکه واکسن نگهداری نمی‌کنیم و تمام واکسن‌ها تزریق می‌شود، اضافه کرد: تاکنون حدود سه میلیون تزریق واکسن در استان صورت گرفته و روزانه حدود ۸۰ هزار دوز تزریق واکسن در استان نیز انجام می‌شود. پیشنهاد بسته شدن مبادی ورودی به ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام شده و به زودی نتیجه آن اعلام می‌شود.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب