10:12 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  خطر ! جاسوسان مشغول کارند

اینبار با نبرد مرصاد گونه ای مواجه بودیم که وسعت تنگنه آن به بزرگی تمام ایران بود ، آنها فقط طی چند روز از نوار باریک مرزی غرب کشور وارد نشده بودند بلکه از سالیان و دهه ها پیش ، از همه سرحدات کشور :از غرب ، شرق ، جنوب و شمال وارد کشور شده بودند ، زمینی ، هوایی ، دریایی در قالب مهاجر افغانی و طلبه پاکستانی و تاجر عراقی و.....

 اخبار عمومی
بازگشت هواپیماهای مسافری به آسمان ایران
روزنامه جمهوری اسلامی : صداوسیما را از افراد کم سواد و مشکوک پاکسازی کنید/ با افرادی که بنام ایدئولوگ نظام، عوامفریبی کردند برخورد شود
سخنگوی دولت : با وجود بی‌اطمینانی به مذاکرات، مسیر مذاکرات را ترک نمی‌کنیم
موافقت ترامپ با فروش ۵۱۰ میلیون دلار تسلیحات به اسرائیل
حمله حسین شریعتمداری به موافقان مذاکره : هم خائن‌اند هم احمق
پسر نتانیاهو : از ترس جانم اسرائیل را ترک کرده ام
وزرای خارجه مصر و عمان خواستار از سرگیری مذاکرات شدند
نماینده سنای پاکستان: در صورت تعرض به جان آیت‌الله خامنه‌ای هیچ آمریکایی در پاکستان نخواهد ماند
انتقاد پزشکیان از گروسی در گفتگوی تلفنی با مکرون
کیفرخواست قاتل الهه حسین‌نژاد صادر شد
ادعای کاخ سفید: با ایران همچنان در ارتباط هستیم
آیت‌الله نوری همدانی: هرگونه تعرض و تهدید به رهبری و مرجعیت شیعه حکم محارب دارد
گروسی : ایران می تواند در چند ماه دوباره غنی سازی کند / شبکه ان بی سی: مذاکرات ایران و امریکا، به زودی
رئیس ستاد کل: درباره پایبندى دشمن به آتش‌بس، کاملاً تردید داریم / وزیر دفاع عربستان : تسلیت شهادت فرماندهان ؛ برای پایان جنگ تلاش زیادی کردیم
علی لاریجانی: در ابتدای جنگ، دست نظامی ما نسبت به اسرائیل پایین‌تر بود و ما را غافلگیر کرده بودند/ تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
سفیر ایران در سازمان ملل: تسلیم بی‌قید و شرط، مذاکره نیست؛ با آمریکا گفت‌وگو نمی‌کنیم
قالیباف: مصوبه مجلس حساب و کتاب ما با آژانس بین المللی انرژی اتمی بود
حاجی بابایی: در بخش پدافند ضعف داریم/ هر ضربه ای در داخل خوردیم صددرصد از نفوذی ها بود
ترامپ: مذاکره با ایران هفته آینده؛ توافق هسته‌ای "ضروری نیست"
تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی در دستور کار مجلس قرار گرفت
هشدار روحانی: آتش‌بس، پایان تهدید نیست/ باید به سخن مردم گوش سپرد و جبران و بازسازی کرد
جانشین سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید
عراقچی: تا پایان تجاوزات، مذاکره با آمریکا منتفی است
عقب‌نشینی ترامپ از تغییر رژیم در ایران: هرج‌ومرج نمی‌خواهیم / ایرانی‌ها تاجرند، نه جنگ‌طلب
سی‌ان‌ان: ارزیابی اولیه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که سایت‌های هسته‌ای ایران تخریب نشده‌اند
وزیر خارجه انگلیس: بمباران، برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند
فرانسه: حمله به زندان اوین غیرقابل‌قبول است
زمان برگزاری کنکور روز ۱۶ تیرماه اعلام خواهد شد
واکنش ظریف به اظهارات ترامپ: در باره تغییر رژیم خیالبافی می‌کند ؛ تنها ایرانیان، عظمت ایران را خواهند ساخت
سرلشکر موسوی: تنبیه نتانیاهو را تا بیچارگی‌اش با قدرت ادامه می‌دهیم
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره پاسخ موشکی ایران به تجاوز آمریکا
واکنش تند ترامپ به احتمال ارسال کلاهک هسته‌ای روسیه به ایران
چین: حمله به ایران اعتبار آمریکا را در جهان خدشه‌دار کرد
بازگشت شمخانی به میدان نبرد: اینک ابتکار در دست ماست؛ شگفتی‌ها ادامه خواهد داشت
سید محمد خاتمی: هدف اصلی این جنگ تحمیلی، نابودی توان ملی و حیات ایران یکپارچه و ایرانیان همبسته است/ اکثریت قاطع مردم همدلانه به میدان آمدند
نتانیاهو: وارد جنگ فرسایشی نخواهیم شد
نامه تند عبدالکریم سروش علیه رضا پهلوی؛ این پیر‌کودک بی‌فرهنگ!
یادداشت رضا کیانیان بازیگر در نکوهش وطن‌ فروشی
هشدار سخنگوی کرملین به اسرائیل درباره هرگونه سوء قصد به رهبر انقلاب/ تغییر نظام ایران غیرممکن است
استاد روابط بین الملل دانشگاه: ورود آمریکا به جنگ با ایران جرقه جنگ جهانی سوم است
 گفتــگو
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟
سیدحسن خمینی: وقتی مسأله این می‌شود که کدام اجتهاد باید حکومت کند، پاسخ این است همان اجتهادی که مردم به آن رأی می‌دهند
جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس: بسیاری از زنان مجلس به دنبال یافتن جایگاهی برای ارتقای کلی زنان نیستند
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است
عباس عبدی: پزشکیان نقطه اصلی وفاق و چارچوبش را باید با رهبری حل کند
جلایی پور: مذاکره با آمریکا اگر «برد-برد» باشد، پیش می‌رود / مگر ایران چلاق است که قطر یا روسیه میانجی شوند؟

کد مطلب 27993           تاریخ ارسال : 1400/06/24                         نسخه چاپی
وزیر بهداشت: ورود ۴۰ میلیون دُز واکسن کرونا در مهر

با توجه به حجم واکسیناسیون در کشور هر کس که بخواهد از کشور خارج شود باید حتما کارت واکسن داشته باشد و در برگشت به کشور هم باید تست منفی و تست پی سی آر داشته باشد که آلودگی وارد کشور نشود.


وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به سیل ورود واکسن کرونا در کنار تولیدات داخلی، گفت: مهر ماه ۴۰ میلیون دُز واکسن جدید وارد کشور می‌شود.
 
دکتر بهرام عین اللهی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما، افزود: همانطور که قبلا قول داده شد تا پایان شهریور ۵۰ میلیون دُز وارد می‌شود و در مهر ۴۰ میلیون دُز دیگر وارد می‌کنیم، البته این میزان واردات علاوه بر تولیدات داخلی است و ما سعی می‌کنیم که همه مردم واکسن کرونا را در اسرع وقت دریافت کنند.
 
وزیر بهداشت درمان و آموزش گفت: در دولت جدید مجوز تولید داخلی پنج واکسن سیناژن، رازی، پاستور، فخرا و برکت داده شده است.
 
دکتر عین اللهی درباره دلایل افزایش ورود محموله‌های جدید واکسن به کشور، گفت: من هیچوقت درباره گذشته صحبت نمی‌کنم بلکه صحبت من درباره آینده است، از وقتی که نمایندگان به ما رای اعتماد دادند و تکلیف به دوش ما افتاد شبانه روز برای تامین واکسن کرونا کار کردیم.
 
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: مهمترین مساله که باعث موفقیت شد تلاش‌های شخص رییس جمهور، معاون اول، بانک مرکزی و سایر وزارتخانه‌ها بود و این همکاری و همدلی موجب شد که شاهد ورود محموله‌های جدید واکسن به کشور باشیم.
 
صدور مجور اضظراری ۵ واکسن داخلی
 
دکتر عین اللهی با اشاره به صدور مجوز اضطراری به تولیدات داخلی واکسن کرونا، گفت: در بحث مجوز‌های اضطراری به تولیدات داخلی باید به این مساله اشاره کرد که تا قبل از دولت جدید تنها " واکسن برکت" مجور تولید داخلی داشت، اما امروز ما شاهد هستیم که پنج مرکز ما از جمله سیناژن، رازی، پاستور، فخرا مجوز تولید داخلی دریافت کردند و همین موضوع باعث می‌شود که کشور‌های دیگر از این فرصت استفاده کنند و بیشتر راغب ورود واکسن به کشور ما باشند.
 
وزیر بهداشت تاکید کرد: اگر تولید داخل ما کافی بود واکسن وارد نمی‌کردیم، اما چون شروع کار است و حجم زیادی واکسن احتیاج داریم به طوری که ۶۰ میلیون جمعیت باید واکسینه شوند و اگر ضرب در دو شود ۱۲۰ میلیون دُز و اگر بچه‌ها هم بخواهند واکسینه شوند ۱۴۰ میلیون دُز واکسن احتیاج داریم بنابراین برای ما زمان خیلی مهم است چرا که اگر امروز واکسن بزنیم بهتر از فردا است.
 
دکتر عین اللهی گفت: متاسفانه موج پنجم باعث غم و اندوه مردم شد و هم اکنون تلاش می‌شود با کمک نیرو‌های وزارت بهداشت، دانشجویان و مردم به سرعت واکسینه شوند.
 
ایران رکورددار تزریق واکسن کرونا در جهان 
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه این هفته رکورد جهانی واکسیناسیون کرونا در کشور را می‌زنیم، تصریح کرد: این رکورد هم اکنون در اختیار آلمان با تزریق ۵۰ میلیون دُز در یک هفته است که تا پایان هفته رکورد آن‌ها شکسته خواهد شد.
 
وی گفت: امروز واکسیناسیون در کشور ما سرعت گرفته و امروز به ۳۸ میلیون دُز رسیده و این هفته رکورد جهانی واکسیناسیون را می‌زنیم، چنانچه هفته قبل ۵ میلیون دُز بود و رکورد دست آلمان بود و ما امیدواریم رکورد را بزنیم البته به این نکته اشاره کنم که این توانمندی وزارت بهداشت نبود بلکه توانمندی مردم کشور است چرا که ما هم اکنون شاهد هستیم در ورزشگاه‌ها حتی در ساعت ۱۱ شب مردم و دانشجویان عاشقانه کار می‌کنند در حالیکه در هیچ کجای دنیا اینطور نیست و امیدواریم که در این هفته رکورد را بزنیم. 
 
لزوم تحرک برای نوجوانان و جوانان
 
دکتر عین اللهی درباره اهمیت بازگشت تحرک در بین نوجوانان و جوانان، افزود‌: دانش آموزان باید تحرک و ورزش داشته باشند و مدرسه فقط درس کلاسیک نمی‌دهد بلکه آموزش ارتباط اجتماعی و توسعه آگاهی از کارکرد‌های مدرسه است، اگر دانش آموزان در خانه باشند رشد اجتماعی پیدا نمی‌کنند و دسترسی بچه‌ها به یخچال بیشتر می‌شود و عملا بچه‌ها چاق می‌شوند.
 
خبر برای کنکوری ها؛ واکسن مخصوص ۱۷ ساله‌ها را تامین کردیم 
 
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: واکسن کرونا مخصوص جوانان زیر ۱۷ سال به تعداد مورد نیاز وارد کردیم و از چند روز آینده کار را آغاز می‌کنیم البته برای افرادی که امسال کنکور می‌دهند بزودی تزریق واکسن برای آن‌ها آغاز می‌شود.
 
الزام واکسیناسیون کرونا برای مسافران خارجی
 
دکتر عین اللهی ضمن اشاره به اینکه هر کس که از کشور خارج می‌شود باید حتما واکسن زده باشد، گفت: باید برای همه سفر‌ها حتی سفر‌های ترکیه افراد واکسن زده باشند، هم اکنون برای ورود از کشور و ورود به کشور تست منفی نیاز است.
 
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به حجم واکسیناسیون در کشور هر کس که بخواهد از کشور خارج شود باید حتما کارت واکسن داشته باشد و در برگشت به کشور هم باید تست منفی و تست پی سی آر داشته باشد که آلودگی وارد کشور نشود. 
 
خبر‌های ورزشی وزیر بهداشت؛ بازگشایی استادیوم‌ها به شرط تزرق دو دُز واکسن
 
وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال بازگشت تماشاچیان به ورزشگاه‌ها و بازی آتی ایران و کره در ۲۰ مهر، گفت: همانطور که می‌دانید واکسیناسیون دو دُز است و دُز اول آن تا به پایان برسد طول می‌کشد.
 
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه اگر دو دوز واکسن را بزنند می‌توانند وارد استادیوم شوند، گفت: اگر دو دُز واکسن را بزنند آنوقت باید تصمیم گیری انجام شود. 
 
دکتر عین اللهی گفت: اگر همه مردم دو دُز واکسن را بزنند استادیوم باز می‌شود و ورزش راه می‌افتد.
 
اعتماد بالای مردم به خبر‌های رسانه ملی
 
وی با قدردانی از زحمات خبرنگاران خبرگزاری صدا و سیما بویژه خبرنگاران تخصصی نظام سلامت، گفت: صدا و سیما تلاش بسیاری در این دوره کشیده است و مردم به خبر‌های شما اعتماد دارند.
 
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مرکز پژوهش‌های صدا و سیما اعلام کرده است که مردم بیش از ۷۰ درصد به اخبار خبرگزاری اعتماد دارند و این اعتماد سازی بسیار مهم است.
 
تولید مستند‌های هرمندانه از تلاش‌های مجاهدانه 
 
دکتر عین اللهی درباره ۲۴ ساعته شدن مراکز واکسیناسیون و همکاری بسیار خوب نیرو‌های جهادی و نیرو‌های مسلح بویژه سپاه و بسیج و ...، گفت: مستند‌های هنرمندانه همچون برنامه روایت فتح می‌تواند این زحمات را هنرمندانه به تصویر بکشد.
 
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: در بازدید از شهر قزوین مشاهده کردم که در ساعت ۱۱ شب بچه‌های جهادی با شوق و شور فعال بودند و به من گفتند که، چون خدمت به مردم است خسته نمی‌شویم، این برنامه‌ها باید به شکل مستند نشان داده شود و مردم تشویق شوند.
 
دکتر عین اللهی با اشاره به فعالیت‌های افرادی همچون شهید حججی‌ها در گروه‌های جهادی، گفت: شهید حججی یکی از اعضای گروه‌های جهادی بود و فعالیت گروه‌های جهادی پایه بسیاری از فعالیت‌ها محسوب می‌شود. 
 
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اثر گذاری گزارش‌های خبری خبرگزاری صدا و سیما در بهبود شرایط و ارائه خدمات به مردم، گفت: من در بازدیدی که از یک مرکز واکسیناسیون داشتم مشاهده کردم که یک واکسن در این مرکز کم بود و من این موضوع را مطرح کردم که اگر این موضوع باعث ایجاد تجمع می‌شود اصلا آن واکسن برداشته شود. 
 
دکتر عین اللهی گفت: بسیاری از مشکلات مراکز واکسیناسیون با یک تصمیم مدیریتی ساده قابل حل است.
 
وی با اشاره به اثرگذاری بازدید‌های سرزده و گزارش‌های رسانه ملی، خاطرنشان کرد: حفظ کرامت و احترام به مردم بسیار مهم است و هیچگونه بی احترامی به مردم را تحمل نمی‌کنیم چرا که همه می‌دانیم ورود واکسن به کشور خیلی سخت است از بحث‌های مالی و وزارت خارجه گرفته تا مباحث دیگر و یک بی احترامی و بداخلاقی تمامی این زحمات را به باد می‌دهد ما باید منتظر مردم باشیم نه مردم منتظر ما.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب