6:3 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نادر کالمعدوم

در حالیکه استاد اعظم این جماعت متهم فاسد آن عالیجناب قهوه ای پوش بود که وقتی دید اوضاع خراب است خیلی زود از مهلکه و معرکه گریخت و اینک در پارلمان به ریش خلق الله می خندد و سودای وکالت نیز در سردارد! گویا اصلا طرف شهردار کرمانشاه نبوده و بازداشت های اخیر ربطی به وی ندارد ! بقول طلبه ها : نادر کالمعدوم

 اخبار عمومی
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
شکایت زن باردار کرجی از اسرائیل
واکنش ابطحی به انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی: آدم بگوید و بد باشد بهتر از این است که نگوید و خر باشد!
یوسف پزشکیان به مهرداد بذرپاش: حمله اسرائیل و اسنپ‌بک و ترامپ را تعمدا نادیده می‌گیرید؟
واکنش‌ شمخانی به ویدیوی عروسی دخترش: حرام‌زاده‌ها ! من هنوز زنده‌ام
واکنش دفتر حسن روحانی به پخش فیلم عروسی دختر شمخانی
دختر شهید شادمانی: انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی پروژه موساد است
رسول منتجب نیا: ۸۰ هزار آمر به معروف را چه کسی آموزش داده است؟ / مگر ندیدیم در «گشت ارشاد» چه اتفاقاتی افتاد؟
واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی: او سرش را پایین انداخته بود
عذرخواهی سردار رحیم صفوی از خانواده مرحوم هاشمی رفسنجانی
قانون پیوستن ایران به CFT برای اجرا ابلاغ شد
نون خ فعلاً توقف خورد؛ سعید آقاخانی «اسباب زحمت» را برای رمضان می‌سازد
سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت
دولت سوريه: احمد شرع صريحا از پوتین خواست بشار اسد را تحویل دهد
واکنش نماینده سابق مجلس به دبیر ستاد امر به معروف: "دوباره احساس کردید یکم شرایط آروم شده، از تو غاراتون در اومدین؟!"
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: قانون منع دو تابعیتی ها مربوط به دوران پهلوی است و باید اصلاح شود/
واکنش محسن هاشمی به حرف های رحیم صفوی : در «استخر» هم می توان شهید شد
واکنش دادستان کل کشور به باهنر: افراد جاهل در مورد حجاب نظر ندهند!/ حجاب یک امر شرعی است
حسام‌الدین آشنا: این صفرها که از پول ملی حذف کردید، سفره مردم بود
قشقاوی: طرح تعلیق CFT در مجلس، تقابل صریح با رهبری است / تکمیلی/ دو فوریت طرح رای نیاورد
عطاالله مهاجرانی: شرم الشیخ جای ایران نبود
تأیید «حذف چهار صفر پول ملی» در مجمع تشخیص
پزشکیان: در عموم موارد، مقصر مشکلات مردم، تصمیم‌گیران هستند
سخنگوی مجمع تشخیص: رهبر انقلاب تصمیم‌گیری در مورد لوایح CFT و پالرمو را به مجمع محول کردند و هیچ توصیه‌ای نداشتند
لاوروف: به ایران تجهیزات نظامی می‌دهیم
حسن روحانی ادعاهای شمخانی درباره هواپیمای اوکراینی را تکذیب کرد
ادعای ترامپ: اگر ایران سلاح هسته‌ای داشت، توافق غزه اتفاق نمی‌افتاد/ توافق غزه با حمله به مراکز هسته‌ای ایران آغاز شده
ضرغامی: این‌روزها با بعضی ها که مسئولیت دارند تماس می‌گیریم، می گویند دیگر موبایل ندارند، یا محل استقرارشان معلوم نیست
ناطق نوری: سکوتی در کار نیست/ تصرف سفارت آمریکا اشتباه بزرگی بود
مشاور رئیس‌جمهور: پزشکیان در حال مذاکره برای رفع فیلتر سایر پلتفرم‌هاست
دعوت ایران به اجلاس «شرم الشیخ» ؛ آیا آمریکا اشتباه خود در کنفرانس مادرید را اصلاح می کند؟
حمله امام جمعه تهران به باهنر: هی راجع به حجاب وِر می‌زند / کی به تو اجازه داده از پایان قانون حجاب خبر بدی؟ / خب بابا این زبانتان را ببندید دیگر!
ترامپ: افتخار می‌کنم که ایران از توافق آتش بس حمایت کرد
عراقچی: طرح صلح ابراهیم خائنانه است و ایران هیچ‌وقت به آن نخواهد پیوست/ نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل باقی مانده‌اند؛
نماینده مجلس: حتما مسائل بزرگتری هست که جلوی قانون حجاب را گرفتند
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 27632           تاریخ ارسال : 1400/04/29                         نسخه چاپی
نماینده مجلس: مردم خوزستان به‌دنبال بیان مشکلات خود هستند و هدف دیگری ندارند/ بحران خوزستان امنیتی نیست

به عنوان مثل همین اقداماتی که اکنون برای رفع ضربتی مشکل کمبود آب و پاسخ به نیازی که وجود دارد، در حال انجام آن هستند؛ خب مسئولان باید این را پیش‌بینی می‌کردند و زودتر به سمت حل مشکل حرکت می‌کردند.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: مردم خوزستان در شرایطی که با مشکل مواجه می شوند به مسئولان مراجعه می‌کنند که این مراجعه به صورت فردی یا تجمع گروهی انجام می‌شود و مسائل خودشان را مطرح می‌کنند که ممکن است در هنگام انجام این اعتراض در یکی دو نقطه تنش‌هایی هم ایجاد شود؛ این‌ها طبیعت این کار در همه نقاط کشور است منتها مردم تنها به‌دنبال رفع مشکلات خودشان هستند و هدف دیگری ندارند.

سید علی آقازاده عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در رابطه با مشکلات اخیر استان خوزستان و علت امنیتی شدن فضای استان، گفت: همانطور که مطلع هستید امسال ما شرایط خشکسالی را در نقاط زیادی از کشور داریم که با توجه به کاهش بارندگی‌ها و پایین آمدن سطح ذخیره آب پشت سدها کشور با مشکلاتی مواجه شدیم و این شرایط تأمین آب مورد نیاز مردم برای مصارف روزمره از جمله آب شرب را در استان‌های مختلفی مانند خوزستان تحت تاثیر خود قرار داده است. البته این مشکل برای استان‌های مختلفی رقم خورده و استان خوزستان هم از این امر مستثنی نیست.

وی در رابطه با امنیتی شدن مشکلات خوزستان، اظهار داشت: خوزستان یک استان وسیع است که بخش زیادی از مردم در آنجا به کشاورزی و دامداری اشتغال دارند به همین خاطر مشکلات آبی در این استان و در کل در استان‌های جنوبی ما بیشتر خود را نشان می‌دهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی همچنین بیان کرد: درباره اینکه چرا این مشکلات امنیتی می‌شود هم باید گفت ما نه فقط در خوزستان بلکه در استان‌های دیگر هم مواردی را داشتیم که مردم در شرایطی که با مشکل مواجه می‌شوند به مسئولان مراجعه می‌کنند که این مراجعه به صورت فردی یا تجمع گروهی انجام می‌شود و مسائل خودشان را مطرح می‌کنند که ممکن است در هنگام انجام این اعتراض در یکی دو نقطه تنش‌هایی هم ایجاد شود؛ این‌ها طبیعت این کار در همه نقاط کشور است منتها مردم تنها به‌دنبال رفع مشکلات خودشان هستند و هدف دیگری ندارند و مسئولان هم باید در جهت رفع مشکل مردم، پیگیری لازم را داشته باشند.

وی افزود: به عنوان مثل همین اقداماتی که اکنون برای رفع ضربتی مشکل کمبود آب و پاسخ به نیازی که وجود دارد، در حال انجام آن هستند؛ خب مسئولان باید این را پیش‌بینی می‌کردند و زودتر به سمت حل مشکل حرکت می‌کردند.

آقازاده دافساری در ادامه با اشاره به تلاش‌های در حال انجام از سوی مسئولان دستگاه‌های مختلف برای حل بحران، خاطرنشان کرد: ما مساله‌ای که در اهواز وجود دارد را به عنوان یک مساله امنیتی نمی‌بینیم. مردم درحال بیان مشکلات هستند و برای مسائل خود به دستگاه‌ها و مسئولان مراجعه می‌کنند. در حال حاضر نمایندگان محترم خوزستان در حال پیگیری امور هستند، مجلس شورای اسلامی، مسئولین قوه قضائیه و سایر نهادها و مسئولان درحال پیگیری راه‌های حل این مساله هستند و تیم‌هایی با اختیار عمل را به استان اعزام کرده‌اند. تا جایی که ما در کمیسیون در جریان هستیم، ان‌شاء‌الله این طرح‌های جدید با ورود گروه‌های جهادی، سپاه، ارتش و سایر نهادها به ویژه مقامات دولتی و نظارتی به سرعت اجرایی شده و نتیجه بدهد که همه شاهد رفع و کاهش مشکلات خوزستان باشیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به سوالی در رابطه با میزان قصور دولت در پدید آمدن این بحران با توجه دوره خشکسالی و کاهش بارندگی که کشور با آن مواجه است، گفت: متاسفانه دولت نشان داده که در خیلی از حوزه‌ها نتوانسته مشکلات مردم را به خوبی پیگیری کند؛ ناکارآمدی‌ها و نواقصی که در کارها وجود داشته باعث بروز مشکلاتی در برخی استان‌ها شده است، اما مساله خوزستان این است که در روزهای اخیر با توجه گرمای شدید هوا باعث چندبرابر شدن مشکلات در این استان شده است.

وی بیان کرد: البته در حال حاضر هم دولت و مسئولان مربوطه درصدد این هستند که مشکلات را در حد معقول بتوانند رفع کنند. امروز ما شرایط بحرانی در خوزستان داریم و امیدواریم که دولت بتواند به صورت ضربتی این مشکل را رفع کند. در مجموع به‌نظر می‌رسد که چه به لحاظ اعتباری و چه لحاظ پشتیبانی همه مسئولان و دستگاه‌ها به میدان آمده‌اند و امید می‌رود که طی چند روز آینده مشکلات تا حد زیادی کاهش پیدا خواهد کرد.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب