3:24 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  از رونالد تا دونالد

ملت بزرگ ایران در عمرش از این وحوش درنده آمریکایی کم ندیده است از همین دارودسته رونالدها و دونالدها ، از رونالد ریگان گرفته تا دونالد ترامپ و البته قبل ترش دونالد رامفسلد ، دو تن از این رونالدها و دونالدها اکنون زیر خاک هستند و البته همره وزیر جنگ هایشان همچون کاسپار واینبرگر که 38 سال پیش یعنی در سوم آبان سال 66خواب " خشک شدن ریشه موجودیت ملت ایران " را در سر می پروراند و این رویا را با خود به گور برد

 اخبار عمومی
شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد
وال استریت ژورنال: ایران تهدید کرده‌ است که از مذاکرات پیش‌رو کنار می‌کشد
ادعای رویترز: آمریکا به یک پهپاد ایرانی حمله کرد
تقدیر سیدحسن خمینی از تدبیر و مدیریت رهبر انقلاب در حوادث اخیر: یک کودتای سخت و پر دسیسه گذشت
جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود
انتقاد تند محمد مهاجری از مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که همچنان هزینه می‌تراشید؟
عضو دفتر رهبری: دشمن شرارت کند این بار هیچ سازش و تسلیمی در کار نخواهد بود
سردار نجات: دستور عملیات علیه رژیم صهیونیستی را رهبر انقلاب صادر کردند
ترامپ: قاسم سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود/ اگر او زنده بود، حمله‌ای که علیه ایران انجام دادیم، همین نتیجه را نمی‌داد
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
عضو هیات رئیسه مجلس: وابستگان نظامی سفارت های اروپایی در ایران باید سریعا اخراج شوند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: اتاق جنگ ما فعال است و تمام اقدامات برای هرگونه درگیری طراحی شده و آماده است
امیرحسین ثابتی: به خاطر شرایط جنگی استیضاح رئیس جمهور در اولویت نیست
نشریه سپاه: ایران محدودیت های گسترده، بازرسی و حتی خروج اورانیوم غنی شده را پذیرفت ولی ترامپ دنبال خلع سلاح و تحقیر است
نبوی: اصلاح‌طلبان سرنگونی نظام را از ترامپ طلب نخواهند کرد
پیشنهاد کیهان: سفرای اتحادیه اروپا را اخراج کنید
پزشکیان: اگر مردم را اصل می دیدیم نباید به اینجا می رسیدم که در این هفته ها رسیدیم/ مردم از ما فاصله گرفته اند چرا که رفتار ما را می بینند
حسن روحانی : به حرف مردم گوش کنیم / لجبازی در برابر مردم جواب نمی‌دهد / با فرمان «همه به جای خود» مسیر درست می‌شود
خبر مثبت لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
معاون فراجا: پلیس در مقابله با فتنه‌گران خویشتن داری کرد
نامه سرگشاده زیباکلام به وزیر علوم: اساسا مسئولان باور ندارند کشور مشکل دارد
عباس عبدی: دیگر نخواهم نوشت
ادعای رسانه قطری: تهران و واشنگتن پیام‌های تهدید آمیز رد و بدل کردند
کدام چهره های سیاسی، فرهنگی و ورزشی برای انتخابات شورای شهر به میدان آمدند (+ اسامی)
اخراج دختر لاریجانی از دانشگاه آمریکا
پیغام دولت به جبلی و رفقا: خرجتان را دربیاورید/ مرکز پژوهش‌های مجلس: کاهش بودجه صدا و سیما تصمیم مناسبی نبود
قطع اینترنت، صرافی ها را از کار انداخت / انتقال بسته های پول از دبی با کشتی
محسن برهانی: آنان که بر تنوره خشونت می‌دمند، دلسوز ایران و ایرانی نیستند
حمله حسین شریعتمداری به مجلس: به جای تعیین مکان برای اعتراضات، مجازات‌های سخت وضع کنید
هشدار سخنگوی نیروهای مسلح: اگر تعرضی به رهبر معظم انقلاب شود دنیا به آتش کشیده خواهد شد
هم‌میهن توقیف شد / سایت روزنامه از دسترس خارج شد
استیضاح‌ وزرا از دستور کار مجلس خارج شد
هشدار عضو موتلفه: برای پیشگیری از اعتراضات دوباره، قیمت ها را کنترل و اعتماد مردم را جلب کنید
سردار رادان: به‌نوبت سراغ همه اغتشاشگران خواهیم رفت
معاون علمی رئیس‌جمهور: اینترنت تا پایان هفته به حالت عادی بر می‌گردد
پیش‌بینی سمت و سوی قیمت دلار در شرایط کنونی
پزشکیان: تعرض به رهبری معظم، به‌منزله جنگ تمام عیار با ملت ایران است
وزارت اطلاعات: شناسایی و بازداشت ۳۰۰ تروریست با گزارش‌های مردم تهران
عراقچی: تهدید آمریکا برای حمله به ایران نشانه تبانی با اغتشاشگران برای ناامن‌سازی است
کمیسیون کشاورزی مجلس : گوشت گوسفندی باید 7 دلار باشد !
 گفتــگو
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!

کد مطلب 27620           تاریخ ارسال : 1400/04/26                         نسخه چاپی
۲ پیشنهاد جدید برای معاون اولی دولت رئیسی

چهره سیاسی اصلاح طلب گفت:توصیه ای که می توان به آقای رئیسی داشت این است که حتی اگر بنا بر انتخاب همکاران اصولگرا داشته باشند که حق ایشان است بهتر است برای حال و روز نه چندان خوب اوضاع عمومی امروز کشور، از چهره های ریشه دار، مجرب و آگاه به دقایق امور کشورداری در عرصه سیاست داخلی و بین المللی استفاده کنند.


حسن رسولی چهره سیاسی اصلاح طلب در پاسخ به این سوال که آیا پیش می کنید کابینه رئیسی اصولگرا است یا فراجناحی؟ به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: با توجه به شناخت شخصی که از آقای رئیسی دارم ایشان ضمن اینکه در یک صورت بندی کلی دارای یک خاستگاه اصولگرایی است اما به لحاظ خط مشی مدیریتی و رویه فردی از مدل مدیریت مشارکتی و تعاملی تاکنون استفاده کرده است یا حداقل تشخیص من این است تمایل ایشان این است که از قالب های جناحی و حزبی به صورت کلی تبعیت کند.


او افزود: آقای رئیسی تاکنون در این جایگاه نبودند بنابراین باید ببینیم بین این خط مشی فردی ایشان و نظریه ای بر آن اساس اتاق فکر آقای رئیس جمهور منتخب، چیدمان کابینه و سایر همکاران دولت را تنظیم و نهایی می کند چه ترکیبی را  در آینده نشان خواهد داد.

رسولی ادامه داد: توصیه ای که می توان به آقای رئیسی داشت این است که حتی اگر بنا بر انتخاب همکاران اصولگرا داشته باشند که حق ایشان است بهتر است برای حال و روز نه چندان خوب اوضاع عمومی امروز کشور، از چهره های ریشه دار، مجرب و آگاه به دقایق امور کشورداری در عرصه سیاست داخلی و بین المللی استفاده کنند اگر چنین ترکیبی را در آینده شاهد باشیم فکر می کنم هم دولت نفع آن را خواهد برد و هم جامعه از این کارآمدی این ترکیب منتفع خواهد شد.

۲ پیشنهاد جدید برای معاون اولی دولت رئیسی

این فعال سیاسی اصلاح طلب درباره پیش بینی اش از معاون اولی کابینه رئیسی و مطرح شدن اسامی چون جلیلی، مخبر و نیکزاد و .... عنوان کرد: پیش بینی خاصی ندارم اگر بخواهم پیشنهادی به آقای رئیسی بدهم به ایشان خواهم گفت از چهره های مجرب تر جریان اصولگرا مثل آقای لاریجانی، مهندس باهنر و افرادی در این سطح و رده استفاده کنند به ویژه اینکه معاون اول، هماهنگ کننده همه بخش ها است و باید از دانش، آگاهی و مهارت مدیریتی فرابخشی و عمومی برخوردار باشد.

بدترین انتخاب رئیسی چیست؟

رسولی اضافه کرد: این چهره هایی که اشاره کردم نسبت به سایر دوستانی که در سابقه مدیریتی شان، چنین کارنامه  و سابقه ای دیده نمی شود مناسب تر خواهند بود. بدترین انتخاب این است که معاون اول رئیس جمهوری که فاقد تجربه اجرایی در قوه مجریه است فردی باشد که یا نسبت به حوزه اجرا تسلطی نداشته باشد و یا اینکه در یک بخش دارای شناخت و تجربه باشد چهره هایی که اشاره کردم چهره هایی هستند که هم به لحاظ سوابق و تجارب  و هم به دلیل جایگاه هایی که داشته اند به صورت عمیق تر هم نسبت به فرصت های کشور و هم نسبت به تهدیدهای مبتلابه ایران شناخت دارند در این صورت می توانند یار و مددکار بهتری برای آقای رئیسی باشند.

این چهره اصلاح طلب درباره وزیر کشور و وزیر امور خارجه دولت رئیسی نیز اشاره کرد: وزیر خارجه باید یک چهره ای باشد که اولا در عرصه بین المللی از یک اعتبار و جایگاه قابل قبولی برخوردار باشد. دوم اینکه در حوزه سیاست خارجی بتواند نسبت به ایجاد همسویی بین بخش های مختلف دیپلماتیک کشور موثر باشد طبعا چنین فردی فقط از بین بدنه و سطوح میانی وزارت امور خارجه، اگر انتخاب شود فواید بیشتری دارد و هزینه جابه جایی کمتری متوجه منافع ملی کشور خواهد کرد.

او ادامه داد: وزیر کشور، اگر از بین استانداران موفق دولت های قبلی، حتی اگر آقای رئیسی و ستاد هماهنگ کننده ایشان اصرار به گزینش از بین مدیران و شخصیت های مشرف به حوزه سیاست داخلی، از بین اصولگرایان داشته باشند توصیه مشفقانه ای که می توان به رئیسی کرد این است که کسی را وزارت کشور بگذارند که حتی الامکان، سطوح پیشینی این موقعیت شغلی مهم را طی کرده باشد. بخشدار، فرماندار، معاون استاندار و یا استاندار و یا معاون وزیر بوده باشد.

رسولی بیان کرد: حوزه سیاست داخلی هدایت کننده سیاست های عمومی کشور است اعمال راهبردهای دولت در سطح کشور، برقرار نظم و امنیت، حداکثرسازی انسجام سیاسی، تعامل کارآمد با احزاب و شخصیت ها و گروه های سیاسی  و نیز معتبر بودن برای جریانات و مراجع ذی نفوذ در کنار تجارب عملیاتی که گفته شد، چنانچه در فرد مورد انتخاب متمرکز باشد اثربخشی و کارآمدی بیشتری را برای کشور و دولت به ارمغان می آورد به ویژه در شرایط فعلی که ما شاهد بی سابقه ترین شکاف بین حاکمیت و حکومت هستیم.

او بیان کرد: وقتی ۵۲ درصد مردم در یک انتخاباتی شرکت نمی کنند کاهش این شکاف، یکی از مهمترین وظایف وزارت کشور، استانداران و سلسله مراتب مدیران سیاست داخلی است که به هر میزانی که دانش، تجربه و مهارت بیشتری در این حوزه داشته باشند بهتر می توانند به برقرار تعادل مناسب تر و کاستن از گسست کمک کنند.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب