1:57 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 26793           تاریخ ارسال : 1399/12/18                         نسخه چاپی
کواکبیان محسن رضایی را به مناظره دعوت کرد

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با روزنامه فایننشال تایمز لندن مصاحبه‌ای داشت که با واکنش‌های زیادی همراه شده است و در تازه ترین واکنش مصطفی کواکبیان نماینده تهران در مجلس دهم وی را به مناظره ای با سه محور دعوت کرده است


به گزارش جماران؛ ایرنا نوشت: مصطفی کواکبیان نماینده سابق مجلس، فراتر از بحث‌های اخیر درباره مصاحبه محسن رضایی وی را به مناظره دعوت کرد و گفت: «گفته‌های آقای سردار محسن رضایی را دیدم؛ گاهی برخی سخنان چنان بدون مبنا و ضابطه است که نمی‌توان درباره آن موضعی نداشت؛ لذا من به عنوان یک فعال سیاسی، ایشان را در سه موضوع به مناظره دعوت می‌کنم».

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگو با روزنامه فایننشال تایمز لندن مصاحبه‌ای داشت که با واکنش‌های زیادی همراه شده است.

این رسانه انگلیسی به نقل از وی نوشته، «آن‌ها(آمریکا) باید به ما اطمینان خاطر دهند که همه تحریم‌هایی که پس از اجرای برجام اعمال شد در کمتر از یک سال رفع می‌شود. در این شرایط، مذاکرات می‌تواند آغاز شود در طول مذاکرات تحریم‌ها هر ماه باید برداشته شود؛ به عنوان مثال تحریم‌های مالی و محدودیت‌هایی که بانک های اروپایی اعمال کرده‌اند باید همان ماه اول رفع شود. رفع تحریم‌ها علیه صادرات نفت نیز در اولویت‌های نخست ما قرار دارد.»

مصطفی کواکبیان نماینده سابق مجلس به محورهای پیشنهادی خود برای مناظره با محسن رضایی در سه محور اشاره کرد و گفت: «نخستین موضوع درباره اینکه وی بسیار مشتاقانه از ورود نظامیان به سیاست و انتخابات ریاست جمهوری سخن گفته‌اند که برخلاف نص صریح بند «ل» وصیت‌نامه سیاسی-الهی امام خمینی(ره) است و نباید نظامیان وارد رقابت‌های سیاسی و حزبی شوند؛ همچنین این موضوع برخلاف نظر رهبر معظم انقلاب است که فرمودند همان دیدگاه حضرت امام(ره) را دنبال می‌کنند.»

«البته معتقدم نظامی‌ها می‌توانند از این لباس خارج شوند و وارد عرصه سیاست شوند اما دیگر نباید به نیروهای مسلح برگردند؛ اینکه کسی بگوید می‌خواهم امیرکبیر دوران باشم جالب نیست و من می‌توانم اگر افتخار مناظره دهند موارد متعدد تاریخی و مصداقی را خلاف دیدگاه ایشان یادآور شوم». 

استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، موضوع دوم مورد تقاضا برای مناظره را درباره موضع اخیر وی در گفت‌وگو با نشریه انگلیسی و ذیل محور کلی روابط بین‌الملل و عرصه دیپلماسی بیان کرد و افزود: «ااگر قبول کنند می‌توانیم بحث کنیم که آیا اساسا می‌شود به صورت غیرکارشناسی و باری به هر جهت، وارد مباحث تخصصی این عرصه شد و گفت که شما تا یکسال دیگر تحریم‌ها را بردارید و ما وارد مذاکره می‌شویم؟ به نظر می‌رسد نوع سیستم فکری و نگاه و رویکردی که سردار رضایی به مقولات سیاست بین‌الملل دارند، نه تنها در مصاحبه اخیرشان، بلکه در موارد مختلفی مطرح شده که نیازمند یک بررسی و بحث مفصل است».

وی ادامه داد: «ظاهرا اگر فرد دیگری غیر از اصولگرایان مانند آقای ظریف برود و با کسی مذاکره کند بد است اما اصولگرایان هیچ قبح و منعی برای هیچگونه مذاکره‌ای با هیچ شخصیت خارجی برای خود قائل نیستند؛ چنانچه پیش از این نیز مواردی وجود داشت، رفتند مذاکره کردند و هیچ بحثی نشد، اما اگر اصلاح‌طلبی برود مذاکره کند بد است؛ لذا بر همین مبنا، برخی می‌گویند بگذارید اصولگراها بیایند بروند مذاکره کنند و انشاءالله کشور را منتفع کنند!»

کواکبیان افزود: «بحث ما این است که هر مذاکره‌ای نیاز به تدوین برنامه و مراحل کارشناسی دارد نه اینکه همینطور هر فردی وارد فرآیند پیچیده آن شود؛ ما نمونه‌های ناموفق زیادی در این مورد داشتیم؛ به‌تازگی آقای قالیباف بر یک اشتباه پای فشرد و اصرار داشت که حتما با آقای پوتین دیدار کند! این نشان می‌دهد آقایان با پروتکل‌های بین‌المللی خیلی آشنا نیستند؛ در حالی‌که سیاست ریاست جمهوری روسیه همیشه همین بوده و از قضا دیدار آقای لاریجانی با ایشان در حاشیه یک جلسه دیگری بوده نه به عنوان دیدار رسمی در کاخ کرملین».

وی ادامه داد: «آقایان باید این مسائل ساده را بدانند اما متاسفانه دوستان عزیز ما که داعیه اصولگرایی دارند نشان دادند در عرصه دیپلماتیک رفتارهایی دارند که منافع ملی را خدشه‌دار می‌کند.»

عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین درباره گفت‌وگوی مطبوعاتی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نیز گفت: «باید مشخص شود که آیا آقای رضایی از جایگاه دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام این مصاحبه را انجام داده‌اند یا از منصب کاندیدای بالقوه انتخابات یا یک فعال سیاسی و یا حتی یک مقام نظامی؛ باید مشخص شود که ایشان از چه موقعیتی اظهارنظر کرده‌اند.»

کواکبیان ضمن مقایسه «شیوه مواجهه با اصلاح‌طلبانی که با یک رسانه خارجی مصاحبه می‌کنند و چگونگی برخورد اصولگرایان» درباره نگرانی‌ها از مخابره پیام دوگانه به خارج از کشور معتقد است: «این نگرانی به‌جاست؛ در ماجرای هسته‌ای نیز که مجلس یازدهم قانونی تصویب کرد و بلافاصله ماجرا را به قوه قضائیه ارجاع داد، فرمایش رهبری را به دنبال داشت که فرمودند نباید از کشور صدای دوگانه مخابره شود و خارجی‌ها پالس‌های گوناگونی دریافت کنند؛ لذا معتقدم برداشت طرف‌های خارجی از صحبت آقای رضایی، به طور قطع به ضرر منافع ملی است و باید تکلیف این موضوع هم مشخص شود».

این استاد علوم سیاسی، موضوع سوم مورد تقاضا برای مناظره با دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام را شیوه اداره کشور و مسائل اقتصادی اعلام کرد و گفت: «به خاطر داریم که آقای رضایی از سیستم فدرالی صحبت و مباحث اقتصادی را به گونه‌ای مطرح کردند که اگر کسی نداند فکر می‌کند در مورد کشور دیگری غیر از ایران است! لذا در مسائل اقتصاد داخلی نیز آمادگی دارم با ایشان در هر جایی که مناسب می‌دانند مناظره و گفت‌وگو کنیم و ایشان بنده را راهنمایی کنند».

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب