معتقدم این میزان ثروتی که افرادی مانند مدلل ها و شکری ها و درویشوند ها ( مالک پالایشگاه کرمانشاه ) را به قارونهایی در کشور و استان ما تبدیل نموده است بیشتر از راه رانت خواری و ران خوری بوده است نه برپایه یک اقتصاد سالم و بهداشتی و البته رقابتی . این جماعت را باید پای میز محاکمه کشاند تا مشخص شود طی دهه های اخیر چه میزان تسهیلات ارزان قیمت از خزانه این کشور دریافت کرده اند ؟ ج
علی مطهری برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اعلام کاندیداتوری کرد.
به گزارش عصر ایران به نقل از ایسنا، علی مطهری، نماینده سابق مجلس برای حضور در رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اعلام کاندیداتوری کرد.
پیش از این سردار دهقان وزیر سابق دفاع و مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری نیز از جمله افرادی هستند که رسما اعلام کاندیداتوری کرده اند.
همچنین از افرادی مانند محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی و ابراهیم رییسی رییس قوه قضاییه، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، آذری جهرمی وزیر ارتباطات ، سعید محمد فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا و ... به عنوان کاندیداهای احتمالی یاد می شود.