5:21 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 هشدار ! افسران موساد در اینجا مشغول کارند.

والله گناه مدیران و کارگزارانی که رانت خواری و اختلاس و ....می کنند و مردم عزیز ما را نه فقط از نظام بلکه از دین و مذهب هم بدبین می کنند کمتر از افسران سرویس جاسوسی موساد در اسرائیل نیست ، کارمندان و کارشناسانی که در راهروهای ادارات کار مردم را به بهانه مرخصی و قطع بودن سیستم و هزار بهانه دیگر معطل کرده و اعصاب ارباب رجوع را خرد می کنند جرمشان کمتر از منافقین آلبانی نشین نیست چون اینان هستند که با عملکرد سوء خود ، مردم را به ستوه آورده که...

 اخبار عمومی
هشدار ارتش آمریکا به ترامپ: پیامدهای جنگ با ایران جبران‌ناپذیر است
سخنگوی قوه قضائیه: تعداد اندکی از افراد زیر ۱۸ سال که مرتکب اقدامات جنایتکارانه شده بودند، همچنان بازداشت هستند
سیدمحمد خاتمی: همه دستگیرشدگانی که جز درماندگی از زندگی و اعتراض اتهامی ندارند را آزاد کنید/ احضارها و صدور احکام نامناسب متوقف شود
گزارش نیویورک تایمز از تدابیر آیت الله خامنه ای برای مقاومت در جنگ با آمریکا: تشکیل 4 لایه جانشینی برای مقامات ارشد ایرانی
تورهای نوروزی اروپا، افغانستان را جایگزین ایران کردند
عراقچی خطاب به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم
رد صلاحیت چهره‌های اصلاح‌طلبان در انتخابات شورا
نماینده مجلس: برای تولید محتوا در یوتیوب و اینستاگرام باید از صداوسیما مجوز گرفت
خسروپناه: معترضان در مساجد اعتراضات خود را بیان کنند
سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا: لیندزی گراهام، «زاکانیِ سیاست آمریکا»ست
پزشکیان: موقعی که ما سرکار آمدیم وعدۀ سرمایه‌گذاری‌ هزار میلیاردی دادند اما معلوم شد که ما را سرکار گذاشته‌اند
سخنگوی قوه قضاییه: احراز توبه تتلو هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است
حجت الاسلام ابوترابى: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم
ایرنا: مذاکرات جدی بود و بر روی برخی مباحث کلی تفاهم شد
آیت‌الله جوادی آملی: حفظ نظام، با حضور مردم امکان‌پذیر است
نماینده مجلس: حدود ۲۸ درصد از افراد بازداشتی در حوادث اخیر، زیر ۲۰ سال دارند
بروجردی: مذاکره با آمریکا برای «اتمام حجت» است / توانمندی موشکی قابل مذاکره نیست
گفتگوی صریح رئیس‌جمهور درباره مذاکرات آمریکا و وقایع دی‌ماه
خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از افکار عجیب رئیس مجلس
ترامپ آماده دیدار با رهبر ایران است/ این دیدار راهی برای حل مشکلات جهان است
استقبال شریعتمداری کیهان از سخنان پزشکیان علیه شکوری راد
عیدی ۱۰ میلیون تومان برای همه کارکنان
محسن امين زاده آزاد شد
روبیو: جهان در آستانه درگیری جدید است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: صداوسیما را نمی بخشم
محسن رضایی: ایران می‌توانست حیفا را با خاک یکسان کند
محسنی اژه‌ای: از دست بعضی خون دل می‌خوریم اما متنبه‎شان می‌کنیم
واکنش حزب اتحاد ملت به بازداشت فعالان سیاسی اصلاح‌طلب: موجب شگفتی و تاسف است
میزان: حکم قطعی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی اجرا شد
هشدار آمریکا به کشتی‌هایش: تا حد امکان از آب‌های سرزمینی ایران فاصله بگیرید
نامه ثابتی به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیروهای امنیتی آتش زده اند و الا محاکمه می شوید
عیدی کارمندان ۱۰ میلیون شد
آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند/ وکیل: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست
قوه قضاییه: اعلام جرم علیه برخی عناصر سیاسی/ ۴ نفر بازداشت و‌ تعدادی احضار شدند
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد
وال استریت ژورنال: ایران تهدید کرده‌ است که از مذاکرات پیش‌رو کنار می‌کشد
 گفتــگو
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم

کد مطلب 26663           تاریخ ارسال : 1399/11/29                         نسخه چاپی
واکنش ظریف به احتمال کاندیدا شدنش

وزیر خارجه کشورمان نسبت به اخباری که درباره احتمال کاندیداتوری وی در انتخابات ریاست جمهوری و انتشار لیست کابینه منسوب به او در فضای مجازی مطرح شده، واکنش نشان داد.


به گزارش تابناک، محمدجواد ظریف در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره احتمال کاندیداتوری وی و نیز انتشار لیست کابینه منسوب به وی در فضای مجازی گفت: از محبتی که دوستان به من دارند متشکرم ولی جدیت لیست کابینه منسوب به من همان اندازه است که یک کابینه از شخصیتهای کارتونی در همین فضای مجازی منتشر شده بود.

ظریف تاکید کرد: تصمیم من همان است که اعلام کرده بودم و نه جدال با خدا و نه مردم دارم اما هنوز تصمیم من همان است که اعلام کرده بودم.

(به گزارش ایسنا، وزیر خارجه در این بخش از گفت‌وگو تاکید کرد که تصمیم من همان است که اعلام کرده بودم و نه "جدال" با خدا و نه مردم دارم . در ابتدای انتشار این خبر به جای جدال از لفظ "دشمنی" استفاده شده بود که اصلاح شد .)

وزیر خارجه در پاسخ به سوالی درباره معیار ایران برای لغو موثر تحریم‌ها و اینکه آیا تا پنجم اسفند تحول مهمی درباره برجام رخ می‌دهد، گفت: همانطور که رییس جمهوری گفتند دولت نظراتش را قبل از مصوبه مجلس با صراحت و شفافیت اعلام کرد. این مصوبه امروز به قانون کشور تبدیل شده است و دولت خود را موظف به اجرای قانون می‌داند.

وی یادآور شد: براساس این قانون در تاریخ پنجم اسفند کاهش نظارت آژانس و نه توقف نظارت اجرا می‌شود. تاکنون براساس قرارداد پادمان که در واقع استاندارد نظارت آژانس هست، عمل کردیم و به قرارداد پادمان متعهد هستیم و عضو پادمان هستیم و آن را ادامه خواهیم داد.

ظریف با بیان اینکه به عنوان یک اقدام داوطلبانه ما پروتکل الحاقی را بدون تصویب در برجام اجرا کردیم، ادامه داد: الان مجلس تصمیم گرفته این اجرا را متوقف کند. اتفاقی که خواهد افتاد این است که با درخواستی که آقای گروسی انجام دادند با ایشان مشورت خواهیم کرد و این اتفاق صورت خواهد گرفت. سازمان انرژی اتمی با آژانس رسما اعلام کرده که از تاریخ ۲۳ فوریه اقدامات داوطلبانه ما در اجرای پروتکل الحاقی متوقف خواهد شد اما نظارت آژانس ادامه پیدا خواهد کرد.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: در مورد کیفیت نظارت هم سازمان آمادگی دارد که با آژانس گفت وگو کند و به نتیجه برسد. نکته‌ای که بسیار مهم است این است که نظارت‌های آژانس به صورت عادی یعنی نظارت‌هایی که در اکثر کشورهای دنیا دارد، ادامه پیدا خواهد کرد.

وی تصریح کرد: اقداماتی که ایران انجام داده از جمله قانون مجلس، در اجرای ماده ۳۶ برجام هست. ما داخل برجام هستیم و کشوری هستیم که به تعهداتمان همیشه پایبند بودیم و همانطور که در بالاترین سطح کشور اعلام شده، به مجرد اینکه آمریکا تحریم‌ها را بردارد و سایر شرکا به تعهداتشان عمل کنند، دیگر دلیلی نمی‌ماند که ایران اقدام جبرانی انجام دهد.

ظریف با بیان اینکه ما الان اقدام جبرانی انجام می‌دهیم، گفت: وقتی اصل تخلف کنار برود دلیلی برای اقدامات جبرانی ما نخواهد بود و آن وقت ما می‌توانیم به اجرای کامل پروتکل الحاقی همانطور که در پنج سال و اندی گذشته با جدیت انجام دادیم، ادامه دهیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره فرصت آمریکا برای احیای برجام اظهار کرد: اتفاقاتی که می‌افتد از چند جهت برای آمریکا مهم است؛ یکی اینکه الان یک ماه است که دولت آقای بایدن سیاست فشار حداکثری دولت آقای ترامپ یعنی سیاست بی‌قانونی، قلدری و زورگویی را ادامه می‌دهد. اگر اینها معتقدند که آن سیاست شکست خورده و معتقدند که سیاست آبروی آمریکا را برده ادامه آن سیاست هم کمکی به آنها نمی‌کند و همان شکست و بی‌آبرویی را برای آنها دارد.

وزیر خارجه ادامه داد: نکته دوم اینکه تمام اقداماتی که ما می‌کنیم قابل بازگشت هست اما این آمریکاست که با یک وضعیت جدیدی ازجمله تعداد بیشتر سانتریفیوژ، میزان بیشتر ذخایر مواجه می‌شود و این وضعیت ادامه پیدا می‌کند.

ظریف با تاکید بر اینکه آنها خیال نکنند که علیه ایران با سیاست غیرقانونی فشار حداکثری، اهرم‌سازی می‌کند، افزود: ما هم قصد اهرم‌سازی نداریم. ما اقدامات جبرانی انجام می‌دهیم و اگر آنها خیال می‌کنند یک سیاست شکست خورده برایشان اهرم ایجاد می‌کند باید بدانند که در مقابل در ایران هم تحولات روی زمین اتفاق می‌افتد اما من معتقد نیستم بعد از ۵ اسفند زمینه غیرقابل بازگشت است اما آبروی آمریکا کماکان بیشتر می‌رود.

وی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات وزیر خارجه آمریکا مبنی براینکه درهای دیپلماسی همچنان باز است، گفت: ما معتقدیم که در حال حاضر توافقی داریم که نتیجه مذاکرات مستقیم، دوجانبه، سه‌جانبه و چند جانبه ایران و آمریکا برای مدت دو سال بود. این مذاکرات به نتیجه رسیده و توافقی روی میز هست و نیاز به مذاکره ندارد این توافق باید اجرا شود.

ظریف یادآور شد: اگر فکر می‌کنند می‌توانند توافق را تغییر بدهند، اشتباه می‌کنند. افراد داخل این دولت کسانی بودند که در مذاکره بودند و می دانند مواردی که در این توافق است که از نظر آنها خوشایند نیست، مواردی است که با مذاکره به آن رسیدیم مواردی هم در توافق است که ما از آن خوشمان نمی‌آید ما هم دوست نداشتیم برنامه هسته‌ای مان محدود شود و برخی محدودیت‌ها بر خریدهای تسلیحاتی ما برای ۵ سال وجود داشته باشد که تازه رفع شده است اما بالاخره توافق بده بستان است.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه آمریکایی‌ها ممکن است از چیزهایی که توافق کردند، خوششان نیامده باشد، گفت: اما باید این را بدانند، اروپایی‌ها بیشتر از آمریکا، باید بدانند آنچه که توافق شده، مورد مذاکره مجدد قرار نخواهد گرفت. برای اجرای آن چیزی هم که توافق شده مذاکره مجدید نیاز نیست.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا به مذاکره مستقیم احتیاجی نیست، گفت: نیازی به مذاکره مستقیم نیست، آمریکایی‌ها تعهداتشان را اجرا کنند وارد پنج بعلاوه یک شوند.

ظریف در پاسخ به سوال دیگری درباره سفر مقامات کشورها گفت: الان بیشتر سفرها توسط ویدئوکنفرانس انجام می‌شود ولی در تمام گفت و گوها درباره برجام هم صحبت می‌شود حرفی هم که در گفت و گوها می زنیم - مهم این است که همینجا می‌گویم - به محض اینکه آمریکا تعهداتش را انجام دهد ما هم تعهدات را انجام می‌دهیم. همان لفظ انگلیسی که من می‌گویم. ما می‌توانیم توالی تعهدات مشخص شود؛ آمریکا اقدام کند و ما اقدام کنیم. همانطور که امروز رئیس جمهور گفت نمی‌تواند یک جا و می تواند قسمت قسمت انجام شود.

وزیر خارجه در پاسخ به سوالی درباره اظهارات چندی پیش خود در توییتر درباره نقش اروپایی‌ها گفت: من نخواستم اروپایی‌ها سازو کار را انجام دهند ما سازوکار کمیسیون مشترک را داریم که می‌تواند کار خود را انجام دهد.

وی در پاسخ به سوالی درباره احتمال سفر مدیرکل آژانس به ایران و اینکه آیا قرار است درباره مسئله خاصی مذاکره شود، گفت: من نمی‌دانم ایشان امروز به تهران می‌آید یا نه. اما شنیدیم که ایشان درخواست سفر به ایران کرده است. وقتی به ایران بیاید طرف مذاکره ایشان همکاران ما در سازمان انرژی اتمی خواهند بود.

ظریف تاکید کرد: مدیرکل آژانس درخواست کرده به ایران بیاید. سوالاتی دارد و ممکن است پیشنهاداتی داشته باشد و همکاران ما در سازمان انرژی اتمی تلاش می‌کنند نگرانی‌های ایشان را رفع کنند و در واقع مسیر جدیدی که از روز ۵ اسفند شروع می‌شود با کمترین نگرانی ادامه پیدا کند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره گفت‌وگوی روحانی و رییس جمهوری سوئیس و اینکه آیا این مقام سیاسی پیامی از طرف بایدن برای ایران داشته یا خیر، اظهار کرد: پیامی در این تلفن تبادل نشد. آنچه که توسط دستگاه ریاست جمهوری و نه شخص رییس‌جمهوری در مورد محتوای مکالمه تلفنی ایشان اعلام شد، تاکید مجدد بر آنچه بود که بیان کردم که به محض اینکه آمریکا اقداماتش را انجام دهد ایران هم به اقدامات جبرانی خود پایان خواهد داد.

وزیر خارجه در پاسخ به سوالی درباره سکوت بایدن در برابر موضوع برجام، گفت: من احساس می‌کنم سکوت آقای بایدن نشان دهنده بحث داخلی در داخل دولت آمریکاست که متاسفانه برخی از اعضای تیم بایدن فکر می‌کنند علیرغم اینکه همه آنها اذعان کردند که سیاست فشار حداکثری شکست خورده است، می‌توانند از آن امتیاز بگیرند.

ظریف افزود: آنها به زودی متوجه خواهند شد که زمان به نفع آنها نیست و به ضرر آنهاست. لذا هر زمان اجرای تعهداتشان را آغاز کنند زمین برای آنها باز است و می‌توانند تعهدات خود را انجام بدهند و ایران هم سریعا به اجرای تعهدات کامل خود برمی‌گردد.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب