7:57 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 26396           تاریخ ارسال : 1399/10/21                         نسخه چاپی
قالیباف: برجام توافق‌نامه‌ای مقدس نیست

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: برجام برای ما توافق‌نامه‌ای مقدس نیست و براساس مواد ۳۶ و ۳۷ برجام حق داریم در برابر اجرا نشدن تعهدات طرف مقابل، تعهدات خودمان را اجرا نکنیم.


به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمد باقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی صبح امروز(یکشنبه، ۲۱ دی ماه) مجلس با اشاره به اینکه بیانات حکیمانه و مدبرانۀ رهبر معظم انقلاب در سالروز قیام تاریخی مردم قم، آیندۀ رسیدن به ایران قوی را ترسیم کرد، گفت: این سخنان به عنوان فصل‌الخطاب، نقشه راه پیگیری مطالبات مردم را برای همه ما مسئولین جمهوری اسلامی روشن کرد.

وی ادامه داد: برای همگان آشکار شد، راهبرد اصلی کشور در مواجهه با دشمن، بی اثر کردن تحریم‌ها است که مقدمه رفع تحریم ها نیز محسوب می شود و برای رفع تحریم ها نیز باید تولید قدرت کرد. تولید قدرتی از جنس آنچه دانشمندان هسته‌ای به خصوص دانشمند عزیز و سرافراز شهید محسن فخری زاده انجام دادند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تاکید کرد: منطقی، درست و عقلایی دانستن قانون لغو تحریم‌ها از سوی ایشان، مهر تاییدی است بر آنکه این قانون ظرفیت مناسبی برای این هدف ایجاد و نظام محاسباتی دشمن را اصلاح می کند که دوران اعمال تحریم های بی هزینه‌بر به پایان رسیده است.

قالیباف اظهار کرد: جبهه‌ غرب باید بداند که حقوق ملت ایران را به رسمیت بشناسد و اگر فشاری به مردم ایران وارد کرد، باید خود را آماده پرداختن هزینه متناسب با آن کند. برجام برای ما توافقنامه‌ای مقدس نیست بلکه با شروطی مورد پذیرش جمهوری اسلامی قرار گرفته تا تحریم ها را رفع کند، لذا بازگشت آمریکا به برجام برای ما اهمیتی ندارد بلکه برای ما فقط و فقط رفع عملی و قابل لمس تحریم‌ها موضوعیت دارد.

رئیس مجلس تصریح کرد: ما بدون اینکه بدنبال خروج از برجام باشیم، براساس مواد ۳۶ و ۳۷ برجام حق داریم در برابر اجرا نشدن تعهدات طرف مقابل، تعهدات خودمان را اجرا نکنیم، لذا با قاطعیت اعلام می‌کنیم ایران زمانی تعهدات خود را اجرا می‌کند که آن ها نیز تعهدات خود را عمل کنند و همه تحریم‌های برجامی و دستورات اجرایی رئیس جمهور آمریکا را رفع کنند.

قالیباف افزود: البته همانطور که قبلا تصریح کردم، امضای بایدن هم برای ما تضمین نیست و تجربه بدعهدی دوره دولت اوباما-بایدن نشان داد که نباید به رفع حقوقی و کاغذی تحریم ها دلخوش کرد. از نظر مردم ایران، زمانی تحریم ها، برداشته شده است که بتوانیم نفت خود را بفروشیم و با ارز حاصل از فروش آن از طریق سازوکار رسمی بانکی، نیازهای مردم ایران را تامین کنیم و تولیدکنندگان و بازرگانان ما در دنیا تجارت کنند در این صورت ایران به تعهدات خود در چارچوب برجام عمل می‌کند.

وی تاکید کرد: در حالی که مجلس فرصت سازی برای رفع تحریم ها را در دستور کار خود قرار داده است، ریل گذاری برای بی اثرکردن تحریم ها را راهبرد اصلی خود می داند که مهمترین اقدام تاکید بر اصلاح ساختار بودجه بعنوان سند مالی کشور است که در آن می توان با کاهش و شفافیت کسری بودجه، تورم بیش از حد را کنترل کرد و با رویکرد ضدتبعیض و اشتغال زا، مسیر اقتصاد سال آینده کشور را به نفع مردم و کارآفرینان جهت داد.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: البته لایحۀ بودجه‌ ارائه شده توسط دولت به نحوی تنظیم شده است که بیشترین عواید و منافع نصیب دلال‌ها و سودجویان خواهد شد و ثمره کسری بودجه‌ آن برای مردم چیزی جز تورم سنگین و گرانی افسارگسیخته نیست. توزیع میلیاردها دلار ارز ترجیحی، نه تنها مانع گران شدن کالاها نشده است که مستقیما جیب و سفرۀ مردم را هدف گرفته بود؛ چرا که منابع ارزی کشور که می‌توانست مستقیماً به بهبود معیشت مردم و پر شدن سفرۀ آنان کمک کند، به نحوی توزیع شد که دلال‌ها و رانت خوارها را چاق‌تر کرد.

قالیباف افزود: در سالیان گذشته به نام کالاهای اساسی، میلیاردها دلار ارز دولتی به برخی واردکنندگان داده شده که متاسفانه آثار آن در سفره و معیشت مردم بسیار ناچیز بوده و منافع آن به جیب عده ای محدود و خاص رسیده است.

رئیس مجلس تصریح کرد: مجلس می خواهد این رویه نادرست را اصلاح کند و این یارانه کالاهای اساسی را مستقیم در انتهای زنجیره به خود مصرف کننده بدهد و زیان رفاهی خانوارها بویژه قشر ضعیف جامعه را جبران و از هدررفت منابع بیت المال جلوگیری کند. این تصمیم، به نفع کلیت جامعه و مردم است و قطعا دلالان و رانت خواران صدایشان بلند خواهد شد.

وی تاکید کرد: البته دلسوزانی هم ممکن است نگران باشند که به آنها اطمینان خاطر می دهم که قیمت ارز روی هیچ کاغذی بصورت دستوری تعیین نمی شود و اگر قیمت اینچنین بود، مسئولان بانک مرکزی باید به سرعت و سهولت از این امکان استفاده می کردند. واقعیت آن است که مجموعه ای از سیاست های پولی، مالی، ارزی و تجاری دولت و در واقع عملکرد اقتصادی دولتمردان در طول زمان در قیمت ارز موثر است.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: قیمت واقعی ارز امروز را باید از مردم پرسید که نتیجه سیاست ها و عملکرد مسوولان است، پس دولت محترم نباید توقع داشته باشد گندم بکارد و جو درو کند! در کنار اصلاح ساختار بودجه برخی تجربه های پیشین نشان داد که سیاستگذاری های اقتصادی تا چه حد می تواند در زندگی جاری مردم موثر باشد.

وی ادامه داد: بعنوان مثال به گفته مسئولان دولتی ذی‌ربط فقط با نهایی شدن قانون مالیات بر خانه های خالی برای مبارزه با محتکران مسکن، ۳۰ درصد مسکن بیشتری به بازار اجاره عرضه شد که همین امر می‌تواند موجب کنترل و مهار افزایش قیمت اجاره‌بها شود. زمانی که اسم یک قانون ، بخشی از محتکران مسکن را مجبور به عرضه کرده است، در صورت اجرایی شدن دقیق و کامل قانون، محتکران مسکن را مجبور به عرضه صدها هزار خانه خالی به نفع مردم خواهد کرد و این خود نمونه ای است از اینکه با مدیریت کارآمد چگونه می‌توان زندگی را برای مردم آسانتر کرد و اثر تحریمها را کم کرد.

قالیباف گفت: البته شایسته یادآوری است که ریل گذاری اصلی مجلس برای مسکن، طرح جهش تولید مسکن است که بعنوان پیشران اقتصاد، اشتغال زاییِ قابل توجهیِ را نیز به همراه خواهد داشت.

رییس مجلس گفت: نکته دیگری که وظیفه دارم به آن اشاره کنم تشکر از مردم خونگرم و ولایتمدار استان چهارمحال و بختیاری است. دست همۀ شما را بابت لطف و محبت و مهمان‌نوازی مهربانانه‌ای که داشتید، صمیمانه می‌فشارم.

وی ادامه داد: در ماه‌های اخیر با تلاش نمایندگان محترم و پرتلاش استان، رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس، گروه‌های جهادی و مسئولان اجرایی استان چهارمحال و بختیاری، نظام مسائل استان در تمامی حوزه‌های انتخابیه استخراج شده بود و تصمیمات مهمی در راستای رفع تبعیض و رفع مشکلات زندگی مردم استان اتخاذ شده است. ایران زمانی قوی خواهد شد که اگر امکاناتی هست، همه با هم عادلانه از آن استفاده کنیم و اگر فشار و سختی و دشواری هم هست، همه مثل هم آن را تحمل کنیم؛ نه آنکه عده‌ای از امکانات برخوردار شوند و عدۀ دیگری فشارها و سختی‌ها را تحمل کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در پایان حادثه بسیار تلخ سانحه سقوط هواپیمای اوکراین را به تمامی بازماندگان شهدای این اتفاق تسلیت عرض می کنم و برای آن شهدا علو درجات از خدای منان علو درجات مسالت می کنم.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب