6:33 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  احضاریه ای برای ترامپ !

با شنیدن فرمایشات جناب متکی و داستان فرستادن این احضاریه برای ترامپ و نتانیاهو من فکر می کنم که سطح شعور سیاسی فردی مانند امیرخان متقی وزیرخارجه طالبان خیلی بیشتر از امثال متکی است که زمانی سکاندار وزارت خارجه این کشور بزرگ بوده اند ! بارها و بارها نوشته ام : برخی افراد اگر حرف زدن بلد نیستند حداقل حرف نزدن که بلدند ؟ چرا باید یک مقام مثلا دیپلمات و نماینده پارلمان و عضو مهمترین کمیسیون مجلس طوری حرف بزند که مضحکه خاص و عام شود؟

 اخبار عمومی
قانونگذار آمریکایی: ترامپ، نادان و دروغگو است
یوسف پزشکیان: هشیار باشیم در دام تفرقه‌افکنان مواجب بگیر یا گمراه نیفتیم
پاکستان: مذاکرات میان تهران و واشنگتن ادامه دارد
ادعای ترامپ درباره ادامه حملات به ایران/ در نهایت آنها هیچ گزینه‌ای جز عقب‌نشینی نخواهند داشت
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اوکراین به زودی می‌فهمد ایران اقدامی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
مجلس مصادیق جنایات جنگی را تعیین کرد
مقام‌های پاکستانی: ترامپ ممکن است دستور حمله زمینی به ایران را صادر کند
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا درباره محاصره دریایی: هشدار می‌دهیم این اقدام آمریکا به منزله توسعه جنگ در منطقه تلقی می‌گردد
چه تعداد نظامی آمریکایی در جنگ علیه ایران کشته شدند؟
حکم نهایی پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
فلاحت‌پیشه خطاب به ولایتی: ایران تاوان جنگ‌هایی را می‌دهد که هیچ ربطی به منافع ملت ندارد/ ما یک کشور دوست نداریم
حدادعادل: رهبر معظم انقلاب با سه فرزند در یک آپارتمان ۱۰۰ متری زندگی می‌کرد
سانسور به پزشکیان رسید/ صداوسیما را نجات دهید
پاسخ صداوسیما به اعتراض دولت: این اتهام ناروا است! /«مواضع انقلابی» روسای محترم قوا منتشر و تبیین می شود
قالیباف: ما آماده‌ایم/ روی هوش ما اندازه آی‌کیوی خودتان حساب کردید؟
سخنگوی دولت: دولت برنامه‌ای برای تغییر نرخ بنزین ندارد
رئیس قوه قضاییه: به هیچ وجه در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی، سوگیری سیاسی نداریم
محسن رضایی: شرایط «هم مذاکره و هم جنگ» تمام شده است/ ایران وارد فاز تهاجمی می شود
سناتور آمریکایی: صدها سرباز مجروح وخیم در جنگ علیه ایران داریم
عضو کمیسیون اجتماعی: چه کرده‌ایم که به سراغ فیلترینگ می رویم/ یک مافیای بسیار پرسود در حوزه فیلترینگ شکل گرفته
وزیر جنگ پیشین اسرائیل: تل آویو به هیچ یک از اهداف اعلامی خود علیه ایران دست پیدا نکرد
غریب آبادی: همه تعهدات‌مان را متوقف کرده‌ایم و الان هیچ یک از آنها را اجرا نمی‌کنیم
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
ظریف خطاب به ترامپ: مشاورانِ بی‌مقدارت را برکنار کن
سرلشکر صفوی: سال ۷۶، ما ۲۰۰۰ موشک داشتیم، حضرت آقا آن زمان فرمودند باید چند ده هزار موشک برای چندین ماه جنگ داشته باشیم
نماینده مجلس: زمان آن رسیده که ایران بمب هسته‌ای را بسازد
احمدی‌نژاد با دوستان و همکارانش دیدار کرد (+ عکس)
ظریف: عافیت‌طلبی یعنی برای حفظ جایگاه خود نگذاری مشکل کشور حل شود
ادعای ترامپ: بر تنگه هرمز کنترل خواهیم داشت؛ ما همه چیز را از ایران می‌گیریم
سپاه: به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در واکنش به ترامپ: نیازی به کارگر خارجی نداریم
روزنامه همشهری: نهادهای نظامی و امنیتی واحدهایی را برای کشتن قاتلان رهبر شهید ایجاد کنند
سپاه: حمله سنگین به سکوهای سوخت‌گیری ناوهای آمریکایی در عمان
ضرغامی، علت مرگ لیندسی گراهام را اعلام کرد
علی ربیعی تندروها با مجاهدین خلق و داعش مقایسه کرد
کیهان : «پل ملک فهد» عربستان را با موشک بزنید
«فارس» خطاب به مخالفان مذاکره و مذاکره کنندگان : نباید جای رزمنده و دشمن را اشتباه بگیریم
تشکیل پرونده قضایی برای فیروز کریمی به دلیل حضور در شبکه ماهواره‌ای
اسرائیل به آمریکا هشدار داد: ایران نقشه جدیدی برای کشتن ترامپ دارد
جلیلی: ترامپ بوزینه‌ای است که نام انسان را سرقت کرده و مانند یزید، به زباله‌دان تاریخ خواهد افتاد
 گفتــگو
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد

کد مطلب 26046           تاریخ ارسال : 1399/08/30                         نسخه چاپی
دستور استاندار کرمانشاه برای تشکیل کمیته بررسی خودسوزی یک کارگر

حسین خوش اقبال معاون سیاسی استاندار کرمانشاه روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این باره افزود: امروز به دستور استاندار کرمانشاه نشستی با حضور مدیرکل تامین اجتماعی، رییس انجمن کارگران ساختمانی و معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور بررسی این حادثه تشکیل شد.


به گزارش خبرنگار ایرنا، روز ۲۷ آبان ماه جاری کارگری حدود ۴۰ ساله پس از جدال لفظی با منشی انجمن کارگران ساختمانی کرمانشاه در مقابل ساختمان این انجمن اقدام به خودسوزی کرد که پس از انتقال به بیمارستان امام خمینی (ره) جان خود را از دست داد.

حسین خوش اقبال معاون سیاسی استاندار کرمانشاه روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این باره افزود: امروز به دستور استاندار کرمانشاه نشستی با حضور مدیرکل تامین اجتماعی، رییس انجمن کارگران ساختمانی و معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور بررسی این حادثه تشکیل شد.
وی افزود: در این نشست مصوب شد که کمیته ای به منظور بررسی حادثه و شناسایی مقصر و یا مقصران احتمالی آن تشکیل شود و در روزهای آینده نتیجه تحقیقات خود را اعلام کند.
مسوول کمیته پیگیری این حادثه عنوان کرد: همچنین قرار شد که از اعضای خانواده فرد مذکور دلجویی به عمل آید و برای کمک به معیشت آنان چاره اندیشی شود.

ماجرا ربطی به بیمه بیکاری ندارد
معاون اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه نیز پس از این نشست در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، شایعات مطرح شده در رابطه با این حادثه در فضای مجازی را تکذیب کرد و گفت: برخی از رسانه ها و فضای مجازی به اشتباه خبر خودسوزی این فرد را به علت نداشتن بیمه بیکاری ذکر می‌کنند در صورتی که این موضوع اصلاً صحت ندارد.
امین سلیمانی افزود: این فرد از بهمن ماه سال گذشته خود را به عنوان یک کارگر ساختمانی بیمه کرده است و بیمه آن تا بهمن ماه امسال نیز اعتبار دارد.

جزییات حادثه
مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه نیز پس از این نشست جزییات حادثه را این چنین برای خبرنگار ایرنا توضیح داد: فرد مذکور برای تمدید بیمه خود به عنوان کارگر ساختمانی به انجمن کارگران ساختمانی استان مراجعه کرده بود و تقاضای تمدید عضویت می‌کند که کارشناسان این انجمن پس از حضور در محل کار وی را با لباس مکانیکی خودرو می‌بینند و با تمدید درخواست وی (بیمه کارگری) مخالفت می کنند.
ایمان بیوس ادامه داد: این فرد به منظور رسیدگی به درخواستش روز بعد به انجمن مراجعه کرده و پس از جدال لفظی با منشی، تهدید به خودسوزی می کند.
وی افزود: متاسفانه فرد مذکور پس از جدال لفظی خود را در مقابل انجمن به آتش می‌کشد و در نهایت به بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل می شود و پس از بستری شدن فوت می‌کند.
سید حاجیعلی حاجتخواه رییس انجمن کارگران ساختمانی نیز در گفت وگو با ایرنا در رابطه با حادثه چنین توضیح داد: این فرد تا چند مرحله می توانست نسبت به نظر کارشناس اعتراض کند و ما نیز براساس قانون موظف بودیم به پرونده آن رسیدگی کنیم اما اینکه فرد چرا در اولین مراجعه اقدام به خودسوزی کرده است، باید مورد بررسی قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی فرد مذکور با هوشیاری به بیمارستان مراجعه می کند و به دلیل سوختگی ۱۰۰ درصدی بستری می شود که در نهایت پس از گذشت ساعتی به دلیل ایست قلبی جان خود را از دست می دهد.

 

 


نظرات خوانندگان
ایرانی  در تاریخ  2 /9 / 1399  در ساعت 21 : 6 متن زیر را ارسال کرده است
واقعا این انجمن کارگران ساختمانی همه را اذیت می کنه من یکبار برای بیمه پدرم رفته بودم اولا با رفتار خیلی بدی مواجه شدم که به خودم قول دادم به دانشجویانم ابتدا ادب و حس مسئولیت را آموزش بدم و بعد حسن انسان دوستی و دلسوزی را ضم اینکه کارگر ساختمانی اسمش با خودش است هر روز یک جا کار می کند برای گرفت برگه زرد که باید به تامین اجتماعی ارائه شود برای وصل شدن بیمه کارگران ساختمانی را بعد از دردسرهای زیاد بعضا چند ماه بازدید و اعلام حضور کارگر در محل معرفی شده برای محل کار است که در صورت تغییر محل کار یا مریضی یا هر دلیل دیگر در بازدید شما را نبینند در خواست شما رود می شود و باید هی اعتراض دهید جدایی از اینکه چقدر باید وقت صرف کرد اونهم در اون ساختمان کوچک و پله های زیاد و با اون حجم مراجعه کارگران گرانقدری که بعضا برای نان شب محتاج هستند . بنظر من کارت زرد مرحله اضافه ای است چون همون بازدید را تامین اجتماعی هم انجام می دهد. و غیر از صدور کارت زرد و دریافت دوبار هزینه 35 تومان و دیگر مشکاتی که برای کارگران ایجاد میکند هیچ فایده دیگری ندارد و به عبارتی هیچ حمایتی از کاگر نمی کند و منابفع آن به جیب چه کسی می ورد. الله علم.



نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب