5:2 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  " رتبه عالی " و استانی که به قهقراء رفته است.

من نمیدانم مقامات استانداری کرمانشاه و روابط عمومی آن مردم و نخبگان آن را چه فرض کرده اند ؟ که هر از گاهی به روح و روان خسته این مردم نیشتری فرو می کنند و زخم آنان را تازه می نمایند! آخر کدام آدم عاقلی باور می کند در استان مفلوکی مانند کرمانشاه که الحمدالله در تمام مولفه ای منفی مانند بیکاری و اعتیاد و درآمد سرانه و طلاق و امید به زندگی و هزار زهرومار دیگر همیشه در رده های اول قرار دارد ، یکباره اعلام شود که استانداری آن " رتبه عالی " را کسب کرده است؟!

 اخبار عمومی
تکذیب اعلام نظر رهبر انقلاب برای رسیدگی مجدد به پرونده رسایی
انتخابات فراکسیون اهل سنت مجلس
قالیباف: رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند
گروسی: ایران باید اجازه بازرسی از تاسیسات هسته‌ای را بدهد
زارعی، نماینده مجلس: رئیس صداوسیما دروغ می‌گوید و اختلاف‌افکنی می‌کند
علی مطهری: احتمال توافق آمریکا با ایران از حمله قوی‌تر است
واکنش ظریف به سفر مقامات پاکستان، عربستان و ترکیه به ایران: از این «وصل» بهره بگیریم
ادعای رقیب انتخاباتی نتانیاهو: من می‌دانم چگونه برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنم!
کیهان: تمام عقاید سیاسی و مذهبی در تجمعات شبانه حضور دارند
پیمان جبلی بی‌ سروصدا وارد دوره دوم ۵ ساله ریاست بر صداوسیما شد
نتانیاهو: رقیب من مخالف حمله به ایران است
نخست‌وزیر عراق: بستن مرزها با ایران به معنای محاصره اقتصادی خودمان است / در هیچ جنگی مشارکت نمی کنیم
سخنگوی سپاه: جنگ امروز، جنگ بر سر موجودیت کشور است
روایت فرزند شهید تنگسیری از لحظه شهادت پدرش: مشغول نماز شب بود
امام جمعه اهواز: اگر احیاناً شنیدید که دشمن عملیاتی انجام داده، ماندن زن و مرد ما در خانه حرام است
ادعای ترامپ: گزینه مطلوب، تصاحب نفت ایران است
روح‌الامینی: لاریجانی و شمخانی قبل از ترور، با قضاوت ها به شهادت رسیده بودند/ شمخانی بدون سر دفن شد
روزنامه جمهوری اسلامی می گوید؛ آمریکا و اسرائیل می خواهند احمدی‌نژاد را به حکومت برسانند
محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد
ادعای روبیو: توافق با ایران بسیار دشوار است
واکنش عراقچی به ادعا‌های نتانیاهو: می‌خواهید کار ایران را تمام کنید؟ مراقب باشید؛ ما نیز کار‌های ناتمامی داریم
مخبر: با جانشینی آیت الله مجتبی خامنه ای، کشور در آرامش است/ مادر بمب ها در خود آمریکا منفجر شده است
ادعای روبیو: اگر ایرانی‌ها سلاح هسته‌ای داشتند، می‌توانستند بگویند «تنگه هرمز متعلق به ماست!
اژه‌ای: نباید کسانی که صرفا نگاه و نظر متفاوت دارند را از دایره‌ی خودی‌ها بیرون بدانیم
جانشین فرمانده کل سپاه: نیروهای سرگردان آمریکایی ۷۰۰ کیلومتر از ما فاصله گرفته‌اند/ روزبه‌روز در حال پیشرفت هستیم
سخنگوی سپاه: در واکنش به عهدشکنی دشمن، ماشه را چکاندیم
مخالفت دفتر رهبر شهید انقلاب با تغییر نام خیابان‌های قدیمی به نام ایشان
روزنامه کیهان: حمله به کوه کلنگ یعنی انهدام تأسیسات هسته‌ای اسرائیل
عنوان اولین آهنگ «تتلو» پس از آزادی مشخص شد: درباره «پهلوی» است!
«مهرداد اخلاقی» وزیر دفاع شد
سردار نقدی: نیمی از بمب ۱۴ تنی آمریکا در جنگ ۱۲ روزه عمل نکرد و امروز غنیمت ماست
وزیر دفاع اسبق آمریکا: جنگ با ایران "راه خروج آسانی" ندارد
معاون وزیر خارجه: ایران در حال نهایی‌کردن پاسخ خود به دیدگاه‌های آمریکا است
تشکر دختر رضا پهلوی از روبیو برای توهین به تاریخ ایران
باهنر: زینب ابوطالبی، مجری جنجالی از کشور رفته است!
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی: سلاح هسته‌ای، کاخ سفید را به پودر سیاه تبدیل می‌کند
قالیباف و سه مقام ارشد ایران در لیست ترور اسرائیل
محسن رضایی: دیگر به دیپلماسی گذشته برنمی‌گردیم/ ما با یک مجموعه بی‌سواد و احمق در آمریکا مواجه هستیم
نماینده مجلس: رئیس‌جمهور به وعده خود درباره رفع «فیلترینگ» عمل کند/ برخوردهای قهری در موضوع حجاب نتیجه معکوس دارد
هواپیمای توقیفی کاسپین در ترکیه به ایران بازگشت
 گفتــگو
حقیقت پور: فتنه احمدی نژاد هنوز ادامه دارد/ شهید لاریجانی «عاقل فتنه» بود، نه «ساکت فتنه»/ توهین به عراقچی و قالیباف عین رفتار خوارج است
علی‌اکبر صالحی: اگر جنگی رخ دهد، در نهایت یک سرزمین سوخته در منطقه پدید می‌آید و شاید تا ۴۰ سال کشور را عقب بیندازد
انتقاد معاون پزشکیان از تندروها؛ نفی مذاکره همراه بالا بردن انتظارات اقتصادی در شرایط جنگی تناقض است/ صداوسیما در جنگ هم هدفش تقویت گفتمانی اقلیت است
باجناق رهبر شهید: غذا اشکنه کشک بود / سفر خانوادگی با آیت الله خامنه ای در نوروز 56 و دیدار با پدر خاتمی
قالیباف: یک ساعت بعد از بمباران متوجه شهادت آقا شدیم / اول قرار شد 8 صبح فردا خبر شهادت اعلام شود اما بعد از گفتگو با شهید لاریجانی، در سحر اعلام شد
گفت‌وگو با ماشاءالله شمس‌الواعظین / تندروها و سرنوشت مذاکرات
آینده سیاسی مسعود پزشکیان به روایت جلایی پور/ طبق نظر سنجی‌ها هفتاد درصد مردم طالب پایان عزتمندانه جنگ هستند
حقیقت پور: نگاه آخرالزمانی تندروها قابل قبول نیست/ به خاطر نگاه غلط آن‌ها کشور روزانه ۵۰۰ میلیون دلار آسیب می‌بیند
حمیدرضا جلایی پور: تندروها می‌خواهند رهبری را مصادره کنند/ آنها توجه ندارند جمهوری اسلامی، حکومت نود میلیون ایرانی هم هست
سعید لیلاز: ایران برای آمریکا لقمه‌ای سخت و گلوگیر است / لاریجانی در مهرماه می دانست جنگ خواهد شد

کد مطلب 25818           تاریخ ارسال : 1399/07/16                         نسخه چاپی
وزیر ارتباطات: عده اندکی می‌گویند اینترنت کشور باید قطع شود/ اگر عقل در جامعه غالب باشد، اینترنت قطع نخواهد شد

وزیر ارتباطات گفت: عده اندکی می‌گویند اینترنت کشور باید قطع شود. این افراد صاحب نفوذ نیستند و تعدادشان زیاد نیست. اگر عقل در جامعه غالب باشد، اینترنت قطع نخواهد شد.


به گزارش ایرنا؛ «محمدجواد آذری جهرمی» عصر سه شنبه لایو اینستاگرامی «پیوست» به سوالات کاربران فضای مجازی درباره مسائل مختلف پاسخ داد. کاربرانی که عمده سوالات آن‌ها پیرامون قطع اینترنت و فیلترینگ بود. وزیر ارتباطات در این گفت و گو یک‌بار دیگر حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را تکذیب کرد و گفت در آینده به عنوان یک شهروند زندگی خواهد کرد.

وی درباره غیبت طولانی خود در جلسات هیات دولت که برخی آن را به قهر او از دولت ارتباط دادند، افزود: بعد از جلسه شورای عالی فضای مجازی، سرفه می‌کردم. بعد از رفتن به خانه به بدن‌ درد تبدیل شد. همان شب به بیمارستان مراجعه کردم و تست دادم و تست منفی بود. بعد از مدتی عوارض گوارشی اعلام کردم. مجدد آزمایش دیگری دادم و نتیجه تست منفی بود. به مدت سه هفته کل ساختار و فیزیولوژی بدن من بهم ریخته بود. به شدت بدن درد داشتم و شدیدا سرفه می‌کردم. ۱۵ درصد درگیری ریه داشتم.

گزارشی مبنی بر کم‌فروشی نداریم

وی در خصوص گرانی تعرفه‌های اینترنت توسط اپراتورها در چند ماه گذشته خاطرنشان کرد: افزایش تعرفه خلاف قانون است، باید جریمه بدهند و پول مردم را به آن‌ها برگردانند. این اصل موضوع بود. به اپراتورها نیز تذکرات لازم داده شد. حرف اپراتورها این است که همه چیز گران شده و ما هم باید گران کنیم. ما می‌گوییم این صحبت منطق ندارد چرا که امروز کاربران اپراتورها نسبت به دو سال قبل چند برابر شده‌اند. در نهایت نیز برخی از بسته‌ها ۱۵ درصد گران شدند. اکنون گزارشی مبنی بر کم‌فروشی نداریم.

صاایران برای بخش خاصی از مردم گوشی تولید خواهد کد

آذری جهرمی درباره تولید گوشی داخلی تصریح کرد: شاید مجموعه صاایران در تفاهم با یک شرکت چینی، قصد داشته باشند خط تولید را داخل ایران بیاورند تا بتوانند در این حوزه فعالیت کنند. صاایران قصد تولید گوشی داخلی دارد اما مفهوم این نیست که همه چیز را خودش تولید کند. صاایران قرار است گوشی‌هایی را برای افرادی تولید کند که بین ۲ تا ۲.۵ میلیون تومان قیمت دارد.

وزیر ارتباطات درباره سرنوشت شکایت‌هایی که در حوزه خدمات ارزش افزوده گفت: در این زمینه ۱۰۰ میلیارد تومان از مردم دزدی شده بود که ما آن را در برهه اول به مردم برگرداندیم. پرونده دیگر این بود که متوجه شدیم دستبردهای ارزش افزوده به جیب مردم بسیار زیاد است و حجم نارضایتی مردم بسیار بالاست. برای مردم امکانی را به وجود آوردیم تا ببینند در سه سال گذشته چه میزان پول از آن‌ها کسر شده است. یک میلیاد و ۲۰۰هزار شکایت در این حوزه دریافت شد که رسیدگی به آن هنوز به نتیجه نرسیده است.

اینترنت نسل پنجم عقب‌ماندگی اینترنت خانگی را جبران خواهد کرد

جهرمی درباره اینترنت نسل پنجم نیز افزود: نسل پنجم سیکل‌های مختلف دارد و یکی از موارد استفاده آن دسترسی خانگی بی‌سیم است که در دنیا نیز محبوب است. به لحاظ اقتصادی اینترنت نسل پنجم موبایل در ایران به بلوغ نرسیده است اما برای کاربر خانگی می‌توانید اینترنت نسل پنجم را فعال کنیم. این یک راه‌حل برای پر کردن خلاهایی است که عقب ماندگی ما در بخش اینترنت خانگی دارد.

وی در خصوص هدیه اینترنت رایگانی که در فواصل و به دلایل مختلف به افراد داده می‌شود گفت: با شیوع کرونا، شبکه موبایل که هسته اصلی دیتا را پوشش می‌دهد روی ۱۰.۵ پتابایت رفت و این سرعت را به شدت کاهش داده بود و شبکه قابل بهره‌برداری نبود. باید «کُر» را توسعه می‌دادیم. با اپراتورها به این نتیجه رسیدیم که اگر این بار را روی شبکه‌ اینترنت فیکس برسیم، مشکلات اینترنت موبایل حل خواهد شد. این اتفاق هم رخ داد.

هزینه اینترنت رایگان را دولت تامین می‌کند

آذری جهرمی درباره انحصاری عمل کردن اپلیکیشن شاد گفت: دولت تصمیم گرفته است که برای عدالت آموزشی تلاش کند. برای برخی از خانواده‌ها تامین بسته‌های اینترنتی دشوار است به همین دلیل نیاز بود که دولت حمایت کند گزارش‌های متعددی آمد و در دولت مطرح شد. در نهایت تصمیم بر این شد که استفاده از اپلکیشن‌های آموزشی رایگان شود. هزینه این کار را دولت تامین می‌کند و به اپراتورها می‌دهد.

اگر عقل در جامعه غالب باشد، اینترنت قطع نخواهد شد

وزیر ارتباطات درباره شبکه ملی اطلاعات گفت: بر اساس قانون شبکه ملی اطلاعات زیرساخت کشور است و اینترنت تنها یک خدمت روی این بستر است. اگر فردا اندروید مانند اپلیکیشن‌ها و بازارهای دیگر ایران را تحریم کند، ما باید حتما جایگزینی داشته باشیم که کسب و کارهای ما دچار مشکل نشوند. کسانی که می گویند اینترنت ملی خائن هستند. عده اندکی می‌گویند اینترنت باید قطع شوند که این افراد صاحب نفوذ نیستند. فکر نمی کنم اگر عقل در جامعه قالب باشد، اینترنت قطع نخواهد شد.

او ضمن بیان این مسئله که پهپاد پستی مربوط به تحول دیجیتال شرکت ملی پست است، افزود: قرار بود پهپادها حمل و نقل وسایل و بار را تا ۱۳ کیلوگرم را انجام بدهند اما بعد از اعلام این خبر، ۱۶ نامه از دستگاه‌های مختلف دریافت کردم با این مضمون که به شما مجوز انجام این کار را نمی‌دهیم. یک مسئله ساده بود که با برخوردهای عجیب رو به رو شد. قانون پهپاد روشن است و باید قبل از درخواست از سازمان هواپیمایی به پرواز در بیاید. نمی‌دانم دلیل مخالفت‌ها چیست.

جهرمی درباره توئیتی که در خصوص «محمدرضا شجریان» منتشر کرده بود هم گفت: گزارشی برای رئیس جمهور ارسال شد که من نیز آن را دیدم. توئیت من ربطی به فوت آقای شجریان نداشت. موضع من اطلاع رسانی درگذشت استاد شجریان نبود و امیدواریم که هر چه سریع‌تر بهبود پیدا کند. من از بچگی با ربنای ایشان بزرگ شده ام.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب