2:7 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 انقلاب و آرمانهای فراموش شده آن

جای اخلاص ها را "اختلاس ها " گرفت و کوخ نشینی جای خود را به کاخ نشینی داد ، کارهای بزرگ بدست افراد کوچک افتاد و بزرگان گوشه نشین شده و چابلوسان قدر دیده و بر صدر نشستند . انقلاب نه تنها فرزندان بلکه پدران خود را نیز خورد و هرکدام از دلسوزان را با انگی و خدنگی سوزاندند و از گردونه خدمت خارج کرده تا تشنگان قدرت و شیفتگان مکنت براحتی بتوانند به آلاف و علوف خود برسند

 اخبار عمومی
نامه ثابتی به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیروهای امنیتی آتش زده اند و الا محاکمه می شوید
عیدی کارمندان ۱۰ میلیون شد
آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند/ وکیل: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست
قوه قضاییه: اعلام جرم علیه برخی عناصر سیاسی/ ۴ نفر بازداشت و‌ تعدادی احضار شدند
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد
وال استریت ژورنال: ایران تهدید کرده‌ است که از مذاکرات پیش‌رو کنار می‌کشد
ادعای رویترز: آمریکا به یک پهپاد ایرانی حمله کرد
تقدیر سیدحسن خمینی از تدبیر و مدیریت رهبر انقلاب در حوادث اخیر: یک کودتای سخت و پر دسیسه گذشت
جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود
انتقاد تند محمد مهاجری از مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که همچنان هزینه می‌تراشید؟
عضو دفتر رهبری: دشمن شرارت کند این بار هیچ سازش و تسلیمی در کار نخواهد بود
سردار نجات: دستور عملیات علیه رژیم صهیونیستی را رهبر انقلاب صادر کردند
ترامپ: قاسم سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود/ اگر او زنده بود، حمله‌ای که علیه ایران انجام دادیم، همین نتیجه را نمی‌داد
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
عضو هیات رئیسه مجلس: وابستگان نظامی سفارت های اروپایی در ایران باید سریعا اخراج شوند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: اتاق جنگ ما فعال است و تمام اقدامات برای هرگونه درگیری طراحی شده و آماده است
امیرحسین ثابتی: به خاطر شرایط جنگی استیضاح رئیس جمهور در اولویت نیست
نشریه سپاه: ایران محدودیت های گسترده، بازرسی و حتی خروج اورانیوم غنی شده را پذیرفت ولی ترامپ دنبال خلع سلاح و تحقیر است
نبوی: اصلاح‌طلبان سرنگونی نظام را از ترامپ طلب نخواهند کرد
پیشنهاد کیهان: سفرای اتحادیه اروپا را اخراج کنید
پزشکیان: اگر مردم را اصل می دیدیم نباید به اینجا می رسیدم که در این هفته ها رسیدیم/ مردم از ما فاصله گرفته اند چرا که رفتار ما را می بینند
حسن روحانی : به حرف مردم گوش کنیم / لجبازی در برابر مردم جواب نمی‌دهد / با فرمان «همه به جای خود» مسیر درست می‌شود
خبر مثبت لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
معاون فراجا: پلیس در مقابله با فتنه‌گران خویشتن داری کرد
نامه سرگشاده زیباکلام به وزیر علوم: اساسا مسئولان باور ندارند کشور مشکل دارد
عباس عبدی: دیگر نخواهم نوشت
ادعای رسانه قطری: تهران و واشنگتن پیام‌های تهدید آمیز رد و بدل کردند
کدام چهره های سیاسی، فرهنگی و ورزشی برای انتخابات شورای شهر به میدان آمدند (+ اسامی)
اخراج دختر لاریجانی از دانشگاه آمریکا
پیغام دولت به جبلی و رفقا: خرجتان را دربیاورید/ مرکز پژوهش‌های مجلس: کاهش بودجه صدا و سیما تصمیم مناسبی نبود
قطع اینترنت، صرافی ها را از کار انداخت / انتقال بسته های پول از دبی با کشتی
محسن برهانی: آنان که بر تنوره خشونت می‌دمند، دلسوز ایران و ایرانی نیستند
حمله حسین شریعتمداری به مجلس: به جای تعیین مکان برای اعتراضات، مجازات‌های سخت وضع کنید
هشدار سخنگوی نیروهای مسلح: اگر تعرضی به رهبر معظم انقلاب شود دنیا به آتش کشیده خواهد شد
هم‌میهن توقیف شد / سایت روزنامه از دسترس خارج شد
استیضاح‌ وزرا از دستور کار مجلس خارج شد
هشدار عضو موتلفه: برای پیشگیری از اعتراضات دوباره، قیمت ها را کنترل و اعتماد مردم را جلب کنید
 گفتــگو
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند

کد مطلب 25770           تاریخ ارسال : 1399/07/06                         نسخه چاپی
پرداخت وام ضروری ۳۰۰ میلیون تومانی به نمایندگان / یک نماینده ۸۰۲ میلیون تومان تسهیلات را چطور تسویه می‌کند؟

تسنیم در گزارشی محاسبه کرده است که اگر یک نماینده مجلس ودیعه مسکن، وام ضروری و خودروی دنا پلاس را دریافت کند، در هر ماه باید چقدر قسط پرداخت کند.


مجلس یازدهم در این عمر ۴ ماهه خود بار دیگر بر سر زبان‌ها افتاده است. پس از ماجرای ودیعه مسکن نمایندگان، این بار تحویل خودروی «دناپلاس» با قیمت دولتی و به صورت اقساطی سبب شد، نگاه‌ها به سمت مجلس یازدهم و تسهیلاتی برود که به وکلای ملت داده می‌شود.

پرداخت وام ضروری ۳۰۰ میلیون تومانی به نمایندگان / یک نماینده ۸۰۲ میلیون تومان تسهیلات را چطور تسویه می‌کند؟

ماجرا از چه قرار بود؟

در واقع براساس سنت هر دوره مجلس، در همان هفته و ماه‌های آغاز به‌کار نمایندگان راه‌یافته به خانه ملت، مبلغی به‌عنوان ودیعه مسکن و خودرویی به‌صورت قسطی تحویل آن‌ها می‌شود.

از این‌رو برای نمایندگان این دوره ۲۰۰ میلیون تومان به‌عنوان ودیعه مسکن درنظر گرفته شد و همچنین برای تامین خودروی نمایندگان در همان ابتدای مجلس، فرم‌هایی در اختیارشان قرار گرفته بود تا یکی از سه گزینه استفاده از خودروی مجلس با راننده و کسر هزینه‌ها از حقوق نماینده، تحویل امانی خودروی صفر (پارس) به نماینده و عودت آن به مجلس در پایان نمایندگی و فروش اقساطی یک خودروی صفر به نماینده (دنا پلاس یا پارس) که قسط آن از دریافتی ماهانه کسر شود، انتخاب شود.

این موضوع چندان رسانه‌ای نشده بود تا اینکه روح‌الله ایزدخواه عضو کمیسیون صنایع و نماینده تهران در مجلس در صفحه شخصی خود در اینستاگرام به شرایط دریافت این خودرو اشاره و نوشت: قیمت تحویل این خودرو به نمایندگان، ۳۰۲ میلیون تومان و اقساط آن ۳ ساله است. سند آن هم حداقل تا یک سال به‌نام مجلس است و امکان فروش به غیر ندارد.

پس از اعلام این خبر، محمدحسین فرهنگی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد که این خودروها در گذشته به نام نمایندگان شماره‌گذاری می‌شد، اما این دوره به نام مجلس شماره‌گذاری شده است و امکان واگذاری ندارد. همچنین او تشریح کرد که برخی نمایندگان خودروی مناسبی برای سرکشی به حوزه‌های انتخابیه در اختیارشان نیست و پس از پایان دوره مجلس نیز این خودروها مستهلک می‌شود و عملا به درد مجلس نمی‌خورد.

این در حالی است که احمد امیرآبادی فراهانی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ضمن تشریح چرایی اعطای خودرو دنا پلاس به نمایندگان مجلس بیان کرد که همه نمایندگان اقدام به دریافت خودروهای مجلس نکرده‌اند و نمایندگانی که خودروی شخصی داشتند از دریافت این خودروها امتناع کردند.

البته ماجرا به این جا ختم نشد.نماینده قزوین در مصاحبه خود با یکی از خبرگزاری‌ها اظهار کرد که ماشین شاسی بلند برای رفت و آمد به مناطق روستایی می‌خواهد. در نهایت جنجال‌هایی که این خبر به وجود آورد باعث شد که برخی از نمایندگان مجلس مانند غلامرضا منتظری، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و روح الله ایزدخواه، نماینده تهران انصراف خود را از دریافت این خودروها اعلام کنند.

توئیتر و ماجرای دناپلاس نمایندگان

پس از انتشار این مطالب، تعدادی از کاربران توئیتر که برخی از آنها از چهره‌های سیاسی کشور هستند، نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و در انتقاد از مجلس مطالبی را بیان کردند. سعید لواسانی امام جمعه لواسان نوشته است: «طبق گفته یکی از نمایندگان، قیمت دنا پلاس تحویلی ۳۰۲ میلیون است که ۳ ساله از حقوق آنان کسر می‌شود یعنی حدودا ماهی ۸ میلیون و سیصد هزار تومان. نمایندگان ماهانه چقدر می‌گیرند؟ واقعا غیرقابل پذیرش است. آیا به معنای تضمین تخلفات خودروسازان و چراغ سبز برای سرکیسه کردن مردم نیست؟ شفافیت و پاسخگویی چه شد؟»

پس از انتشار این مطالب، فارغ از اینکه آیا اختصاص چنین تسهیلاتی درست است و آیا لازم است چنین مزایایی در اختیار نمایندگان مجلس قرار بگیرد یا خیر، مجموع ریالی تسهیلاتی که طی این چند ماه اخیر به وکلای ملت پرداخت شده، توجه مردم و رسانه‌ها را جلب کرده است.

پیگیری‌های خبرنگار تسنیم در باره میزان تسهیلات پرداختی به نمایندگان مجلس یازدهم گویای این مطلب است که در این چند ماه گذشته مبلغ ۲۰۰ میلیون بابت ودیعه مسکن به اکثر نمایندگان پرداخت شده است. همچنین از آنجا که برخی از بهارستان نشینان نسبت به کم بودن این مبلغ برای اجاره منزل در تهران گلایه داشتند، وام دیگری به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان در غالب وام ضروری به نمایندگان داوطلب دریافت این وام پرداخت شده است.

برخی نمایندگان مجلس یازدهم نیز متقاضی دریافت اقساطی یک خودروی صفر دنا پلاس یا پارس بودند که قسط آن از دریافتی ماهانه کسر شود.

در این گزارش سعی کردیم، محاسبه کنیم که اگر یک نماینده مجلس ودیعه مسکن، وام ضروری و خودروی دنا پلاس را دریافت کند، در ماه چقدر باید قسط پرداخت کند.

با محاسبه مبالغ تسهیلات پرداخت شده به وکلای ملت اگر یک نماینده ودیعه مسکن، وام ضروری و خودروی دنای ۳۰۲ میلیون تومانی را دریافت کرده باشد، در مجموع ۸۰۲ میلیون تومان از مجلس تسهیلات گرفته است که طی ماه‌های باقی‌مانده از عمر نمایندگی خود باید این مبالغ را به صورت قسطی به مجلس برگرداند.

طبق اطلاعات منتشر شده به نقل از نمایندگان زمان بازپرداخت این تسهیلات سه ساله است اما از آنجا که از عمر مجلس یازدهم حدود ۴۵ ماه باقی مانده است، لذا در این گزارش دو زمان بازپرداخت برای این تسهیلات در نظر میگیریم.

اگر یک نماینده مجلس بخواهد ۸۰۲ میلیون تومان دریافتی را بدون هیچ سود تسهیلاتی به مجلس طی ۴۵ ماه برگرداند باید ماهیانه بیش از ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قسط دهد. میزان این قسط در صورتی که زمان بازپرداخت را سه ساله (۳۶ ماه) در نظر بگیریم، مبلغی در حدود ۲۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در هر ماه می‌شود.

این در حالیست که حقوق ماهانه مجلسی‌ها در سال گذشته حدود ۹ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان بود و امسال، میزان حقوق ماهانه مجلسی‌ها به ۱۱میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است البته بخش دیگر دریافتی نمایندگان با عنوان ردیف‌های دیگری به آن‌ها تعلق می‌گیرد که شامل هزینه رفت‌وآمد، استخدام منشی، اجاره دفتر، اجاره منزل در تهران و قبض موبایل است. لذا نمایندگان مجلس باتوجه‌به تعداد دفاترشان عدد متفاوتی را در ذیل "هزینه دفاتر" دریافت می‌کنند.

حالا اگر یک نماینده مجلس از اماکن دولتی یا از ملک شخصی خود به‌عنوان دفتر نمایندگی خود استفاده کند، هزینه ماهانه اجاره دفتر که از مجلس دریافت می‌کند، برای خودش باقی می ماند و یا اگر به جای استخدام ۳ نیروی کار، فقط یک نفر را استخدام کنند و مبلغ کمتر از چیزی که مجلس برای این امر به حساب نماینده واریز می‌کند، به نیروی کار خود پرداخت کند، مابه‌التفاوت هر کدام از این‌ها در حساب شخصی‌ آن نماینده باقی میماند.

اما اگر طبق گفته خود نمایندگان مجلس که معتقد تنها حقوق نمایندگی‌شان برای آنها می‌ماند و بخش دوم دریافتی آنها برای هزینه‌های دفتر و غیره هزینه می‌شود، پس هر نماینده مجلس با حقوق ۱۱ میلیونی خود بدون هیچ هزینه‌کرد دیگری، در هر ماه می‌تواند تنها نصف اقساط خود را پرداخت کند و مشخص نیست باقی اقساط و هزینه زندگی آنها چگونه تامین می‌شود.

 


نظرات خوانندگان
علی  در تاریخ  12 /7 / 1399  در ساعت 58 : 7 متن زیر را ارسال کرده است
این حرفها به درد خوتون میخوره کمتر مردم رو دور بزنید . واقعیت اینجوری شده دارن همه رو دزد پرورش میدن تا دزدیهای خوشون پنهان بشه . مگر خدا به داد مردم برسه وگرنه هیچ مسئولی از روی دلسوزی وبرای خدا کارنمکنه اگر میکردن بعد چهل سال وضعیتمان اینطوری نبود . خدا از سر تقصیرات هممون بگذره . آمین



نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب