7:43 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نه عزل ، نه استعفاء ، نه اظهار تاسف !

می دانم از استانداری مانند حبیبی هم آبی گرم نمی شود که به احترام افکار عمومی معاونش را عزل کند ، استانداری که اواخر پارسال تمام سعی و تلاشش آوردن آدمی خلافکار و مسبوق به سابقه برای معاونت امور اقتصادی استانداری بود و دوماه هم دوام نیاورده و در نهایت با فشار برخی دستگاههای امنیتی و نظارتی برکنار شد، در پیشگاه چنین استانداری آدم هرچه متقلب تر و متخلف تر، مقرب تراست .

 اخبار عمومی
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
انتقاد سردار سابق سپاه از رئیس جمهور: تو بی خود میکنی حجاب را قبول نداری / کسی که منکر حجاب است حکمش اعدامه!
ساترا پيرپسر را توقيف كرد
رئیس سابق موساد درباره «پیجرهای بمب گذاری شده لبنان»: به همه کشورها، تجهیزات دستکاری شده فروخته ایم
زیباکلام خطاب به عراقچی: چطور طی سی سالی که روسیه و چین تسلیحات هسته‌ای تولید می‌کردند، هیچ اعتراضی نکردید؟
امام جمعه اصفهان: وضعیت امروز آمریکا شبیه روزهای پایانی حکومت پهلوی است
توئیت جدید ظریف: از ستم بر کسی که جز خدا یاوری ندارد بپرهیز
وکیل پژمان جمشیدی مسافرت او خود به کانادا را تأیید کرد: قضات دادگاه تجدیدنظر، مستندات را که دیدند قرار بازداشت را لغو کردند
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
پژمان جمشیدی از زندان قزل‌حصار آزاد شد
علی لاریجانی: منابع رسمی اسرائیل می‌گویند که ۴۵ موشک ایران به نقاط حساس اصابت کرد
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 25497           تاریخ ارسال : 1399/05/15                         نسخه چاپی
عضو جامعه روحانیت: احمدی‌نژاد مهره سوخته است

علما و مراجع از ابتدا هم او را نمی‌پذیرفتند و نمی‌پسندیدند اما بعد از آن که وارد دور دوم ریاست‌جمهوری شد، بیشتر با حقایق مواجه شدند. لذا از همان ابتدا هم حوزویان، مراجع و علما احمدی‌نژاد را نمی‌پذیرفتند و او را چهره‌ای که نسبت به آن چه سوگند خورده و باید عمل کند، متعهد باشد، نمی‌پذیرفتند. البته این حرف‌ها مربوط به همان زمان است. الان دوره ریاست‌جمهوری ایشان گذشته و همان رویه ادامه دارد.


«آقای احمدی‌نژاد مخصوصا به‌ خاطر کارنامه دولت دومش، مهره‌ای سوخته‌ است و دیگر اعتباری در شورای نگهبان یا جمع نخبگان ندارد. متاسفانه گاهی با مصاحبه‌ها و اظهاراتش بیشتر بر این بی‌اعتمادی و بی‌اعتقادی دیگران نسبت به خودش می‌افزاید.»

به گزارش عصرایران، روزنامه اعتماد نوشت: «چند روز پیش بود که احمد کریمی‌ اصفهانی، چهره سیاسی اصولگرا مدعی شد احمدی‌نژاد در سفری که به قم داشته از سوی هیچکدام از علما و مراجع پذیرفته نشده است. پس از آن بهمن شریف‌زاده در گفت‌وگو با «اعتماد» این خبر را تکذیب کرد و گفت، اساسا قرار بر دیدار نبوده و احمدی‌نژاد و همراهانش پس از زیارت تنها به دیدار یکی از بزرگان قم رفتند که از مدت‌ها پیش برنامه‌ریزی شده ‌بود. اگرچه اظهارات شریف‌زاده و کریمی‌ اصفهانی ضد و نقیض بود اما هر دوی آنها در یک مساله اشتراک‌ نظر داشتند و آن‌ هم این که احمدی‌نژاد پایگاهش را میان روحانیون به‌ویژه قم‌نشینان از دولت دوم به بعد از دست داد. با این حال موافقان و مخالفان احمدی‌نژاد تحلیل متفاوتی نسبت به این تغییر رویکرد و مخدوش شدن روابط حسنه‌ای دارند که روزگاری باعث شد احمدی‌نژاد بر کرسی ریاست‌جمهوری بنشیند. اگرچه شریف‌زاده به عنوان یک روحانی نزدیک به احمدی‌نژاد معتقد است که کلونی‌های قدرت و ثروت باعث تغییر روابط احمدی‌نژاد و علما شدند اما سیدرضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز نگاهی دیگر به این موضوع دارد و معتقد است که از همان ابتدا هم روابط حسنه‌ای در کار نبوده و حتی برخی علما از همان ابتدا با احمدی‌نژاد مشکل داشتند. پیش از این آیت‌الله علی‌اکبر مسعودی خمینی، عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نیز گفته بود که احمدی‌نژاد در حال دست و پا زدن بیهوده است و او ابتدا باید پاسخ دهد که ۷۰۰ میلیارد دلار درآمد در دوران ریاست‌جمهوری‌اش کجاست!

در ادامه گفت‌وگوی اعتماد با سیدرضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز آمده است:

اخیرا یکی از اصولگرایان منتقد احمدی‌نژاد مدعی شده در سفری که احمدی‌نژاد به قم داشته، مراجع جز یک نفر حاضر به دیدار با او نشده‌اند. این ادعا از سوی بهمن شریف‌زاده، روحانی نزدیک به احمدی‌نژاد تکذیب شد اما به هر روی بر کسی پوشیده نیست که روابط میان احمدی‌نژاد با علما، روحانیون و مراجع به‌ویژه از دولت دوم به بعد مخدوش شد و برخی روحانیون حمایت خود را از او برداشتند. شما به عنوان یک روحانی درگیر با مسائل سیاست دلیل این تغییر رویکرد را چه می‌بینید؟

آقای احمدی‌نژاد مخصوصا به‌ خاطر کارنامه دولت دومش، مهره‌ای سوخته‌ است و دیگر اعتباری در شورای نگهبان یا جمع نخبگان ندارد. متاسفانه گاهی با مصاحبه‌ها و اظهاراتش بیشتر بر این بی‌اعتمادی و بی‌اعتقادی دیگران نسبت به خودش می‌افزاید. به نظر من یکی از کارهایی که محمود احمدی‌نژاد انجام داد، ایجاد اختلاف میان قشرهای مختلف است، به تعبیری اختلاف‌افکنی میان طبقات و اقشار مختلف از فرهنگی، روحانی، بازاری، سیاسی و... دامن زد و دامن می‌زند. برای نمونه در حالی که مقام معظم رهبری مساله مذاکره با آمریکا را نفی می‌کنند و صحیح هم هست - چون چهره‌ آمریکا فریبکارانه است - اما احمدی‌نژاد می‌گوید که «حاضرم با اوباما مذاکره کنم. حاضرم با آنها حرف بزنم.» البته نه آنها باور می‌کردند و نه خودش تجدید نظر می‌کرد. هر چند پرداختن به اظهارات و کنش‌های محمود احمدی‌نژاد چندان جایز نیست؛ چراکه در کشور آن‌ قدر مسائل مختلف از قبیل بیکاری، تحریم، مشکلات معیشتی و... داریم که دیگر فرصت به این بحث‌ها نمی‌رسد و باید همه وقت و امکانات و نیروی خودمان را صرف حل این مشکلات کنیم.

یکی از چهره‌های نزدیک به احمدی‌نژاد در تحلیل مخدوش شدن این رابطه گفته است که برخی چهره‌های سیاسی در تغییر رویکرد علما و روحانیون نسبت به محمود احمدی‌نژاد موثر بودند و در واقع آنها که منافع اقتصادی و سیاسی داشتند، ‌باعث تحریک علما شدند. شما این تحلیل را قبول دارید؟

نه به نظر من اواخر کار نسبت به آقای احمدی‌نژاد اقبالی وجود نداشت. حتی این اواخر، وقتی به شهرها و استان‌ها سفر می‌کرد، اقبالی نسبت به او نبود. واقعا حرف‌هایی می‌زد که هیچ حسابگری و حسابداری به آن اعتقاد نداشت. برای نمونه شعار می‌داد که یارانه را چند برابر می‌کنم؛ بدون این که بگوید سوخت یا دیگر حامل‌های انرژی که به آن یارانه تعلق می‌گیرد، افزایش قیمت خواهد داشت. این اظهارات نشان می‌داد که احمدی‌نژاد دنبال رفتاری است که در علم سیاست به آن رفتار شارلاتانی می‌گویند. هر کسی هم این ‌را می‌فهمید. البته ممکن است عده‌ای در این دنیای سیاسی امروز و سیاست‌بازی‌ها به ایشان باور داشته ‌باشند اما هر کس که می‌داند دو دوتا، چهارتا می‌شود، رفتار و گفتار و کردار و پندار او را عادی و معمولی و عاقلانه و عالمانه توصیف می‌کند. برخی اظهارات احمدی‌نژاد برای مطرح شدن و به قول معروف نشان دادن خود است و دستگاه‌های حقوقی و حقیقی و اخلاقی نمی‌توانند این اظهارات و رفتار را در مقام عمل بپسندند. نمی‌توان دیگران را در این مورد مقصر دانست و متهم کرد. مقصر اصلی شخص احمدی‌نژاد است.

آیا این تغییر رویکرد و مخدوش شدن روابط میان احمدی‌نژاد و مراجع و روحانیون از دولت دوم به این‌سو اتفاق افتاد و همچنان ادامه دارد یا فکر می‌کنید در چند سال اخیر و اتفاقات و حواشی که برای نزدیکان احمدی‌نژاد رخ داد، تاثیر بیشتری داشت؟

علما و مراجع از ابتدا هم او را نمی‌پذیرفتند و نمی‌پسندیدند اما بعد از آن که وارد دور دوم ریاست‌جمهوری شد، بیشتر با حقایق مواجه شدند. لذا از همان ابتدا هم حوزویان، مراجع و علما احمدی‌نژاد را نمی‌پذیرفتند و او را چهره‌ای که نسبت به آن چه سوگند خورده و باید عمل کند، متعهد باشد، نمی‌پذیرفتند. البته این حرف‌ها مربوط به همان زمان است. الان دوره ریاست‌جمهوری ایشان گذشته و همان رویه ادامه دارد.

اما به هر حال چهره‌هایی چون آیت‌الله محمدتقی مصباح‌ یزدی، ازجمله علمایی بود که هم پیش از انتخاب احمدی‌نژاد و هم در دوران ریاست‌جمهوری از او حمایت کرد اما آرام‌آرام تغییر رویکرد داد و حمایت خود را از احمدی‌نژاد برداشت.

من نه سخنگوی ایشان هستم، نه وکیل مدافع آقای مصباح. من که تاکید کردم برخی علما یا غیر علما وجود داشته و دارند که آقای احمدی‌نژاد را قبول داشته ‌باشند. متاع کفر و دین که بی‌مشتری نیست؛ نسبت به خدا یا دین هم عده‌ای باور دارند و عده‌ای باور ندارند. اما به نظر من، صحبت در مورد احمدی‌نژاد هیچ زیبنده و شایسته و ارزشمند نیست.

گفته می‌شود که احمدی‌نژاد تلاش‌ها و رایزنی‌هایی برای تایید صلاحیت را آغاز کرده است. با این اوصاف به نظر شما چقدر احتمال دارد که احمدی‌نژاد از سوی شورای نگهبان تایید صلاحیت شود؟

خیر، ایشان دوره‌اش سپری شده و مهره سوخته است.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب