8:13 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 25358           تاریخ ارسال : 1399/04/21                         نسخه چاپی
روحانی: اگر همه‌چیز بسته شود، مردم از گرسنگی و بیکاری به خیابان خواهند آمد

اکنون نه زمان جشنواره است و نه زمان سمینار است. حتی نسبت به کنکور هم اگر وزارت بهداشت اشکال داشته باشد، حتماً یک چارچوبی تمهید می‌کنیم که مشکلی نباشد.


رییس‌جمهور گفت: وی افزود: راحت‌ترین کار این است که همه‌چیز بسته شود اما بعدش هم مردم از گرسنگی و فقر و بیکاری به خیابان خواهند آمد.

به گزارش عصرایران به نقل از ایلنا،  حسن روحانی رییس‌جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در سخنانی بیان داشت: درخصوص بیماری کرونا دو اشتباه ممکن است وجود داشته باشد، نخست اینکه بیماری عادی‌سازی شود و اشتباه دیگر کروناهراسی، هر دوی این‌ها خطرناک است. اگر مردم فکر کنند که کرونا عادی است و از آن عبور کرده‌ایم، خطرناک است و همچنین اگر اضطراب و استرس ایجاد کنیم و فعالیت‌های ضروری اجتماعی و اقتصادی دچار مشکل شود هم نادرست است و مورد نظر نخواهد بود. همه ما می‌دانیم که در این بیماری تمام کشور‌ها بدون استثنا بعد از یک مدتی دچار مشکل شدند.

 

وی ادامه داد: این بیماری ممکن است که بلندمدت با ما باشد، الان ۵ ماه از شیوع آن گذشته و شاید تا پایان سال هم ادامه داشته باشد، لذا باید فعالیت‌های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سایر نیازها توأم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شود.

رییس‌جمهور در ادامه اظهار داشت: راه دوم وجود ندارد همه باید تلاش و کار کنند و در چارچوب مقررات قانونی خودشان باید اصول بهداشتی را مدنظر قرار دهند. تجمعات به طور کلی در شرایط امروز غیرقابل قبول است، تجمعات به عنوان عزا، عروسی، مهمانی و حتی سمینار و جشنواره و هرچه که هست، مضر است. اکنون نه زمان جشنواره است و نه زمان سمینار است. حتی نسبت به کنکور هم اگر وزارت بهداشت اشکال داشته باشد، حتماً یک چارچوبی تمهید می‌کنیم که مشکلی نباشد.

وی افزود: فعالیت‌های اجتماعی باید تا حد ضرورت محدود شود، این اکنون در تمام کشورها وجود دارد، مثلاً یک کشور اعلام کرده که در هر تجمعی ۲۰ نفر حضور داشته باشد، یا برخی کشورها تجمعات را محدود به ۱۰ کرده‌اند، لذا ما نمی‌توانیم بگوییم که در یک مراسم ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر در فضای سرپوشیده با تهویه نامناسب و زمان طولانی حضور داشته باشند.

رئیس‌جمهور گفت: در اروپا فردی که می‌خواهد از رستوارن استفاده کند، باید از قبل میزش را رزرو کرده باشد. در این حد احتیاط در اروپا صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: گشایش‌ها باید با رعایت تمامی دستورالعمل‌های وزارت بهداشت فراهم شود. اگر چنین نشود، کاری نمی‌شود کرد.

رئیس دولت خاطرنشان کرد: حتی در مقررات کشورهای خارجی هم آمده است که بازگشایی سالن‌های آرایش بدون رزرو قبلی ممنوع است، این اقدام باید در ادارات و بانک‌ها هم اجرایی شود.

وی افزود: راحت‌ترین کار این است که همه‌چیز بسته شود اما بعدش هم مردم از گرسنگی و فقر و بیکاری به خیابان خواهند آمد. حتی امروز رسانه‌های معاند خارجی هم دیگر نمی‌توانند چنین چیزی بگویند چون این کار غیرمنطقی است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه باید در چارچوب پیش رفت، اظهار داشت: پاساژها و جاهای شلوغ باید براساس پروتکل کار انجام دهند. باید در سراسر کشور مراسم و اجتماع‌ها چه عزا چه عروسی چه مهمانی را ممنوع کنیم.

روحانی با اشاره به فاصله‌گذاری اجتماعی گفت نمی‌توان مثل سابق در فاصله‌های کم چه با ماسک و چه بی‌ماسک در کنارهم باشیم.

وی ادامه داد: امیدواریم همه دست به دست هم بدهیم تا این دوران را کوتاه کنیم و باز به شرایط بهتر برای زندگی مردم بازگردیم.

رئیس‌جمهور افزود: در این شرایط، از همه فعالان بخش اقتصادی، دستگاه اجرایی، نیروهای مسلح و قوای دیگر تشکر می‌کنم زیرا کار بزرگی انجام شده است.

وی ادامه داد: ما از آغاز این ویروس هیچ‌گاه با مشکلی برای مواد شست‌وشو، دستمال کاغذی، مواد غذایی و غیره دچار نشدیم. اما در اروپا و آمریکا دچار مشکل شدند. بسیاری از مواد غذایی در این کشورها نایاب شد، اینجا همه تلاش کردند.

رئیس دولت گفت: برق، آب و گاز قطع نشدند، پمپ بنزینی نبود که بنزین نداشته باشد و قحطی مواد غذایی به وجود نیامد، همه کار کردند.

وی با اشاره به کار و تلاش کشاورزان گفت: در این شرایط می‌بینیم که در زمینه کشاورزی محصولات خوبی داریم و در بخش صنعتی نیز وضع ما خوب است. این نشان می‌دهد که همه دارند تلاش می‌کنند.

رییس‌جمهور در ادامه بیان داشت: ما باید از دستگاه‌هایی که خدمات آن‌ها شاید برای مردم آشکار نباشد و مشاهده نکنند، مانند سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد تشکر کنیم، آنها توانستند ارز و نیازمندی‌ها را برای تهیه و تامین ماسک، محلول ضدعفونی، ونتیلاتور و هر نیاز دیگری تامین کنند. همچنین هر دارویی که اطمینان پیدا کنیم که این دارو می‌تواند برای این بیماری مناسب باشد را تهیه می‌کنیم، همچنین در زمینه تولید ماسک هم در حال کار و تحقیق هستیم. به عبارتی ما جزو کشورهایی هستیم که برای تولید این واکسن در تلاشیم.

وی ادامه داد: اینگونه نیست که با توجه به مشکلات و تحریم و مخالفانی که داریم دست روی دست بگذاریم بلکه برای تولید داروی این بیماری هم کار می‌کنیم و در این خصوص صاحب اندیشه، برنامه و طرح هستیم. همچنین همه تلاش خود را برای دستیابی به واکسن این بیماری به کار خواهیم گرفت و در حد توان همه تلاش خود را انجام می‌دهیم که داروهای لازم را تولید کنیم.

روحانی در بخش دیگر از سخنان خود درخصوص تامین نیازهای بخش بهداشت و درمان، ابراز داشت: شما الان می‌دانید که ما با هر مرکز بهداشتی و پزشکی وارد صحبت شویم، به پول نیاز دارد در نتیجه تلاش زیادی در خصوص تامین این منابع مالی در حال انجام است. پس ما نیاز داریم که بخش اقتصادی نیاز‌های بخش بهداشت و درمان را فراهم کند. همچنین از همه دستگاه‌ها، نیروهای مسلح و از صداوسیما و قوای دیگر می‌خواهم که همه دست به دست هم دهیم و این کار را پیش ببریم، از سوی دیگر من می‌خواهم از مردم عزیز ما که بخش بسیار بزرگی از آن‌ها هیچ وقت به تبلیغات دشمنان توجه نکرده و به تعاون، همکاری و انسجام کمک کردند امروز هم ادامه دهند، همه دارند تلاش می‌کنند و کار را پیش می‌برند.

وی ادامه داد: نکته دیگری که در اینجا باید اشاره کنم مساله پنهان کردن بیماری است، هیچکس نباید بیماری را از دیگران پنهان کند، همه افراد باید بدانند که این بیماری اگر مثبت شد باید به خانواده، فرزند، پدر و مادر و همکاران بگویند و نباید آن را مخفی کنیم و یا از اعلام آن نباید خجالت بکشیم. بیماری و مریضی که جای حیا و کم‌رویی نیست. همچنین در محل کار هم باید بگوید و مرخصی بگیرد و سر کار نرود. همچنین در اینجا نکته‌ای را لازم می‌دانم بگویم و بعد هم در کمیته‌ها روی آن کار کنند، اخیراً دیدم در جایی نوشته است که مثلاً ما اعلام کردیم ساعات کار ۷ و نیم صبح تا ۲ بعد از ظهر باشد، این عدد را وقتی که محاسبه می‌کنند در طول هفته و ماه ممکن است به اندازه ساعت موظف نباشد و کمتر باشد، همه دستگاه‌ها بدانند چیزی که اینجا تصویب شده است به عنوان یک مقرری و مصوبه لازم‌الاجرا برای همه است، یعنی هر کس از ساعت ۷ و نیم تا ۲ آن روز کار کرده یعنی تمام ساعات موظفی خود را کار کرده است، این مصوبه برای همه دستگاه‌ها و نهادها و دانشگاه‌ها لازم الاجرا است.

رییس‌جمهور همچنین گفت: نکته دیگر این است که آزمایشگاه‌ها وقتی تست کرونای فردی مثبت بود باید آن را اعلام کنند، این مساله از ۱۲ فروردین در این ستاد مصوب شد که تست مثبت را آزمایشگاه باید به خانواده و محل کار بگوید و چندین نوبت من در جلسات متعدد تکرار کردم اما همچنان می‌بینیم که آزمایشگاه می‌گوید مطابق روال قبل انجام می‌دهیم، من خواهش می‌کنم در این زمینه‌ها مصوبات ما به طور دقیق اجرا شود.

وی ادامه داد: اما نکته‌ای که در این جلسه مورد تاکید بود بحث نظارت است، ما گفتیم کارمندی که بدون ماسک به اداره می‌آید، غایب محسوب شود، همچنین اگر کسی بدون ماسک وارد نهاد دولتی می‌شود به او خدمات ارائه نشود، از سوی دیگر گفتیم که مترو، اتوبوس و تاکسی چگونه باشد. همه این‌ها به نظارت نیاز دارند و اگر به خوبی عمل شود، تاثیر بسیار خوبی خواهد داشت. امروز بر این مساله تاکید شد که وزارت کشور، وزارت بهداشت، وزارت صمت، اصناف و اتحادیه‌ها همگی در این قضیه سهم دارند و حتی قوه قضاییه. در آن جایی که لازم است، دادستان‌های محترم هم کمک و یاری کنند تا بتوانیم به دقت این مصوبات را اجرا کنیم.

روحانی در ادامه اظهار داشت: امروز نظارت برای ما بسیار مهم است و من در اینجا می‌خواهم از مردم عزیز و بزرگوار تشکر کنم که در هفته گذشته در سراسر کشور به ویژه در تهران مساله استفاده از ماسک را کاملاً مراعات کردند و شاید هم اگر عده‌ای استفاده نکردند، تعداد آن‌ها بسیار اندک بود اما اکثریت قاطع رعایت می‌کردند. همچنین صداوسیما در هفته گذشته خیلی خوب تبلیغ کرد.

وی در پایان، گفت: اگر همه از ماسک استفاده کنند، فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت شود، درکنار شستشوی منظم دست و برخی از عادت‌هایی که داریم مانند مالیدن و خارش صورت با دست را ترک کنیم، یعنی به عبارتی سبک زندگی را تا حدی تغییر دهیم به خوبی می‌توانیم در برابر این بیماری بایستیم و موفق شویم. از آن سو هم دانشمندان ما در تلاش هستند تا ان‌شاءالله به واکسن و داروی آن برسند و ان‌شاءلله بتوانیم به خوبی این دوره را پشت سر بگذاریم.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب