10:53 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 25324           تاریخ ارسال : 1399/04/17                         نسخه چاپی
ربیعی:مجلس به سیاست‌گذاری دولت آشنایی ندارد

سخنگوی دولت با بیان اینکه مسئولیت مکان‌هایی، چون پاساژ‌ها با مدیریت آنجاست و در صورت تخطی یک هفته بسته می‌شوند، گفت: مراعات سالمندان کاهش یافته و امروز بیشتر مورد حمله ویروس قرار می‌گیرند.


به گزارش تابناک به نقل از فارس، علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی خود با اصحاب رسانه و خبرنگاران داخلی و خارجی، گفت: در این مدت در مبارزه با کرونا، خوشبختانه کاهش مرگ و میر را علی رغم افزایش شناسایی افراد مبتلا داشته‌ایم، اما هنوز زمان دقیقی برای پایان کرونا نیست.

هنوز از تخت‌های نیرو‌های مسلح استفاده نشده است

وی با اشاره به فعالیت نیرو‌های مسلح در مبارزه با کرونا، اظهار داشت: هنوز از تخت‌های نیرو‌های مسلح استفاده نشده است، اما برنامه ریزی برای تولید ۸ هزار تخت انجام شده است.

ربیعی خاطر نشان کرد: همانطور که مستحضرید استفاده از ماسک اجباری شد و با استفاده طرفین ۹۹ درصد امکان شیوع بیماری کاهش می‌یابد، اما مراعات سالمندان کاهش یافته و امروز بیشتر مورد حمله ویروس قرار می‌گیرند.

سخنگوی دولت گفت: مسئولیت مکان‌هایی، چون پاساژ‌ها با مدیریت آنجاست و در صورت تخطی یک هفته بسته می‌شوند تا مشکل حل شود.

کسانی که تا انتهای تیر ارز صادرات برنگردانند کارت بازرگانی‌شان ابطال می‌شود

وی بیان داشت: رئیس‌جمهور دستور داد اقداماتی برای برداشت از قسط دوم صندوق توسعه ملی انجام شود. ما حدود ۲۷ میلیارد دلار ارز داریم که از سال ۹۷ باید به داخل کشور برگشت داده می‌شده، اما این کار انجام نشده است. افرادی که تا انتهای تیر نسبت به بازگرداندن ارز اقدام نکردند کارت بازرگانی آن‌ها ابطال می‌شود البته واحد‌های تولیدی از این دستور معاف هستند.

ربیعی تصریح کرد: در مورد ممنوعیت واردات گوشی بالای ۳۰۰ دلار موضوعی مطرح شده بود که این تصمیم تنها یک صورت جلسه در هیات کارگروه مشترک ارزی بوده و ابلاغی صورت نگرفته است.

وی در بخش دیگری از نشست خبری خود با خبرنگاران بیان داشت: در روابط بین مسولان و قوا طوری سخن بگوییم که برای مردم امید آفرین باشد، باید با حفظ آداب به دور از تخریب سخن بگوییم، ما به مباحثه نیاز داریم نه منازعه.

درباره قرارداد با چین هیچ چیز مخفی نداریم

ربیعی در مورد شبهات مطرح شده درباره سند ۲۵ ساله ایران و چین گفت: برخی از این شبهات پرسش واقعی افکار عمومی است و هیچ چیز مخفی نداریم، بخش زیادی از این شبهات به عنوان یک خط از سوی افرادی مطرح می‌شود که جمهوری اسلامی برایشان معنا ندارد بوده است.

وی ادامه داد: در قرارداد با چین هیچ موضوع مخفی وجود ندارد. در دیدار «شی» با رهبر انقلاب هم این موضوع مطرح شده بود. هر وقت که توافقی محقق شود همان موقع اعلام می‌شود.

سخنگوی دولت گفت: مذاکره برای توافق با چین در حال انجام است ما خط قرمزی در ارتباط با شرق و غرب نداریم. ما جز با رژیم صهیونیستی با دولت‌های قانونی همکاری می‌کنیم. آماده ایم با همه کشور‌ها برای قرارداد بلند مدت آماده مذاکره هستیم.

هیچ توافقی برای واگذاری زمین و بندر نشده است

وی تأکید کرد: تاکنون هیچ توافقی برای واگذاری زمین و بندر نشده است.

ربیعی در پاسخ به این پرسش که برخی مدعی هستند حادثه نطنز کار اسرائیل بوده گفت: فرضیه‌ها از ساعات اولیه مطرح شده و نظر کارشناسان با یک اجماع نظر در حال تکمیل است.

صنعت هسته‌ای ما در حال حرکت است

وی خاطرنشان کرد: این حادثه تلفات جانی نداشته و مواد رادیواکتیو هم وجود نداشته و تاثیری بر فعالیت هسته‌ای نداشته است و صنعت هسته‌ای ما در حال حرکت است. همکاران ما در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی اعلام کردند در زمان لازم اطلاع رسانی می‌کنند.

سخنگوی دولت گفت: برخی افراد که با موساد همکاری می‌کردند این حادثه را به رژیم صهیونسیتی مرتبط کردند و از آن‌ها یک قدرت بزرگ نشان دادند، هر چند که به پلید بودن صهیونسیت‌ها چنین اقداماتی می‌خورد و از این اتفاق هم خوشحال شدند، اما اعلام نکردند کار آن‌ها است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در نشست خبری خاطرنشان کرد: تولید ادبیات هنجار شکنانه عملاً گام نهادن در خطوط قرمز جهانی است.

وی در مورد رفتار نمایندگان با وزرا و طرح سوال از رییس‌جمهور در مجلس اظهار داشت: بنای دولت همکاری و تعامل با مجلس است. قطعا دولت حق قانونگذاری مجلس را محترم میشمارد، عبور از بحران‌های داخلی و خارجی با تعامل قوا محقق می‌شود.

سخنگوی دولت اظهار داشت: تجربه به ما نشان داده هر گاه قوا همدل نبودند مردم متضرر شدند. دولت انتظار دارد نمایندگان حسن نیست نشان دهند. همه بدانیم مردم رفتار ما را زیر نظر دارند و حتی دشمنان هم به مراودات قوا چشم دوخته آمد.

مجلس به سیاست‌گذاری دولت آشنایی ندارد

وی با اشاره به اینکه اولویت انتظارات دولت از مجلس پیگیری ۶۸ لایحه باقی مانده است، خاطرنشان کرد: سوال از رییس جمهور و وزرا حق سلب ناشدنی است، اما به‌طور جدی نگرانیم، چون سوال از رییس جمهور در حالی که مجلس به سیاست گذاری دولت آشنایی ندارد اوضاع را بدتر می‌کند.

ربیعی در ادامه گفت: فکر می‌کنیم جامعه نیاز به آرامش و امید دارد و در قالب این سوالات چشم انداز رفع مشکلات مردم را نمی‌بینم.

ظریف ترکیبی از صداقت و صراحت است

وی افزود: متاسفانه جریان حضور آقای ظریف در مجلس باعث حیرت مردم و دولت شد. ظریف ترکیبی از صداقت و صراحت در بیان مواضع جمهوری اسلامی است و در خط مقدم قرار دارد. سزاوار نبود از طرف خودی‌ها تهمت به او زده شود. البته دست دوستی ما به سمت مجلس دراز است.

ما اشکالاتی داریم و کسی آن را کتمان نمی‌کند

سخنگوی دولت گفت: درک درستی از مسائل باید پیدا کنیم. ما اشکالاتی داریم و کسی آن را کتمان نمی‌کند، اما باید از بین تعاملات، آرامش مردم و زندگی بهتر برای آن‌ها ایجاد شود.

وی در مورد ارجاع دوباره پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت، عنوان داشت: آن را نقض قطعنامه ۲۲۳۱ می‌دانیم. پایبندی به برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ نمی‌تواند گزیده‌ای باشد.

وی در مورد نگرانی‌ها از افزایش ارزش بورس اظهار داشت: بورس کشور یکی از ارکان مهم اقتصادی کشور شده است البته قبلاً از ارکان کلیدی نبود، ولی با ورود سهام عدالتی‌ها به بورس بخش اعظمی از جمعیت کشور در آن هستند.

روند ۲۵ سال گذشته نشان می‌دهد کسی در بورس متضرر نبوده است

ربیعی گفت: هیجانات در بورس وجود دارد، کسانی که در بورس هستند این موضوع را می‌دانند. هیجان‌زدگی کاذب نباید بورس را متزلزل کند، روند ۲۵ سال گذشته نشان می‌دهد کسی در بورس متضرر نبوده است.

وی افزود: آقای قالیباف اصل در بورس با یک تیم تخصصی مدیریت خوبی را در بورس انجام می‌دهند. نگاه ما به بورس مقطعی نیست.

ما دائم داریم شرکت‌های جدید به بورس وارد می‌کنیم

ربیعی با تأکید بر اینکه دولت برنامه جدی برای بورس دارد، گفت: ما دائم داریم شرکت‌های جدید به آن وارد می‌کنیم و صندوق دارایی دوم به زودی به بورس عرضه می‌شود.

وی تصریح کرد: سقوط شدید در بازار بورس را در بلند مدت نامحتمل می‌دانیم.

اروپایی‌ها در تماس تلفنی یک چیزی می‌گویند، اما جلوی آمریکا کار دیگری می‌کنند

ربیعی در بخش دیگری از اظهارات خود در نشست خبری اظهار داشت: اروپایی‌ها در تماس تلفنی یک چیزی میگویند، اما جلوی این «نُنُر زورگو» (آمریکا) کار دیگری می‌کنند که باید گفت این سیاست شکست خورده‌ای است.

تغییر دیگری در دولت نداریم

وی در ادامه در مورد معرفی وزیر صمت به مجلس گفت: آقای مدرس خیابانی خیلی خوب و مسلط عمل کرده است و حتی برای تامین ارز غیر نفتی سال آینده برنامه ۴۰ میلیاردی خوبی را ارائه کرده‌اند، ما قبل از اتمام سه ماه یک یا دو وزیر (با احتساب وزیر بازرگانی در صورت موافقت مجلس) را معرفی می‌کنیم و تغییر دیگری در دولت نداریم.

یک کارفرمای خوب برای هپکو گذاشته می‌شود

سخنگوی دولت در مورد مشکلات کارگران هپکو گفت: نگرانی آن‌ها از شیوه مدیریت کارفرما حل خواهد شد و یک کارفرمای خوب برای آن‌ها گذاشته می‌شود و حتما نظرشان را جلب خواهد کرد.

صحبت‌های اخیر رئیس سابق بانک مرکزی برداشت‌های خودش بوده است

ربیعی در مورد اظهارات اخیر، ولی الله سیف رئیس سابق بانک مرکزی گفت: اعضای کابینه از ایشان حمایت کردند. من فشار‌ها بر روی ایشان را می‌فهمم. سطح تصمیم گیری رییس‌جمهور سیاست گذاری و سیاست است و چگونگی اجرای آن به دستگاه مرتبط می‌شود، به نظر صحبت‌های ایشان برداشت‌های خودشان بوده است، تمام تصمیمات بر اساس خرد جمعی بوده و تمام نوار جلسات وجود دارد.

ربیعی در مورد نگرانی خانواده‌ها نسبت به کنکور فرزندانشان گفت: برای کنکور پروتکل‌ها و فاصله گذاری ۱۶۰ سانتی متری در صندلی گذاری رعایت می‌شود؛ حضور حتما با ماسک خواهد بود و اگر کسی ماسک نداشت به آن‌ها ماسک داده می‌شود، برای افرادی هم که مبتلا هستند مکان‌هایی با حفظ قرنطینه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: افزایش تعرفه اینترنت غیرقانونی محسوب می‌شود و تمام مبالغ اخذ شده به حساب مردم واریز شود، اگر اپراتور‌ها تبعیت نکنند از طول مجوز پروانه آن‌ها کاسته خواهد شد.

سخنگوی دولت گفت: قرار بود تعرفه‌های برق در دولت افزایش یابد که سه جلسه دولت برای آن برگزار کرد، تا کار بصورت کارشناسی انجام شود، اما اپراتور‌ها به ناگاه آمدند و چنین افزایش قیمتی را انجام دادند که غیر قانونی است.

 


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب