1:2 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  خطر ! جاسوسان مشغول کارند

اینبار با نبرد مرصاد گونه ای مواجه بودیم که وسعت تنگنه آن به بزرگی تمام ایران بود ، آنها فقط طی چند روز از نوار باریک مرزی غرب کشور وارد نشده بودند بلکه از سالیان و دهه ها پیش ، از همه سرحدات کشور :از غرب ، شرق ، جنوب و شمال وارد کشور شده بودند ، زمینی ، هوایی ، دریایی در قالب مهاجر افغانی و طلبه پاکستانی و تاجر عراقی و.....

 اخبار عمومی
نماینده سنای پاکستان: در صورت تعرض به جان آیت‌الله خامنه‌ای هیچ آمریکایی در پاکستان نخواهد ماند
انتقاد پزشکیان از گروسی در گفتگوی تلفنی با مکرون
کیفرخواست قاتل الهه حسین‌نژاد صادر شد
ادعای کاخ سفید: با ایران همچنان در ارتباط هستیم
آیت‌الله نوری همدانی: هرگونه تعرض و تهدید به رهبری و مرجعیت شیعه حکم محارب دارد
گروسی : ایران می تواند در چند ماه دوباره غنی سازی کند / شبکه ان بی سی: مذاکرات ایران و امریکا، به زودی
رئیس ستاد کل: درباره پایبندى دشمن به آتش‌بس، کاملاً تردید داریم / وزیر دفاع عربستان : تسلیت شهادت فرماندهان ؛ برای پایان جنگ تلاش زیادی کردیم
علی لاریجانی: در ابتدای جنگ، دست نظامی ما نسبت به اسرائیل پایین‌تر بود و ما را غافلگیر کرده بودند/ تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
سفیر ایران در سازمان ملل: تسلیم بی‌قید و شرط، مذاکره نیست؛ با آمریکا گفت‌وگو نمی‌کنیم
قالیباف: مصوبه مجلس حساب و کتاب ما با آژانس بین المللی انرژی اتمی بود
حاجی بابایی: در بخش پدافند ضعف داریم/ هر ضربه ای در داخل خوردیم صددرصد از نفوذی ها بود
ترامپ: مذاکره با ایران هفته آینده؛ توافق هسته‌ای "ضروری نیست"
تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی در دستور کار مجلس قرار گرفت
هشدار روحانی: آتش‌بس، پایان تهدید نیست/ باید به سخن مردم گوش سپرد و جبران و بازسازی کرد
جانشین سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید
عراقچی: تا پایان تجاوزات، مذاکره با آمریکا منتفی است
عقب‌نشینی ترامپ از تغییر رژیم در ایران: هرج‌ومرج نمی‌خواهیم / ایرانی‌ها تاجرند، نه جنگ‌طلب
سی‌ان‌ان: ارزیابی اولیه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که سایت‌های هسته‌ای ایران تخریب نشده‌اند
وزیر خارجه انگلیس: بمباران، برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند
فرانسه: حمله به زندان اوین غیرقابل‌قبول است
زمان برگزاری کنکور روز ۱۶ تیرماه اعلام خواهد شد
واکنش ظریف به اظهارات ترامپ: در باره تغییر رژیم خیالبافی می‌کند ؛ تنها ایرانیان، عظمت ایران را خواهند ساخت
سرلشکر موسوی: تنبیه نتانیاهو را تا بیچارگی‌اش با قدرت ادامه می‌دهیم
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره پاسخ موشکی ایران به تجاوز آمریکا
واکنش تند ترامپ به احتمال ارسال کلاهک هسته‌ای روسیه به ایران
چین: حمله به ایران اعتبار آمریکا را در جهان خدشه‌دار کرد
بازگشت شمخانی به میدان نبرد: اینک ابتکار در دست ماست؛ شگفتی‌ها ادامه خواهد داشت
سید محمد خاتمی: هدف اصلی این جنگ تحمیلی، نابودی توان ملی و حیات ایران یکپارچه و ایرانیان همبسته است/ اکثریت قاطع مردم همدلانه به میدان آمدند
نتانیاهو: وارد جنگ فرسایشی نخواهیم شد
نامه تند عبدالکریم سروش علیه رضا پهلوی؛ این پیر‌کودک بی‌فرهنگ!
یادداشت رضا کیانیان بازیگر در نکوهش وطن‌ فروشی
هشدار سخنگوی کرملین به اسرائیل درباره هرگونه سوء قصد به رهبر انقلاب/ تغییر نظام ایران غیرممکن است
استاد روابط بین الملل دانشگاه: ورود آمریکا به جنگ با ایران جرقه جنگ جهانی سوم است
اعلام حمایت طلاب مدرسه امام شافعی روانسر از مواضع مقتدرانه ایران
هلاکت افسران اطلاعاتی اسرائیل در حمله موشکی سپاه به اسرائیل
بازداشت جاسوس اسرائیل در ایلام
مومنی: همه ارکان دولت و استانداران پای کار هستند
مومنی: همه ارکان دولت و استانداران پای کار هستند
دکتر شفیعی کدکنی: ایران از پای نمی‌افتد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: طرحی جهت پاسخ به تجاوزات رژیم صهیونسیتی، نهایی و به مجلس ارسال شد
 گفتــگو
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟
سیدحسن خمینی: وقتی مسأله این می‌شود که کدام اجتهاد باید حکومت کند، پاسخ این است همان اجتهادی که مردم به آن رأی می‌دهند
جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس: بسیاری از زنان مجلس به دنبال یافتن جایگاهی برای ارتقای کلی زنان نیستند
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است
عباس عبدی: پزشکیان نقطه اصلی وفاق و چارچوبش را باید با رهبری حل کند
جلایی پور: مذاکره با آمریکا اگر «برد-برد» باشد، پیش می‌رود / مگر ایران چلاق است که قطر یا روسیه میانجی شوند؟

کد مطلب 24770           تاریخ ارسال : 1398/12/10                         نسخه چاپی
جزئیات مبتلا شدن محمود صادقی به کرونا

فارس نوشت:نماینده تهران در مجلس گفت: به مسؤولان توصیه می‌کنم هم اقدامات نظارتی را گسترش دهند و هم در توزیع به ویژه توزیع تبعیض‌آمیز امکانات نظارت داشته باشند.



محمود صادقی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که از چند روز گذشته به ویروس کرونا مبتلا شده است، اظهار داشت: پیرو سفرهایی که بنده در ایام انتخابات داشتم بنده به یکی از شهرها مراجعه کردم که ویروس کرونا از قم به آنجا آمده بود و من هم همانجا به این ویروس مبتلا شدم.

وی افزود: بنده در روز پنج‌شنبه قبل از انتخابات علایم بیماری کرونا را احساس می‌کردم و به خاطر همین هم احتیاط می‌کردم و با کسی در ارتباط نبودم تا اینکه عرق‌ریزی و تب و لرز شدید را مشاهده کردم و نهایتاً روز دوشنبه به بیمارستان مراجعه کردم و در آنجا از من تست سی‌تی‌اسکن سینه گرفتند.

صادقی ادامه داد: بنده علایم کرونا را داشتم به خاطر همین به پزشک مراجعه کردم، پس از سی‌تی‌اسکن از قفسه سینه در ابتدا گفتند مشکلی نیست اما فردای آن روز که همزمان هم برای نمونه‌برداری به مجلس مراجعه کردم، از بیمارستان با من تماس گرفتند و گفتند سی‌تی‌اسکن شما نشان می‌دهد که ریه شما با بیماری کرونا درگیر شده است. همزمان با آن آثار دیگری هم در برخی نقاط مانند انگشت پا و دست داشتم که پس از آن اعلام توئیتری کردم.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: خانواده‌های زندانی هم مدام به من پیام و درخواست می‌دادند و ابراز نگرانی می‌کردند لذا بنده پیام درخواست را به رئیس قوه قضائیه توئیت کردم.

وی اضافه کرد: برخلاف آنچه که تبلیغات می‌شود بنده از روز سه‌شنبه که به مجلس نمونه دادم هنوز پاسخ آزمایش من را ندادند اما مردم فکر می‌کنند مجلس چه مراقبت‌های ویژه‌ای می‌کند. از آنجا که بعد از ۴۸ ساعت که نتیجه آزمایش می‌آمد اما هنوز مجلس جواب آزمایش من را اعلام نکرده است.

صادقی با انتقاد از آنچه مدیریت نادرست بحران و محافظه کاری مسئولان در ارائه اطلاعات مربوط به بیماری کرونا خواند، ادامه داد: بنده نمی‌خواهم ایجاد نگرانی کنم اما به شدت هشدار می‌دهم پیش از اینکه به محتکران هشدار بدهم به مسؤولان تذکر می‌دهم. اکنون بیشتر تلاش‌ مسئولان این است که مردم نگران نشوند این خوب است اما این اطمینان خاطر باید همراه با آگاهی‌بخشی باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس، پنهان‌کاری را به صلاح ندانست و ادامه داد: چیزی بیشتر از آگاهی ما را بیمه نمی‌کند.

وی اضافه کرد: یک محتکر، با هوش تجاری غیراخلاقی خود احتکار می‌کند و از پیش می‌دانسته که چه اتفاقی می‌افتد اما مسؤول ما نمی‌دانسته که قرار است چه اتفاقی بیفتد. بعد ما می‌بینیم که آقای حریرچی هر چند انسان شریفی است اما در جمع خبرنگاران حاضر می‌شود و با آن وضعیت در محافل حضور می‌یابد.

صادقی بیان کرد: بنده چون علایم آن را داشتم به مجلس نیامدم. شما هیأت دولت ژاپن را ببینید تمام اعضای آنها با لباس فرم زردرنگ و ویژه در جلسه هیأت دولت حاضر شدند و اعلام بسیج عمومی برای مقابله با کرونا کردند ما فقط تبلیغات  می‌کنیم، شعار می‌دهیم و همه چیز را سیاسی می‌کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین تصریح کرد: متأسفانه ما به همه چیز سیاسی نگاه می‌کنیم. به هر حال اخلاق، انسانیت، برادری لازم است و همه چیز که در قدرت و رقابت‌های سیاسی خلاصه نشده است. به هر حال در مسائل سیاسی ما ۴ سال گذشته بردیم حالا اصول‌گرایان بردند، تمام شد و نوش‌جان‌شان.

وی در ادامه با بیان اینکه معتقد است مردم به مسئولان بی‌اعتمادند، بیان کرد: ما باید واقعیت جامعه را به مردم بگوییم و آنها را آگاه کنیم. انشاءالله این یک درسی برای ما باشد که وقتی بلا می‌آید چپ و راست و اصلاح‌طلب و اصولگرا نمی‌شناسد و همه ما و ملت درگیر می‌شویم. 

صادقی ادامه داد: بنده بیشتر به مسئولان توصیه می‌کنم که با صداقت و ایجاد بیشتر کمک کنند تا از این وضعیت خارج شویم.

نماینده مردم تهران در مجلس اعلام کرد: اصل منشأ بیماری بنده قم بوده است در واقع بنده به شهری مراجعه کردم که یکی از افراد مبتلا شده در قم از اقوام یکی از حاضران در آن شهر بوده که بنده و چند نفر دیگر را مبتلا کرده است.

وی در بخش پایانی سخنانش بیان کرد: از بُعد اخلاقی باید بگوییم در شرایطی که همه نیازمند به امکانات بهداشتی و درمانی هستند آن آقا و خانمی که احتکار می‌کند بدانند که این یک بلای عمومی است که سر همه می‌آید. واقعاً وجدان درونی خود را در نظر بگیرند و در چنین شرایطی با همکاری، همدلی سعی کنیم این دوران را پشت‌سر بگذاریم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای تصریح کرد: بنده بیش از این به مسؤولان توصیه می‌کنم هم اقدامات نظارتی را گسترش دهند و هم در توزیع به ویژه توزیع تبعیض‌آمیز امکانات نظارت داشته باشند و به شکلی امکانات توزیع شود تا اعتماد ایجاد شود به خصوص اقشار ضعیفی که کمتر دسترسی دارند محروم نشوند و در مجموع هم توصیه من این است که این بیماری را جدی بگیریم و تعارف نکنیم؛ به علاوه، این مسائل را ایدئولوژیک و سیاسی نکنیم، این واقعیتی است که اتفاق افتاده و این ویروس خطرناکی است که آمده و امیدواریم با همکاری و همدلی و کنار گذاشتن اختلافات سیاسی باعث تقویت اعتماد شده و با مدیریت درست آن را پشت‌سر بگذاریم.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب