0:4 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 انقلاب و آرمانهای فراموش شده آن

جای اخلاص ها را "اختلاس ها " گرفت و کوخ نشینی جای خود را به کاخ نشینی داد ، کارهای بزرگ بدست افراد کوچک افتاد و بزرگان گوشه نشین شده و چابلوسان قدر دیده و بر صدر نشستند . انقلاب نه تنها فرزندان بلکه پدران خود را نیز خورد و هرکدام از دلسوزان را با انگی و خدنگی سوزاندند و از گردونه خدمت خارج کرده تا تشنگان قدرت و شیفتگان مکنت براحتی بتوانند به آلاف و علوف خود برسند

 اخبار عمومی
نامه ثابتی به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیروهای امنیتی آتش زده اند و الا محاکمه می شوید
عیدی کارمندان ۱۰ میلیون شد
آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند/ وکیل: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست
قوه قضاییه: اعلام جرم علیه برخی عناصر سیاسی/ ۴ نفر بازداشت و‌ تعدادی احضار شدند
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد
وال استریت ژورنال: ایران تهدید کرده‌ است که از مذاکرات پیش‌رو کنار می‌کشد
ادعای رویترز: آمریکا به یک پهپاد ایرانی حمله کرد
تقدیر سیدحسن خمینی از تدبیر و مدیریت رهبر انقلاب در حوادث اخیر: یک کودتای سخت و پر دسیسه گذشت
جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود
انتقاد تند محمد مهاجری از مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که همچنان هزینه می‌تراشید؟
عضو دفتر رهبری: دشمن شرارت کند این بار هیچ سازش و تسلیمی در کار نخواهد بود
سردار نجات: دستور عملیات علیه رژیم صهیونیستی را رهبر انقلاب صادر کردند
ترامپ: قاسم سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود/ اگر او زنده بود، حمله‌ای که علیه ایران انجام دادیم، همین نتیجه را نمی‌داد
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
عضو هیات رئیسه مجلس: وابستگان نظامی سفارت های اروپایی در ایران باید سریعا اخراج شوند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: اتاق جنگ ما فعال است و تمام اقدامات برای هرگونه درگیری طراحی شده و آماده است
امیرحسین ثابتی: به خاطر شرایط جنگی استیضاح رئیس جمهور در اولویت نیست
نشریه سپاه: ایران محدودیت های گسترده، بازرسی و حتی خروج اورانیوم غنی شده را پذیرفت ولی ترامپ دنبال خلع سلاح و تحقیر است
نبوی: اصلاح‌طلبان سرنگونی نظام را از ترامپ طلب نخواهند کرد
پیشنهاد کیهان: سفرای اتحادیه اروپا را اخراج کنید
پزشکیان: اگر مردم را اصل می دیدیم نباید به اینجا می رسیدم که در این هفته ها رسیدیم/ مردم از ما فاصله گرفته اند چرا که رفتار ما را می بینند
حسن روحانی : به حرف مردم گوش کنیم / لجبازی در برابر مردم جواب نمی‌دهد / با فرمان «همه به جای خود» مسیر درست می‌شود
خبر مثبت لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
معاون فراجا: پلیس در مقابله با فتنه‌گران خویشتن داری کرد
نامه سرگشاده زیباکلام به وزیر علوم: اساسا مسئولان باور ندارند کشور مشکل دارد
عباس عبدی: دیگر نخواهم نوشت
ادعای رسانه قطری: تهران و واشنگتن پیام‌های تهدید آمیز رد و بدل کردند
کدام چهره های سیاسی، فرهنگی و ورزشی برای انتخابات شورای شهر به میدان آمدند (+ اسامی)
اخراج دختر لاریجانی از دانشگاه آمریکا
پیغام دولت به جبلی و رفقا: خرجتان را دربیاورید/ مرکز پژوهش‌های مجلس: کاهش بودجه صدا و سیما تصمیم مناسبی نبود
قطع اینترنت، صرافی ها را از کار انداخت / انتقال بسته های پول از دبی با کشتی
محسن برهانی: آنان که بر تنوره خشونت می‌دمند، دلسوز ایران و ایرانی نیستند
حمله حسین شریعتمداری به مجلس: به جای تعیین مکان برای اعتراضات، مجازات‌های سخت وضع کنید
هشدار سخنگوی نیروهای مسلح: اگر تعرضی به رهبر معظم انقلاب شود دنیا به آتش کشیده خواهد شد
هم‌میهن توقیف شد / سایت روزنامه از دسترس خارج شد
استیضاح‌ وزرا از دستور کار مجلس خارج شد
هشدار عضو موتلفه: برای پیشگیری از اعتراضات دوباره، قیمت ها را کنترل و اعتماد مردم را جلب کنید
 گفتــگو
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند

کد مطلب 24770           تاریخ ارسال : 1398/12/10                         نسخه چاپی
جزئیات مبتلا شدن محمود صادقی به کرونا

فارس نوشت:نماینده تهران در مجلس گفت: به مسؤولان توصیه می‌کنم هم اقدامات نظارتی را گسترش دهند و هم در توزیع به ویژه توزیع تبعیض‌آمیز امکانات نظارت داشته باشند.



محمود صادقی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که از چند روز گذشته به ویروس کرونا مبتلا شده است، اظهار داشت: پیرو سفرهایی که بنده در ایام انتخابات داشتم بنده به یکی از شهرها مراجعه کردم که ویروس کرونا از قم به آنجا آمده بود و من هم همانجا به این ویروس مبتلا شدم.

وی افزود: بنده در روز پنج‌شنبه قبل از انتخابات علایم بیماری کرونا را احساس می‌کردم و به خاطر همین هم احتیاط می‌کردم و با کسی در ارتباط نبودم تا اینکه عرق‌ریزی و تب و لرز شدید را مشاهده کردم و نهایتاً روز دوشنبه به بیمارستان مراجعه کردم و در آنجا از من تست سی‌تی‌اسکن سینه گرفتند.

صادقی ادامه داد: بنده علایم کرونا را داشتم به خاطر همین به پزشک مراجعه کردم، پس از سی‌تی‌اسکن از قفسه سینه در ابتدا گفتند مشکلی نیست اما فردای آن روز که همزمان هم برای نمونه‌برداری به مجلس مراجعه کردم، از بیمارستان با من تماس گرفتند و گفتند سی‌تی‌اسکن شما نشان می‌دهد که ریه شما با بیماری کرونا درگیر شده است. همزمان با آن آثار دیگری هم در برخی نقاط مانند انگشت پا و دست داشتم که پس از آن اعلام توئیتری کردم.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: خانواده‌های زندانی هم مدام به من پیام و درخواست می‌دادند و ابراز نگرانی می‌کردند لذا بنده پیام درخواست را به رئیس قوه قضائیه توئیت کردم.

وی اضافه کرد: برخلاف آنچه که تبلیغات می‌شود بنده از روز سه‌شنبه که به مجلس نمونه دادم هنوز پاسخ آزمایش من را ندادند اما مردم فکر می‌کنند مجلس چه مراقبت‌های ویژه‌ای می‌کند. از آنجا که بعد از ۴۸ ساعت که نتیجه آزمایش می‌آمد اما هنوز مجلس جواب آزمایش من را اعلام نکرده است.

صادقی با انتقاد از آنچه مدیریت نادرست بحران و محافظه کاری مسئولان در ارائه اطلاعات مربوط به بیماری کرونا خواند، ادامه داد: بنده نمی‌خواهم ایجاد نگرانی کنم اما به شدت هشدار می‌دهم پیش از اینکه به محتکران هشدار بدهم به مسؤولان تذکر می‌دهم. اکنون بیشتر تلاش‌ مسئولان این است که مردم نگران نشوند این خوب است اما این اطمینان خاطر باید همراه با آگاهی‌بخشی باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس، پنهان‌کاری را به صلاح ندانست و ادامه داد: چیزی بیشتر از آگاهی ما را بیمه نمی‌کند.

وی اضافه کرد: یک محتکر، با هوش تجاری غیراخلاقی خود احتکار می‌کند و از پیش می‌دانسته که چه اتفاقی می‌افتد اما مسؤول ما نمی‌دانسته که قرار است چه اتفاقی بیفتد. بعد ما می‌بینیم که آقای حریرچی هر چند انسان شریفی است اما در جمع خبرنگاران حاضر می‌شود و با آن وضعیت در محافل حضور می‌یابد.

صادقی بیان کرد: بنده چون علایم آن را داشتم به مجلس نیامدم. شما هیأت دولت ژاپن را ببینید تمام اعضای آنها با لباس فرم زردرنگ و ویژه در جلسه هیأت دولت حاضر شدند و اعلام بسیج عمومی برای مقابله با کرونا کردند ما فقط تبلیغات  می‌کنیم، شعار می‌دهیم و همه چیز را سیاسی می‌کنیم.

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین تصریح کرد: متأسفانه ما به همه چیز سیاسی نگاه می‌کنیم. به هر حال اخلاق، انسانیت، برادری لازم است و همه چیز که در قدرت و رقابت‌های سیاسی خلاصه نشده است. به هر حال در مسائل سیاسی ما ۴ سال گذشته بردیم حالا اصول‌گرایان بردند، تمام شد و نوش‌جان‌شان.

وی در ادامه با بیان اینکه معتقد است مردم به مسئولان بی‌اعتمادند، بیان کرد: ما باید واقعیت جامعه را به مردم بگوییم و آنها را آگاه کنیم. انشاءالله این یک درسی برای ما باشد که وقتی بلا می‌آید چپ و راست و اصلاح‌طلب و اصولگرا نمی‌شناسد و همه ما و ملت درگیر می‌شویم. 

صادقی ادامه داد: بنده بیشتر به مسئولان توصیه می‌کنم که با صداقت و ایجاد بیشتر کمک کنند تا از این وضعیت خارج شویم.

نماینده مردم تهران در مجلس اعلام کرد: اصل منشأ بیماری بنده قم بوده است در واقع بنده به شهری مراجعه کردم که یکی از افراد مبتلا شده در قم از اقوام یکی از حاضران در آن شهر بوده که بنده و چند نفر دیگر را مبتلا کرده است.

وی در بخش پایانی سخنانش بیان کرد: از بُعد اخلاقی باید بگوییم در شرایطی که همه نیازمند به امکانات بهداشتی و درمانی هستند آن آقا و خانمی که احتکار می‌کند بدانند که این یک بلای عمومی است که سر همه می‌آید. واقعاً وجدان درونی خود را در نظر بگیرند و در چنین شرایطی با همکاری، همدلی سعی کنیم این دوران را پشت‌سر بگذاریم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای تصریح کرد: بنده بیش از این به مسؤولان توصیه می‌کنم هم اقدامات نظارتی را گسترش دهند و هم در توزیع به ویژه توزیع تبعیض‌آمیز امکانات نظارت داشته باشند و به شکلی امکانات توزیع شود تا اعتماد ایجاد شود به خصوص اقشار ضعیفی که کمتر دسترسی دارند محروم نشوند و در مجموع هم توصیه من این است که این بیماری را جدی بگیریم و تعارف نکنیم؛ به علاوه، این مسائل را ایدئولوژیک و سیاسی نکنیم، این واقعیتی است که اتفاق افتاده و این ویروس خطرناکی است که آمده و امیدواریم با همکاری و همدلی و کنار گذاشتن اختلافات سیاسی باعث تقویت اعتماد شده و با مدیریت درست آن را پشت‌سر بگذاریم.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب