3:2 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  از رونالد تا دونالد

ملت بزرگ ایران در عمرش از این وحوش درنده آمریکایی کم ندیده است از همین دارودسته رونالدها و دونالدها ، از رونالد ریگان گرفته تا دونالد ترامپ و البته قبل ترش دونالد رامفسلد ، دو تن از این رونالدها و دونالدها اکنون زیر خاک هستند و البته همره وزیر جنگ هایشان همچون کاسپار واینبرگر که 38 سال پیش یعنی در سوم آبان سال 66خواب " خشک شدن ریشه موجودیت ملت ایران " را در سر می پروراند و این رویا را با خود به گور برد

 اخبار عمومی
شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد
وال استریت ژورنال: ایران تهدید کرده‌ است که از مذاکرات پیش‌رو کنار می‌کشد
ادعای رویترز: آمریکا به یک پهپاد ایرانی حمله کرد
تقدیر سیدحسن خمینی از تدبیر و مدیریت رهبر انقلاب در حوادث اخیر: یک کودتای سخت و پر دسیسه گذشت
جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود
انتقاد تند محمد مهاجری از مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که همچنان هزینه می‌تراشید؟
عضو دفتر رهبری: دشمن شرارت کند این بار هیچ سازش و تسلیمی در کار نخواهد بود
سردار نجات: دستور عملیات علیه رژیم صهیونیستی را رهبر انقلاب صادر کردند
ترامپ: قاسم سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود/ اگر او زنده بود، حمله‌ای که علیه ایران انجام دادیم، همین نتیجه را نمی‌داد
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
عضو هیات رئیسه مجلس: وابستگان نظامی سفارت های اروپایی در ایران باید سریعا اخراج شوند
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: اتاق جنگ ما فعال است و تمام اقدامات برای هرگونه درگیری طراحی شده و آماده است
امیرحسین ثابتی: به خاطر شرایط جنگی استیضاح رئیس جمهور در اولویت نیست
نشریه سپاه: ایران محدودیت های گسترده، بازرسی و حتی خروج اورانیوم غنی شده را پذیرفت ولی ترامپ دنبال خلع سلاح و تحقیر است
نبوی: اصلاح‌طلبان سرنگونی نظام را از ترامپ طلب نخواهند کرد
پیشنهاد کیهان: سفرای اتحادیه اروپا را اخراج کنید
پزشکیان: اگر مردم را اصل می دیدیم نباید به اینجا می رسیدم که در این هفته ها رسیدیم/ مردم از ما فاصله گرفته اند چرا که رفتار ما را می بینند
حسن روحانی : به حرف مردم گوش کنیم / لجبازی در برابر مردم جواب نمی‌دهد / با فرمان «همه به جای خود» مسیر درست می‌شود
خبر مثبت لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
معاون فراجا: پلیس در مقابله با فتنه‌گران خویشتن داری کرد
نامه سرگشاده زیباکلام به وزیر علوم: اساسا مسئولان باور ندارند کشور مشکل دارد
عباس عبدی: دیگر نخواهم نوشت
ادعای رسانه قطری: تهران و واشنگتن پیام‌های تهدید آمیز رد و بدل کردند
کدام چهره های سیاسی، فرهنگی و ورزشی برای انتخابات شورای شهر به میدان آمدند (+ اسامی)
اخراج دختر لاریجانی از دانشگاه آمریکا
پیغام دولت به جبلی و رفقا: خرجتان را دربیاورید/ مرکز پژوهش‌های مجلس: کاهش بودجه صدا و سیما تصمیم مناسبی نبود
قطع اینترنت، صرافی ها را از کار انداخت / انتقال بسته های پول از دبی با کشتی
محسن برهانی: آنان که بر تنوره خشونت می‌دمند، دلسوز ایران و ایرانی نیستند
حمله حسین شریعتمداری به مجلس: به جای تعیین مکان برای اعتراضات، مجازات‌های سخت وضع کنید
هشدار سخنگوی نیروهای مسلح: اگر تعرضی به رهبر معظم انقلاب شود دنیا به آتش کشیده خواهد شد
هم‌میهن توقیف شد / سایت روزنامه از دسترس خارج شد
استیضاح‌ وزرا از دستور کار مجلس خارج شد
هشدار عضو موتلفه: برای پیشگیری از اعتراضات دوباره، قیمت ها را کنترل و اعتماد مردم را جلب کنید
سردار رادان: به‌نوبت سراغ همه اغتشاشگران خواهیم رفت
معاون علمی رئیس‌جمهور: اینترنت تا پایان هفته به حالت عادی بر می‌گردد
پیش‌بینی سمت و سوی قیمت دلار در شرایط کنونی
پزشکیان: تعرض به رهبری معظم، به‌منزله جنگ تمام عیار با ملت ایران است
وزارت اطلاعات: شناسایی و بازداشت ۳۰۰ تروریست با گزارش‌های مردم تهران
عراقچی: تهدید آمریکا برای حمله به ایران نشانه تبانی با اغتشاشگران برای ناامن‌سازی است
کمیسیون کشاورزی مجلس : گوشت گوسفندی باید 7 دلار باشد !
 گفتــگو
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!

کد مطلب 24668           تاریخ ارسال : 1398/11/23                         نسخه چاپی
کدخدایی: ۷ هزار نفر را تائید صلاحیت کردیم آیا کافی نیست؟ /ممکن است فردی که صلاحیت داشته از چشم شورای نگهبان پنهان مانده و تایید نشده باشد

باشگاه خبرنگاران نوشت: سخنگوی شورای نگهبان گفت: همه نظام‌های سیاسی ناچارند یک روش و سازوکاری را برای نظارت‌ها داشته باشند.


عباسعلی کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با حضور در برنامه چهل‌ستون ستون شبکه پنج سیما به بررسی موضوع انتخابات پرداخت.

کدخدایی با اشاره به اینکه وقتی انقلاب شد بر من تکلیف شد تا حقوق بخوانم افزود: بنده درس خوان بودم البته به این مفهوم که فقط درس خوان باشم خیر، بنده نمرات خوبی را می گرفتم و همیشه مجبور بودم به دستور معلم‌ها برای سایر دانش آموزان کلاس برگزار کنم.

او در پاسخ به این سوال که اگر شورای نگهبان حذف شود چه اتفاقی می‌افتد ادامه داد: به صورت شکلی اتفاقی نمی‌افتد، اما اگر ماهیتی باشد خیلی اتفاقات می‌تواند صورت بگیرد به این دلیل که همه نظام‌های سیاسی ناچارند یک روش و سازوکاری را برای نظارت‌ها داشته باشند لذا این نظارت باید انجام شود، در کشورهایی ممکن است دیوان عالی دادگستری این نظارت را داشته باشد گاهی اوقات ممکن است نهاد غیرقضایی مانند کشور فرانسه باشد، اصل بر نظارت است که باید انجام شود، اگر نظارت نسبت به مصوبات و سایر جهات مانند انتخابات انجام نشود طبیعتاً ممکن است انحرافی ایجاد شود، اگر اصل نظارت صورت گیرد شکل آن می‌تواند متفاوت باشد.

شورای نگهبان هم می‌تواند اشتباه بکند

قائم مقام دبیر شورای نگهبان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا شورای نگهبان تا به حال اشتباهی را انجام داده است اظهار کرد: شورای نگهبان از جمعی از انسان‌ها تشکیل شده لذا انسان جایز الخطا است و شورای نگهبان هم می‌تواند اشتباه کند، آیا می‌توان به جز معصومین انسانی را پیدا کرد که جایزالخطا نباشد، هر مرجع دیگری که انسان‌ها در آن حضور دارد می‌تواند اشتباه کنند شورای نگهبان هم ممکن است اشتباه کند.

او با بیان اینکه ممکن است نسبت به یک مصوبه با لحاظ همه جوانب نظر داده نشود گفت: ممکن است نسبت به انتخابات فردی که صلاحیت داشته از چشم ما پنهان مانده باشد و تایید صلاحیت نشده باشد و یا از طرف دیگر کسی که صلاحیت نداشته صلاحیتش تایید شده باشد البته بستگی به مدارک و مستندات دارد، شورای نگهبان نهایتاً از طریق نظام رای گیری مشترک تصمیم خود را اعلام می‌کند ما مدارک را می‌بینیم و مستندات قانونی را لحاظ و در نهایت رای گیری می‌کنیم، اگر ۷ رای مخالف داشت می‌توانیم بگوییم که مصوبه مغایر است یا نه.

شورای نگهبان نگاه مصلحتی نداشته

کدخدایی با اشاره به اینکه هیچکس در شورای نگهبان نگاه مصلحتی نداشته است افزود: شورای نگهبان باید مصالح عالی نظام را در نظر بگیرد.

او در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اگر دزدی بخواهد وارد منزل شما بشود اگر شما مصلحت بدانید اجازه ورود می‌دهید یا خیر عنوان کرد: قطعا اینطور نیست، اما اگر کسی که شما نمی‌شناسید و از شما بخواهد کمک بگیرد و شما ببینید که می‌توانید به یک جهتی کمک کنید تا آن فرد اصلاح شود و یا از خطری ایمن بماند قطعاً این کار را خواهید کرد.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح کرد: یکی از مراجع چهارگانه گزارش محکومیت فردی را اعلام کرده بود، این محکومیت به گونه‌ای بود که موجب عدم تایید صلاحیت آن فرد می‌شد، آن فرد وقتی متوجه شد اعلام کرد که منع تعقیب خورده و در واقع آن‌ها حکم رفع اثر شده است و از دادگستری برای ما منع تعقیب آورد و لذا نظر ما برگشت.

کدخدایی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا ممکن است شما تحت فشار قرار بگیرید افزود: انتخابات کنش عظیم سیاسی و اجتماعی است و همه در آن درگیر هستند، وقتی تعداد داوطلبان بالا می‌رود تعداد بسیار بیشتری در این مسئله درگیر می‌شوند، افراد مختلفی تلاش می‌کنند تا به نوعی از این مرحله به سلامت عبور کنند، در این خصوص ما ناچاریم قانون را رعایت کنیم.

او گفت: ما صلاحیت افراد را در هر دوره مورد بررسی قرار می‌دهیم لذا این طور نیست که علل ابد صلاحیت فرد تایید شده باشد صلاحیت افراد را در هر دوره بررسی می‌کنیم لذا ما ملزم هستیم تا صلاحیت افراد را در هر دوره مورد بررسی قرار دهیم.

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به اینکه فرآیندها مشخص و شفاف است گفت: هیئت‌های اجرایی بر اساس گزارش مراجع چهارگانه رسیدگی‌های لازم را انجام می‌دهند و همین طور هیئت‌های نظارت استانی و مرکزی طبق قانون انجام وظیفه می‌کنند لذا بخشی که معمولاً مسئله‌ساز است مربوط به این موضوع می‌شود که دلایل رد صلاحیت را طبق قانون نمی‌توانیم در رسانه‌ها اعلام کنیم که فرد به چه دلیلی رد صلاحیت شده است در اینجا کار دچار مشکل می‌شود لذا برخی از افرادی که دلایل را از سوی ما می‌شنوند در بیرون اعلام می‌کنند که آن‌ها مسئله‌ای نداشتند و بی جهت رد صلاحیت شده اند لذا این قسمت نیازمند اصلاح نظام انتخاباتی است که باید حتما انجام شود یا اینکه قانون باید اصلاح شود.

کدخدایی در پاسخ به سوال دیگر مجری برنامه در خصوص عدم التزام به اسلام گفت: عدم التزام به اسلام به این مفهوم نیست که فرد مسلمان نباشد، عدم التزام به اسلام می‌تواند مربوط به این موضوع باشد که فرد یکی از واجبات را رعایت نکرده باشد افراد مسلمان ممکن است دچار تخلف شده باشند، به فردی که سارق است غیرمسلمان گفته نمی‌شود، اما دچار عدم التزام به یکی از احکام اسلامی شده است، وقتی التزام عملی به اسلام گفته می‌شود یعنی فرد باید واجبات را رعایت کند.

او با اشاره به اینکه ما طبق قانون کار را انجام می‌دهیم اضافه کرد: قانون‌حق مصلحت اندیشی را به ما نداده است، در قانون نیامده که مقرره‌ای را نادیده بگیریم لذا ما بر اساس قانون عمل می‌کنیم.

۷۰۰۰ نفر از ۱۶هزار ثبت نام کننده تائید شد آیا کافی نیست

کدخدایی تصریح کرد: بارها بنده پیشنهاد داده ام که چرا قانون اصلاح نمی‌شود، باید قانون بر اساس شرایط روز اصلاح شود چرا ما باید بیش از ۱۶ هزار نفر ثبت‌نام کننده داشته باشیم، حدود ۷ هزار نفر صلاحیتشان تایید شده است یعنی برای هر کرسی حدوداً ۲۴ نفر آیا از جهت تعداد کافی نیست؟ فرهنگ انتخابات را پا به پای اقتضائات جامعه بالا نیاورده‌ایم باید از احزاب استفاده کنیم، در موضوع انتخابات چرا شورای نگهبان مرتب مورد هجمه قرار می‌گیرد.

همیشه احزاب بی‌شناسنامه فعال هستند

او با اشاره به اینکه احزاب باید در ماجرای انتخابات مسئولیت بپذیرند ادامه داد: در رابطه با احزاب قانون اساسی داریم به طوری که قانون اساسی نسبت به احزاب نگاه خوبی دارد، احزاب ثبت شده داریم، اما همیشه احزابی که غیر ثبت شده اند فعال هستند به طوری که این مسئله خطر بزرگی برای کشور محسوب می‌شود.

او بیان کرد: گروه‌های بدون شناسنامه هیچگونه مسئولیتی را نمی‌پذیرد و هزینه‌ای را به مردم و جامعه تحمیل می‌کنند، احزاب شناسنامه دار نقش موثری در انتخابات می‌توانند داشته باشند، لازم نیست شورای نگهبان این قدر ورود جزئی داشته باشد.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب