4:51 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  خطر ! جاسوسان مشغول کارند

اینبار با نبرد مرصاد گونه ای مواجه بودیم که وسعت تنگنه آن به بزرگی تمام ایران بود ، آنها فقط طی چند روز از نوار باریک مرزی غرب کشور وارد نشده بودند بلکه از سالیان و دهه ها پیش ، از همه سرحدات کشور :از غرب ، شرق ، جنوب و شمال وارد کشور شده بودند ، زمینی ، هوایی ، دریایی در قالب مهاجر افغانی و طلبه پاکستانی و تاجر عراقی و.....

 اخبار عمومی
بازگشت هواپیماهای مسافری به آسمان ایران
روزنامه جمهوری اسلامی : صداوسیما را از افراد کم سواد و مشکوک پاکسازی کنید/ با افرادی که بنام ایدئولوگ نظام، عوامفریبی کردند برخورد شود
سخنگوی دولت : با وجود بی‌اطمینانی به مذاکرات، مسیر مذاکرات را ترک نمی‌کنیم
موافقت ترامپ با فروش ۵۱۰ میلیون دلار تسلیحات به اسرائیل
حمله حسین شریعتمداری به موافقان مذاکره : هم خائن‌اند هم احمق
پسر نتانیاهو : از ترس جانم اسرائیل را ترک کرده ام
وزرای خارجه مصر و عمان خواستار از سرگیری مذاکرات شدند
نماینده سنای پاکستان: در صورت تعرض به جان آیت‌الله خامنه‌ای هیچ آمریکایی در پاکستان نخواهد ماند
انتقاد پزشکیان از گروسی در گفتگوی تلفنی با مکرون
کیفرخواست قاتل الهه حسین‌نژاد صادر شد
ادعای کاخ سفید: با ایران همچنان در ارتباط هستیم
آیت‌الله نوری همدانی: هرگونه تعرض و تهدید به رهبری و مرجعیت شیعه حکم محارب دارد
گروسی : ایران می تواند در چند ماه دوباره غنی سازی کند / شبکه ان بی سی: مذاکرات ایران و امریکا، به زودی
رئیس ستاد کل: درباره پایبندى دشمن به آتش‌بس، کاملاً تردید داریم / وزیر دفاع عربستان : تسلیت شهادت فرماندهان ؛ برای پایان جنگ تلاش زیادی کردیم
علی لاریجانی: در ابتدای جنگ، دست نظامی ما نسبت به اسرائیل پایین‌تر بود و ما را غافلگیر کرده بودند/ تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم
سفیر ایران در سازمان ملل: تسلیم بی‌قید و شرط، مذاکره نیست؛ با آمریکا گفت‌وگو نمی‌کنیم
قالیباف: مصوبه مجلس حساب و کتاب ما با آژانس بین المللی انرژی اتمی بود
حاجی بابایی: در بخش پدافند ضعف داریم/ هر ضربه ای در داخل خوردیم صددرصد از نفوذی ها بود
ترامپ: مذاکره با ایران هفته آینده؛ توافق هسته‌ای "ضروری نیست"
تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی در دستور کار مجلس قرار گرفت
هشدار روحانی: آتش‌بس، پایان تهدید نیست/ باید به سخن مردم گوش سپرد و جبران و بازسازی کرد
جانشین سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید
عراقچی: تا پایان تجاوزات، مذاکره با آمریکا منتفی است
عقب‌نشینی ترامپ از تغییر رژیم در ایران: هرج‌ومرج نمی‌خواهیم / ایرانی‌ها تاجرند، نه جنگ‌طلب
سی‌ان‌ان: ارزیابی اولیه اطلاعاتی آمریکا نشان می‌دهد که سایت‌های هسته‌ای ایران تخریب نشده‌اند
وزیر خارجه انگلیس: بمباران، برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند
فرانسه: حمله به زندان اوین غیرقابل‌قبول است
زمان برگزاری کنکور روز ۱۶ تیرماه اعلام خواهد شد
واکنش ظریف به اظهارات ترامپ: در باره تغییر رژیم خیالبافی می‌کند ؛ تنها ایرانیان، عظمت ایران را خواهند ساخت
سرلشکر موسوی: تنبیه نتانیاهو را تا بیچارگی‌اش با قدرت ادامه می‌دهیم
بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره پاسخ موشکی ایران به تجاوز آمریکا
واکنش تند ترامپ به احتمال ارسال کلاهک هسته‌ای روسیه به ایران
چین: حمله به ایران اعتبار آمریکا را در جهان خدشه‌دار کرد
بازگشت شمخانی به میدان نبرد: اینک ابتکار در دست ماست؛ شگفتی‌ها ادامه خواهد داشت
سید محمد خاتمی: هدف اصلی این جنگ تحمیلی، نابودی توان ملی و حیات ایران یکپارچه و ایرانیان همبسته است/ اکثریت قاطع مردم همدلانه به میدان آمدند
نتانیاهو: وارد جنگ فرسایشی نخواهیم شد
نامه تند عبدالکریم سروش علیه رضا پهلوی؛ این پیر‌کودک بی‌فرهنگ!
یادداشت رضا کیانیان بازیگر در نکوهش وطن‌ فروشی
هشدار سخنگوی کرملین به اسرائیل درباره هرگونه سوء قصد به رهبر انقلاب/ تغییر نظام ایران غیرممکن است
استاد روابط بین الملل دانشگاه: ورود آمریکا به جنگ با ایران جرقه جنگ جهانی سوم است
 گفتــگو
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟
سیدحسن خمینی: وقتی مسأله این می‌شود که کدام اجتهاد باید حکومت کند، پاسخ این است همان اجتهادی که مردم به آن رأی می‌دهند
جلودارزاده، نماینده ادوار مجلس: بسیاری از زنان مجلس به دنبال یافتن جایگاهی برای ارتقای کلی زنان نیستند
رئیس پیشین صداوسیما: فردوسی‌پور به دلیل گفت‌وگو با ظریف کنار گذاشته شد؛ "نود" از سریال‌های پرهزینه بیشتر مخاطب داشت
ضرغامی: اگر حرفی را که رهبری گفتند، من بزنم چه بلایی به سرم می آورند؟/ گفتند من وصله ناجور دولت رئیسی بودم
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است/ پزشکیان از وفاق با مردم غافل شده است
محمد هاشمی : برای پیشبرد مذاکرات و رفع تحریم ها، کاسبان تحریم خلع ید و خلع سلاح شوند/ ترامپ اهل معامله است نه جنگ
فریدون عباسی: هم با عقل و عزت مذاکره می کنیم هم دستمان روی ماشه است
عباس عبدی: پزشکیان نقطه اصلی وفاق و چارچوبش را باید با رهبری حل کند
جلایی پور: مذاکره با آمریکا اگر «برد-برد» باشد، پیش می‌رود / مگر ایران چلاق است که قطر یا روسیه میانجی شوند؟

کد مطلب 24604           تاریخ ارسال : 1398/11/13                         نسخه چاپی
روحانی: دلسرد کردن مردم از انتخابات از مشی امام فاصله دارد

رییس جمهوری گفت: هر آن‌کس که مردم را از انتخاب کردن باز دارد و نگذارد در سلایق مختلف آنکه را که می‌خواهند برگزینند و هرآن‌کس که مردم را برای حضور پای صندوق آرا دلسرد کند، حتما از مشی و راه امام فاصله دارد.


به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در حرم مطهر حضرت امام (ره)، با بیان اینکه "امام می دانست عدالت و اصلاح جامعه بدون حضور مردم امکان پذیر نیست"، گفت: انتخاب کردن حق مردم است و هر کس مردم را از این انتخاب بازدارد و نگذارد در میان سلایق مختلف برگزیند و مردم را دلسرد کند ، حتما از مشی و راه امام فاصله دارد.

متن کامل سخنان روحانی به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین و صلی الله علی سیدنا و نبینا محمد و آله الطاهرین و صحبه المنتجبین

بسیار خوشحالیم که خداوند به ما توفیق داد که در این ایام مبارک و در آغازین روزهای دهه فجر انقلاب اسلامی به تربت پاک امام راحل مشرف بشویم و بار دیگر با آن امام بزرگوار عهد و پیمان ببندیم.

ایام دهه فجر سال ۵۷ به عنوان روزهای تاریخ ساز برای کشور عزیزمان و برای همه مسلمانان بود. امام در طول این ۱۰ روز، گذار بسیار مهمی را از استبداد و استعمار به مردم سالاری و استقلال انجام داد.

نهضتی که به همراهش تغییر هست، وقتی آرام می نشیند که به نظام منتهی شود. حرکت و انقلابی که پایانش استقرار یک نظام نباشد به آشوب بیشتر شباهت دارد و امام عزیز و بزرگوار ما توانست ۲ یادگار بزرگ را برای تاریخ و کشور ما به ارمغان بیاورد و آن "جمهوریت" و "اسلامیت" بود.

امام به خوبی احساس کرده بود که با وجود سلطنت، مردم سالاری امکان پذیر نیست. امام تجربه مشروطه را پیش رو داشت که بعد از آن همه فداکاری و تلاش و تشکیل عدالت خانه و تاسیس مجلس شورای ملی قدم به قدم از حضور مردم کاسته شد و با وجود سلطنت، نظام مشروطه ای باقی نماند.

انتخاباتی که در روزهای اول مشروطه توسط آرا و رای مردم بود کم کم به جایی رسید که در میان جمعی  درباری، افراد منتخب می شدند و آنگاه تشریفات انتخاباتی در کشور انجام می گرفت. از قبل همه می دانستند چه کسانی به مجلس شورای ملی خواهند رفت و نمایندگان همه حوزه های انتخابیه روشن و مشخص  بود و لذا امام به این نتیجه رسید که با وجود سلطنت و دیکتاتوری ، دموکراسی و مردم سالاری امکان پذیر نیست.

بسیاری از افراد بودند که به امام پیشنهاد می کردند نظام مشروطه ای بماند با سلطانی ضعیف یا نظام مشروطه ای بماند بدون سلطان یا نظامی تاسیس شود بر مبنای خلافت اسلامی، اما امام هیچ یک از آنها را نپذیرفت و در میان همه مشورت ها ، "جمهوری اسلامی" را برگزید.

امام نه تنها پدر اسلام خواهی در تاریخ سرزمین ما بود بلکه پدر جمهوری خواهی نیز در تاریخ ایران بود. جمهوریتی که با دیانت و با اسلامیت پیوند نخورد، آن جمهوری هم باقی نمی ماند و تبدیل به استبداد می شود. به همین دلیل بود که امام بر این نکته اصرار داشت که "جمهوری اسلامی" نه یک کلمه کم  و نه یک کلمه زیاد، آنچه هدف امام بود آنکه حکومت در چارچوب اسلام به دست مردم باشد و امام می دانست که عدالت و اصلاح در جامعه و رشد و توسعه بدون حضور مردم امکان پذیر نیست.

اینکه امام فرمود میزان رای ملت است این را به عنوان یک شعار نگفت. امام می دانست که اگر در هر صحنه ای مردم حضور داشته باشند پیروزی نهایی همانجاست و اگر مردم غایب باشند بی تردید ما به موفقیتی دست نخواهیم یافت اگر هم بیابیم ماندگار نخواهد ماند. به همین دلیل تاکید امام بر این بود که مردم ولی نعمت ما هستند. تاکید امام بر این بود که در همه انتخابات ها مردم ما شرکت کنند. تاکید امام بر این بود که انتخاب کردن حق مردم است و هر آنکس که مردم را از انتخاب کردن بازدارد و نگذارد در میان سلایق مختلف آنکه می خواهند برگزینند و هرآن کسی که مردم را برای حضور پای صندوق آرا دلسرد کند، حتما از مشی و راه امام فاصله دارد.

امام به ما یاد داد که در کنار مردم می توانیم مردم سالاری اسلامی را پابرجا سازیم. امام به ما آموخت که با تکیه بر مردم می توان با ابرقدرت ها مبارزه و ایستادگی کرد. اما مردم سالاری امام و اسلامیت مورد نظر امام فقط به یک صحنه و انتخابات و یک سال و یک روز ختم نمی شود ما همیشه باید مردم خواه باشیم، همیشه باید به نظرات مردم احترام بگذاریم در سیاست داخلی و خارجی مان و در سیاست های اقتصادی، فرهنگی خود، نظرات و اعتقادات و تفکرات و سلایق مردم نباید از یاد برود. این را باید بدانیم اقامه دین و عدل به دست مردم امکان پذیر است. این را باید بدانیم که شرع از عرف فاصله ندارد و ما کاری باید بکنیم که فرهنگ اجتماعی ما در چارچوب مقررات اسلام همان عرف متشرعه ما باشد.

اگر راه امام را ادامه دهیم امروز هم که در سخت ترین شرایط تاریخ اقتصادی و سیاسی هستیم ، از این مسیر به خوبی عبور خواهیم کرد. اگر امروز بعد از ۲ سال در برابر تحریم های بی سابقه ، ملت ما به خوبی ایستادگی و مقاومت کرده به آن دلیل است که مردم باور کرده اند ظلم و تجاوز از ناحیه ستمگران است باور کرده اند که نظام اسلامی ما در مسیر صحیح و درست قرار دارد، باور کرده اند که سیاست ما نباید سیاست ذلت و تسلیم باشد گرچه ما سیاست تنش و تقابل را هم قبول نداریم مردم ما می دانند که امروز راهی جز استقامت و ایستادگی در برابر متجاوزین وجود ندارد. متجاوزینی که نه تنها بر ملت ما ظلم کردند و می کنند بلکه بر همه مسلمان های جهان و به ویژه بر ملت مظلوم فلسطین و در این روزها می بینیم ننگ بزرگی را که در تاریخ به عنوان "معامله قرن" ثبت کرده اند تا چه حد ننگین و تنفرانگیز برای همه مسلمانان و آزادی خواهان جهان است. در برابر متجاوز راهی جز استقامت و ایستادگی و وحدت پیش روی ما نیست.

امید و وحدت و نشاط را از مردم نگیریم. بی تردید پیروز نهایی در این صحنه خواهیم بود. امام هیچگاه و در هیچ مقطعی نسبت به آینده روشن انقلاب ناامید نشد آن روزهایی که در سوم و چهارم فروردین سال ۴۲ همه درهای خانه ها بسته شده بود، درب خانه امام در آن شبها به روی طلاب و فضلا و مردم باز مانده بود. آن روزی که امام را مظلومانه به ترکیه و بعد به عراق تبعید کردند  هرگز امام امیدش به پیروزی و آینده قطع نشد و آن روزهای پرماجرا، در روزهای قبل  انقلاب و بعد انقلاب، امام همواره امیدوار بود و گویی این ندا را می شنید "قلنا لا تخف انک انت الاعلی" (موسی از فرعونیان نترس که تو پیروز صحنه نبرد در برابر فرعونیان هستی). همین امید امام بود که در جنگ تحمیلی و در همه فراز و نشیب های انقلاب ما را به پیروزی رساند.

امروز هم به وحدت و اتحاد و امید برای موفقیت نیاز داریم و ما تردیدی نداریم تا روزی که جمهوریت و اسلامیت هست، ملت ما در برابر همه توطئه ها پیروز خواهد شد.

دولت جمهوری اسلامی ایران باز هم در کنار مرقد امام بزرگوار تعهد می کند که همه توان خود را برای اجرای فرامین و راه امام ، با هدایت های مقام معظم رهبری ادامه دهد. مردم ما به خوبی در این روزها نشان داده اند که انقلاب و امام زنده است. آن روزی که برای یک شاگرد مکتب امام یعنی شهید سردار سلیمانی همه به خیابان ها آمدند و به استقبال جنازه او آمدند و بدن او را بدرقه کردند، نشان دادند که راه امام زنده است ، مسیر امام پررهرو است، آن اسلامیت در میان مردم حضور دارد و آن جمهوریت حضور دارد و وقتی مردم کسی را به عنوان نشانه امنیت و عزت کشور بدانند همه در کنار او هستند و او را به عنوان سمبل ملی می دانند، امام مکتبش و راهش امروز هم برای ما راهگشاست.

من در این ایام مبارک به همه مردم ایران ، به خاندان بزرگ امام عزیز و بزرگوارمان و به یادگار برومندش آیت الله سیدحسن خمینی تبریک و تهنیت عرض می کنم و از خداوند می خواهم که همواره ما را رهرو راه او قرار دهد.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب