1:21 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  روزهایی برای افسوس خوردن

افسوس که خیلی از این نورچشمان ما نمی دانند و یا نمی خواهند باور کنند که دمکراسی و آزادیخواهی از کوله پشتی هیچ سرباز آمریکایی و اسرائیلی به ارمغان نیامده و نمی آید . نتانیاهوی قصاب و کودک کش دوست دار شما جوانان ایران نبوده و نیست و هکذا آنانی که در آنطرف آبها در ویلاهای راحت وساحلی پای بساط قمار و مشروبات لم زده و برای مردم ایران نسخه می پیچند و از سازمانهای تروریستی همانند سیاه و موساد پول می گیرند تا آرامش من و تو و ما را در ایران بهم بزنند

 اخبار عمومی
توصیه روزنامه جمهوری اسلامی به ستاداجرایی، بنیادمستضعفان، سازمان تبلیغات و نهادهای مذهبی: داوطلبانه از ردیف بودجه دولت خارج شوید
هاشمی‌طبا: مشکلات اقتصادی با از این جیب به آن جیب کردن حل نمی شود!
هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: دنیا را برایتان نا امن خواهیم کرد
نماینده مجلس: وابستگی ۴۵ درصدی به نفت، بودجه را آسیب‌پذیر کرده است
شمس‌الواعظین: اجازه دهند یک شبکه تلویزیونی مستقل راه‌اندازی کنم/ به صداوسیما پول می‌دهم/ حتی تیم من هم آماده است
دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ از این هفته/ هر نفر یک میلیون تومان ماهانه
نماینده مجلس: بیش از ۱۰۰ نماینده پای سؤال از رئیس‌جمهور ایستاده‌اند
پاسخ تند لاریجانی به اظهارات ترامپ درباره اعتراضات در ایران: مراقب سربازان خود باشید!
سردار رادان: پلیس ایران، سناریوهای آشوب را با شرافت و نجابت نقش برآب می‌ کند
حمایت صریح پزشکیان از وزیر کشاورزی در برابر «تخریب سازمان‌یافته»
رئیس جبهه اصلاحات: هر شکل از دخالت خارجی را صریح و قاطع محکوم می‌کنیم
قالیباف خطاب به ترامپ: معترضین را -چون فرزندان عزیز خود- در آغوش می‌کشیم
موافقت کمیسیون شوراها با طرح یک وزارتخانه جدید
ادعای رسانه‌های صهیونیستی؛ هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو، جنگ روانی ایران است
پاسخ فرزند آیت الله موسوی خوئینی به محمدرضا باهنر: انتساب دستور آزادی اسیدپاش ها درست نیست
انتقاد امام جمعه اصفهان از افزایش تعطیلی ها: دشمن می‌خواهد ما کم‌کار باشیم یا اصلاً کار نکنیم/
هشدار جمعیتی وزیر کشور: با ادامه روند فعلی، جمعیت ایران تا سال ۱۴۸۰ به زیر ۴۰ میلیون نفر می‌رسد!
حمید رسایی: لایحه بودجه در مجلس رد می شود
سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند
متن سوزناک همسر بهرام بیضایی در پی درگذشت این هنرمند
روزنامه اطلاعات: مجلس تصمیم اشتباه نگیرد؛ شکست دولت پزشکیان شکست تمام کشور است
پیشنهاد ضرغامی به پزشکیان: اگر به ترمیم کابينه اعتقاد ندارید، از استیضاح توسط مجلس استقبال کنید
ادعای گروسی: بیشتر اورانیوم با خلوص بالای ایران در کشور باقی است/ آژانس در مورد تأسیسات هدف قرار گرفته، اطلاعات کافی ندارد
ناصر ایمانی؛ فعال سیاسی: دولت پزشکیان کاملا "هنگ" کرده است!/ آسمان به زمین نمی رسد اگر برخی وزرا تغییر کنند
اینستاگرام پربازدیدترین رسانه اجتماعی ایران باقی ماند
آزمایش موشکی در چند نقطه ایران/ صدا و سیما: تکذیب می شود، رد هواپیماهاست
احتمال اعلام وصول بودجه 1405 در روز سه‌شنبه/ حضور پزشکیان در مجلس
قالیباف دولت را تهدید کرد: ارز ارزان و معیشت آسان نشود، وزرا استیضاح می شوند
نماینده مجلس: تعداد ایرانیان فقیر تا آخر سال به 55 میلیون نفر می رسد
روزنامه جوان: حضور «دختر و داماد» در سفرهای کاری پزشکیان خارج از عرف انقلابی است
اشرف بروجردی درگذشت
سیدصادق حسینی: انقلابی‌ مذاب عامل نفوذ می شود نه روزنامه‌نگار منتقد
انتصاب سید احمد موسوی به عنوان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران
انتصاب یک زن ایرانی-آمریکایی به‌عنوان دستیار وزیر خارجه ایالات متحده (+عکس)
کدام سیاستمداران نمی‌توانند شهردار تهران شوند؟ (+ اسامی)
فرزانه صادق با این نامه، جان پزشکیان را به خطر انداخت (+تصویر)
امام جمعه قم: بارش‌های پر برکت یادآور تأثیر اقامه نماز باران است
ایده جدید برای ایران: دو پایتخت به‌جای یکی، مانند دوران هخامنشیان/ شیراز پایتخت دوم می شود؟
فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش تغییر کرد
 گفتــگو
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند

کد مطلب 24227           تاریخ ارسال : 1398/09/19                         نسخه چاپی
حمله کیهان به شکوری راد: چرا می گویید با اغتشاشات اخیر رای اصولگرایان کاهش یافت؟

کیهان نوشت:سخنان بی‌مایه، سست و بی‌اساس علی شکوری راد دبیر کل حزب اتحاد ملت در تحلیل اغتشاشات اخیر و مصادره دنبه و روده این گوسفند مسروقه به نفع جریان مدعی اصلاح‌طلبی یا از سر جهالت بوده که در این صورت باید اظهار تأسف کرد و یا به جهت فریب افکار عمومی است که این دومی را باید امری طبیعی و مسبوق به ذهن دانست.


وی در مصاحبه با خبرنگاری که در فضای مجازی منتشر شده مدعی می‌شود در جریان آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر، رأی اصلاح‌طلبان ریزش نکرده است.
   وی در اثبات این مدعای مضحک از طریق آسمان و ریسمان بافتن و به شیوه‌ای بسیار غلط و شاید هوشمند و سفسطه گرانه دلایلی مضحک‌تر می‌آورد.
   وی مدعی می‌شود که:
   - اعتراضات در حواشی شهرهای بزرگ و مناطقی که مردم از برخورداری مالی کمتری بهره‌مند هستند اتفاق افتاده است.
   - درحاشیه شهرها و مناطق محروم، مردم به طور سنتی و مناسکی رأی داده‌اند یعنی همانطور که نماز می‌خوانده و روزه می‌گرفتند، برای رأی دادن نیز پای صندوق‌ها می‌رفته‌اند.
 - این معترضان کسانی هستند که در آینده، در انتخابات شرکت نخواهند کرد.
- از آنجایی که این معترضان از اقشار ضعیف و محروم هستند، حامیان اصولگرایی محسوب می‌شوند. بنابر این به طور طبیعی آرای اصولگرایان دچار ریزش می‌شود. اما اصلاح‌طلبان زیانی ندیده یا خیلی کمتر دچار ریزش رای شده‌اند.
   این شیوه مضحک و تأسف‌آور در استدلال و نتیجه‌گیری، موضوع تازه‌ای نیست بلکه سال هاست که از دهان مدعیان اصلاح‌طلبی، نمونه‌های آن را می‌شنویم. ما در اینجا به اختصار، سخنان نسنجیده و سراسر باطل شکوری راد را تشریح می‌کنیم.

وی در ابتدا به شیوه‌ای ماهرانه، اغتشاشات، فتنه، آتش سوزی و قتل هم‌وطنان را «اعتراضات» نام می‌نهد و سپس آن را منسوب به حواشی شهرهای بزرگ و مناطق محروم می‌کند. اما واقعیت این است که آشوبگران با هدف ساقط کردن نظام، اغتشاشات را در مراکز شهرها و از طریق فلج کردن زندگی مردم و نابودی زیرساخت‌های شهری انجام دادند. تخریب اموال دولتی و عمومی، به آتش کشیدن بانک‌ها و مغازه‌ها، شعله‌ور ساختن مراکز خدماتی و خصوصی  اتفاقاتی نبوده که در حاشیه شهرها رخ دهد.

نگاهی به آمار مراکز آسیب دیده این مدعا را رد می‌کند.اما انتساب اغتشاش به مردم محروم و مستضعف: هرچند در شروع امر،مردم در اعتراضی به حق به خیابان‌ها آمدند ولی خیلی زود با توصیه مقام معظم رهبری، صفوف خود را از اغتشاشگران جدا کردند. پس اولا آن چه در خیابان‌ها دیده شد اغتشاش و فتنه بود و نه اعتراض و همچنین این اعمال وحشیانه کار مردمی که سال‌ها پای صندوق‌ها آمده و به نظام رأی داده‌اند نبوده است.
 اما این که آقای شکوری راد رأی دادن مستضعفان و محرومان را مناسکی و سنتی می‌داند مقصودش چیست؟ آیا وی قصد دارد بگوید مردم سال‌ها از روی عادت و نه درایت و تعقل پای صندوق‌های رأی آمده و به نیتی فارغ از انگیزه‌های روشنفکری و لیبرالیسم رأی داده‌اند؟! وی در اینجا چه چیزی را به استهزا می‌گیرد؟ مناسک و عبادات قشر محروم یا پایبندی آنها به سنت‌ها را؟ یا رأی دادن و پای صندوق رای رفتنشان را؟

راستی مردم محروم و مستضعف چه جایگاهی درتفکرات اصلاح‌طلبی دارند؟ آیا می‌توانند انسان‌هایی آزاد و مستقل به شمار آیند که از حقوق شهروندی برخوردارند؟ یا شاید در تفکر این قشر، آنان چون بردگان سیاه‌پوستی هستند که نباید با اشراف و مرفهین در یک تراز قرار بگیرند. معلوم نیست تا چه زمانی در مقابل اهانت‌های سخیف، بی‌شرمانه و کثیف اصلاح‌طلبان به مردمی که امام راحل ولی نعمتان انقلابشان خواند باید سکوت کرد؟
  
   شکوری راد در قسمتی از ادعاهای سخیف خود اظهار می‌دارد این قشر(محروم) در انتخابات شرکت نخواهد کرد! اولا معلوم نیست مقصود وی دقیقا کیست اگر منظورش افراد اغتشاشگر و عناصر داعش صفتی است که کشتند و تخریب کردند و به آتش کشیدند که ما اینها را در شمار ملت خود نمی‌دانیم. این‌ها کسانی هستند که از سوی آمریکا، رژیم صهیونیستی و سعودی، آموزش‌های بلند مدت دیده و منتظرند از کوچک‌ترین آشوب در کشور بحران‌های بزرگ بسازند. این افراد، دشمنان بی‌رحمی هستند که به راحتی دست به خون هم‌وطنان بی‌گناه ما می‌آلایند تا با پروژه کشته سازی، رژیم را متهم به کشتن ملت کنند. این عضو اردوگاه اصلاحات متأسفانه چشم بصیرتی ندارد تا موج خروشان ملت را در شهرهای مختلف و نیز در پایتخت ببیند که چگونه بساط آن راهزنان بی‌اصل و نسب را دو روزه برچیدند. آیا جمعیت انبوهی که خودجوش به خیابان‌ها ریختند و اعمال ددمنشانه اغتشاشگران را محکوم کرده و بار دیگر از نظام و رهبری حمایت خود را اعلام داشتند از چه قشری بودند؟ شاید به زعم آقای شکوری راد، اغتشاشگران، مستضعفان و محرومان بودند و راهپیمایی کنندگان در شهرهای کشور، قشر مرفه و ثروتمند جامعه بوده‌اند!
   آقای شکوری راد در ادعایی مضحک‌تر اظهار می‌دارد این معترضان که از طرفداران اصولگرایان بوده‌اند در انتخابات شرکت نخواهند کرد، در نتیجه آرای اصولگرایان ریزش پیدا می‌کند. اما جبهه اصلاحات که در جریانات اخیر اعتراضی نداشته است کما فی السابق پای صندوق‌های رأی خواهد آمد و رأی خود را خواهد داد!
   وی بدون اشاره به گرانی بنزین که علت اصلی اعتراض مردم و بهانه شورش اغتشاشگران بوده تنها با تحلیلی غلط و بی‌مایه از آن بهره‌برداری سیاسی کرده است. وی ابایی ندارد که حامیان اصلاح‌طلبی را قشر مرفه و سرمایه‌داران بخواند و ساحت این جریان غربگرا و لیبرال را مبرا از گرایش مردم محروم بداند.


نظرات خوانندگان
وحید از تهرون  در تاریخ  19 /9 / 1398  در ساعت 0 : 12 متن زیر را ارسال کرده است
رفتار سردار .. در زلزله منطقه کرمونشاه در تاریه 21 آبان 1396 رو فراموش کردین که چطور به همین ولی نعمتان انقلاب توهین کرد؟ در سیل آق قلا دیدین که برادر لاریجانی شما به جای دلجویی از هموطنان آسیب دیده ، بهشون گفت خدا رو شکر کنین که زنده هستین. از اصلاح طلبان گلایه دارین؟ خدا روز قیامت افراد ریاکار رو گرفتار عذاب میکنه . به امید خدا تو دنیا هم گرفتار عذاب و رو سیاهی کنه .



نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب