8:16 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  درباره یک نطق و حاشیه های آن

تعجب آنجاست که برخی از این دوستان نوشته اند که نماینده حق دخالت در امور شورای شهر را ندارد ! یاللعجب نماینده ای که حق تفحص از شورای عالی امنیت ملی کشور را دارد حق دخالت در شورای شهر یک شهر یک میلیون نفری را ندارد ! من نمیدانم دوستانی که چنین افاضاتی را این روزها میفرمایند حداقل در عمر مبارکشان یکی دوتا کتاب یا حداقل مجله و روزنامه را نخوانده اند ؟ یعنی فردی که اسم خودش را فعال سیاسی و مطبوعاتی می گذارد حتی یکبار لای کتاب قانون اساسی کشور را باز نکرده است ؟

 اخبار عمومی
واکنش علی لاریجانی به اظهارات نتانیاهو: ملت آمریکا حق دارند خودکشی کنند
درخواست محسنی اژه‌ای از شکات خصوصی: بزرگواری کنند و ببخشند
نماینده مجلس: متن توافق با آژانس را خواندیم، انطباق با مصوبه مجلس در آن لحاظ شده/ تمدید اسنپ‌بک مطلقاً به صلاح نیست
شورای عالی امنیت ملی «توافق قاهره» را تائید کرد
چرا صادق زیباکلام معتقد است انگلیسی ها باید بر دنیا حکومت کنند؟
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اگر توافق با آژانس مطابق قانون باشد، مجلس از آن حمایت می‌کند
نامه عجیب احمدی نژاد به رییس کل بانک مرکزی: به بابک زنجانی پول بدهید وگرنه برکنار می شوید
سخنگوی دولت: رئیس‌جمهور حقیقت را با مردم در میان گذاشت/ پزشکیان با وضع کنونی نمی‌تواند بار توسعه را به دوش بکشد
معاون وزیر کشور: برپایی تجمعات در قالب طرح جدید به مجوز نیاز ندارد
اسماعیل کوثری: امروز نسبت به پیش از جنگ آماده تر هستیم اما این میزان کافی نیست
اطلاعات اسرائیل: برنامه هسته ای ایران نابود نشده
محمد مهاجری: دولت پزشکیان با چنگ‌ و دندان کشور را نگه داشته‌ است/ چرا در رفع فیلترینگ تعلل می کنید؟
هشدار نماینده مجلس به عراقچی: اگر خطایی کنی استیضاح و دادگاهی‌ات می‌کنیم
قوه قضاییه: مصطفی تاجزاده تاکنون یکبار هم درخواست مرخصی نکرده
زیدآبادی: ای کاش رفتار حکومت پیش‌بینی‌پذیر بود تا مردم اینطور حیران و سرگردان نباشند
اصرار گروسی به ازسرگیری بازرسی ها از ایران: امکان حمله کاهش می یابد/ به پیشرفت هایی دست یافته ایم/ کار من محکوم کردن نیست
شهرام شب پره پیشنهاد 500 هزار دلاری تلویزیون را نپذیرفت ؟!
کیهان سرانجام مطلبی علیه مهدی نصیری منتشر کرد
سخنگوی دولت : لغو کنسرت همایون شجریان، در اختیار دولت نبود ؛ متأسفیم
عراقچی: رد و بدل شدن پیام‌ها با آمریکا از طریق واسطه‌ها ادامه دارد
یادداشت مشترک سه فعال سیاسی درباره بازگشت بابک زنجانی؛ مردم سرمایه‌دار سوگلی و نمایشی نمی‌خواهند
استقبال نماینده مجلس از لغو کنسرت شجریان: درود به دکتر زاکانی!
علی باقری معاون بین‌الملل شورای عالی امنیت ملی شد
نامه عراقچی به شورای امنیت درباره مکانیسم ماشه: با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
انتقاد علی مطهری از واکنش صداوسیما به بیانیه جبهه اصلاحات: تفرقه زمینه ساز حمله مجدد به خاک ایران است
نماینده مجلس: از NPT خارج می شویم ؛ هرگونه مذاکره با امریکا و سه کشور اروپایی قطع خواهد شد ؛ همکاری نظارتی با آژانس را هم قطع خواهیم کرد
واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌اش توسط ترامپ
محسن کوهکن: داشتن تلفن همراه یعنی این که شما یک نتانیاهو یا ترامپ همراهتان است!
واکنش محسنی اژه ای به بیانیه جبهه اصلاحات: اعلام پشیمانی کنند؛ دادستان تهران هم به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند
محمد صدر عضو مجمع تشخیص: با اطلاع می‌گویم روسیه اطلاعات پدافندی ایران را به اسرائیل داد/ حادثه رئیسی کار اسرائیل بود
نماینده مجلس: برای خروج از NPT عجله نمی‌کنیم / برای خروج از ان‌پی‌تی یا بستن تنگه هرمز کل نظام تصمیم می‌گیرد
معاون دفتر رئیس جمهوری: رفع فیلترینگ اکثر پلتفرم ها تا پایان سال انجام می شود
وزیر ارتباطات: از کیفیت اینترنت رضایت نداریم؛ ارتقای شبکه یک «مطالبه ملی» است
همسر شهید عباسی: یک دستم زیر آوار مانده بود/ صورت همسرم پر از گرد و غبار، شبیه عکس آزادی خرمشهر بود
سرلشکر صفوی: احتمال وقوع جنگ تازه وجود دارد/ باید برای بدترین سناریو آماده باشیم
استاندار مازندران و جنگی که پایان ندارد ؛ مردم از خجالت افراطی‌ها درآمده‌اند
ادعای ترامپ: من کسی بودم که تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردم
دکتر سریع‌القلم: سه سناریو پیش روی ایران است؛ توافق، جنگ و اعتراضات شدید داخلی یا ...
هاشمی طباء: کشور در وضعیت شبه بحران به سر می‌برد / برخی می‌خواهند هسته سخت نظام بودن خودشان را ثابت کنند
نامه حزب موتلفه به پزشکیان برای اصلاح ساختار اقتصادی کشور
 گفتــگو
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد
آزاد ارمکی: جامعه می‌خواهد مدرن زندگی کند و در این مسیر هرچه را لازم باشد از سر راه برمی‌دارد
ضرغامی: امروز ۱۰ برابر بی‌حجاب در خیابان‌هاست، آیا نظام تضعیف شده است؟ والله نظام امروز مقتدرتر است
مرعشی: خطری به نام تجزیه ایران وجود ندارد/ قدرت‌های اصلی جهان تصمیم گرفته‌اند که جغرافیای منطقه ما تغییر نکند
حقیقت‌پور: وقت آزادی های اجتماعی سیاسی فرا رسیده است/ باید صدا و سیما را شخم زد و بذر خوب در آن کاشت
پورمحمدی: مذاکره میدان رقابت برای گرفتن حق است/ آیا باید بنشینیم و هر روز تحریم جدیدی تحمل کنیم؟

کد مطلب 24218           تاریخ ارسال : 1398/09/19                         نسخه چاپی
رمزگشایی از دلیل انصراف عارف از کاندیداتوری در انتخابات مجلس

فاطمه راکعی معتقد است اصلاح‌طلبان باید در صحنه انتخابات حضور داشته باشند تا اینکه قانون بالاخره حرف اول را در کشور بزند و احترام به حقوق شهروندی در جامعه عملی شود.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمه راکعی، دبیرکل مجمع زنان مسلمان نواندیش و نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی که در یازدهمین دوره انتخابات مجلس اعلام کاندیداتوری کرده است، درباره تصمیمش برای حضور در این انتخابات به خبرآنلاین گفت: «من تا آخرین لحظه تصمیم به ثبت‌نام در انتخابات مجلس را نداشتم اما با اصرار دوستان که حضور ما را لازم ‌دانستند برای ثبت‌نام آمدم. البته با احساس تعهد، مسئولیت زنانه و مادرانه‌ام در انتخابات حاضر شدم چون فکر می‌کردم ما تلاش خود را در سال‌های گذشته انجام داده‌ایم اما متاسفانه برخی از مسایلی که اصلاح طلبان در نظر داشتند را نتوانستیم به آن صورت پیاده کنیم، الان وقت استراحت ماست و باید جوانان بیایند، ما هم تشویق‌شان می‌کنیم.»

او ادامه داد: «به عنوان جمعیت زنان بیانیه هم دادیم و از زنان برای به دلیل اوضاع خطیر کشور برای شرکت در انتخابات دعوت کردیم اما بسیاری حضور خود را موکول به ثبت‌نام من کردند.»

تاکید رییس دولت اصلاحات بر حضور حداکثری زنان در انتخابات

راکعی در پاسخ به اینکه حضورش در انتخابات به دعوت رییس دولت اصلاحات بوده است یا خیر، توضیح داد: «ما به عنوان اعضای کمیسیون زنان بنیاد باران با آقای خاتمی چند ماه پیش جلسه داشتیم و ایشان بسیار بر حضور پررنگ زنان در انتخابات مجلس تاکید کردند، وقتی مسئله ۳۰ درصد هم مطرح شد، گفتند چرا؟ تمام زنانی که سال‌ها تلاش کردند و دارای تخصص هستند بیایند تا کشور از ظرفیت‌شان بهره ببرد و معتقد بودند کف خواسته ما ۳۰ درصد باشد نه سقف آن.»

اصلاح طلبان راهی جز حضور در انتخابات ندارند

این فعال اصلاح طلب درباره حضور کمرنگ اصطلاح طلبان و همچنین زنان در انتخابات مجلس یازدهم، نظر خود را اینطور بیان کرد: «پس از وقایع اخیر احساسات تا حدودی جریحه‌دار شده است و برخی بسیار ناامیدانه به اوضاع و شرایط نگاه می‌کنند. در واقع تلاش‌های اصلاح‌طلبانه را به دلایل مختلف نمی‌گذارند پیش برود و نتیجه بدهد، متاسفانه سوتدبیری هم که از طرف سران سه قوه صورت گرفت بسیار عجیب بود و برای سیاسیون و ملت قابل درک نبود.»

وی تصریح کرد:«به همین دلیل برخی فکر می کنند حضورشان تاثیر مثبتی بر بهبود اوضاع نداشته باشد، من فکر می کنم اصلاحات یک فرآیند مستمر است و در هر شرایطی اصلاح طلبان باید در صحنه باشند و ما باید حرکتی را که از مشروطیت شروع شده و استمرار پیدا کرده است، ادامه دهیم. ما راهی جز قانون و حضور در انتخابات‌های مختلف نداریم تا اینکه قانون بالاخره حرف اول را در کشور بزند و احترام به حقوق شهروندی در جامعه عملی شود. امیدوارم در آخرین ساعات ثبت نام افرادی که تردید دارند، تصمیم به حضور در انتخابات بگیرند.»

راکعی درباره ایده کناره‌گیری اصلاح طلبان از صحنه سیاسی کشور برای تقویت و بازسازی این جریان سیاسی، نظر خود را اینچنین بیان کرد: «من فکر می‌کنم تقویت اصلاح طلبان از کانال فعالیت‌های جبهه‌ای و فراحزبی در قالب شورای هماهنگی اصلاح طلبان و شورای عالی اصلاح طلبان شکل گرفته است، چون با خرد جمعی کار می‌کنند و اوضاع کشور را از جنبه‌های مختلف تحلیل کرده و برای موضع گیری‌ها تصمیم گیری می‌کنند.»

می‌توانیم هم در صحنه حاضر باشیم و هم خود را تقویت کنیم

او ادامه داد: «به نظرم نیازی برای کنار کشیدن نیست بلکه می‌توان هم در صحنه حضور داشته و هم به تقویت خود پرداخت. اصلاح طلبان تعداد عظیمی از مردم را تشکیل می‌دهند و اینطور نیست که اگر تعدادی از آنان به مجلس بروند اصلاحات نتواند به روند اصولی خود ادامه دهد، بسیاری ترجیح می‌دهند ایدئولوگ باشند، تحلیل کنند و بنویسند که از قبل بوده و هستند و در مجلس و شوراها هم نبوده‌اند و کار خود را انجام می‌دهند، در مقابل عده‌ای از این افراد می‌خواهند در زمینه قانون گذاری فعالیت کنند که به نظرم این دو مقوله تباینی باهم ندارد.»

بنایی برای ائتلاف نداریم/اقلیت قوی و با شهامت بهتر از اکثریت ائتلافی است

دبیرکل مجمع زنان مسلمان نواندیش گفت: «ما قدم به قدم پیش می‌آییم و احساس وظیفه را برای ثبت نام داشته‌ایم، حال آنچه پیش می‌آید مشخص می‌کند چه تصمیماتی برای انتخابات خواهیم گرفت، بنای ما بر حضور در هر شرایطی است. متاسفانه چون دولت نتوانست به توقعات پاسخ دهد، ما به این نتیجه رسیدیم که با شخصیت اصلاح طلبانه خود به صورت کامل و روشن به انتخابات بیاییم و ائتلاف نکنیم تا مسئول کامل سخنان، موضع‌گیری و برنامه‌های خود در مجلس باشیم.»

او ادامه داد: «من فکر می‌کنم اقلیت قوی که بر مواضع خود می ایستد، با شهامت حرف می‌زند، به روش‌های اصلاح طلبانه مقید است و ... خیلی بهتر از اکثریتی است که به نام اصلاح طلبان یا لیست ائتلافی به مجلس بیایند و کاری کنند که ما درباره عملکردشان به مردم پاسخگو باشیم.»

عارف اهل برخوردهای تند و رادیکالی نیست

راکعی همچنین درباره انصراف عارف از حضور در انتخابات بیان کرد: «من فکر می کنم آقای عارف هم از مسایلی که در فراکسیون امید پیش آمد ناراضی هستند، ایشان به هر حال شخصیت اخلاقی و آکادمیک دارند که اهل برخوردهای تند و رادیکال نیستند، افرادی مشکل اصلی را در این فراکسیون ایجاد کردند که با نام اصلاح طلب روش‌های غیراصلاح طلبانه را در پیش گرفتند. من فکر می کنم ایشان از قبل برای حضور نداشتن در انتخابات مجلس تصمیم خود را گرفته بودند اما علت آن را بیان نکردند.»


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب