3:34 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 مردم خالص

"عزیز از دست رفته " که قرار بود پیکرپاکش در این مراسم تشیع شود یعنی زنده یاد حاج اسدالله نجفی هم ، نه آیت الله بود و نه "حجت الاسلام والمسلمین " و نه وزیر و نه نماینده مجلس و نه حتی عضو شورای شهر و نه سلبریتی بود و نه پهلوان و ورزشکار و نه سید و شیخ ، نه امیر بود و نه سردار و نه شهید تازه تفحص شده و نه جانبازی که عاقبت به رفقای شهیدش پیوسته باشد و نه دکتر و نه مهندس و نه پروفسور . بلکه او تنها خودش بود وخودش

 اخبار عمومی
ورود پیکر مطهر ۷ شهید گمنام دوران دفاع مقدس به کرمانشاه
آیت الله اختری: وضعیت فرهنگی از بدحجابی به برهنگی رسیده است
حمله کیهان به منتقدان انتصاب سقاب اصفهانی
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: واکنش به خباثت‌های گروسی نباید محدود به یک هشدار بماند
سکینه سادات پاد: امیدوارم طرح جدید مهریه را مانند قانون حجاب در پستو‌ها جلو نبرند
ادعای رئیس‌جمهور لبنان: به علی لاریجانی «سخنان بسیار تندی» گفتم که او را ناراحت کرد
سخنگوی دولت: با توجه به آسیبی که به فرآیند‌های هسته‌ای ایران وارد شده، امکان غنی‌سازی وجود ندارد
کرباسچی: اصلاحات بدون رابطه با دنیا ممکن نیست
غضنفری: عارف باید به منزل برود و استراحت کند/ حضور او در دولت وجاهت قانونی ندارد
ابطحی: انتظار داشتیم بعد از جنگ خودخواهی‌ها و قلدری‌ها کمتر شود
هرمز شجاعی‌مهر: دیگر دل کسی برای تلویزیون نمی‌سوزد/ فامیل‌بازی صداوسیما را به این روز انداخت
آذری جهرمی: پیرمردهای بی خاصیت دولت، پشت پرده حملات اخیر به سقاب هستند
واکنش علی مطهری به ابراهیم فیاض که گفته بود «مطهری آخوند شاهنشاهی بود» : یک روانکاو نسخه درمان برای او بنویسد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ بعدی با رژیم صهیونیستی جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است
وزیر رفاه در آستانه خروج از کابینه/ دولت پزشکیان به‌دنبال جایگزین میدری است
آذری جهرمی: دولت را پیرمردهای بی‌خاصیت منفعل و ناکارآمد کردند!
فیاض زاهد: خیلی با خودم‌کلنجار رفتم که چیزی نگویم اما شرافتم در گرو بیان حقیقت است
علی اکبر صالحی: رویکرد فعلی سیاست خارجی، خطر انزوای استراتژیک ایران را در پی دارد
علم‌الهدی: تولید محتوا در فضای مجازی نباید آزاد گذاشته شود / آزادی فضای مجازی از آزادی دزدها و قاتلین بدتر است
تولیت آستان امامزاده صالح (ع) تکذیب کرد: سرداب امامزاده پناهگاه نیست
مقام ارشد اسرائیل: هدف ما سرنگونی حکومت ایران تا پایان دوره ترامپ است
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت؛ پایان دو هفته سفر پرحاشیه
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
 گفتــگو
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد

کد مطلب 24187           تاریخ ارسال : 1398/09/16                         نسخه چاپی
حملات جدید علم‌الهدی به دولت:گرانی بنزین چه ربطی به نان دارد؟/مگر مجبورید وزیر و وکیل شوید/کشور درحال جنگ با آمریکاست

تسنیم نوشت:نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه ایمن‌سازی در حوزه معیشتی کار سختی نیست، اظهار کرد: اگر معیشت مردم را در اقتصاد خرد ایمن‌سازی کنیم مشکلی پیش نمی‌آید، اقتصاد معیشتی ایمن یعنی هر روز نرخ تازه‌ای نباشد.


حجت الاسلام و المسلمین سید احمد علم الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه که در حرم مطهر برگزار شد، گفت: ذات مقدس پروردگار در قرآن این نکته را مشخص کرده‌اند که مسئله تقوا و هزینه سازی زندگی حدومرز مشخصی دارد.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: گاه زوج جوان زندگی پیشرفته پدر و مادر را مدنظر قرار می‌دهند و وقتی می‌خواهند زندگی خود را شروع کنند معیار مصرف را زندگی با پدر و مادر قرار می‌دهد. زندگی پدر و مادر یک زندگی پیشرفته بوده و نه یک زندگی صفر کیلومتر؛ زندگانی تازه ابتدایی که قرار است از صفر شروع شود تفاوت دارد و نباید الگو قرار گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین علم‌الهدی تصریح کرد: بایستی برای زندگی ابتدایی پائین‌ترین خانواده‌ها را الگوی مصرف قرار داد و نه زندگی پیشرفته پدر و مادر را؛ اگر بنا شد این الگوی مصرف در زندگی تازه رعایت شود در ابتدای زندگی مشکلی ایجاد نمی‌شود.

وی با اشاره به مسئله کفاف و تقوا تاکید کرد: چه برای کسانی که تازه زندگی خود را شروع کرده‌اند و چه برای کسانی که مدتی از زندگی آن‌ها گذشته، کفاف باید مدنظر قرار گیرد و کفاف یعنی تامین آبرو و ضروریات زندگی؛ ضروریات زندگی باید تامین شود و براساس تامین اولیات زندگی، برنامه‌ریزی صورت گیرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: سبد هزینه نباید باز باشد بلکه باید مطابق کفاف زندگی باشد و هزینه زندگی بر این اساس مدیریت شود؛ راهکار الگوی مصرف رعایت کفاف است؛ وجود مقدس امام باقر (ع) حدیثی را از پدر بزرگوار خود نقل می‌کنند مبنی بر اینکه خرج زندگی بایستی بر مبنای دو اصل سهم در زندگی و کفاف باشد.

حجت الاسلام علم‌الهدی با تاکید بر فعالیت جهادی نسل جوان براساس الگوی حضرت معصومه (س) عنوان کرد: حضرت معصومه (س) برای نسل جوان ما باید یک الگو باشد؛ این خانم دلاور جوان به همه خواهران جوان ما نشان داد آن روزی که بنای جهاد و ایثارگری در خط ولایت در راه دین و اسلام باشد آن روز خواهر جوان در کنار برادر جوان در عرصه جهاد وارد می‌شود و کار جهادی در شان زن را صورت می‌دهد همچنان که برادر جوان کار جهادی در شان مرد را صورت می‌دهد.

امام جمعه مشهدمقدس گفت: این مسئله جوانگرایی که مقام معظم رهبری روی آن تاکید دارند مهم است؛ امروز در نظام خود نیازمند به یک تغییر و تبدیل نسل در پاسداری از انقلاب و ادامه راه هستیم؛ دیگر نبایستی انقلاب را با عناصر خسته چهل سال کار کرده ادامه دهیم؛ بلکه باید با نسل جوان انقلابی خود انقلاب را ادامه دهیم؛ انقلاب ما به تبدل و تغییر نسل محتاج است و جوانان باید وارد عرصه شوند.

علم‌الهدی با اشاره به اینکه جوان، جهادگر است و روح و روحیه جهادی دارد تصریح کرد: انقلاب ما در عرصه مدیریتی و مبارزاتی و دفاعی و پاسداری محتاج «حرکت‌های جهادی طوفنده» است؛ هرچه این حرکت‌های جهادی قوی‌تر صورت گیرد بنیه انقلاب نیز بیشتر می‌شود و دفاع از انقلاب نیز در مقابل دشمن، جانانه‌تر است؛ مسئله فداکاری و حرکت حضرت معصومه (س) نیز باید از این لحاظ به نسل جوان منتقل شود که نسل جوان باید در عرصه کارگزاری و دفاعی در انقلاب وارد شود و این جهت جوانگرایی مدنظر مقام معظم رهبری است.

وی ادامه داد: امروز سالروز توپ‌بندی حرم مطهر رضوی است؛ درست در حدود بیش از ۱۰۰ سال قبل بود که این مرقد مطهر به وسیله روس‌های در زمان حکومت تزار توپ‌بندی شد و گنبد مطهر را هدف گلوله‌های توپ قرار دادند؛ این جریان تا چند سال گذشته نیز رسم بود که مشهدی‌ها روز توپ‌بندی را اعلام عزاداری می‌کردند.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: امروز نیز دشمنان استکباری ما روی این اصل عمل می‌کنند؛ جریان‌های استکباری به دنبال حادثه‌ای هستند که موج ایجاد کرده و بر آن سوار شوند و یا مستکبرانه مسلط شده و یا دشمنی خود را عملیاتی کنند و این اصل کلی از ابتدا بوده است؛ در انقلاب مشروطیت عده‌ای در مشهد با مشروطیت مخالفت کرده و در مسجد گوهرشاد متحصن شدند و انقلابیون مشروطه‌خواه با این‌ها ستیز کردند و برخورد صورت گرفت تا جایی که عزیزان انقلابی مشروطه بر جریان استعمارزده در حال پیروز بودند در این زمان روس‌ها بخاطر اینکه این‌ها لااقل از این جریان ارتجاعی مستبد استعمارزده حمایت کنند و انقلابیون مشروطه را اجازه تسلط ندهند، یک خط آتش صورت کردند تا استعمارزده‌ها از شهر خارج شوند و این خط آتش را به این قیمت ایجاد کردند که گنبد مطهر رضوی را هدف گلوله توپ قرار دادند.

حجت الاسلام علم الهدی افزود: جریان استکباری می‌خواهد امروز هم بر موج سوار شود و عداوت مستکبرانه خود را نسبت به دین و مردم عملیاتی کند؛ این‌ها حرمت حرم منور رضوی را شکستند و ارزش‌های دینی مردم متدین را هدف سوء خود قرار دادند. استکبار امروز، آمریکای جهانخوار است که موج ایجاد می‌کند و می‌خواهند مطلب را به صورتی تمام کنند که به نفع خودشان تمام شود.

وی گفت: باید بینا و هوشیار باشیم و مدیران ما بایستی مدیریت را براساسی قرار دهند که در جامعه موج مورد بهره‌برداری دشمن ایجاد نشود؛ امروز ما اگر در اجتماع خودمان بتوانیم برای اقتصاد معیشتی مردم ایمن‌سازی کنیم هیچ‌وقت حرکتی صورت نمی‌گیرد که برای دشمن موج‌آفرین باشد و اشکال در کارگزاری عزیزان مسئول ماست؛ باید در ایمن‌سازی اقتصاد معیشتی مردم بنحوی عمل کنند که مردم اقدام به حرکتی نکنند که منفعت موج حرکت برای دشمن باشد؛ معیشت مردم باید ایمن‌سازی شود.

حجت الاسلام علم الهدی اظهار داشت: این ایمن‌سازی را باید با مدیریت در اقتصاد خرد و معیشت مردم ایجاد کرد؛ ایمن‌سازی اقتصادی در حوزه معیشت سنگین نیست؛ آقای کارگری که حداقل دستمزد را دارد باید بتواند زندگی خود را با حداقل دستمزد برنامه‌ریزی کند و این زمانی است که اقتصاد معیشتی وی ایمن باشد و هر روز نرخ تازه‌ای ایجاد نشود و هر حادثه کوچکی تعادل اقتصادی معیشتی این آقای کارگر را به هم نزند. این یک لقمه نان خالی بخورد و سیر شود؛ همین قدر؛ متاسفانه همین قدر ایمن‌سازی اقتصادی نداریم.

وی گفت: آقای نانوایی که گرده چانه نان را کم کرده و می‌گوید به دلیل بنزین است؛ این چه ربطی به بنزین دارد؟ بیخود دچار گرانی هستیم؟ شما از عهده مدیریت برنمی‌آئید. گرانی اجتناب ناپذیر است معنا ندارد. نرخ بالا و پائین رفتنش ایمن‌سازی اقتصاد معیشتی را به هم می‌زند و اگر این بهم خورد خدای نکرده حرکاتی ایجاد می‌کند که موج برای دشمن ایجاد خواهد کرد. معیار برای این زندگی، زندگی شمای مدیر نیست بلکه زندگی کارگر با حداقل دستمزد است.

علم‌الهدی افزود: اگر توانایی ندارید وارد عرصه نمی‌شدید؛ مگر مجبور هستید وزیر و وکیل شوید؛ کشور یک کشور انقلابی و در حال جنگ با آمریکا است؛ کسی که می‌خواهد وکیل و وزیر شود مدیریت خودش را ارزیابی کند.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب