10:50 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 مردم خالص

"عزیز از دست رفته " که قرار بود پیکرپاکش در این مراسم تشیع شود یعنی زنده یاد حاج اسدالله نجفی هم ، نه آیت الله بود و نه "حجت الاسلام والمسلمین " و نه وزیر و نه نماینده مجلس و نه حتی عضو شورای شهر و نه سلبریتی بود و نه پهلوان و ورزشکار و نه سید و شیخ ، نه امیر بود و نه سردار و نه شهید تازه تفحص شده و نه جانبازی که عاقبت به رفقای شهیدش پیوسته باشد و نه دکتر و نه مهندس و نه پروفسور . بلکه او تنها خودش بود وخودش

 اخبار عمومی
واکنش علی مطهری به ابراهیم فیاض که گفته بود «مطهری آخوند شاهنشاهی بود» : یک روانکاو نسخه درمان برای او بنویسد
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ بعدی با رژیم صهیونیستی جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است
وزیر رفاه در آستانه خروج از کابینه/ دولت پزشکیان به‌دنبال جایگزین میدری است
آذری جهرمی: دولت را پیرمردهای بی‌خاصیت منفعل و ناکارآمد کردند!
فیاض زاهد: خیلی با خودم‌کلنجار رفتم که چیزی نگویم اما شرافتم در گرو بیان حقیقت است
علی اکبر صالحی: رویکرد فعلی سیاست خارجی، خطر انزوای استراتژیک ایران را در پی دارد
علم‌الهدی: تولید محتوا در فضای مجازی نباید آزاد گذاشته شود / آزادی فضای مجازی از آزادی دزدها و قاتلین بدتر است
تولیت آستان امامزاده صالح (ع) تکذیب کرد: سرداب امامزاده پناهگاه نیست
مقام ارشد اسرائیل: هدف ما سرنگونی حکومت ایران تا پایان دوره ترامپ است
پژمان جمشیدی به ایران بازگشت؛ پایان دو هفته سفر پرحاشیه
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
انتقاد سردار سابق سپاه از رئیس جمهور: تو بی خود میکنی حجاب را قبول نداری / کسی که منکر حجاب است حکمش اعدامه!
ساترا پيرپسر را توقيف كرد
رئیس سابق موساد درباره «پیجرهای بمب گذاری شده لبنان»: به همه کشورها، تجهیزات دستکاری شده فروخته ایم
زیباکلام خطاب به عراقچی: چطور طی سی سالی که روسیه و چین تسلیحات هسته‌ای تولید می‌کردند، هیچ اعتراضی نکردید؟
امام جمعه اصفهان: وضعیت امروز آمریکا شبیه روزهای پایانی حکومت پهلوی است
توئیت جدید ظریف: از ستم بر کسی که جز خدا یاوری ندارد بپرهیز
وکیل پژمان جمشیدی مسافرت او خود به کانادا را تأیید کرد: قضات دادگاه تجدیدنظر، مستندات را که دیدند قرار بازداشت را لغو کردند
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
 گفتــگو
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است

کد مطلب 24130           تاریخ ارسال : 1398/09/07                         نسخه چاپی
برآورد ثبت نام 320 کاندیدای انتخابات مجلس در کرمانشاه

اللهی تبار رییس ستاد انتخابات استان کرمانشاه برآورد کرد، برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس320 نفر در استان کاندیدا شوند.


رییس ستاد انتخابات استان کرمانشاه برآورد کرد، برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس320 نفر در استان کاندیدا شوند.

 محمد ابراهیم الهی تبار در نشست خبری امروز (7 آذر) با اشاره به برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند ماه گفت: از 10 آذر روند انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با دستور وزیر کشور آغاز میشود و از این زمان به مدت شش روز فرمانداران و بخشداران فرصت دارند تا هیات های اجرایی که متشکل از 30 نفر از معتمدین منطقه است را تشکیل دهند.

وی افزود: همزمان با تشکیل هیات های اجرایی، فرآیند ثبت نام کاندیداها از 10 آذرماه آغاز می‌شود و کاندیداها به مدت هفت روز و تا 16 آذرماه فرصت دارند برای ثبت نام اقدام کنند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه در خصوص شرایط ثبت نام کاندیداها گفت: این افراد باید حداقل 30 و حداکثر 75 ساله بوده و دارای مدرک کارشناسی ارشد و تابعیت ایرانی باشند.

وی افزود: این افراد باید در مهلت تعیین شده به یکی از فرمانداری های حوزه های انتخابیه اصلی شامل فرمانداری کرمانشاه، اسلام آبادغرب، کنگاور، قصرشیرین، سنقر و کلیایی و یا پاوه مراجعه کنند، همچنین کاندیداها در خارج از استان می توانند به وزرات کشور مراجعه کرده و در خارج از کشور نیز امکان ثبت نام در سفارتخانه ها و کنسولگری ها فراهم شده است.

الهی تبار برآورد کرد در این دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی 320 نفر در استان کرمانشاه کاندیدا شوند.

وی افزود: بعد از اتمام ثبت نام، هیات های اجرایی 10 روز و تا 26 آذرماه فرصت دارند کار بررسی صلاحیت اولیه کاندیداها را با استعلام از مراجعه چهارگانه انجام دهند.

به گزارش ایسنا، معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه از تبلیغات زودهنگام کاندیدها به عنوان تخلف آشکار یاد کرد وافزود: اگر کاندیدایی بصورت مصداقی و بارز اقدام به تبلیغات زودهنگام در فضای واقعی و مجازی جامعه نماید، این امر در تایید و یا رد صلاحیت او لحاظ خواهد شد.

الهی تبار با تاکید بر اینکه بی طرفی و قانونمداری محور کار عوامل اجرایی انتخابات خواهد بود گفت: مهندسی انتخابات کذب محض است و هیچ یک از عوامل دولتی حق دخالت یا حمایت از کاندیدایی را با استفاده از ظرفیت های دولتی ندارد و از طرفی هم تمام عوامل اجرایی به بی طرفی توصیه شده اند و در این زمینه نظارت ها بصورت جدی اعمال میشود.

 

پیش بینی استقرار 1580 شعبه اخذ رای در استان

وی با اشاره به پیش بینی 1580 شعبه اخذ رای در این دوره انتخابات در سطح استان گفت: تمام تلاش ما این است که تمام شعب آنلاین بوده و به سامانه جامع انتخابات دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تامین امنیت این دوره انتخابات هم گفت: در حال حاضر اطلس امنیتی انتخابات استان تهیه شده که در این اطلس تمام تهدیدها و چالش های در هر حوزه انتخابیه متناسب با هر شهرستان احصا شده و برای رفع تهدیدها تصمیماتی اتخاذ شده  تا بتوانیم انتخابات این دوره را با کمترین چالش و در فضایی امن برگزار کنیم.

رییس ستاد انتخابات کرمانشاه با اشاره به تلاش برای برگزاری یک انتخابات سالم در استان گفت: ستاد انتخابات در وزارت کشور و نیز به تبع آن در استان های مختلف کشور آغاز بکار کرده و از هم اکنون همه اقدامات برای برگزاری یک انتخابات سالم و امن در حال انجام است.

الهی تبار انتخابات را صحنه ای از حاکمیت اراده مردم بر سرنوشت خودشان دانست و افزود: امیدواریم فضای انتخابات این دوره بگونه ای باشد که همه سلایق، اندیشه و گرایش های سیاسی در آن حضور پیدا کرده و قدرت انتخاب مردم از بین کاندیداها افزایش یابد.

وی افزود: همه عوامل اعم از عوامل اجرایی، نظارتی و بازرسی تلاششان این است که فضایی در انتخابات شکل گیرد که مردم با هر سلیقه و گرایشی بتوانند در پای صندوق های رای حاضر شده و به کاندیدای مورد علاقه خود رای دهند.

الهی تبار با اشاره به جنگ تمام عیار استکبار علیه کشور گفت: امروز شاهد هستیم که استکبار جهانی از همه ظرفیت ها برای ایجاد مشکل برای مردم استفاده می‌کند و فضاسازی های مستمری علیه کشور و مردم انقلابی ایران دارد که خوشبختانه هر بار با حضور مردم این توطئه ها نقش برآب می‌شود.

وی از این دوره انتخابات مجلس نیز به عنوان مرحله ای حساس برای کشور یاد کرد وافزود: امیدواریم مردم این دوره نیز با حضور پرشور خود در پای صندوق های رای بتوانند خط بطلانی بر اندیشه دشمنان بکشند.

الهی تبار در ادامه با اشاره به نقش وزارت کشور و شورای نگهبان به عنوان دو دستگاه متولی در امر انتخابات گفت: قانون گذار وظایف و حدود اختیارات هر یک از این دو نهاد را تعیین کرده و حق انتخاب شوندگان و انتخاب کنندگان نیز مشخص شده است و قانون ملاک عمل همه ما خواهد خواهد بود.

وی با اشاره به تشکیل ستاد انتخابات در استان گفت: این ستاد شش کمیته از جمله کمیته روابط عمومی و اطلاع رسانی، کمیته امنیتی، کمیته حراست و استعلامات، کمیته فناوری و اطلاعات و کمیته حقوقی را در دل خود دارد.

الهی تبار تصریح کرد: در کنار این کمیته ها بخش "آموزش" نیز در ستاد انتخابات استان فعال است که وظیفه آموزش عوامل اجرایی انتخابات را برعهده دارد.

عمده مراحل انتخابات امسال الکترونیکی خواهد بود

وی با بیان اینکه عمده مراحل انتخابات این دوره مجلس بصورت الکترونیکی برگزار می‌شود گفت: از 25 فرآیند انتخابات 24 مرحله آن بصورت الکترونیکی خواهد بود و تنها مرحله رای گیری وشمارش آرا بصورت دستی خواهد بود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه  یادآور شد: تمام مراحل انتخابات این دوره بجز مرحله رای گیری و شمارش آرا از طریق سامانه جامعه انتخابات انجام می‌شود.

وی افزود: از مزایای این سامانه برگزاری هرچه سالم تر انتخابات است، چرا که هویت افراد رای دهنده در این سامانه ثبت و مشخص میشود و هیچ کس نمی‌تواند با شناسنامه فرد دیگر رای داده یا از چند شناسنامه برای رای دادن استفاده کند. همچنین افرادی که قبلا رای داده اند نمی‌توانند دوباره رای دهند و با وجود این سامانه تخلفاتی از این دست به حداقل خود خواهد رسید.

 


نظرات خوانندگان
جوری  در تاریخ  9 /9 / 1398  در ساعت 50 : 9 متن زیر را ارسال کرده است
مجموعه ورزشی وحدت در شهرک تعاون شده ستاد انتخابات آقا سلی /حضور در مدارس برای تبلیغ ازسوی کاندید های اداره کل //قابل توجه نهاد های نظارتی و شورای نگهبان

پاسخ به whnrd  در تاریخ  9 /9 / 1398  در ساعت 47 : 8 متن زیر را ارسال کرده است
درود فراوان بر خوانندگان ای کاش افرادی که ادعای سواد دارند در نوشتار فارسی هم اندکی دقت نمایند. در این متن بلند که به زعم نگارنده خیلی سنگین می باشد چندین غلط نوشتاری و نگارشی وجود دارد که قابل چشم پوشی نمی باشد.به عنوان مثال :"اقراق" "فروق" " مراسمات " " بیعقوله" " جقرافیا " گویش وران زبانی ؟؟؟ و جهت اگاهی این عزیز نگارش درست این واژه ها را می آورم: اغراق - فروغ - مراسم که خود جمع رسم است نه مراسمات- بیقوله - جغرافیا - گویش وران زبانی ؟؟؟

ایرانی از خطه دلاور مردان جلالوند  در تاریخ  9 /9 / 1398  در ساعت 58 : 6 متن زیر را ارسال کرده است
با سلام با توجه به شواهد مقبولیت دکتر سردار محمد کرمی راد بیشتر از بیش شده فردی که صدای ملت و مردم را با شجاعت، صداقت و پاکدستی فریاد زد و از هیچ کسی غیر از خداوند نترسید و برای احقاق حق بایسته مردم در برابر ظلم ایستاد. خداوند به او و همرزمانش، به او و دوستانش، به او و شهرش سلامتی و سربلندی روزافزون همراه با توفیقات الهی عطا ء کند. درود بر پاک صفتان بزرگ مرد لکستان مرحوم ططری و بزرگ مرد لکستان دکتر سردار محمد کرمی راد.

حسن  در تاریخ  8 /9 / 1398  در ساعت 14 : 22 متن زیر را ارسال کرده است
سلام..مهندس حجت الله دمیاد برنده انتهابات خواهد بود. ریزش اکثریت نماینده گان فعلی حتمی است

whnrd  در تاریخ  8 /9 / 1398  در ساعت 24 : 12 متن زیر را ارسال کرده است
انتخابات یک امر سیاسی است وبتدریج در جامعه اروپایی گسترش ونضج گرفت این امر سیاسی بابلوغ فکری وعقلی دولت ومردم همگام شد. درایران ما ازطلیعه انقلاب مشروطه وقوع گرفت ودوران رضاشاه انتخابات مجلس بیشتر استحضار دموکراسی بود. تا سپیده دم انقلاب اسلامی شرکت در انتخابات بیشتر با فرازو فرود اجتماعی همراه شد .ولی انقلاب با شعار آزادی وجمهوری مشخص نمود مسیر درپیش را باید با همدلی وهمراهی مردم به پیش رود . انتخابت مجلس اول بسیار فروزان برگزار شد خالی از اقراق یکی از انتخابت باشکوه کشور باید به حسابش آورد ولی بتدریج با کم رنگ شدن نفس به جای آوردن قانون اساسی انتخاب مجلس کم فروق نمایان گردید وقدرت که درذات خود مقدس ودر هاله از باید ها قراردارد تنزل مکانی کرد وبه صرف داشتن سواد خواندن ونوشتن هرفردی می توانست به استان بلندش دست یازد ازآن روی انتخابات در ایران صحنه حضورکسان بیکس نبود بلکه ظاهر سازان توده گرا با تلخند وسبکی در رفتار وسخن .جمعی کثیر را به دنبال خود کشاندن وچه زود با مراسمات منطقه ی عجین شد حال آن که درمجلس اول مشروطه منتخبین نماینده طبقات اجتماعی جامعه را نمایندگی می کردند این سال ها بدون قشر بندی عملا مسابقه برتری آداب محلی وتلویحا گم شده های جامعه توده وار که با گذر از سنت عشایری در کنجی از شهرها بیعقوله کردند وکاندیدها سعی وافر برای نمایان کردن خصیصه های کرداری گذشته را به نمایش می گذارند وهیچ خبری از بیان ودانش نیست واصولا نهاد های نظارتی هم چنین افرادی راتایید می کنند ومی بینید که مجلس از چه عناصری تشگیل می شود. استان ما درردیف جقرافیای عشایر است طبیعی است که گویش وران زبانی چون زبان هم رابهتر درک می کنند حماسه خلق می کنند. حال نمایندگان وسایر عضای دولت برای روزهای خاص کشور به آنان نیاز داردمثل این روزها که ایران درمحاصره وتحریم است چه راهکاری باید اندیشه شود وچگونه دولت با مردم رفتار کند .مجلس جای رای است یعنی اندیشه وقانون .سهم نمایندگان استانی در اندیشه سازی چند درصد است ایشان فقط به فکر جابجای مدیران محلی اندگویا افرادی قسم خورده هستند که نیروهای دولتی را باید عوض کنند ا ین قانون است بنگرید به مجالس دولت های مدرن وببینید که منتخبین مردم چه کسانی هستند آن گاه معلوم می شود که ازماست که برماست

نشیتم  در تاریخ  7 /9 / 1398  در ساعت 45 : 22 متن زیر را ارسال کرده است
بخدانه جاسمی میره نه نادری میره نه صفری خیالت تخت خواب

کمیته  در تاریخ  7 /9 / 1398  در ساعت 48 : 19 متن زیر را ارسال کرده است
بعید می دانم از نمایندگان فعلی کسی بجز جاسمی رای داشته باشد البته اگر الطاف غیبی شامل جناب مصری نشود!!!!!!!!!!!



نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب