7:3 AM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 هشدار ! افسران موساد در اینجا مشغول کارند.

والله گناه مدیران و کارگزارانی که رانت خواری و اختلاس و ....می کنند و مردم عزیز ما را نه فقط از نظام بلکه از دین و مذهب هم بدبین می کنند کمتر از افسران سرویس جاسوسی موساد در اسرائیل نیست ، کارمندان و کارشناسانی که در راهروهای ادارات کار مردم را به بهانه مرخصی و قطع بودن سیستم و هزار بهانه دیگر معطل کرده و اعصاب ارباب رجوع را خرد می کنند جرمشان کمتر از منافقین آلبانی نشین نیست چون اینان هستند که با عملکرد سوء خود ، مردم را به ستوه آورده که...

 اخبار عمومی
انتقاد تند کرباسچی از پزشکیان: به وعده‌هایتان عمل نکردید، لااقل داغ دل‌ها را تازه نکنید!
معاون وزیر ارتباطات: در صورت قطع اینترنت، شبکه ملی اطلاعات دو هفته هم دوام نمی‌آورد
هشدار ارتش آمریکا به ترامپ: پیامدهای جنگ با ایران جبران‌ناپذیر است
سخنگوی قوه قضائیه: تعداد اندکی از افراد زیر ۱۸ سال که مرتکب اقدامات جنایتکارانه شده بودند، همچنان بازداشت هستند
سیدمحمد خاتمی: همه دستگیرشدگانی که جز درماندگی از زندگی و اعتراض اتهامی ندارند را آزاد کنید/ احضارها و صدور احکام نامناسب متوقف شود
گزارش نیویورک تایمز از تدابیر آیت الله خامنه ای برای مقاومت در جنگ با آمریکا: تشکیل 4 لایه جانشینی برای مقامات ارشد ایرانی
تورهای نوروزی اروپا، افغانستان را جایگزین ایران کردند
عراقچی خطاب به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم
رد صلاحیت چهره‌های اصلاح‌طلبان در انتخابات شورا
نماینده مجلس: برای تولید محتوا در یوتیوب و اینستاگرام باید از صداوسیما مجوز گرفت
خسروپناه: معترضان در مساجد اعتراضات خود را بیان کنند
سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا: لیندزی گراهام، «زاکانیِ سیاست آمریکا»ست
پزشکیان: موقعی که ما سرکار آمدیم وعدۀ سرمایه‌گذاری‌ هزار میلیاردی دادند اما معلوم شد که ما را سرکار گذاشته‌اند
سخنگوی قوه قضاییه: احراز توبه تتلو هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است
حجت الاسلام ابوترابى: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم
ایرنا: مذاکرات جدی بود و بر روی برخی مباحث کلی تفاهم شد
آیت‌الله جوادی آملی: حفظ نظام، با حضور مردم امکان‌پذیر است
نماینده مجلس: حدود ۲۸ درصد از افراد بازداشتی در حوادث اخیر، زیر ۲۰ سال دارند
بروجردی: مذاکره با آمریکا برای «اتمام حجت» است / توانمندی موشکی قابل مذاکره نیست
گفتگوی صریح رئیس‌جمهور درباره مذاکرات آمریکا و وقایع دی‌ماه
خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از افکار عجیب رئیس مجلس
ترامپ آماده دیدار با رهبر ایران است/ این دیدار راهی برای حل مشکلات جهان است
استقبال شریعتمداری کیهان از سخنان پزشکیان علیه شکوری راد
عیدی ۱۰ میلیون تومان برای همه کارکنان
محسن امين زاده آزاد شد
روبیو: جهان در آستانه درگیری جدید است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: صداوسیما را نمی بخشم
محسن رضایی: ایران می‌توانست حیفا را با خاک یکسان کند
محسنی اژه‌ای: از دست بعضی خون دل می‌خوریم اما متنبه‎شان می‌کنیم
واکنش حزب اتحاد ملت به بازداشت فعالان سیاسی اصلاح‌طلب: موجب شگفتی و تاسف است
میزان: حکم قطعی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی اجرا شد
هشدار آمریکا به کشتی‌هایش: تا حد امکان از آب‌های سرزمینی ایران فاصله بگیرید
نامه ثابتی به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیروهای امنیتی آتش زده اند و الا محاکمه می شوید
عیدی کارمندان ۱۰ میلیون شد
آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند/ وکیل: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست
قوه قضاییه: اعلام جرم علیه برخی عناصر سیاسی/ ۴ نفر بازداشت و‌ تعدادی احضار شدند
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
 گفتــگو
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم

کد مطلب 23903           تاریخ ارسال : 1398/08/02                         نسخه چاپی
روحاني در جلسه هيات دولت با اشاره به صلح حسني،سياست رضوي و رحمت محمدي : شهامت در صلح، سخت‌تر از شهامت در نبرد است

بي‌ترديد اگر در اين مسير همه با هم باشيم نه‌تنها شكست نخواهيم خورد، بلكه موفق شده و امريكا شكست خواهد خورد، لذا بياييد با برادري و اخوت بيشتر همديگر را ياري كنيم


جلسه هيات دولت به رياست حسن روحاني، صبح ديروز - چهارشنبه- برگزار شد. آخرين جلسه هيات دولت در آستانه رحلت پيامبر اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبي(ع) و علي بن موسي‌الرضا(ع) باعث شد كه رييس‌جمهوري شايد در مقام مقايسه ميان سياست‌هاي صدر اسلام با سياست‌ورزي حاكميتي كه بر پايه اسلام شكل گرفته برآمده و از صلح امام حسن (ع) بگويد؛ صلحي كه به تعبير رييس‌جمهوري سخت‌تر از شهامت در ميدان نبرد است. رييس‌جمهوري اما از تسليت به مناسبت ايام سوگواري سخن خود را با «پيروزي انقلاب اسلامي» آغاز كرد؛ پيروزي كه به تعبير او به اميد «حاكم شدن اخلاق در جامعه، سقوط دروغگو در منظر افكار عمومي، منفور شدن تهمت‌زنندگان، سوءظن منكر و برادري معروف» و با حركت در مسير «اسلام و قرآن مجيد» ميسر شد. در همين راستا روحاني اذعان كرد كه «اينكه برخي بخواهند درشت‌گويي كرده و سخنان غيرمنطقي و بي‌پايه و واهي و شعاري را به عنوان انقلاب محسوب كنند، اين‌گونه رفتارها شايد به برخي از انقلاب‌ها شباهت داشته باشد ولي هيچ ربط و شباهتي به انقلاب اسلامي ندارد.»

روايت روحاني از صلح حديبيه

و صلح امام حسن(ع)

حسن روحاني در ادامه به سبط اكبر پيامبر(ص) اسلام كه مظهر صلح، مصلحت و وحدت امت اسلامي است، اشاره كرد و گفت: «شايد برخي دقت كافي نداشته باشند كه شهامت، شجاعت، صبر و ايستادگي در صلح بالاتر از صبر و استقامت در جنگ است و چه‌بسا مصلحت امت و جامعه اسلامي براي تندروها قابل فهم نباشد، همان‌طوري كه در جريان صلح حديبيه، تندروها در مقابل آن قرار گرفتند و به پيامبر طعنه مي‌زدند كه عجب صلحنامه‌اي امضا كرده‌اي كه حتي در آن از عنوان رسالت نيز صرف‌نظر كرديد.»

رييس‌جمهوري همچنين ادامه داد: «شهامت در صلح، سخت‌تر از شهامت در ميدان نبرد است و امام حسن(ع) از چنين شهامتي برخوردار بودند، چنانچه تندترين جملات را برخي از ياران نزديك امام حسن(ع) به ايشان روا داشتند، اما امام(ع) راه خود را ادامه داده و صلحنامه را امضا كردند، چرا كه آن را به مصلحت و بقاي اسلام مي‌دانستند.» روحاني با تاكيد بر اينكه هدف اسلام نه جنگ و نه صلح بلكه مصلحت اسلام و جامعه است، گفت: «اين مصالح گاهي در صلح و زماني در جنگ تعريف مي‌شود.» روحاني در بخش ديگري از سخنانش به منش و روش امام رضا(ع) در سياست نيز اشاره كرد و گفت: «اينكه شخصي حكومتي را قبول نداشته ‌باشد و آن را حكومت جائر بداند ولي به خاطر مصلحت مردم ولايتعهدي را با وجود ميل خود بپذيرد، كار آساني نيست و به صبر و تحمل بالايي نيازمند است؛ چه بسا اگر اين تندروها در آن روز بودند در مقام خانه امام رضا(ع) تظاهرات مي‌كردند.»

او پيروي از الگوي پيامبر(ص) و امام مجتبي(ع) و امام‌رضا(ع) را براي همه مغتنم دانست و گفت: «شرح حال و سياست آنها را بدانيم و از مسير آنها پيروي كنيم.»

برجام؛ صلح حسني، سياست رضوي

و رحمتِ محمدي

رييس‌جمهوري در بخش ديگري از سخنان خود اقدام دولت در مورد برجام را در راستاي «صلح حسني و سياست رضوي و رحمت محمدي» توصيف كرد و گفت مردم ايران مي‌دانند كه برجام چه آثار و بركاتي مي‌توانست برجاي بگذارد و چه كساني باعث شدند صدمه ببيند، چرا كه اين اقدام نشان داد برجام چقدر تاثيرگذار بود و اين را به خوبي لمس كرديم كه چگونه زندگي مردم به سمت بهبود رفت، به همين دليل رژيم صهيونيستي، عربستان و تندروهاي امريكا نتوانستند آن را تحمل كنند.روحاني ادامه داد: «دشمنان تصور مي‌كردند كه با ضربه به برجام مي‌توانند نظام ايران را از بين ببرند، اما ملت ايران هوشيارتر از آن است كه فريب دشمنان را بخورد. البته عده‌اي نيز در داخل به دنبال تحريك مردم بودند، مبني بر اينكه ترامپ و حتي نتانياهو خيلي هم آدم‌هاي بدي نيستند و اين دولت است كه ناكارآمد است، اما مردم دست رد به سينه و دهان آنها زدند و گفتند كه ترامپ و نتانياهو و سايرين افراد خوبي نيستند و ما به توانايي دولت خودمان باور داريم.»او براي اثبات مدعي خود بار ديگر به آمار و ارقام روي آورد و يادآور شد كه «دولت تدبير و اميد همان دولتي است كه در سال 95 رشد 12.5 درصدي را ايجاد كرد و 3 سال مداوم تورم را تك‌رقمي نگه داشت و صادرات را بر واردات غيرنفتي پيشي داد. دولت تدبير و اميد همان دولتي است كه نه‌تنها سانتريفيوژ آي‌آر8، بلكه سانتريفيوژ آي‌آر9 را هم ساخت و نه تنها رآكتور اراك را از بين نبرد بلكه آن را مدرن كرد.»

با هم شكست‌ناپذيريم

روحاني همچنين تاكيد كرد كه «هنوز هم براي مذاكره پيام مي‌دهند و پيام خواهند داد و البته دولت راه خود را با عزت ادامه خواهد داد.» او در ادامه قواي مقننه و قضاييه، رسانه‌ها، صدا و سيما و همه مسوولان كشور را به همدلي و ياري فراخواند و گفت: «بي‌ترديد اگر در اين مسير همه با هم باشيم نه‌تنها شكست نخواهيم خورد، بلكه موفق شده و امريكا شكست خواهد خورد، لذا بياييد با برادري و اخوت بيشتر همديگر را ياري كنيم.» رييس‌جمهوري در ادامه به تلاش دولت براي مبارزه با فساد با استفاده از «3 لايحه شفافيت، مبارزه با فساد و تعارض منافع» اشاره كرد و گفت: «تا زماني كه در كشور شفافيت نباشد، بقيه امور در مسير مبارزه با فساد جنبه نمايشي دارد و به درد ملت نمي‌خورد. البته اگر اين گونه اقدامات براي انتخابات است، حرفي در آن نيست اما اگر واقعا به دنبال از بين بردن فساد هستيد، بايد شفافيت، رقابت سالم و صادرات غيرنفتي توسعه پيدا كند.»

روحاني همچنين نشانه اصلي اقتصاد سالم را برخورداري از قدرت رقابت دانست و گفت: «اگر در بازارهاي منطقه‌اي و جهاني نتوانيم با دنيا رقابت كنيم، نمي‌توان در اقتصاد به جايي رسيد. راه اين است كه در بازارهاي مالي و اقتصادي جهان حضور و رقابت داشته باشيم و در اين راستا وظيفه ما اين است كه در صحنه بين‌المللي زمينه را براي حضور و رقابت اقتصادي آماده ‌سازيم، چرا كه اگر درها قفل باشد كاري از پيش نمي‌توان برد. بايد در مجامع و كنوانسيون‌هاي جهاني در مسير تحقق منافع كشور و روان‌سازي مبادلات مالي و بانكي اقدام كرد و در اين مسير، شعار كارساز نيست.»

روان‌سازي رابطه با جهان

رييس‌جمهور پس از اشاره به مساله فساد اقتصادي به مساله تصويب لوايح FATF پرداخت و گفت: «افتخار ما اين است كه با تروريست‌ها و فساد مي‌جنگيم و مقابله مي‌كنيم، لذا نبايد اجازه دهيم كه در سيستم بانكي‌مان اتهام پولشويي به ما بچسبد و اين به زيان كشور است، البته در خصوص FATF كه برخي به آن حساسيت دارند سخني نمي‌گويم، اما چرا يك عده در مقابل 4 لايحه‌اي كه در دولت و مجلس به تصويب رسيده، مانع‌تراشي مي‌كنند و جلوي دولت و مجلس ايستاده‌اند؟ اين گونه اقدامات به نفع كشور نيست. بايد روابط خود را با جهان روان كنيم به نحوي كه بتوانيم كالاهاي خود را صادر كرده و بازارهاي كشورها را فتح كنيم.»

روحاني در پايان گفت: «اگر به دنبال گذران زندگي و درحد خوردن و آشاميدن باشيم با شرايط فعلي نيز مي‌توان آن را ادامه داد، اما اگر به دنبال توسعه، پيشرفت و سرآمد شدن در دنيا هستيم، بايد در مسير رقابت در بازارهاي جهاني قرار بگيريم و اين است كه مي‌تواند افتخارآفرين باشد.»


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب