6:54 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
 متهم همیشه به صحنه جرم بر می گردد !

" رو " که رو نیست ، سنگ پای قزوین است . گیرم در دیزی باز باشد حیای گربه کجا می رود ؟ خطابم به حضرات شورای شهر منحله کرمانشاه بخصوص بزرگواران بازداشتی است که هفته گذشته نیز با کمال پررویی برای این دوره از انتخابات شورای شهر کرمانشاه ثبت نام نمودند ! نمی دانم این مردم اگر شمایان را نخواهند و بخواهند از شرتان راحت بشوند باید کی را ببینند؟ از درب آنها را بیرون می کنی از پنجره وارد می شوند !

 اخبار عمومی
معاون فراجا: پلیس در مقابله با فتنه‌گران خویشتن داری کرد
نامه سرگشاده زیباکلام به وزیر علوم: اساسا مسئولان باور ندارند کشور مشکل دارد
عباس عبدی: دیگر نخواهم نوشت
ادعای رسانه قطری: تهران و واشنگتن پیام‌های تهدید آمیز رد و بدل کردند
کدام چهره های سیاسی، فرهنگی و ورزشی برای انتخابات شورای شهر به میدان آمدند (+ اسامی)
اخراج دختر لاریجانی از دانشگاه آمریکا
پیغام دولت به جبلی و رفقا: خرجتان را دربیاورید/ مرکز پژوهش‌های مجلس: کاهش بودجه صدا و سیما تصمیم مناسبی نبود
قطع اینترنت، صرافی ها را از کار انداخت / انتقال بسته های پول از دبی با کشتی
محسن برهانی: آنان که بر تنوره خشونت می‌دمند، دلسوز ایران و ایرانی نیستند
حمله حسین شریعتمداری به مجلس: به جای تعیین مکان برای اعتراضات، مجازات‌های سخت وضع کنید
هشدار سخنگوی نیروهای مسلح: اگر تعرضی به رهبر معظم انقلاب شود دنیا به آتش کشیده خواهد شد
هم‌میهن توقیف شد / سایت روزنامه از دسترس خارج شد
استیضاح‌ وزرا از دستور کار مجلس خارج شد
هشدار عضو موتلفه: برای پیشگیری از اعتراضات دوباره، قیمت ها را کنترل و اعتماد مردم را جلب کنید
سردار رادان: به‌نوبت سراغ همه اغتشاشگران خواهیم رفت
معاون علمی رئیس‌جمهور: اینترنت تا پایان هفته به حالت عادی بر می‌گردد
پیش‌بینی سمت و سوی قیمت دلار در شرایط کنونی
پزشکیان: تعرض به رهبری معظم، به‌منزله جنگ تمام عیار با ملت ایران است
وزارت اطلاعات: شناسایی و بازداشت ۳۰۰ تروریست با گزارش‌های مردم تهران
عراقچی: تهدید آمریکا برای حمله به ایران نشانه تبانی با اغتشاشگران برای ناامن‌سازی است
کمیسیون کشاورزی مجلس : گوشت گوسفندی باید 7 دلار باشد !
توصیه روزنامه جمهوری اسلامی به ستاداجرایی، بنیادمستضعفان، سازمان تبلیغات و نهادهای مذهبی: داوطلبانه از ردیف بودجه دولت خارج شوید
هاشمی‌طبا: مشکلات اقتصادی با از این جیب به آن جیب کردن حل نمی شود!
هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: دنیا را برایتان نا امن خواهیم کرد
نماینده مجلس: وابستگی ۴۵ درصدی به نفت، بودجه را آسیب‌پذیر کرده است
شمس‌الواعظین: اجازه دهند یک شبکه تلویزیونی مستقل راه‌اندازی کنم/ به صداوسیما پول می‌دهم/ حتی تیم من هم آماده است
دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
آغاز اجرای طرح جدید کالابرگ از این هفته/ هر نفر یک میلیون تومان ماهانه
نماینده مجلس: بیش از ۱۰۰ نماینده پای سؤال از رئیس‌جمهور ایستاده‌اند
پاسخ تند لاریجانی به اظهارات ترامپ درباره اعتراضات در ایران: مراقب سربازان خود باشید!
سردار رادان: پلیس ایران، سناریوهای آشوب را با شرافت و نجابت نقش برآب می‌ کند
حمایت صریح پزشکیان از وزیر کشاورزی در برابر «تخریب سازمان‌یافته»
رئیس جبهه اصلاحات: هر شکل از دخالت خارجی را صریح و قاطع محکوم می‌کنیم
قالیباف خطاب به ترامپ: معترضین را -چون فرزندان عزیز خود- در آغوش می‌کشیم
موافقت کمیسیون شوراها با طرح یک وزارتخانه جدید
ادعای رسانه‌های صهیونیستی؛ هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو، جنگ روانی ایران است
پاسخ فرزند آیت الله موسوی خوئینی به محمدرضا باهنر: انتساب دستور آزادی اسیدپاش ها درست نیست
انتقاد امام جمعه اصفهان از افزایش تعطیلی ها: دشمن می‌خواهد ما کم‌کار باشیم یا اصلاً کار نکنیم/
هشدار جمعیتی وزیر کشور: با ادامه روند فعلی، جمعیت ایران تا سال ۱۴۸۰ به زیر ۴۰ میلیون نفر می‌رسد!
حمید رسایی: لایحه بودجه در مجلس رد می شود
 گفتــگو
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم
مخالفت رهبر انقلاب با خرید موشک از روسیه / ناگفته‌های مهم سردار حاجی‌زاده از برنامه موشکی ایران
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!

کد مطلب 23899           تاریخ ارسال : 1398/08/02                         نسخه چاپی
یک ادعای دیگر درباره کاندیدا نشدن عارف در انتخابات ۹۸

اعتمادآنلاین نوشت: سخنگوی حزب اتحاد ملت، گفت‌: جسته‌گریخته می‌شنویم عارف برنامه‌ای برای شرکت در انتخابات ندارد و هیچ صحبتی هم با ایشان درباره این موضوع نکرده‌ایم.


حسین نورانی‌نژاد با بیان اینکه «حزب اتحاد در تلاش است تا با نیروهای اصلی اصلاح‌طلب وارد انتخابات شود» تاکید کرد: در این دوره رویکرد سلبی به انتخابات نداریم، بلکه کاندیداهایی را معرفی می‌کنیم که بتوانیم پاسخگوی عملکردشان باشیم.

وی گفت: واقعیت این است که ما تجربه خوبی از تعامل با اصولگرایان معتدل در جریان انتخابات مجلس نداریم، چرا که آنها در انتخابات ۹۴ بعد از اینکه با حضور در لیست امید و رأی اصلاح‌طلبان به مجلس رسیدند، از فراکسیون امید جدا شدند و مسیرشان را کاملاً از اصلاح‌طلبان جدا کردند. انگار نه انگار که بدون حضور در لیست امید هیچ شانسی برای توفیق در انتخابات مجلس نداشتند و این بی‌اخلاقی، سابقه ذهنی بسیار بدی از این تعامل ساخت.

این فعال سیاسی ادامه داد: البته شاید بتوان آن تصمیم را در شرایط و زمان خودش توجیه کرد. به هرحال اصلاح‌طلبان برای دفع خطر افراطی‌گری، با رویکرد تشکیل جبهه نجات حداکثری و با توقعات حداقلی وارد آن میدان شدند، اما مستقلین یا اصول‌گرایان معتدل که خودشان می‌دانستند طی چه فرایندی به مجلس راه یافته‌اند شایسته‌تر بود که تعهد و ظرفیت بیشتری از خود نشان دهند. هرچند این گلایه مختص آنها نیست و بسیاری از کسانی که ظاهراً در فراکسیون امید ماندند چندان وفایی به عهدشان با موکلان نداشتند.

اصولگرایان معتدل هیچ آورده‌ای برای اصلاح‌طلبان نداشتند بلکه باعث شدند مرزهای هویتی اصلاح‌طلبان غبارآلود شود

نورانی‌نژاد ادامه داد: اصولگرایان معتدل نه تنها هیچ آورده‌ای برای اصلاح‌طلبان، نه در انتخابات ۹۴ و نه در مجلس نداشتند بلکه باعث شدند مرزهای هویتی اصلاح‌طلبان مخدوش و غبارآلود شود. به همین خاطر یکی از کارویژه‌های انتخابات ۹۸ برای اصلاح‌طلبان می‌تواند این باشد که مرزهای هویتی و گفتمانی و عناصر آن را بازگویی و نوسازی کنند. مجموع این شرایط نشانگر آن است که ائتلاف با اصولگرایان، در این شرایط منتفی است.

 

جسته‌ و گریخته می‌شنویم که آقای عارف برنامه‌ای برای شرکت در انتخابات ندارد

نورانی‌نژاد در مورد احتمال عدم شرکت عارف در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و مباحثی که درباره سرلیستی او یا افرادی دیگر در این چند روز در رسانه‌های اصولگرا مطرح شده، گفت:‌ ما در حزب اتحاد ملت نمی‌توانیم درباره حضور یا عدم حضور ایشان اظهار نظری داشته باشیم، اما جسته‌ و گریخته می‌شنویم که آقای عارف برنامه‌ای برای شرکت در انتخابات ندارد، هرچند هیچ صحبتی هم با ایشان درباره این موضوع نکرده‌ایم.

سخنگوی حزب اتحاد ملت با اشاره به کنفرانس مطبوعاتی اخیر دبیرکل حزب متبوع خود، علی شکوری‌راد و بحثی که درباره سرلیستی عارف به نقل از او در رسانه‌های اصولگرا مطرح شده، گفت: متاسفانه برخی رسانه‌های اصولگرا به سیاق خودشان شیطنت کردند. در آنجا آقای شکوری‌راد به صراحت گفت که اصل لیست دادن ما در انتخابات هنوز معلوم نیست چه رسد به بحت درباره سرلیست و اشاره کردند که احتمالا آقای عارف در انتخابات مجلس نخواهد بود تا بحثی درباره سرلیستی ایشان در آینده مطرح بشود یا نشود، اما این رسانه‌ها برای تفرقه‌افکنی میان اصلاح‌طلبان، با قلب معنای این سخنان، چیز دیگری را به مخاطبان‌شان القا کردند که خیلی هم مهم نیست. جامعه مخاطب و فعالان سیاسی به اندازه کافی با این شیطنت‌ها آشنا هستند.

نورانی‌نژاد در پایان سخنانش گفت: حزب اتحاد ملت تاکنون درباره کاندیداهای احتمالی هیچ کاری انجام نداده است. فقط رویکردهای کلی‌مان را تبیین کرده‌ایم که جزییات آن اعلام شد. البته طبق پایش و رصدی که نسبت به عملکرد اعضای فراکسیون امید مجلس داشته‌ایم، به این نتیجه رسیدیم که مثلا از ۳۰ نماینده تهران که همگی از لیست امید بوده‌اند، عملکرد کمتر از نیمی از آنها را قابل دفاع می‌دانیم. این افراد را هم در صورت کاندیداتوری در کنار سایر کاندیداها مورد بررسی قرار می‌دهیم تا بدون اصرار برای لیست دادن یا ندادن یا ارائه لیست کامل یا ناقص، درباره افرادی که قرار است‌ در فهرست انتخاباتی اصلاح‌طلبان باشند به تصمیم برسیم.

او افزود: ما دیگر بنا نداریم که با رویکرد سلبی کاندیدایی را معرفی کنیم که احیاناً نتوانیم پاسخ‌گوی عملکردش باشیم. این چیزی است که از فضای عمومی بدنه‌ی اصلاحات هم به عنوان مطالبه شنیده می‌شود.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب