5:32 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نه عزل ، نه استعفاء ، نه اظهار تاسف !

می دانم از استانداری مانند حبیبی هم آبی گرم نمی شود که به احترام افکار عمومی معاونش را عزل کند ، استانداری که اواخر پارسال تمام سعی و تلاشش آوردن آدمی خلافکار و مسبوق به سابقه برای معاونت امور اقتصادی استانداری بود و دوماه هم دوام نیاورده و در نهایت با فشار برخی دستگاههای امنیتی و نظارتی برکنار شد، در پیشگاه چنین استانداری آدم هرچه متقلب تر و متخلف تر، مقرب تراست .

 اخبار عمومی
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
انتقاد سردار سابق سپاه از رئیس جمهور: تو بی خود میکنی حجاب را قبول نداری / کسی که منکر حجاب است حکمش اعدامه!
ساترا پيرپسر را توقيف كرد
رئیس سابق موساد درباره «پیجرهای بمب گذاری شده لبنان»: به همه کشورها، تجهیزات دستکاری شده فروخته ایم
زیباکلام خطاب به عراقچی: چطور طی سی سالی که روسیه و چین تسلیحات هسته‌ای تولید می‌کردند، هیچ اعتراضی نکردید؟
امام جمعه اصفهان: وضعیت امروز آمریکا شبیه روزهای پایانی حکومت پهلوی است
توئیت جدید ظریف: از ستم بر کسی که جز خدا یاوری ندارد بپرهیز
وکیل پژمان جمشیدی مسافرت او خود به کانادا را تأیید کرد: قضات دادگاه تجدیدنظر، مستندات را که دیدند قرار بازداشت را لغو کردند
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
پژمان جمشیدی از زندان قزل‌حصار آزاد شد
علی لاریجانی: منابع رسمی اسرائیل می‌گویند که ۴۵ موشک ایران به نقاط حساس اصابت کرد
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
شکایت زن باردار کرجی از اسرائیل
واکنش ابطحی به انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی: آدم بگوید و بد باشد بهتر از این است که نگوید و خر باشد!
یوسف پزشکیان به مهرداد بذرپاش: حمله اسرائیل و اسنپ‌بک و ترامپ را تعمدا نادیده می‌گیرید؟
واکنش‌ شمخانی به ویدیوی عروسی دخترش: حرام‌زاده‌ها ! من هنوز زنده‌ام
واکنش دفتر حسن روحانی به پخش فیلم عروسی دختر شمخانی
دختر شهید شادمانی: انتشار فیلم عروسی دختر شمخانی پروژه موساد است
رسول منتجب نیا: ۸۰ هزار آمر به معروف را چه کسی آموزش داده است؟ / مگر ندیدیم در «گشت ارشاد» چه اتفاقاتی افتاد؟
واکنش ضرغامی به فیلم عروسی دختر شمخانی: او سرش را پایین انداخته بود
عذرخواهی سردار رحیم صفوی از خانواده مرحوم هاشمی رفسنجانی
قانون پیوستن ایران به CFT برای اجرا ابلاغ شد
نون خ فعلاً توقف خورد؛ سعید آقاخانی «اسباب زحمت» را برای رمضان می‌سازد
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 23540           تاریخ ارسال : 1398/05/16                         نسخه چاپی
چمران: زمان اختلاف‌افکنی نیست، همه باید از ظریف حمایت کنیم

مهدی چمران می گوید: زمانی که در تقابل با دشمن قرار داریم باید تمامی طیف‌های سیاسی در یک جبهه مشترک قرار داشته باشند و باید از شخص ظریف که مورد تحریم غیرقانونی آمریکا قرارگرفته است دلجویی و حمایت شود.


به گزارش خبرآنلاین، طی دو روز گذشته، ساختمان وزارت خارجه میزبان چهره‌ها و مقامات عالی کشور بوده است. دیدارهایی که در راستای تأکید بر حمایت از محمدجواد ظریف، سکان‌دار دستگاه دیپلماسی ایران در برابر تحریم‌های غیرقانونی آمریکا انجام شد. اما دومینوی این دیدارها را علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی صبح روز دوشنبه کلید زد. به دنبال آن نیز حسن روحانی، رئیس‌جمهور کشورمان و سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه به دیدار ظریف شتافتند تا پازل حمایت از ظریف طی یک هفته گذشته تکمیل شود. در چنین شرایطی اما طیف‌های سیاسی تندرو نظیر جبهه پایداری و رسانه‌های وابسته به آن بی‌توجه به مواضع شخصیت‌های برجسته نظام در حمایت از ظریف، تخریب خود را علیه دیپلمات شماره یک ایرانی ادامه داده‌اند.

مهدی چمران، رئیس اسبق شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبر آنلاین با تأکید بر ضرورت ایجاد جبهه‌ای متحد در حمایت وزیر خارجه معتقد است زمانی که شخصیت‌های اصلی و تصمیم‌گیرنده نظام در چنین سطحی از شخص ظریف حمایت می‌کنند، موضع سیاسی و رسمی کشور دراین‌باره مشخص است حرکت مخالف جریانی علیه این مواضع چندان اهمیتی در عرصه سیاست داخلی کشور ندارد.

در ادامه مشروح این گفت‌وگو را بخوانید؛

*******

آقای چمران! اهمیت و ضرورت دیدار اخیر مقامات برجسته نظام ( حسن روحانی، علی لاریجانی و سردار سلیمانی) با محمدجواد ظریف و حمایت از وی در برابر تحریم‌های آمریکا را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

اکنون جبهه‌ای در مقابل آمریکا و دشمنان خود داریم که در این جبهه باید متحد و منسجم عمل کنیم به‌گونه‌ای گه اگر هم اختلافات داخلی بین جریان‌های سیاسی وجود دارد، در این شرایط باید کنار گذاشته شوند و الان زمان اختلاف افکنی نیست بلکه باید در برابر آمریکای ترامپ که به دنبال قلدری و زورگویی است با خط‌مشی هماهنگ عمل کنیم. حداقل در چنین برهه‌ای باید از ستیز و اختلاف‌نظر در کشور گذر کرد.

 

تحریم ظریف یعنی از نفوذ سخنانش واهمه دارند

در مورد ظریف نیز باید گفت که ایشان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران است و جایگاه سخنگوی کشور را در عرصه بین‌المللی دارد. در موضوعاتی به‌مانند برجام و دیگر کنش‌های دیپلماتیک نیز شخص وزیر خارجه چهره شماره یک بود. زمانی که سکان‌دار دستگاه دیپلماسی ایران را تحریم می‌کنند به معنای آن است که از نفوذ سخنان ظریف واهمه دارند و بنا دارند تا مانع از انتشار آن‌ها شوند. البته وزیر امور خارجه به موفقیت توافق با آمریکا امید داشتند و البته پس از علنی شدن بدعهدی آمریکا با خروج از برجام، ظریف نیز در زمان درستی مواضع خود را در برابر واشنگتن تغییر داد که همین امر موجب تقویت وحدت بین دستگاه دیپلماسی و جریان‌های سیاسی دیگر می‌شود.

تداوم تخریب شخص ظریف حتی پس از تحریم وی، از سوی برخی از تندروها و به‌طور ویژه جبهه پایداری، چه توجیهی در شرایط کنونی دارد؟ 
برخی از جناح‌ها انتقاداتی می‌کنند نسبت به زمان و وقتی که مذاکرات از کشور گرفت که البته یک مبحث داخلی است اما زمانی که در چنین شرایطی قرار داریم باید در برابر آمریکا همه در کنار یکدیگر بایستند.

همه طیف های سیاسی در تقابل با دشمن باید جبهه مشترک تشکیل دهند

همین تخریب‌ها نمی‌تواند جبهه متحد داخلی علیه آمریکا را تضعیف کند؟ در شرایطی که عالی‌ترین شخصیت‌های نظام از طیف‌ها و مسئولیت‌های گوناگون  در روزهای گذشته به دیدار ظریف رفته و از او حمایت کرده‌اند، تداوم موج تخریب توسط رسانه‌های این جریان‌ها را شاهد بوده‌ایم...

بازهم تأکید می‌کنم زمانی که در تقابل با دشمن قرار داریم باید تمامی طیف‌های سیاسی در یک جبهه مشترک قرار داشته باشند و باید از شخص ظریف که مورد تحریم غیرقانونی آمریکا قرارگرفته است دلجویی و حمایت شود و در کنار او بایستیم. ازاین‌رو اهمیت مخابره سیگنال اتحاد داخلی به دشمن آن است که ما اگر اختلافات درون خانوادگی داریم ، در زمان مواجهه و مقابله با دشمنان محو می‌شوند و در کنار یکدیگر خواهیم ایستاد. 

 

کاری به پایداری ها ندارم، موضع نظام ایجاد جبهه متحد در برابر آمریکاست

اما مثلا چهره‌های جبهه پایداری و رسانه‌های وابسته به آن در عمل به‌نوعی تخریب‌ها را علیه ظریف ادامه دادند و حتی به نوعی خوشحالی از تحریم ظریف را می توان در رفتار و اظهاراتشان مشاهده کرد.

من کاری با دوستان پایداریی ندارم، هرکس می‌تواند مواضع خود را اتخاذ کند و خط‌مشی خاصی داشته باشد اما آنچه اکنون جهت‌گیری سیاسی نظام و مردم است ایجاد جبهه متحد در برابر آمریکا است. اما گلایه‌هایی هم وجود دارد. البته من شاهد تخریب ظریف طی روزهای گذشته نبوده‌ام.

حتی اگر با دید خوش‌بینانه نیز به موضوع نگاه کنیم، حداقل این جریان در حمایت از وزیر خارجه با دیگر طیف های سیاسی همراه نشد و دراین‌باره سکوت کرده است.

زمان که برجسته‌ترین شخصیت‌ها نظام جمهوری اسلامی به دیدار وزیر خارجه می‌روند و از او حمایت و دلجویی به عمل می‌آورند دیگر نیازی نیست که تمامی جریان‌های سیاسی حمایت خود را اعلام کنند. ازاین‌رو موضع رسمی نظام دراین‌باره مشخص است. همین که ظریف وزیر خارجه کشورمان است باید از او حمایت شود. حمایت های اخیر البته نشان از همراه مردم با وزیر خارجه دارد. بار دیگر تاکید می کنم که در برابر دشمنان باید ک صف واحد ایجاد شود.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب