2:37 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  نه عزل ، نه استعفاء ، نه اظهار تاسف !

می دانم از استانداری مانند حبیبی هم آبی گرم نمی شود که به احترام افکار عمومی معاونش را عزل کند ، استانداری که اواخر پارسال تمام سعی و تلاشش آوردن آدمی خلافکار و مسبوق به سابقه برای معاونت امور اقتصادی استانداری بود و دوماه هم دوام نیاورده و در نهایت با فشار برخی دستگاههای امنیتی و نظارتی برکنار شد، در پیشگاه چنین استانداری آدم هرچه متقلب تر و متخلف تر، مقرب تراست .

 اخبار عمومی
نماینده مجلس: شرایط ایران از سوی تلگرام پذیرفته شد
احمد خاتمی: تهدید مقام معظم رهبری محاربه است و محاربه حکم اعدام دارد
محمد مهاجری: شما نخبگان را فراری دادید!
تاج زاده بازداشت و به زندان برگردانده شد
پاسخ آذری جهرمی به ادعای ثابتی: او کودک نیست
عباس عبدی: سیاست ایران خالی از گفتار سازنده سیاسی است و به میدان مبارزه گلادیاتورها تبدیل شده است
سعید جلیلی: ارتجاع این است که دوباره حرف از مذاکره بزنی
رمزگشایی علی لاریجانی از پیام مخفی آمریکا به ایران
۶۳ نماینده مجلس: الّا و بلّا باید «تنگه هرمز» را ببندیم!
سخنگوی دولت: هیچ کارمندی را اخراج نمی کنیم
اطلاعیه دفتر روحانی درباره گزارش ۷ دقیقه‌ای صداوسیما: مرز‌های جدیدی در جعل و تحریف را گشودید؛ وامصیبتا
کرباسچی ادعای تسنیم را تکذیب کرد: من به کروبی رای دادم
ادعای یک نماینده: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود
بازداشت فردی که قصد تشکیل گروه مسلح برای مبارزه با بی حجابی داشت / وکیل دادگستری: چشم حضرات مدعی روشن!
علی ربیعی: ایران پس از جنگ، سیاست متفاوتی می‌طلبد؛ نه این سیاست که مردم را ناراضی می‌کند، حافظ امنیت هم نیست
قوه قضاییه هر گونه بازداشت و یا کشف فساد در «حفاظت اطلاعات» را تکذیب کرد
مشاور فرمانده کل سپاه: در جنگ اخیر حداقل با ۳۰ کشور و حدود ۸۰ سرویس در حال جنگ بودیم/ اسرائیل گفت آخرین تیر را ما می‌زنیم ولی آخرین تیر را چه کسی زد
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهور: خبر جلسه محرمانه و برکناری وزیر کذب است
انتقاد سردار سابق سپاه از رئیس جمهور: تو بی خود میکنی حجاب را قبول نداری / کسی که منکر حجاب است حکمش اعدامه!
ساترا پيرپسر را توقيف كرد
رئیس سابق موساد درباره «پیجرهای بمب گذاری شده لبنان»: به همه کشورها، تجهیزات دستکاری شده فروخته ایم
زیباکلام خطاب به عراقچی: چطور طی سی سالی که روسیه و چین تسلیحات هسته‌ای تولید می‌کردند، هیچ اعتراضی نکردید؟
امام جمعه اصفهان: وضعیت امروز آمریکا شبیه روزهای پایانی حکومت پهلوی است
توئیت جدید ظریف: از ستم بر کسی که جز خدا یاوری ندارد بپرهیز
وکیل پژمان جمشیدی مسافرت او خود به کانادا را تأیید کرد: قضات دادگاه تجدیدنظر، مستندات را که دیدند قرار بازداشت را لغو کردند
انتصاب فرزند شهید شیرودی به‌عنوان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری
وزیر نیرو: دیگر خاموشی نخواهیم داشت
احمد زیدآبادی: انتشار روزنامه دیگر امتیاز نیست، «همه‌اش ارزانی خودتان!»
محمد خاتمی :هر کشور باید یک دولت و یک اقتصاد داشته باشد / ساخت موشک از زمان دولت من آغاز شد
حسین شریعتمداری کیهان برای مهار نرخ دلار : کار را به فرشته های زمینی بسپارید
پژمان جمشیدی از زندان قزل‌حصار آزاد شد
علی لاریجانی: منابع رسمی اسرائیل می‌گویند که ۴۵ موشک ایران به نقاط حساس اصابت کرد
پزشکیان به‌دنبال احیای «پاریس ایران»
اف‌ای‌تی‌اف ایران را از لیست سیاه خارج نکرد
واکنش وزیر کشور به خبر بازگشت گشت‌های ارشاد
عراقچی: ویتکاف از طریق واسطه ها پیام می فرستد اما تا زمانی که آمریکا زیاده‌خواهی را کنار نگذارد، حاضر به مذاکره نیستیم
زیدآبادی: سبک مناظره اصولگرایان تندرو هنوز احمدی‌نژادی است
وزیر اسرائیل: پیکر یحیی سنوار را بسوزانیم
فرمانده کل سپاه: با کوچکترین تعدی دشمن، جهنم به پا می کنیم
سخنگوی دولت رسماً و علناً اعلام کرد: فیلترینگ به نفع اسرائیل است/ با زور نمی توان حجاب را برگرداند؛ رویکرد دولت اقناع و احترام است
 گفتــگو
سردار نقدی: از عملکرد پزشکیان در زمان جنگ دفاع می‌کنم/ ۵۰ کشور برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند/ هیچ‌یک از فرماندهان ما درخواست آتش‌بس نداشتند
باهنر: برخی می‌خواهند تمام جنگ ۱۲روزه را گردن جاسوسان بیاندازند/آمریکا به خوبی معنی فتوا برای شیعیان را می‌داند/روایت مخالفت جلیلی با CFT تا جلسه آخر!
عضو کمیسیون امنیت ملی:​ اگر دولت بتواند ۶ ماه شرایط کشور و اعتراضات را مدیریت کند، غربی‌ها خودشان پیشنهاد مذاکره می‌دهند
محمد هاشمی رفسنجانی: با چند قطعنامه اضافه نمی‌توانند کاری با ملت ایران بکنند/ باید حضور و نقش مردم در اداره کشور بالا برود
ابطحی: جلیلی رئیس جمهور بود، زیرساخت‌های کشور قطعاً زودتر از هم می‌پاشید
توصیه ظریف به ترامپ: به بی‌بی گوش نده!
رئیس جبهه اصلاحات: کسی نگفته انرژی هسته ای حق مسلم نیست، اما رفع کامل تحریم ها اولویت دارد/ حاکمیت باید دست به تصمیمات سخت و شجاعانه بزند
باهنر: اگر بنزین ۷۰ هزار تومان شود به هر ایرانی ۷ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد
زیباکلام: مشکل اصلی بی آبی و بی برقی نیست، بلکه بی اعتمادی مردم است
علی شکوری‌راد: تندروها پس از خالص‌سازی قدرت دچار طغیان شدند؛ اعتماد رهبری هم خدشه‌دار شد

کد مطلب 23382           تاریخ ارسال : 1398/04/16                         نسخه چاپی
انتقادات صریح باهنر از مواضع انتخاباتی آیت‌الله مصباح و حجاریان /به دنبال تشکیلاتی فراتر از جمنا هستیم/نه رمال هستیم نه پیشگو

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: در حال تلاش برای ایجاد تشکیلاتی فراتر از جمنا برای انتخابات پیش‌رو هستیم.


به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا باهنر در نشست خبری امروز خود در پاسخ به پرسشی درباره روند کاری شورای وحدت اصولگرایان، گفت: شورای ائتلاف اصولگرایی تلاشی است برای انتخابات مجلس شورای اسلامی. مشکل همیشه ما اینجاست که چند حزب فراگیر نداریم و بنابراین  فعالیت انتخاباتی توسط جبهه ها شکل می گیرد.

او همچنین پیرامون شکست مانور ترامپ و یارانش درباره معامله قرن، گفت: همه دیدید که این جلسه با چه افتضاحی تمام شد و هنوز شروع نشد، به اتمام رسید.

وی ادامه داد: خواب آمریکا و صهیونیست ها در این باره تعبیر نخواهد شد و رژیم اشغالگر به زودی نابود خواهد شد.

باهنر با اشاره به سقوط پهپاد آمریکا، اظهار داشت: ما هنوز بسیاری از سلاح ها و توانمندی های خود را رو نکرده ایم و اگر دشمنی قصد تجاوز به خاک ایران را داشته باشد، آن دستی که به سمت ایران دراز می شود، قطع خواهد شد.

اهم صحبت‌های او به نقل از خبرگزاری‌ها از این قرار است: 

* زمانی که سال انتخابات فرا می رسد، توان‌مان باید صرف وحدت درون تشکیلاتی شود. این دوره هم هدف ما ائتلاف صد در صدی همه نیروهای اصولگراست که میزان موفقیت ما بستگی به گفت و گوها و شرایط محیطی دارد. به هر حال هشتاد درصد توان صرف ایجاد تشکیلات داخلی می شود و بیست درصد صرف رقابت با رقیب، البته طرف مقابل هم همین‌گونه است.

* محتوا و جنس فعالیت مشخص است و مجموعه نیروهای اصولگرا تلاش می‌کنند با هم کار کنند، ولی در هر مقطعی می‌تواند نام این تشکیلات تغییر کند. تشکیلات می‌خواهد بزرگتر شود و بنابراین نام جمنا نخواهد داشت. مجموعه جمنا هم در این تشکیلات حضور دارند ولی مجموعه فراتر از جمناست نه اینکه شعبه‌ای از جمنا زده شود.

مجلس دهم ضعیف است

* دو جریان سیاسی دارای اشکالاتی هستند. دولت مسئول فعلی مشکلات کشور است که مورد حمایت اصلاح طلبان است. مجلس دهم هم ضعیف است اما این بدان معنا نیست که همه نمایندگان ضعیف هستند. اشکال مجلس فعلی وجود سه فراکسیون اقلیت است. مجالس ائتلافی اصولا ضعیف هستند و نمی توانند تصمیم قاطعی بگیرند. مجلس بعدی فراکسیون اکثریت خواهد داشت و امیدوارم  این فراکسیون اصولگرا باشد.

*البته همه عملکرد اصولگراها و اصلاح طلبان مورد رضایت مردم نیست. تحریم ها برای کشور مشکل درست کرده است اما بیشتر مشکلات ناشی از بد کار کردن یا تنبلی یا مسیر اشتباه است.

مسوولیت وضعیت فعلی به عهده اصلاح‌طلبان است

* بالاخره الان مسول شرایط کشور اصولگراها نبوده و آنها پاسخگوی مسائل کشور نیستند. نه مجلس کاملا اصولگراست و نه دولت. مسئولیت وضعیت کشور بر عهده اصلاح طلبان است و بنابراین اصولگراها معتقدند رای مردم به سوی اصولگراهاست. فضای عمومی کشور به نفع اصولگراهاست، البته ما گاهی به خودمان می بازیم نه به رقیب مثل سال 92. ما نباید به خودمان ببازیم. من معتقدم فضا برای اصولگرایان فراهم است و پیروزی ما به نحوه گفت و گوی ما با مردم بازمی‌گردد.

*تحلیل ما این است که ۱۰ یا ۱۵ درصد رای دهندگان سیاسی و جناحی نیستند و در انتخابات به کسانی رای می دهند که پیروز باشند. بر همین اساس اگر جریان های سیاسی بتوانند این موضوع را تثبیت کنند که بُرد با ما است، این افراد به آنها گرایش خواهند داشت از طرف دیگر برخی هم با غرور و سینه ستبر از پیروزی خود خبر می دهند که بخواهید و نخواهید ما پیروز هستیم که این موضوع اثر منفی دارد.

پیشگویی و رمالی نمی کنیم

**{ در پاسخ به این پرسش که چقدر احتمال می‌دهید اصولگریان در انتخابات پیروز شوند؟}: ما بر اساس شرایط موجود پیشگویی و رمالی نمی کنیم بلکه فکر می کنیم فضای عمومی کشور آمادگی پیروزی اصولگرایان را دارد. ما اصولگرایان خیلی وقت ها به خودمان می بازیم. مثلاً وقتی در انتخابات ۹۲ با چهار کاندیدا حاضر می شویم و رقیب با یک کاندیدا، می بازیم. اگر به رقیب باختیم نتیجه را می پذیریم اما نباید به خود ببازیم.

*{ درباره استراتژی جریان اصولگرا برای انتخابات مجلس آینده}  ما اصولگرایان بسیاری وقت ها به خودمان می بازیم. در انتخابات ۹۲ با چهار کاندیدا حاضر شدیم و رقیب با یک کاندیدا، بنابراین ما بازنده بودیم.

*{ در پاسخ به این پرسش که آیا اصولگرایان در انتخابات لیست واحد معرفی می‌کنند} هرچه تعداد نماینده‌ها در یک حوزه بیشتر باشد، مردم بیشتر به سمت لیست گرایش دارند و هرچه تعداد نماینده‌ها کمتر باشد، مردم بیشتر به اشخاص حقیقی رجوع می‌کنند. ما ۱۸۰ حوزه تک نماینده‌ای و حدود ۴۰ یا ۵۰ حوزه دو نماینده‌ای داریم؛ بنابراین در تهران حتماً لیست می‌دهیم ولی در شهرستان‌ها دخالت نمی‌کنیم. ما توصیه‌های خود را ارائه می‌کنیم ولی برای شهرستان‌ها تعیین تکلیف نمی‌کنیم.

*{ درباره اظهارات اخیر آیت‌الله مصباح‌یزدی مبنی بر انتخاب اصلح حتی از بین اصلاح‌طلبان در انتخابات} من این جمله آیت‌الله مصباح را نشنیده‌ام اما وی معتقد است که باید از اصلح حمایت شود حتی اگر رأی نیاورد که ما موافق این موضع نیستیم؛ زیرا فعالیت سیاسی باید به نتیجه ختم شود. ما در انتخابات صالح مقبول را بر اصلح غیر مقبول ترجیح می‌دهیم.

*{نقش شورای نگهبان در تضعیف مجلس} ما وقتی حزب قوی در کشور نداریم، ۱۲ هزار نفر در انتخابات ثبت‌نام می‌کنند که شورای نگهبان یک ماه فرصت بررسی آنها را دارد،‌ بنابراین ممکن است اشتباه هم بشود، در ردصلاحیت‌های انتخابات اخیر، احتمالاً به ۲۰۰ یا ۳۰۰ نفر ظلم شده و به صلاحیت آنها درست رسیدگی نشده است. تأیید عده‌ای هم ظلم به مردم است. این ساختار اشکال دارد و باید اصلاح شود ولی این بدان معنا نیست که صلاحیت کسی که فتنه‌گر یا انحرافی است، تأیید شود.

* حجاریان در انتخابات‌های اخیر بر لزوم مشارکت تاکید کرده بود. حضور مشروط یک موضع نخ‌نما شده و تکراری است و نمی دانم چرا حجاریان دوباره آن را مطرح کرده است. هیچکس از تحریم انتخابات سودی نبرده است.

*{ درباره روند گفت‌وگوها میان جناح‌های سیاسی}: این گفت و گوها را لازم و مفید می دانم. درست است که ما با هم رقابت داریم ولی در بسیاری از موارد، مواضع مشترکی داریم. ۹۰ درصد مصوبات مجلس هم غیر سیاسی است و در این مسائل می‌توانیم کار مشترک کنیم.

* دیدار من با آقای عارف در حال حاضر بدون ساختار و تشکیلات و سخنگو انجام می‌شود،ما داریم جرقه این گفت و گوها را می زنیم و در حال تلاش برای تعمیق گفت‌وگوهای ملی هستیم. این گفت و گوها به سعه صدر، تنازل و حسن خلق نیاز دارد، البته با کسانی که همچنان طرفدار فتنه هستند، گفت وگو معنایی ندارد.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب