1:7 PM
     صفحه نخست          اساسنامه و مرامنامه حزب          آلبوم عکس       عضویت در حزب         آرشیو مطالب       جستجوی مطلب           پیوند ها          تماس با ما 
 یادداشت سر دبـیـر
  اینک توپ در زمین هیات نظارت است

اما از رد صلاحیت کاندیداهایی که هم در عرصه انتخابات قواعد بازی را رعایت نمی کنند و هم بعد از راهیابی به شورای شهر، مردم و شهروندان را بازی می دهند احساس خوشحالی می کنم . خیلی از شورائی های منحله و رد صلاحیت شده در دوره های قبلی انتخابات با ارتکاب بداخلاقی هایی مانند خرید رای مردم محلات حاشیه نشین وارد شورا شدند و این بار هم اگر مجددا به عرصه انتخابات برگردند مجددا آش همان است و کاسه همان

 اخبار عمومی
سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا: لیندزی گراهام، «زاکانیِ سیاست آمریکا»ست
پزشکیان: موقعی که ما سرکار آمدیم وعدۀ سرمایه‌گذاری‌ هزار میلیاردی دادند اما معلوم شد که ما را سرکار گذاشته‌اند
سخنگوی قوه قضاییه: احراز توبه تتلو هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است
حجت الاسلام ابوترابى: باید نقدها را بشنویم و به اعتراضات احترام بگذاریم
ایرنا: مذاکرات جدی بود و بر روی برخی مباحث کلی تفاهم شد
آیت‌الله جوادی آملی: حفظ نظام، با حضور مردم امکان‌پذیر است
نماینده مجلس: حدود ۲۸ درصد از افراد بازداشتی در حوادث اخیر، زیر ۲۰ سال دارند
بروجردی: مذاکره با آمریکا برای «اتمام حجت» است / توانمندی موشکی قابل مذاکره نیست
گفتگوی صریح رئیس‌جمهور درباره مذاکرات آمریکا و وقایع دی‌ماه
خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان
انتقاد روزنامه جمهوری اسلامی از افکار عجیب رئیس مجلس
ترامپ آماده دیدار با رهبر ایران است/ این دیدار راهی برای حل مشکلات جهان است
استقبال شریعتمداری کیهان از سخنان پزشکیان علیه شکوری راد
عیدی ۱۰ میلیون تومان برای همه کارکنان
محسن امين زاده آزاد شد
روبیو: جهان در آستانه درگیری جدید است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: صداوسیما را نمی بخشم
محسن رضایی: ایران می‌توانست حیفا را با خاک یکسان کند
محسنی اژه‌ای: از دست بعضی خون دل می‌خوریم اما متنبه‎شان می‌کنیم
واکنش حزب اتحاد ملت به بازداشت فعالان سیاسی اصلاح‌طلب: موجب شگفتی و تاسف است
میزان: حکم قطعی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی اجرا شد
هشدار آمریکا به کشتی‌هایش: تا حد امکان از آب‌های سرزمینی ایران فاصله بگیرید
نامه ثابتی به شکوری راد: ثابت کنید که مساجد را نیروهای امنیتی آتش زده اند و الا محاکمه می شوید
عیدی کارمندان ۱۰ میلیون شد
آذر منصوری، اصغرزاده و امین‌زاده بازداشت شدند/ وکیل: دلیل بازداشت خانم منصوری هنوز مشخص نیست
قوه قضاییه: اعلام جرم علیه برخی عناصر سیاسی/ ۴ نفر بازداشت و‌ تعدادی احضار شدند
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد
دبیر ستاد امر به معروف قم خطاب به آیات محقق داماد و بیات زنجانی: پر رو نشوید!
عراقچی: تاریخ دور بعدی مذاکرات در جریان مشورت‌های آینده با همتای عمانی‌ام تعیین خواهد شد
شمخانی: جنگ حتمی است، اما زمان سیاسی برای دیپلماسی وجود دارد
وال استریت ژورنال: ایران تهدید کرده‌ است که از مذاکرات پیش‌رو کنار می‌کشد
ادعای رویترز: آمریکا به یک پهپاد ایرانی حمله کرد
تقدیر سیدحسن خمینی از تدبیر و مدیریت رهبر انقلاب در حوادث اخیر: یک کودتای سخت و پر دسیسه گذشت
جوادی یگانه، جامعه شناس: انسان و خونش حرمت دارد؛ رئیس صداوسیما باید برکنار شود
انتقاد تند محمد مهاجری از مجلس: به کجای حاکمیت وصلید که همچنان هزینه می‌تراشید؟
عضو دفتر رهبری: دشمن شرارت کند این بار هیچ سازش و تسلیمی در کار نخواهد بود
سردار نجات: دستور عملیات علیه رژیم صهیونیستی را رهبر انقلاب صادر کردند
ترامپ: قاسم سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود/ اگر او زنده بود، حمله‌ای که علیه ایران انجام دادیم، همین نتیجه را نمی‌داد
اسامی و مشخصات ۲۹۸۶ جان‌باخته حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ منتشر شد
عضو هیات رئیسه مجلس: وابستگان نظامی سفارت های اروپایی در ایران باید سریعا اخراج شوند
 گفتــگو
راهکار محمد سلامتی برای خروج از بحران تن دادن به تغییرات کلی مانند تغییر موضع در قانون کار و حق رأی زنان در گذشته
کامبیز نوروزی، حقوقدان: طرح صیانت ۲، نقض آشکار حقوق اساسی ملت است
پیش بینی جلایی پور از احتمال توافق ایران و آمریکا/ جنایت، از فراخوان پهلوی و حمایت ترامپ شروع شد
باهنر: باید راهی برای شنیدن اعتراضات مردم باشد
نماینده مجلس: چوپان‌های ما در کوه‌های ایلام بهتر از این وزیران مشکلات را می‌دانند
زیباکلام: طبقه متوسط همچنان پشت جریان میانه‌رو است؛ هنوز دود از کنده طبقه متوسط بلند می‌شود
محقق داماد: راه آرام کردن جامعه عصبانی، اعتراف حاکمیت به اشتباهات و عذرخواهی رسمی است
خطا را نباید توجیه کرد
حسن روحانی: جامعه امن می‌خواهیم نه فضای امنیتی/ بازدارندگی سیاسی مانع جنگ می شود/ متأسفانه همچنان در شرایط نه جنگ و نه صلحیم
سخنگوی سپاه: دشمن حالا حالا‌ها شرایط جنگ را ندارد/ هیچ نگرانی از بابت تهدیدات نداریم

کد مطلب 23200           تاریخ ارسال : 1398/03/18                         نسخه چاپی
انتقاد تند از یک سریال تلویزیون در ماه رمضان: پوششی بهتر از لباس منافقین نداشتید؟!

روزنامه جوان نوشت:در ماه رمضان به دلیل روح حاکم بر ماه مهمانی خدا که باعث افزایش معنویت در جامعه می‌شود، این انتظار می‌رود که در مجموعه‌های تلویزیونی این ماه، روح معنویت و دینداری بیش از سایر مجموعه‌های تلویزیونی باشد که در دیگر ایام سال پخش می‌شود.


امسال، اما پخش سه سریال تلویزیونی نشان داد که مجموعه‌های تلویزیونی مناسبتی، رنگ و معنای اولیه خود را از دست داده و آنچه در این سریال‌ها دیده نشده همان ماه رمضان است. در واقع دست‌اندرکاران فقط ترجیح داده‌اند مردم را سرگرم کنند و برای روح آن‌ها غذایی در نظر نگرفته‌اند.


جفا به قیام گوهرشاد
روایت باسمه‌ای و سرهم‌بندی شده سریال شبکه یک سیما از قیام تاریخ‌ساز مسجد گوهرشاد، یکی از جفاهای تلویزیونی به نهضت اسلامی مردم ایران بود. سریال «از یادها رفته» پر از حفره‌های تاریخی است، پرداختن به قیام مسجد گوهرشاد و کشتار مردم متحصن در این مسجد که پیشامدی بر مخالفت با تغییر لباس و کشف حجاب بود، می‌تواند دستمایه ساخت آثار فاخر تلویزیونی باشد، ولی سوژه نابی مانند قیام گوهرشاد در دل سریال ازهم‌گسیخته و شلخته از «یادها رفته» جای داده شده تا بیننده در حجم انبوهی از اطلاعات پراکنده و خرده داستان‌های بی‌سرانجام به حقانیت قیام «گوهرشاد» برسد!
گویا کارگردان سعی کرده در داستان مثلث عشقی که به سبک فیلمفارسی‌ها نوشته شده، چند پرده نماز و دعا را بگنجاند و سری هم به مسجد گوهرشاد بزند تا دل مدیران شبکه را به دست آورد! بیننده از میانه داستان عشقی میان خسرو، مهراد و مهربانو ناگهان با شخصی مواجه می‌شود که از مسجد گوهرشاد خاطره دارد! در این سریال هیچ پیش‌زمینه و اطلاعات بیشتری از حرکت عظیم و خودجوش مردمی در قیام علیه شبیخون رضاخانی به فرهنگ ایرانی و اسلامی دیده نمی‌شود.

به اندازه یک دعا هم به رمضان نزدیک نشدند
از سه‌گانه سریال‌های مناسبتی ماه رمضان، تنها یک سریال در چند قسمت پایانی و آن‌هم به صورت خیلی گذرا، به حلول ماه رمضان پرداخت و متأسفانه در همان سریال هم آنقدر پرداختن به ماه رمضان سطحی بود که کارگردان فراموش کرده دعای مشهود «مجیر» برای زمان بعد از اذان صبح است و در زمان افطار دعای دیگری خوانده می‌شود. فقر اطلاعات در زمینه مناسک مذهبی ماه رمضان در میان سازندگان سه سریال مناسبتی ماه رمضان را می‌توان یکی از دلایل عدم ورود این مجموعه‌ها به مباحث مرتبط با ماه مهمانی خدا دانست.

پوششی بهتر از لباس منافقین نبود؟!
در قسمت آخر سریال «برادر جان»، نوع پوشش و لباس عاطفه (نسیم ادبی) به سوژه‌ای در فضای مجازی تبدیل شد. تشابه غیرقابل انکار این پوشش، با لباس فرم زنان عضو گروهک منافقین باعث تعجب مخاطبان تلویزیون شد. اگرچه پیش از این نیز چنین تشابه‌هایی رخ داده، اما تکرار آن در تلویزیون سؤال‌برانگیز شده است. آیا چنین تشابهی را می‌توان به پای عرض ارادت سمپات‌های درونی این گروهک تروریست گذاشت؟!
از آن فاجعه‌آمیزتر این بود که در نظام عریض و طویل نظارت و ممیزی در صداوسیما چنین گاف آشکاری را ندیده‌اند.

پایان ناامیدکننده سریال‌ها
فارغ از اینکه در سریال‌های مناسبتی امسال، هیچ نکته اخلاقی مهمی مشاهده نشد، مسئله حق‌طلبی و حق‌الناس که در سریال «برادر جان» به آن پرداخته شده بود در نهایت با یک پایان ناامیدکننده مواجه شد و تمام یک ماه کلنجار رفتن دو شخصیت اصلی این سریال «چاووش» و «کریم بوستان» بر سر احقاق حق و درگیری خانوادگی برای حق‌الناس، در قسمت نهایی رنگ باخت و همه چیز به منطق آبکی فیلمفارسی‌ها ختم به خیر شد.
این در حالی است که می‌شد برای نشان دادن اهمیت حق‌الناس، شخصی که مال مردم را خورده است، حداقل متنبه شود که نشد!

کریم بوستان قهرمان ماه رمضان!
موفق‌ترین‌های سریال‌های ماه رمضان سال ۹۸ را می‌توان تیتراژهای پایانی سریال‌ها دانست. استفاده از خواننده‌های بنام موسیقی و انتخاب اشعار از شاعران شناخته شده باعث شد حتی اگر سریال‌های فاقد محتوا از تلویزیون پخش شود، تیتراژ آن‌ها کمی از نقاط ضعف این سریال‌ها بکاهد. در بعد بازیگری نیز بازی استاد علی نصیریان در نقش «کریم بوستان» سریال برادر جان، بیشترین حجم از تشویق‌ها و نظرات مثبت را از آن خود کرده است. در بسیاری از نقدهای منتشر شده بر سریال‌های رمضانی تلویزیونی، ایفای نقش هنرمندانه استاد نصیریان در نقش مردی که سال‌هاست برای رسیدن به حق خود تلاش کرده، دیده شده است.

لزوم بازتر شدن دایره اعتماد مدیران تلویزیون
سازمان صداوسیما سنتی را پایه‌گذاری کرده است که هر ساله بعد از پایان پخش مجموعه‌های تلویزیونی ماه رمضان یا نوروز در مراسمی درون‌سازمانی، ضمن تقدیر از سازندگان و بازیگران این سریال‌ها، روی موفقیت‌های تلویزیون در جذب مخاطب مانور می‌دهد.
امسال می‌توان امیدوار بود که نگاه واقع‌بینانه‌تری نسبت به آنچه در ماه رمضان از تلویزیون پخش شد، انجام شود و به جای تقدیرهای درون‌سازمانی که باعث حیف و میل بودجه این رسانه می‌شود، برای ساخت سریال‌های آتی، کار کارشناسی صورت گیرد و نگاه بازتر به فیلمسازان و دور شدن از دایره بسته همکاری با چند نویسنده و کارگردان خاص می‌تواند به نتایج بهتری برای تلویزیون و البته مردم منجر شود.


نظرات خوانندگان


نام ارسال کننده
متن
     

کلیه حقوق و مطالب وبسایت متعلق به ساحت کرمانشاه می باشد                  کپی برداری با ذکر منبع بلامانع است             طراحی و پیاده سازی : : شرکت داده پردازان ستاره صبح غرب